Fark ettim de bugüne kadar ki ilişkilerimde karşı tarafı çok yormuşum ve yorulmuşum bu yüzden ne sevmeyi ne de sevilmeyi hak eden biri olduğumu düşünüyorum. Çekilecek dert değilim yani o yüzden evleneceğim kişiyi secerken ya da evlendiğimde nasıl daha az baş ağrıtıcı olabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılFazla dırdır yapma, gözün dışarda olmasın. Müsrüf olma, kocana dört elle sarıl, ona giyin ona süslen, akşam eve gelince yemeğini Yap, küçük şeyleri büyütme, fazlada önemli birsey yok bunlar dışında.
06 Yorumla
Soran+1 yılAha hepside bende var müsrüflük şey alırım böyle tatlı seyleri alırım ama ihtiyaclarımı alırım aylık gezme parama kadar ayırır artanıyla alırım çok ince hesaplar yapıyorum malum öğrencilik :DD
- +1 yıl
Aynen devam ozaman. Böyle kal
Soran+1 yılYa şu içimdeki sorunlardan dolayı karsımdakini bırakmam dönmem sıkıyo böyle atara cok geliyom 😄 ama onuda surda 2 3 yıl sonra tamamen aşıcam
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
Soran+1 yılAman bu gün ne dediğimi bende bilmiyorum ki boşver 😄
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım
En İyi Cevaplar
Yengec burcu musun:)
124 Yorumla
Soran+1 yılOha nerden bildin evet
Soran+1 yılHahahhaha ama sevildiğini çok pis hisseddirir he
- +1 yıl
Yengec kizi soguk durur ama sicacik bir kalbi vardir. Kendi gorunumu hakkinda yapılan esprilerden hoslanmaz:) kafaya takmiyomus gibi gorunur ama ici icini yer. Cok cabuk soguyabilir. Iyi bir anne olmak ister. Yengec burcu kizlari sevmeye deger kizlar ama onlarla beraberken dikkatli olmak lazim:) hele terazi erkegi iseniz
Soran+1 yılHahaha netten kopyalamış gibi konusmussun yarısı doğru yarısı yyanlış 😄 benim için olanları
Soran+1 yılBenle baş edemezsin zoru severim pesinden koşmak isterim yılışık insan sevmem canımı yakarsa onu yakarım hatta saygı maygı dinlemem en sonuncu kişide sinir krizi gecirdim ama baya sabrettim bana bir seyler anlattı kötü seylwr kendiyle ilgili sabaha kadar uyuyamadım ona üzülüp bu kadar sseviyorum beni delirtti sinir krizi gecirdim küfrettim 😄 cok değil ya * hepinizin dedim 😄😄😄😄 bu kadarcık pişmanda olmadım sinirim gecince sus sus nereye kadar ya bir geliyo bir gidiyo ben onu dusundukce uğrunda canımı verecek kadar sevdikce o beni üzüyodu hayır birde bir kere üzse neyse üzüyo gidiyo geliyo üzüyo gidiyo kabul etmesemde üzüyo
Soran+1 yılYoh ya konuscak bir sey yok böyle bir sey bende ortası yok uclardayım ya cok sever göklerde gezdiririm ya da ayaklar altına sererim
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılKoç oğlak oldu diğernin burcu neydi bilmiyorum
Soran+1 yılAy bende cok ilgileniyorum bir ara manitaya burv yorumundaki güne göre davranıyodum oğlak burcu bugun biraz sinirli sanki diyosa ogun ona dokunmazdım 😄😄😄😄
Soran+1 yılAyrıldık olum ya nesevimlisi ühü ühü hemde severek ayrıldık
Soran+1 yılSeverek ayrılmakta cok değişik ha seviyon ama ayrılıyon gururda yok mani olacak ama ayrılıyon ne sacma
Soran+1 yılTööömm
Soran+1 yılYok yok gerek yok 😄
seni senden iyi kimse tanıyamaz ki? neyi yanlş yaptğnı farkediyorsan onu düzelt
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sanki her sey yanlış gibi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
bilmem hiç düşünmedim ama seni tatmin edici bir cevap alırsan bana da haber ver lütfen :D
130 Yorumla
Soran+1 yılNiye bir miyiz 😄
Soran+1 yılBende umursamam ki mutlu olmasını birde anlık davranıyorum kavga edince ne var ne yok söylüyorum birde sadece olanı söylesem iyi olmayanıda söylüyorum sonra öyle dusunmediğime ikna etmeye calısıyorum filan oooo
Soran+1 yılBende bağırmam da olum sevgiliden bahsediyoruz illa konusurum ben umursamama diye bir sey yok o konu hallolacak 😄
Soran+1 yılBir gün bir sevdiğin olursa seninde için içini yer niye gelip konusmuyo diye on kere düşünürsün ben demi bir sey var diye 😄
Soran+1 yılAşk 7 70 dinlemezzz bende fok büyük konustum ondan bu baş ağrım😄
Soran+1 yılAynen olum yaaa aşk neeeeeeh sanki oh mutluyum huzurluyum be
Soran+1 yılHahahahahhaha aynnen cok tesekkürler doktor bey hem olum okucam ben ya koca neymiş toplum baaskısından hep eninde sonunda evlencen zaten hıh filan yoh ya evlenmiyom inş
- +1 yıl
:D :D doktor değilim ama öğretmen kimliğim ağır basmış olacak ki iyi yol gösterdim. oku tabi en kötü bölümü bile okuyacak olsan oku. iş bulmak için değil kendini geliştirmek hayata başka pencerelerden bakmak için oku. kendini geliştir iş gelir seni bulur. tabi kocada :D :D :D
Soran+1 yılNe öğretmenisiniz bu arada hedefim iyi yani okumak olmasa kafayı yerdim
- +1 yıl
aslında sınıf öğretmenliği mezunuyum ama özel eğitim öğretmenliği yapıyorum. sade ders çalışma ama kitap falan oku. inan kitap okurken başka dünyalara girip çıkıyor. başka bakış açıları kazanıyor. ama kişisel gelişim kitaplarından bahsetmiyorum. onları hiç okumadım. onlar saçma geliyor bana.
Soran+1 yılHmm ben türk ve dünya klasiklerini bitirmeye calısıyorum ama kpss için yardımcı olacak bir kitap var elimde simdi onu okuyorum sonra devam etcem klasiklere
Soran+1 yılYok ya zaten bu yorucu tempo içinde kitap cok iyi geliyo sosyal hesaplarım kapalı zaten bir ks birde insta acık onlarda da pek bir şey yok tv zaten izlemiyorum kitabıma gömülüyorum ya da test kitaplarıma filan kitap cok rahatlatıyo
Soran+1 yılYok canımm iş hayatının ne zorluğu olacak ki üniversitede yükselmeyi dusunuyorum zaten not vermek olur bir 😄 ama simdi sabah cıkıyorum aksam 8 9 gibi ölüm cıkıyo halde
Soran+1 yılYok ya calışsam bile ne kadar calıscam ki sınav yok calışacak okul desen belirli saatlerde ve zevkli o iş falan yani sanmıyorum zor olacağını
Soran+1 yılBen onu zevkli hale getiririm su zamana kadar yaptıgım her işten zevk almayı bildim mesela su ygs benim için harika geçiyo şu an köydeyim mesela test almadım yanıma annem kafanı dimle dedi iki günlüğüne su an cok sıkıldım boş boş oturuyorum yani telefonla oynuyorum ondan da sıkıldım
Soran+1 yılYok abicim ya çok sıkıcı bir iş ben çalışarak dinleniyorum :D
Soran+1 yılHahah sağolasın umarım değişmez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha dur bakalım; yaptıklarının bedelini ödeyeceksin..
Yok öyle, bu zamana kadar adam harcadım şimdi de bir tane düzgün adam bulayım kafası..01 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiçte adam harcamadım bir daha ben kimseyi yarıyolda bırakmadım. Ben sadece biraz fazla intikam alıyorum yani o benim canımı birazcık yaksa ben onu yakıyorum sonra onu kötü halde görüncede üzülüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İyi bir eş = Güvenilir, delicesine aşık, aşkından dolayı çok kıskanç kişi. Daha bir çok şey sayılabilir aslında
011 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsi var ama olmuyo
Soran+1 yılYa karsımdakileri sıkmadım da çok ayrılıp barısıyorum ben böyle gitmiyo yani olmuyo bir soğuyorum kaybedince seviyorum elde edince soğuyorum
Soran+1 yılvicdan azabı duyuyorum kendi kendime yani onu sevdiğim için onu kendimeasık ettiğim için cok tuhaf birdaha kimseyi sevmemeyi dusunuyorum kalbimdeki kişiyi atıp
Soran+1 yılYa bu bana ilk simdi söyle oldu bn bundan hoşlandım bitaz zaman gecti ben dedim seviyorum seni diye buda iyi hoş dddi bende senden dedi tabi iltifat ediyodu öncesinden sonra ben ona olmayacağını benim güvenemediğimi kimseye önceki ilişkiden de baya kırıklarım oldugunu söyledim işte bu ikna etmeye calıstı beni olur olsun işte bu kimseyi sevmemiş önceden bnde dddim ssn kendin gibisini layığını kimseyi sevmemiş kalbini ilk sana acan birini bulmalısın layığın o dedim filan yok mok istiyom dedi tamam dedim anamm bir baktım cok zor bu cocuk ana mı ağlattı cocuk gibi ilgi ilgi hep onu seviyoduk ilişkide topluca bide bana basta ben seninle ciddi düşünüyorum filan dedi birde ben buna acılmadan önce gözlemledim daha bana hiç yalan söylmedi kız arkadaslarıyla bulustu okul arkdası bu arada bulustum dedi bende güvendim tabi sonra ben cıldırdım birde en son umursamayınca artık bu hareketlerini terk etti beni ddim artık ben seninle ilgilenemem derslerim başlıyo oda terk etti aşka da inancım kalmadı
- +1 yıl
E sen çocuğa git dersen gider tabi bende mesela birini deli gibi seviyordum ayrılalım dedi ama seviyordu beni biliyordum sonradan da emin oldum zaten barışmak istediğinde. Neden ayrılmak istiyorsun dedim soğudum dedi bende tamam dedim ayrıldık. Burada ki olay şu karşı taraf ayrılmak istedikten sonra ayılmak istemesek kaç yazar ben mesela sevdiğim halde ayrılmayı kabul etmiştim senin ki de aynısını yapmış gibi
Soran+1 yılYok ya ben sonra birlikte oldum ona sadece söyledim kendin gibi birini bul diye yoksa ben ayrılmak istediğimi söylemedim
Soran+1 yılYo bitti zaten :D
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSofrayı kaldıracak aga
Dedikodu yapmayacak
Evini eşini çocuğunu bilecek
Milleti umursamayacak11 Yorumla
Soran+1 yılBunlar kolay seyler sevdikten sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılSakin, ağırbaşlı, güleryüzlü ol öncelikle. Daha sonra eşine kibar davran falan filan ya işte ne bileyim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSakinim de delirtirse döverim bile ağırbaşlıyım gülerim bir kere gülerken arkaya düşmüştüm kibarımda sınırımı zorlamaza
- +1 yıl
Sana senin gibi birisi lazım o zaman :)
Soran+1 yılAy allah korusun
- +1 yıl
Tek taraflı olmaz ki :)
Öncelikle sosyal biri ol ama seviyeli. . mutlaka yatakta geyşa ol.. vazgeçilmez olursun :)
00 Yorumla
+1 yılSadık ol yeter zirt pirt sevgili yapmaniza gerek yok
07 Yorumla
Soran+1 yılSadığız zaten onda sorun yok cok sukur
- +1 yıl
Hiiiiiihi
Soran+1 yılHııııı valla bak kimseyi görmüyo gözüm gözüm görse zaten aşk acısı ceker miyiz be ayarlarız önümüze gelen birini
- +1 yıl
Sanki hiç olmamış gibi sorunu unuttun galiba
Soran+1 yılNe sanki hiç olmamış gibi
- +1 yıl
İliskilerimde diyorsun ya :D
Soran+1 yılYav zati iki tane oldu 😄
+1 yılBana ulaş psikolojik destek verebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılPdr mi okudun
- +1 yıl
Evet
leylekler getirdigi zman
00 YorumlaEn cok sana deger verip saygı duysun
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte o en cok deger vereni bulamıyoz 😄
+1 yılseninki kişilik bozukluğu tedavi edilmen lazım..
01 Yorumla
Soran+1 yılYoh gaylı o gada fda deül
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana kendini iyi hissetirmeli
00 Yorumla
+1 yılKıskanç olmamaya dikkat gerisini boşver zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılKıskanç biri değilim zaten hatta en cok bu yüzden soru yasadık
- +1 yıl
Erkeklerde yani ablacim 😀😀😀😀
Soran+1 yılAnlamadım :D
+1 yılnormal ol yeter aşırıya kaçma
015 Yorumla
Soran+1 yılBenim normalimi gören kacıyo zaten normalim anormal
- +1 yıl
nasıl bişeysin peki
Soran+1 yılBöyle bir çok severim sevgiye boğarım birde hiç umursamam soğurum çok düşerim üstüne takıntılı gibi oluyorum inatcı oluyorum bir kere manitle kavga ettik telefonu acmıyodu telefonunu kapattırana kadar aradım 83 defa filandı bir çok ilgi isterim bir ilgi gösterince soğurum aşkım canım cicim demem hiç sonra romantik günaydın mesajlarına filan sadece :) yapar gecerim sevmem okumam bile birde onu değiştirmeye calışırım ama tatlı dilli olduğum için karsımdakine onu tatlı dilimle yaptırıyorum beni her seyden çok sevmesini isterim ama üstüne gitmem mesela beni erteleyebilir pesimden kosmasını istemem beni pesinden kostursun isterim falan
- +1 yıl
epey zormuşsun ama çıkar biri, bana denkgelseymişsin keşke :) bak nasıl koşardın peşimden :)
Soran+1 yılBana göresi zor ya karsımdakinin iyiliğini düşünüyorum hep iyi birisi olsun herkes sevsin istiyorum her konuda biraz yeteneği olsun istiyorum onun için cabalıyorum oda bunu istemedi en sonuncusunda
- +1 yıl
canları sağolsun, yetenek herkişeye göre değil Allah vergisidir ama beceri olursa iyi olur
Soran+1 yılBeceri iste ya yani ondan fazla seyler beklemiyorum mesela kitap okumuyosa kitap okutturuyorum giyiminde hoş olmayan seyler varsa düzeltmesini söylüyorum birine bir hatası olduysa özür dilemesini isterim öfkeliyse öfkesine kontrol olmasını isterim küfrediyosa bıraktırırım idda oynuyodu biri bıraktırdım onda bir çok yetimin hakkı var falan filan diye
- +1 yıl
çok sıkıyosun yani, hai idda kumarda insanın giyimine okadar karışmasan zorruna filan giderse, hangi kitap mesela
Soran+1 yılYok ya giyinime hiç karısmadım ki birde zorlamıyodum ki sadece fikrimi söylerim 😄 yoksa illa bunu giyy demem zaten demedimde örnekti o 😄 hangi kitap derken bu arada?
- +1 yıl
kitap okuturum dedin ya onu sordum canım
Soran+1 yılFark etmez yeterki okusun
Soran+1 yılŞimdi sevgilide pek umursamamda evlenincs okutcam kocama tv izletmem hatta kitabın tadını alınca izlemez zaten
- +1 yıl
ben tv izlemem ama kitapta okumam, okuduğum tek bir kitap var yeter
Soran+1 yılKuran mı oda 😄
- +1 yıl
evet aynen
+1 yılBiraz empati biraz anlayış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Benim gibi
00 YorumlaSeni iyi anlayabilen
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz