Basit bi soru neden aldatırsınız karşınızdaki kadın güzel bakımlı iyi ve güleryüzlü içide güzel olsa bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gördüğüm kadarıyla aldatıldığın için pek üzgün ve bir o kadar da kızgınsın. Bir insan eşini ya da sevgilisini neden aldatır? Onda arayıp da bulamadığı bir nokta vardır. Onu başkasında arar. Bulunca da o eksikliği tamamlamak ister. Gelelim "ayrılsın. Ne yaparsa yapsın." konusuna. İlişkilerde insanları birbirine bağlayan çok etken var. Bunlardan bir tanesinin eksik olması ayrılmak için bir sebep olmaz. Aldatan için bu pire için yorgan yakmaktır. Zaten o kadar sorunlu bir ilişki olsa direk bitirir. Ama çoğunlukla memnun olduğu ilişkiyi bitirmek yerine eksikliği başkasıyla giderir. Ki bu çoğunlukla da cinsellikle alakalıdır. Eğer yakalanmazsa da normal hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Bunun doğru veya yanlış olduğunu söylemiyorum. Benimki bir tespit. Ben olsam aldatılan, eşimi karşıma alır, konuşurum. Nedenini anlamaya çalışırım. "Acaba benim bir eksiğim ya da hatam var mı?" diye düşünürüm. Tatmin olamazsam da ayrılırım. Biter. Hiç kendimi yormam. Hakaret, ya da küfür etmem. Hayat devam ediyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gerçekten sevmiyorlar gerçekten seven bir insan sevdiğine sonuna kadar sadık kalır gözü ondan başkasını asla görmez.
- Aldatmanın ihanetin hiç bir bahanesi olmaz. Yok bana fotoğraf atmadı yok ilişkiye girmedi yok tatmin etmedi yok ilgilenmiyor yok şöyle böyle bunların hepsi bahanedir. Basitçe anlaşamıyor musun istediğin gibi gitmiyor mu ilişkin? Aldatmak yerine ilişkiye son verip ne halt yiyorsan ye denir bir insana normalde ama onlar istemem yan cebime koy misali ilişkisini sürdürüp sonra aldatıyor sonra aldatmaya da bahaneler uyduruyorlar.
- Bir kişiyle yetinmeyi bilmiyorlar amaçları cinsellik çünkü.
- Ciddi bir ilişki olgunluğu yok onlarda.
Kadının güzel olup olmaması, bakımlı olup olmaması hiç önemli değil. Aldatmanın bahanesi olmaz. Güzel değilse neden en baştan çıkmaya başladın deriz ona ya da madem ilişkin iyi gitmiyor neden ayrılıp başkasıyla görüşmek yerine ilişkiye devam edip başkalarıyla görüşüyorsun diye sormak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel bi tesbit yaptınki helal olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrenses gibi hanım hanımcık karakteri harika kız bulurlar gidip huyu berbat varoşlarla aldatırlar. Adam gibi ayrılıp istediğiyle devam etmek yerine aldatmayı tercih edip güzelim kızları aşka küstürürler. Karakter yoksunları, kendilerini yetiştirememiş sevmeyi bilmeyen toksikler. Yaşları 35 e gelip yalnız kaldıklarında çevrelerinde bir kadın bile kalmadığında bin pişman olacaklar akıllanacaklar ama her şey için çok geç olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde demezlermi seninle olan sorunlarımdan dolayı böyle oldum seni sevmesem seni bırakırdım çoktan çok pişmanım yemin ederim sadece seni seviyorum ahhahaha güliyim ya şu varoş erkeklere
+1 yılKaraktersiz olursa aldatır
12 Yorumla
Soran+1 yılKATILIYORUM
- +1 yıl
Sen hiç aldattin mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz oldukları için
00 Yorumla
+1 yılYalnız geberirim âma aldatıcağım bir kadını sevmem.
Mesele ne istediklerini bilmemeleri.
Daha doğrusu en güzeli bile belli bir zamandan sonra sıkıyor onları.
Cinsellik büyük etken.
Zaten kaliteli bir erkeği cinsellik yaşadıktan sonra hareketleriyle çozersiniz.
Bakın su ustteki cumle nelere kadir bilemezsiniz ss alın lazım olur 😂👍06 Yorumla
Soran+1 yılNeyini sa alsınlar kadını elimde tutım ama zevkimde bana kalsın boktan bi hayat be bu
- +1 yıl
İki kelime etmekten aciz erkekleri sevmesinler.
Kafalari biraz bassa bir erkegin taninmanin en kolay yolunun anneleriyle olan bagi oldugunu anlarlar.
Kızlarda tiksindirici abaza erkeklerde.
Kaliteli insanlara gelirsek onlar zaten tek tük.
Berbat bi devir.
Soran+1 yılBak sana şunu diyim annesiyle arası iyidi ailesini seviyodu paylaşımcıydı hayatındaki kadın da fedakardi güzeldi ama yinede aldattı her anlamıyla kadınla olan dürtüleride iyidi yinede aldattı ne diyceksin bu duruma
- +1 yıl
Kalitesini ayaginin altina almis.
Uçkurusuna yenildiğinin farkına vardiginda kendinden tiksinicektir.
Babam bana hep sunu der bir kadin senin karsinda bacaklarini aciyosa o anı unutma.
O an onun acizligidir, sen onun elçisi olursun derdi.
Evlilik boyle bisey aslinda, ha ben sunada inaniyorum kaliteli ve kendini bilen kendini hic bir seye satmayan erkeklerde var.
Bilmiyorum ya cidden uzucu ozellikle kadin icin.
Soran+1 yılBen erkeklerin adam adı altında gerçekten adam olduklarını görmedim geneli böyle
- +1 yıl
Kaliteli olana denk gelmemissin. Sana kendimi ovmek istemiyorum. Ama ben bir kraliçe tarafindan buyutuldum. Bu kralıce benim annem. Alevi bi aileden geliyorum. Bir erkegin kalbindeki gomlegi annesi oruyor. Ha tabi kisilikte var bir erkekte kendisine neyin yakisip yakismadigini bilicek. Ben 2 senedir yalnizim guzellikten baska hic bisey goremiyotum flort ettigim kizlarla. Simdi genellemeye gecersek bende konusurum o iş uzar anladinmi olayi? Ama ben cok kaliteli kadinlarlada sohbet ettim. Benden yasca buyuk tamamen dostluk bak. Herseyi cinsellik sanan aptal bir toplum kadin ve erkegin arkadas olabilecegine inanmiyo bilirsin. Ben en sapsal haliyle bile kaburgalarinda cicekler gordugum kadinlar oldu. Kelimeleri boyle papatya gibi dustu agizlarindan. Sonra dedimki ne gorunus nede baska bisey. Bi insanin ruhuna asık olmak mesele karakterine fikirlerine dusunceli olusuna. Zaten farkli seyler aradigim icin yalnizim. Ve benim gibi olan arkadaslarimda var tek tük. Sadece bazı kadınlar karsisindaki erkegi okuyamıyor. Ha tabi bir erkek kaliteliyken kalitesiz hale geliceksede yazik. Cidden yazik.
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle aldatmak cinsiyet meselesi değil şahsiyet karakter meselesidir 👍 bunu iyice sok kafana gelelim ikinci konuya aldatılanın eksikliği bile olsa aldatan karaktersiz olunca aldatılan ağzıyla kuş tutsa nafile yani burdan da aldatmanın, aldatılanın eksikliği değil aldatanın karaktersizliği sonucu çıkıyor. Son olarak illa cinsiyetçi bir suçlama yapılacaksa bu erkekleri yetiştiren anneler suçlanmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen istediği zaman verme yatakta yastik gibi yat hep hayir de o olmaz bu olmaz inat et ego yap kapris yap. sonrada niye aldatiyo de bunu kafaniza koyun artik. iyi olani kimse terk etmez. boş ver gerisini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılYapılan araştırmada kadınlar erkeklerden daha çok aldatırmış. Ben sana sorayım peki siz kadınlar neden aldatırsınız. Bu arada benim yaşım 47 ve bu yaşıma kadar ne bekarken ne de evlendikten sonra eşimi aldatmadım. Bunu da belirteyim.
00 Yorumla
+1 yıl- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuzluk, heyecan arayışı, kıymet bilmeme, farklılık isteği, cinsel tutkunun ve hayatın azalışı ile başkasından gelen sinyalleri değerlendirme gibi gibi.
00 Yorumla eğlenmek için birlikteyse canı sıkıldığı için ya da doyduğu için aldatır. Sevgi için, ciddi ilişki için birlikteyse aldatmaz. Sorun varsa bile konuşarak çözmeye çalışır.
00 YorumlaMal olduğu için. Aldatmak isteyen hovardalık düşüncesinde olan adam sevgili yapmaz eğlenir geçer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılkarşılık bulamadığı sürece, istediği gibi bir kadın olmaktan uzaklaşıldığı sürece, değer görmediği sürece aldatır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler sadık erkeklerden tiksinirler çapkın erkeklere de bayılırlar. Bu nedenle de hep aldatılıp mağdur olurlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazı erkekler nedensiz aldatır bazılarıda eşinden göremediği ilgi boşluğunu ya da cinsel boşluğu doldurmak için aldatır..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler aldatmaz, kadınlar da aldatır karakter meselesidir. Doyumsuz olan herkes aldatır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet her iki taraftada sıkıntı varsa her türlü yapıyorlar ama neden ayrılmak değilde aldatmak
+1 yılSıkılıyorum ben aynı kişiden bir süre sonra.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıl ozaman aslan
- +1 yıl
Bana bak başlarım aslanına. Exinle ne yaşadıysan yaşadın bana çatma. Soru sordun cevapladık. Bu kadar.
Soran+1 yılAyrıl dedik ne dedik 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç aldatmadim ama aldatan arkadaşlarımın genel nedeni cinsellikti
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok acı bir şey ya üzülüyorum bu adamlara hayatlarındaki iyi kadınları kaybetmelerinin sebebi geri küçülen şeye bağımlı olmaları
- +1 yıl
Geri küçülen şey 😂😂😂😂 anlık zevklerle hayatının kadınını kacirmalari doğru. Yalnız evli ve çocuğu varsa kadın ne yazık ki gitmiyor ve bu durum ikinci aldatilmanin önünü açıyor. Bunlar hep çevremde gördüğüm şeyler
Soran+1 yılYaşadım koçum en kralından aynı şeyleri o yüzden erkekler bana göre acınası varlıklar oldu
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Aslında geçmiş olsun demek yerine hayırlı olsun mu desem kurtulduysan tabi
Soran+1 yılKurtuldum sayılır inşallah
- +1 yıl
İnsAllah. Aldatmanın bi nedeni olmaz ya. Bu yüzden ilişkiden soğudum çünkü çevremde aldatan kadınlarda gördüm. Sonunda boşandı ama durmadı ayrılana kadar
Soran+1 yılAldatan kadın olunca adını bilmem neye çıkarırlar erkek olunca erkektir geri evine döner derler asıl olması gereken hayatına bir insanı alıp o insanla herşeyi birlikte yaşamaktır kadında erkekte
- +1 yıl
Aldatan kadın da sonuçta kendi kendine aldatmiyor. Bu toplumun Ata erkil olup erkeklere davranışının farklı olmasıyla alakalı. Anne babanın verdiği değerlerle alakali. İyiki ablamın elinde buyumusum diyorum o olmasaydı belki bende farklı dusunebilirdim
Soran+1 yılKadını erkeği aldatan namussuzdur
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum aldatmak yerine ayrılmak en güzel karar olsa gerek
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Umarım bir daha böyle bir kötü olay yaşamazsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılihanet eden ihanet edileceği anlaşmasını imzalamıştır
00 Yorumla
+1 yılHuyu güzel kadın niye aldatılsın ki Allah aşkına.
00 Yorumla
+1 yılDaha güzelini, daha çekicisini bulmuştur şaşmaz karaktersizlik
00 Yorumla
+1 yılHayvansal bir iç güdü. Bu insanın doğasında var sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Ben aldatmam. O kasar aşağılık ve karaktersiz değilim.
01 Yorumla
+1 yılKadın anlayışsız ve bencil olduktan sonra güzel olması hiçbir şey ifade etmez aldatılır
Erkek için en değerli kadın yorucu ve üzücü olmayan erkeğe stres olmayan kadındır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsani yönü zayıf
neden hırsızlık yapar
neden iftira atar
gibi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim aldattigim falan yok hatta aldatildim mk.
02 Yorumla
Soran+1 yılUlan be kaderimiz aynı kanka
Cevap sahibi+1 yılKanka deme lazim olur 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için yaklaşan ya ayrılır ya da aldatır öyle değil mi?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında insan ilişkilerinin temelinde bir nokta var onla bağlantılı hepsi oda bende kalsın
Soran+1 yılNasıl yani anlat bakalım sende kalmasın
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1-Sevmiyordur ama elinde tutmak istiyordur
2-Sevmesine rağmen tamamen içgüdülerine göre hareket ediyordur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evli olmadığım için aldatmadım, evli oluncada aldatmam
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olam evli ya da değil önemli olan hayatı boyunca
+1 yılGerçek seven aldatmaz bence. Sevgi içten gelen bişey. Sevdiğini kırmaz, uzmez seven. Fakat karşı tarafın tutumlarida aynı olmalı aksi olursa dediğiniz olaylar meydana gelir.
00 YorumlaBasit de cevabı var siz Türk kadınları yatakta hepiniz aynısınız da ondan admda isteklerini dışarıda arıyor en sonunda
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aynıysa aynı insanları seçip seçip aynı insanlarla aldatıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli erkeklerde eşi cinsel ilişkiyi önemsemeyip yetersiz kaldıgı için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılac gozluyuz uckurumuza duskunuz dunyanın en guzel kadınları bıle aldatılıyor mevzu guzellık degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAç gözlülük ve hırs bu sizin düşkünlüğünüz sizin hayatınızı güzelleştirmez aksine mutsuz eder sizi tam ablamıyla seven güvenen asla birini bulamazsınız ihanet edeb sizdeniz karşınızdakilerin sizi bırakıcagını hep bilirsiniz
- +1 yıl
ben bunu kendım ıcın soylemedım bunu genel olarak soyledım bu sadece erkekler ıcın degıl kadınlar ıcınde gecerlı
+1 yılSizde nede olsa seviyor diye kendinizi niye salıyorsunuz?
00 YorumlaDaha güzelini bulur ve elde edebilir olduğunun farkındadır. NET
00 YorumlaCinsel konularda ve kadın fazla onu sıkıyorsa
03 Yorumla
Soran+1 yılKadın her konuda iyise genede yapıyorsa
Soran+1 yılAynen öyle
sen neden yemek yersin?
02 Yorumla
Soran+1 yılYemekle ne alaka😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter yoksunu oldukları için
01 Yorumla
Soran+1 yılYes aşko
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha iyisini bulursam aldatırım
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık
- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz olan aldatır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bu saatte mi aldattı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be
+1 yılKaraktersiz olduğu için
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
🙂👍
+1 yılKarakter sizler sadakatleri zayıf
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar hakılsınki
+1 yılMıy miý kadin cekilmez
012 Yorumla
Soran+1 yılMıy mıysa ayrılınır * yapılmaz
- +1 yıl
Ama bir yandan da cepte kalmasi gerekiyor
Soran+1 yılCebine it sıçsın
- +1 yıl
İt nasıl cebime sicabiliyor ya djdndn
Soran+1 yılKapıdakı ite yaklaş bi dene
- +1 yıl
Önemi yok, sen varsın ya zaten. 😎
Soran+1 yılAlın bi tane daha örnek hem aldatır hem kadını küçük görür hemde hakareti kaldıramadan kadını aşağılar sen itin bokundan daha değersizsin en azından beni benzettiğin hayvan sadık sizin gübilerin örneği yok şekli şemali yok
- +1 yıl
Tamam ağlama sbdbshs
Soran+1 yılBence kudurdundan şekil şukuldasın
- +1 yıl
Tamam öyleyim rahat ol kuzum sen djdjdjd 😂
Soran+1 yılRahatlığım senin karaktersizliğinle aynı değil aşko
- +1 yıl
Tamam aşko
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın neden aldatıyorsa ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Kadınlar neden aldatır peki?
00 Yorumla
+1 yılPeki kadınlar neden aldatır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAyni sey kadinlar icin gecerli.
00 Yorumla
+1 yılSeks yoksa o is yas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın nedeni olmaz, bahanesi olur.
00 Yorumla Karekter yoksunluğu baska bisey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar çok güzel, o yüzden aldatırlar.
00 Yorumla Kızlar saf olduğu için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Karaktersiz oldugu icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. heyecan olsun die nie olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKöle olmayacağı için
00 Yorumla
+1 yılHeyecan olsun diye bir de cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanını arıyosa aldatmadan ayrıla bilir
- +1 yıl
Kimsenin kimseye aşık olduğu düşünmüyorum ilişkilerde öyle bir dünya yok gerçekten seven biri ztn yapmaz
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Bayanlarda aldatır erkekler tek değil
01 Yorumla
Soran+1 yılGeneli erkek
+1 yılBasit görmüştür
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Kim ise onu?
+1 yıldoyumsuzluk
05 Yorumla
Soran+1 yılDoyumsuzsa ayrılsın bunun adı başka bişey
- +1 yıl
ayrılırsa olmaz işte. iki tarafı da idare etmeyi seviyor