Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Mutlu olmamıza rağmen eşim kötü siteler izliyor ve daha iğrenci sanal alemde kızlarla görüşüyor ve buluşmak dahi istemiş. Bütün güvenim bitti ne yapmalıyım. 8 aylık hamileyim. Benden gizli telefon hattı almış oradan görüşme yapıyor kızlarla.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanır mısın şu anlattıklarının hepsini babam da yaptı annemi aldattı aynı şekilde.
Çok tartıştılar babam hep inkar etti ben yapmadım diye, sonra annem delillerle gelince mecbur kabullendi. Annem affetti ayrılmadılar ama babama güveni kalmadı içinde hep şüphe var, zamanla araları daha iyi olmaya başladı yine ama eskisi gibi olması imkansız artık.
Erkeklerin genel huyu bu inkar ederler yalan söylerler bu konuda dürüst değiller hiç yaptığını bilse de inkar eder.
Bu ortaya çıktıktan sonra babam akıllanmadı bir kaç ay devam etti yine annem öğrendi daha büyük tartışma oldu.
Yine affetti ama takipte güvenmiyor.
İnşallah aklı başına gelmiştir babamın ve annemi bir daha üzmez.
Senin durumuna çok üzüldüm hamilesin üstelik...
Yuvanı korumak istersin anlıyorum, hemen ayrıl demem. Bir şans daha ver bebeğin için, ama açık açık konuş eşinle.
Senin yediğin haltlardan haberim var hiç inkar etme, seni son kez uyarıyorum, kendine çeki düzen ver bir daha yakalarsam hatanı görürsem seni boşarım yüzümü göremezsin. Beni ve çocuğumuzu seviyorsan gerçekten biraz adam ol bırak beni ve çocuğumuzu aldatmayı. İyi bir eş iyi bir baba olmaya çalış.
Böyle şeyler söyle durumun ciddiyetinin farkına varsın.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirbirnizi cok seviyosunuz ve afedersin senin öküz sana bunları yapabiliyo.. Bunu dayakta haklamaz kesinlikle psikolojik tedavı görmesi lazım ve kımse kusura bakmasın beyfendiye psikolojik baskı yapılıp aynı acıları cektırmek lazım! bu ne canım eşin hamile be senin seni mutlu edemiyo olsa bile saygıdan yapmazsın Allah hidayet versin
00 Yorumla
Bu isin kadını erkeği yok, kadın niye aldatır erkek niye aldatır diye cinsiyetçilik yaparsanız çözüm bulamazsınız
Kadın neden aldatırsa erkekte o yüzden aldatır nette
Benim de sana sorum su , nu sitede iyi veya kotu amaçlı takıldığını esin biliyor mu00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılerkegin farkli heyecan yasamak istemesi yani sanki oyle yapmak cazip geliyor insana. ama bence guzel degil yani. seni seven bir esin var gidiyorsun baska kadinlarla konusuyorsun
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
68Cevap
+1 yılBeyinler yıkanıyor. İnsan oğlu her zaman bir adım ötesini ister.
Ben araştırmacı bir karaktere sahibim ve gördüğüm o ki.. Kandırılamayacak insan yoktur. Toplumlara ne kadar çok yalan söylersen onlarda o kadar yavaş yavaş inanmaya başlarlar.
Ummadık taş baş yarar diye bu yüzden söylenmiş. Uzak tut kocanı geri kazanmaya çalış , o alışkanlıktan kurtulamıyorsa evlilik hayatından kurtulman gerekecek ya da acı çekeceksin.
İnternet çıktı mertlik bozuldu gerçekten. Fazlası çok zarar.10 YorumlaBöyle bir şey yaşamadım allahta yaşatmasın zor bir durum gerçekten. Bence bu konuyu oturup onunla sakince konuşmalısın. Ve ona böyle bir şeyi kabul edemeyecegini söylemelisin. Ne yaptığının farkına varmasını sağla ve hatta birkaç günlük ayrı kalın derim hem sana hemde ona iyi gelir. Ama ne olursa olsun kendini üzme Allah kimseye kaldıramayacağı acı vermezmiş. Buda senin sınavın, bebeğin ve senin için en hayırlısını diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılbir erkeğin aldatması için bayan lazım.. bu denkleme görede erkek tek taraflı aldatmış olmuyor.. kadın-erkek aynı anda aldatmış oluyor.. son bişey daha bir çok kadın , evli erkeklerle evli olduklarını bildiği halde ilişki yaşamakta mahsur görmüyor.. şimdi ben sana soruyorum suçlu kim?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. oo çok kötü olmuş hamilesin üstelik sanırım bu dönemde onaylamıyorum ama her erkek aldatır hamile olmandan dolayı al karşına konuş bence üzüntün bebeğinede zarar verebilir..
08 Yorumla- +1 yıl
Msn adresine siber alem diye site var o gelmis bir tikladim sok oldum kendi resmi var kisa sureli iliski istiyormus kizlarla yazismalarini okudum baktim bir numara vermis bir kiza whatsapta baktim numara ona ait, kizda vermis nosunu kizi aradim bende ondan ogrendim kendime uzun sure gelemem herhalde
+1 yılşu an erkeklere karsi olan bir gram güvenim de yerle bir oldu bunu okuyunca. Uzgunum ama sana aşık değil. Sadece sevmis ve evlenmissiniz. Aşk olmadigi için aldatiyor. Normaldir klasik erkek.
00 YorumlaKesin o işi de yapmıştır o :( Ne mi yapacaksın? Ya tüm olanı biteni sineye çekmeye devam edeceksin ya da ondan ayrılacaksın!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuş güzelce hissettiklerini söyle neden yaptıgını sor seninle mutsuzmu onu sor eşine karşı daha ilgili ol
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. bir kadın bence neden bunu yapıyor?/ demeden önce
Ben ne yapamdm ya da benim. ne eksiğimiz var? Demeli..14 Yorumla- +1 yıl
Sacmalamayin l*n !!! Adamin adiligini kadinin ustune yikiyorsunuz bir de gunah!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz evli filan değiliz ama internetten başka kızlarla konuşma isteği var bende de. Hatta belki de birlikte olmak. Sevgilimle birlikte olmadık. Ben istiyorum, ama şu an ve önümüzdeki 8-9 ay aynı şehirde değiliz. Ben başka kadınlar istiyorum. Neden bilmiyorum. Ama sevgilimi çok seviyorum.
00 YorumlaErkek için sanal alem falan fark etmez aldatan erkek her türlü aldatır bence kusura bakma ama senin kocan beş para etmez adamın biri hem karnında onun çoçuğunu taşıyorsun Hemde seni aldatıyor
30 Yorumla
+1 yıldemekki seni sadece seviyor. üzgünüm ama durum bu galiba.
06 Yorumla- +1 yıl
yani seni sevmekten ibaret ama sanırım diğerlerini sadece macera veya değişiklik olarak görüyor.
- +1 yıl
aslında bu durumda sana tavsiyede bulunmak pek doğru değil. çünkü şu an sen hem alıngan hem duygusalsındır. yanlış kararlar alman an meselesi. bence görmemezlikten gel ve bekle. doğruluğundan eminsen eğer doğumdan sonra konuşursun.
- +1 yıl
Evet o yuzdende cok mutsuzumm cok yalniz hissediyorum arkadaslarima bile acamiyorum bu konuyu yanlis karar vermekten korkuyorum onun sevdigini deger verdigini bana biliyorum her istedigimi yapiyor ama nasil bir illetki aliskanlik gibi birsey olmus onda sanki hayirlisi ne ise o olsun insallah tesekkur ederim
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıleşin senı sevmıyor. bırde hamıleyken yapıyor bu işi. ne mide ama.. zararın neresınden donulse kardır. basına daha fazla iş gelmeden.
00 Yorumla
+1 yılhamilesen cok zor , evliyken de zor yani gercekten evli insanları anlamak zor ama burada önemli olan kişinin karakteri demekki daha bekarlıgın tadını alamamıski gözü hala dısardı.. umarım düzelir.. :(
00 YorumlaAl karşına açık açık konuş bence. Kendi kendine kurularak kendi sağlığını bozarsin konuş da o dusunsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Takip etmeden keske huzurlu bir sekilde surseydi bu evlilik arkama dondugumde guvenebilecegim bir hayat arkadasi istemistim benim nasibim de buymus ne kadar dindar ya da dindar olmayan da olsa internet mahvediyor hayatlari insallah bir daha yasamam bu sekilde son olur bu insallah
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılNedense yoksulluk çekiyor olabilir aynı şey gibi Akasya Durağındaki Sinan Kaya gibi.
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun ona! Git boşa zinaya dayanarak sanal alemde ki her şeyin fotosunu çek. Iyi bir tazminat alırsın zina çocuğundan.
00 Yorumla
+1 yılAhada en berbatı... kardeşim allah hakikati göstersin ne deyim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. hamileyim çocuğuma ne olur diye düşündüğünüz için boynuzlanıyorsunuz... Ne işin olur böyle bir adamla... Bırak sevgiyi, saygısı bile yok sana
20 Yorumla
+1 yılHaydaa baya kötü bir durum ya. p*rno izlemesi falan neyse de başka kızlarla konuşup görüşmek istemesi bariz aldatma. Hamilesin diye çok mu ilgisiz bıraktın
00 Yorumlabirileri ile tanışıp sohbet edilebilir tabi fakat buluşmak gizli hat almak ta ne oluyor bence gözünün yaşına bakma ayrıl
04 Yorumlagüzelim eşin senden pek fazla randıman alamamış demekki.
00 Yorumlafake oldugunu düşünüyorum çünkü ne yapmalıyım diye sorabiliyosun bile bu durumda yani şaka gibi. öyle otur izle insanlarla konuşmasını eşinin hatta eve davet etsin söyle dışarı falan çıkmasın boş yere masraf.
00 Yorumla
+1 yılBunu sotlemwk istemezdim ama ustu kapatilcak bir mesele degil ve ilerde de devam edicek
03 Yorumla- +1 yıl
Yuzsuzlesebilir bile gitmiyorsun cunku kaybetme korkusu yok. Buyuk bir tepki versen ailenin yanina gitsen biraz korksan nasil olur? Hamilesin uzmek de istemiyorum yani zor bir durum akillanmasi lazim
+1 yılBence seni kaybetme korkusu yasamalo ben tecrubeliym erkek pskolijisnden anliyorm ona o korkuyu hissettirmedign surrce devam edicektir boyle yapmaya
03 Yorumla- +1 yıl
Belki de eksik olan bazi seyler vardr hamile oldugn icn yasayamadigi bisey duskunse bu tarz seylere kendini tatmin etmek istiyodur senin yapman gereken agirligini koyup tavz vermemendr ablacm
Of çok kötü ya, kimsenin başına vermesin. Artık çocuk için sabret.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl dersek bizi mi dinleyeceksin? Karnın burnunda. Akıllı kadınlar erkeği yönetebilen kadınlardır. Herşey senin elinde.
10 Yorumlaçocuğu doğurmadan ayrıl öyle babası olacağına hiç olmasın daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir dille tatlı sert uyar. . . :(
iğrençleşmesinin lüzumu yok. .. 😡00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. interneti bu yüzden sevmiyorum. güveni sevgiyi sadakati aşkı bitiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen yakın arkadasım aynen böyle yapıyor. bir an korktum yakalandı diye. eşide 8 aylık hamile
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkişiyi duzgun tanımadan sevgili olursan herşeyi beklersin
düzgün erkek secmekten aciz kızlar bunu yaşar sadece00 Yorumla
+1 yılİnanç eksikliği,
Açlık,
Doyumsuzluk...
Bir sürü etken olabilir bunun altında..00 Yorumlaadam açık açık seni boynuzluyor ve sen onu seviyorum diyebiliyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamilelik, loğusalık dönemi evliliklerin ciddi sınandığı dönemler. Sebep odur bence.
Anlayışlı olun ve konuşun03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvliliklerin uzayan Döneminde erkek vahşice ve umarsızca herşeyi yapabileceği Kadınlara yaklaşıyor maalesef
+1 yıldemekki eşine gereken ilgiyi yatakta gösteremiyorsun kendinde ara hatayı
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar uzakta bırak aldatsın o zaman, sende ne kadar uzak olursa olsun aldatmaması için çaba sarf et
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkepenk kapalıysa sende müsade et 6 ay kadar 7. aydan sonra adam ne yapsın sabredemeyebilir.
05 Yorumla- +1 yıl
tepkini ölçmek istedim tabiki öyle bişey olamaz ama doyum meselesi cinsel doyum yaşıyormusunuz bu istek neden doğuyor onuda bir araştırın derim.
- +1 yıl
işte dediğim gibi istekli biri herhalde her zaman olsunmu istiyor olmayıncaada sağa sola arıyor başka sekılde rahatlamaya calısıyor galıba ama zarar gelmez ondan sanal bişeyler yapar en fazla.
hamileliginin etkisi vardır mutlaka, iliski yasayamadıgı icin seninle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Demekki sana değer vermez senle olmak yetmez seni kullanır karakteri bozuk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim arkadasim da ayni seyi yapiyor bende burdan kizlarla konusuyorum evliyim ama dayanamiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun sabır versin. çocuğun doğana kadar bekle sonra mahkemede maddi manevi rezil edersin onu
00 Yorumla
+1 yılSanalda Kadınlarla İletişim Daha Kolay... Birazda Macera İsteği Oldumu Maalesef Oluyor.
00 Yorumla
+1 yılaaaaaaaaaaaaa , çok fena çok kötü çooook bul numarasını da işletelim pezevengi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne varki bunda ama yapmasa daha iyi olur benim babamın telefonu genel evi sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsıçtın üstelik hamilesin
00 Yorumla Oha! Allah yardimcin olsun
00 YorumlaBoşan hep yapar emin ol
00 Yorumla
+1 yılCanım kimileri heycan ariyor
00 YorumlaBu adamla hala evli olduğun kabahat.
30 Yorumla
+1 yılVar öyle karaktersizler. Üzüldüm senin adına
00 YorumlaGötü rahat görmüş fazlasını istemiş işte
00 Yorumla
+1 yıldemekki senin ona ilgin az ya da yetersiz
00 Yorumlabilmem aldatırmı :==)
00 YorumlaAdam olmadığı içindir.
00 YorumlaBende onlardan biriyim ama neden bilmiyorum :)
09 Yorumla- +1 yıl
Bir de gelip bunu burada mutlu olarak söylüyorsun. Ne kadar utanmaz bir insansın.
- +1 yıl
Eşini aldattığını itiraf etmedin mi?
- +1 yıl
Ya da sevgilini?
- +1 yıl
Erkekler sanal alemde neden aldatır sorusunun altına ben de onlardan biriyim sanırım diye yazmışsın, ne dememi bekliyordun?
- +1 yıl
Dikkat edersen sonra ya da sevgilini yazdım. Siteden kız tavlamaya çalışmıyorsan, kızlarla özel muhabbetler yapmıyorsan, hayır kız arkadaşını aldatmış sayılmıyorsun. Ne kadar dinlersin bilmiyorum ama benden sana tavsiye kız arkadaşına böyle bir siteye üye olduğunu söylesen iyi olur, yani senden öğrenmesi iyi olur. Başka bir şekilde öğrenirse kötü olur bence.
+1 yılErkekler değil sadece senin eşin, geçmiş olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla neden bilmiyorum cazip geliyor ya
00 Yorumla
+1 yılsen bu sitede napıyorsun peki
05 Yorumla- +1 yıl
Ya kadın daha 1 xper bugün katılmış belkide sitenin adı kızlarsoruyor. com
- +1 yıl
Kızlarsoruyor. com
- +1 yıl
kızlarsoruyor. com bu niye link olmuyor
- +1 yıl
@Bergafor35 bayana suç atmıyorum atlama hemen, yapacağı şey burası değil mahkemede, bağlantı olması için başına @ koyman gerekiyor
- +1 yıl
@Bergafor35 kizlarsoruyor. com
+1 yılçünkü sanal alem gır gır şamata olarak algılanr
00 Yorumla
+1 yılkatıksız süzme ergensin
04 Yorumla- +1 yıl
detayı okumadan cevaplayınca öyle oluyor :)) sitedeki ergenleri de baz alırsak bana hak vermeni bekliyorum.
neyse soruna cevap veriyim ; sevgililik hayatına özlem duyuyor olabilir , mutsuz dur mutluluğu aramaya karar vermiş olabilir vs. bunu anlamak sana düşüyor onu anlamaya çalış - +1 yıl
bu durumda sana ne yapmak düşüyor?
hamileyken ilişkiye girmedinizmi hiç
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri