Sevgilim bana güvenmiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba ailem kuzenimle evlenmemi istiyordu ve bana baskı kuruyorlardı. Sevgilim de bu durumu öğrendi biz birlikte bütün herşeyin üstesinden geliriz her zaman yanındayım dedi. Ama beni evlendirmek istedikleri kuzenimin kız kardeşi ile çok yakınım onunla sürekli iletişimde olmam onu rahatsız ediyordu ve aramız bozuluyordu sürekli. Ben iletişimimi kopardım. Teyzem de sürekli kuzenimle olmam icin baskı kurul aramıza girmeye çalışıyordu. Bundan kaynaklı sevgilim teyzemle her konuşmamda tartışma çıkartıp duruyor. Teyzem kuzenimle ilgili konuşmasa bile inanmıyor beni kuzenimle konuşturmak istediğini düşünüyor sürekli ne kadar yemin etsem de içinde hep bir korku var. Aranızı yapmak için arıyor diyor. Önceden öyleydi ama şu an öyle bir durum yok. Teyzem arar önemli bir konu olur ulaşmaya çalışır ama ben bu durumda ne yapacam bilmiyorum. Arada kaldım sevgilimi çok seviyorum 2 yıldır birlikteyiz. Onun güven sorunu ailem yüzünden bir türlü sağlanmıyor. Eskiden yaptıkları şeyler yüzünden. şu an her aramanın onlarla ilgili olduğunu düşünüyor. Ayrılmak istemiyorum çok seviyorum ve ne yapacam bilmiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim..

Sevgilim bana güvenmiyor, ne yapmalıyım?