sevilen ilgi gösterilen her açıdan isteği karşılanan erkek neden aldatır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatmanın kimyası çok farklıdır. Her aldatma kendi özeline sahiptir. Erkeklerin çoğu elde edene kadar kıymet verir. Sonrasında verdiği değer azalır. Kedi, köpek gibidir. Sürekli ilgi ister. İlgi gösterenden çabuk sıkılıp, başka ilgililer arar. Kadınlar biraz daha duygusal yaklaşır. Duygu azaldığında başka bir sevgiye açar kollarını. Ama şuna katılmıyorum: Her açıdan isteğin karşılanması diye bir durum olamaz. Mutlaka en az bir eksiklik vardır. Kimisi bu eksikliği sebep göstererek aldatmayı doğru bulmaz. Bazıları da yeterli bir sebep olarak sunar kendisine. Bir kez aldatınca da çorap söküğü hesabı...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiyi secmiş olma ihtimaliniZ?
Seçerken acele etmiş olma durumunuz?
Şunu da unutmayın suçunu ispat edemedikleriniz suç işlemeye devam ediyor.
Erkekten fazla aldatan karşı cinslerde var.
Meşru kılmak ya da bunu kabul ettiğimden değil bu durumu sadece erkeğin üzerine yıkmak olmasın diye söylüyorum.
İnsanoğlu yanlış kişiyi kendine kavalye seçer.
Sadece bir hareketine sözüne ya da duruşu üzerinden karar verir.
Daha sonra bakar ki seçtiği kişiyle alakası yok bu sefer suçu karsindakine atar. Halbuki suçu kişi ilk önce kendinde aramalı.
Tabi birde yapmış olduğu seçimin yanlış olduğunu kabul etmesi gerekir.
Bu da bizim ülkemizde biraz zor.00 Yorumla
Kadınlar neden aldatıyorsa hemen hemen yakın sebeplerden aldatırlar. Aldatmanın cinsi yoktur. Niyeti bozduysa bir iman aldatır. Sevgisi olsa bile aldatıyorsa arzuları daha ağır basıyordur ve hiçbir mantıklı açıklaması olamaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz, vasıfsız, ezik olduğu içindir. Hayatta hiç bir başarısı olmamış, kendini ispatlamaya çalışan özgüvensiz, o ufacık beynini cinsellikle bozan ve onu dünyanın en önemli şeyiymiş sanan kendine doyumsuz diyen zavallının tekidir. İşte tam da bu erkekler ne ilgiyi, ne sevgiyi nede herhangi güzel başka bir şeyi haketmiyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz oldukları için
00 Yorumla
+1 yılBelkide fazla uyumlu olmak siradanlaştırıyordur. Biraz diş göstermek gerek erkeklere...
00 Yorumla
+1 yılbazı erkekler kadınları sevmezler. kadınların onları sevmesini severler. bi süre sonra kadınların sevgisi onlara zaten olması gereken şeymiş gibi gelmeye başlar. böyle olunca da başka bi kadından sevgi görmek isterler. tabi tüm erkekler değil sadece duygusal açıdan olgunlaşamamış sadakatsiz erkekler yapar bunu.
15 Yorumla- +1 yıl
çevremdeki örneklerine göre
- +1 yıl
teşekkür ediyorum
Yanlış kisiyle berabersen her türlü aldatır, kendisi için doğru insanı herkes öyle böyle bulur. Ya bol bol aldanatak ya da aldatarak falan çünkü insan gibi seven de ayrılan da yok.
00 Yorumla
+1 yılKadın ilgisi yok
ya da muamele kötü ya da hiç yok
Erkek aç erkek kurumuş mecbur kalmış
Ama kadın doyuruyor yinede erkek gidiyor da erkek maymun iştahlı hayıt gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınları çok önemsemezler.. İşin ayrıntısına girmeyeyim. Aldatan erkek mantığının arkasında genelde bu vardır.
00 Yorumla
+1 yılucubeleri buluyosunuz tatlım en amiyane tabirle bunu söyleyebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılof cidden doğru diyorsun ben gerçekten salağım😑😑😑😑
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü özellikle sizi aldatacak tipleri seçiyorsunuz ondandır
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲
+1 yılHer erkek aldatmaz. Karakteri zayıf olanlar aldatır.
10 YorumlaBence doğası gereği tek eşliliğe uygun adaylar değil erkek cinsleri :))
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak gerek aldatan net Karektersiz vede onursuzdır
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk ve karaktersizlik. Cinsiyet fark etmeksizin.
00 YorumlaSevgin fazla gelir kaldıramaz surunmeyi tercih ediyorlar kendileri başka bir kadın tarafından
00 Yorumla
+1 yılAldatmak ve aldatılmak çok kötü bir şey öyle insanlardan uzak durmak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da saydıkların yüzünden... Her şeyi veriyoruz bizden alacağı bir şey kalmıyor yeni maceralara atılıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenide sadece cinsel isteği için kullanıp sevmediği için safmısınız siz
010 Yorumla
Soran+1 yılevet safım 🥲
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun kullanılıyosun ayrılda gel seri
Soran+1 yılbıraktı zaten beni kaç aydır konuşmuyoruz her yerden engelledi 😑
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına kurtulmuşsun takma kafana sakın bide he sıkma canını böyle biri için kendine gel
Soran+1 yılkendime gelmeye çalışıyorum yaa valla emeğime üzülüyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılKendine gelmeye çalışma kendine gel bir an önce boş ver düşünme sal kendini sen yapmak istedin yaptın emek verdin o seni kaybetti o senin b0kunu yesin lan salla 😂
Soran+1 yılyahahsgagahah ay ağlarken güldürdün Allah'ta seni güldürsünn
Cevap sahibi+1 yılGülücen tabi biri için ağlanırmı gül hep sen kurban olsun o sana bee😂
Soran+1 yıl🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmeyen biri için hala o tatlı canını sıkıp değerli vaktini ona üzülerekmi geçiriyosun buna izin veremem banan yazarmısın böyle olmucak ben seni bi gülme krizine sokayım😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereğinden fazla değer verirsen kendini değersizleştirirsin 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsani yönü eksiktir … insan kaldı mı dersen haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevilen ilgi gösterilen her açıdan isteği karşılanan erkek olmadığım için aldatıyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@azrrr öyle bir sebep bahane değil
Cevap sahibi+1 yılyaşın daha küçük anlamazsın çocuk
+1 yılKendi ağzınla söylüyorsun her açıdan isteği karşılanıyor diye mesafe olmalı hayır demeyi bilmelisin ilgiyi de dengede tut:)
01 Yorumla
Soran+1 yılpuff haklısın ama artık hayatından çıktım şimdi istediği kadar başka kızlarla olabilir
selam hanfendi sevmiyordur veya gözü dışardadır hayırlı geceler temenni ederim hanfendi sustum
06 Yorumla
Soran+1 yılbence hem sevmiyor hem de gözü dışarıda 😂
Soran+1 yıldoğru diyorsun
Soran+1 yıl😔😔😔
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgiyle alakasi yok denk geldimi yapmak zorundaymisiz gibi oluyo
00 Yorumla
+1 yılBi anlık hırs mı diyin heves mi diyin bilmiyorum ama saçma sapan bişey
057 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
- +1 yıl
Ya istediği herşeyi karşılıyordum derken?
Soran+1 yılmaddi manevi cinsellik
- +1 yıl
Cinsellik için diyecektim ama oda varmış
Soran+1 yılevet saçma olan da bu her şeyini karşıladım ama doyumsuz çıktı
- +1 yıl
Demekki herşeyi elde edince başkalarına heveslenmiş
- +1 yıl
Belki cinsel olarak karşılamasaydın birlikte olmak için daha çok çabalayacaktı
Soran+1 yıldoğru diyorsun ya da belki tek amacı cinsellikti sonuçta o benim ilkimdi ben onun kim bilir kaçıncısıydım
- +1 yıl
Hadi be bide bakireliğini verdin
Soran+1 yılevet 😔
- +1 yıl
Neye güvenip verdin acaba
Soran+1 yılaslında benim için doğru insan olduğunu düşünmüştüm ve ona güveniyordum olucaksa onunla olsun diyordum
- +1 yıl
Sonuç hüsran şimdi ne düşünüyorsun
Soran+1 yılhayatıma uzun bir süre birini almamayı düşünüyorum en azından bunların travmasını az da olsa atlatırım
- +1 yıl
He tamamen bitti diyorsun yani
Soran+1 yılyaani bitti gibi çok üzülüyorum artık kendime zarar veriyorum bitmesi gerek
- +1 yıl
Ne yapıyorsun kendine
Soran+1 yılyemeden içmeden kesildim sürekli mutsuzum Allah'ın her günü ağlıyorum tükendim tamamen
- +1 yıl
Ohaa be bu kadar da yapmamalısın ama
Soran+1 yılçok üzülüyorum elimde değil ki şu an size cevap verirken bile ağlıyorum
- +1 yıl
Kalk bi elini yüzünü yıka kendine gel öyle yaz
Soran+1 yılyıkadımm biraz daha iyiyim teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim iyii ol da sen
Soran+1 yılolucamm çok çok iyi olucam
- +1 yıl
Heh şöyle toparla kendini afferin
Soran+1 yıl😋toparlicamm
- +1 yıl
Sevindim bak şimdi adına 🤗🤗
Soran+1 yılcevap verdiğin için teşekkür ederim bu arada tanımadığım insanların akıl vermesine çok ihtiyacım vardı
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabileceğim bişey olursa burdayım elimden geleni yaparım
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bunu söylemen bile benim için yetti 😌
- +1 yıl
Kendini iyi hissetmende payım varsa ne mutlu bana 🤗
Soran+1 yılumarım hayatında her şey gönlünce olur iyi birisin karşına da hep senin gibi insanlar çıksın
- +1 yıl
Sağol güzel dileklerin için inşallah seninde aynı şekilde gönlündeki gibi insanlar ölür hayatında mutlu huzurlu olursun
Soran+1 yılsen de sağ ol her şey içinn
- +1 yıl
Ne demek hanım efendi söylediğim gibi iyi hissetmene yardımcı olduysam ne mutlu bana
Soran+1 yıl☺️☺️☺️
- +1 yıl
Eklemek istersen ekleyip istediğin zaman yazabilirsin
- +1 yıl
🤗☺️
Soran+1 yıluygulamayı silmeyi düşünüyorum aslında
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılsorduğum soru hakkında fikir almak için açmıştım
- +1 yıl
Sadece bunun için mi
- +1 yıl
Ve benim fikrim yeterli oldu mu ☺️
Soran+1 yılevet konuşmak bile yeterli oldu 😌
- +1 yıl
Peki o zaman nasıl istersen kapatacam diyosun ☺️
Soran+1 yıl🥺☺️
- +1 yıl
İyi geceler dilerim tekrardan kendini üzme ☺️
Soran+1 yıliyi gecelerrrrr üzmemm😊😊😊
- +1 yıl
İnşallah küçük hanım inşallah ☺️☺️
- +1 yıl
Üzersende yaz bana ben kızarım sana
Soran+1 yılyazarııım 😂😂
- +1 yıl
Aaa üzmeyecem demiyoda yazarım diye kendini üzmeye devam edecek eşşek 🤦🏻♂️😄
Soran+1 yıluygulamayı siliyorum bir şey yazarsan göremem haberin olsun kendine çokk çokkk iyi bak umarım hak ettiğin biriyle beraber çok çok mutlu olursun. kalbin temiz. inşallah karşına da senin gibi biri çıkar. dualarım seninle🩷🩷
Soran+1 yılsözz kendimi üzmicemm
- +1 yıl
Sağol inşallah sende mutlu olursun dikkat et kendine sözünü de yutma
Soran+1 yıltamamm😂🩷😊
- +1 yıl
Gidemedin bi türlü bak yazışıp duruyoz daha 😄😄
+1 yılBunun cinsiyetle ilgisi yok karakter meselesi
00 YorumlaAldatan erkek seçildiğinden terkedilmeyeceginden emin olan erkektir
00 YorumlaHer isteği karşılandığı için
16 Yorumla
Soran+1 yılmaddi manevi cinsellik her açıdan karşıladım daha ne istiyooo
Soran+1 yılay daha ne isteyebilir ki cinsellikte 10 tane delik mi açtırıcam dmnwndnwmdşqğdnwm
Doyumsuzluk
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılten uyumu ve evde bulmadığını dışarda bulur bide bizde böyle bi tabu var eşiyle herşeyi yaşayamıyorlar ama dışardakiyle sınır yok
00 Yorumla
+1 yılDemek ki ilgi görmek istediği insan sen değilsin
012 Yorumla
Soran+1 yıloha hiç böyle düşünmedim ama o biraz şeydi bütün kızlar bana ilgi göstersin e ben de zaten onun için yedekteydim
- +1 yıl
Sen yedekteysen zaten seni aldatıyor olması normal değil mi
Soran+1 yılbaşkalarından alamadığı sevgiyi benden almak için tutuyor ama gerçi doğru diyorsun
- +1 yıl
Senden de alamayacak Bu insanlar doyumsuzdur
Soran+1 yılistediği kadar başka kızlarla olsun ben yoruldum ve umrumda da değil artık yokum umarım bi gün yokluğumu anlar
- +1 yıl
Merak etme anlayıp it olacak bu tip insanlar it olmaya meraklıdır hatta mahkumdur
Soran+1 yılumarım olur da iş işten geçti bütün içimdeki sevgiyi sadakati kendisi bitirdi
- +1 yıl
Daha iyi çektirirsin işte
Soran+1 yılinşallllllaaahhh o günleri bekliyorum
- +1 yıl
İnininininininşaaaallllaaaaah beeee it olsun
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬
Ben aldatmadım
044 Yorumla
Soran+1 yılçünkü sen adamsın
Soran+1 yılaman aldatma olmasın bak ben üzüntüden ölüyorum nolur erkekler aldatmayın benim gibi kızları 😩😩😩
Soran+1 yılaaaaa çok karışık bi durum olmuş zaten ağlıyordum senin için de ağlicam şimdi
Soran+1 yıloha 5 yıl mı az değil gerçekten umarım her şey onların gönlüne göre olur
Soran+1 yılof senin durumun da karışık arada kalmak çok kötü ve o çekilen vicdan azabı... allah yardımcın olsun 😔
Soran+1 yılbence kendini onlardan biraz uzakta tut en azından kendini beladan uzak tutarsın kızla böyle bir şey yaşadığın anlaşılırsa boşu boşuna başın ağrır kızın yaptığı da hoş değil seni tanımıyorum ama böyle şeylerle kendini meşgul etmeni istemem
Soran+1 yıle tabi ki çekersin daha fazla çekmemen için uzak tut kendini biraz mesafe koy
Soran+1 yılya ileride sevdiğin biriyle yaparsın zaten şimdi başını durduk yere belaya sokma ya kızın kardeşi çocuğa söylerse ne olucak
Soran+1 yılaman sen yine de dikkat et kızla da arana mesafe koy bak benden demesi
Soran+1 yılallaaaahımmm hala bir kaç kez daha diyoooor ya 😂😂 tamam yap umarım benim dediğime gelmezsin 😑😑😑
Soran+1 yılyani asıl kızın vicdan azabı çekmesi lazım ama of ben ne desem sen yine bildiğini yaparsın o yüzden sustum🤐ama kız kardeşe dikkat edin ne olur ne olmaz
Soran+1 yıl😂😂😂sen yine de dikkkkkaat ettt
Soran+1 yılevet birazcık ağlamam kesildi 😂
Soran+1 yılya bak hala kardeşiyle devam ederim diyor bayılıcam şimdiii😩😩o kız çocukla barışmaz bak buraya yazıyorum senle devam eder
Soran+1 yılben boşuna dikkat et demiyorum 😑😑😑
Soran+1 yılboş ver amaları sen beni dinle bak kızın 5 yıllık ilişkisi çocuk o kadar barışmak istiyor kız naza çekiyor sana yanaşıyor hiç sağlıklı değilll biraz mantıklı düşünnn 5 senelik sevgilisine bunu yapmış kim bilir sana neler yapar
Soran+1 yıluygulamayı silicem birazdan uykum da geldi
Soran+1 yılgece gece beni sinir krizine soktun ne yaparsan yap 😂😂😂
- +1 yıl
Bak beni yanlış anlama ama seni de yapman gereken sert zeks yoksa içindeki zehiri başka türlü atamazsın.
Kankam işk gün çok acı çekiyordu ama yatakta orgazm oldukça sevgilisine küfür etmeye başlıyordu, rahatlıyordu kız. Şimdi ise hiç umrunda değik 3-4 seansta düzelttim 😁😁
Sen de benzer bir şey yapmalısın
Soran+1 yılben hiç öyle şeyler aramıyorum
Soran+1 yılsevmediğim biriyle yapıcağıma acı çekerim daha iyi 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılsi gine hasta düşkün olduğu için
05 Yorumla
Soran+1 yılöyledir kendisi...
- +1 yıl
farklı kadın isteyebilir ya da seni beyenmiyodur
Soran+1 yılhep beni beğendiğini falan söylüyordu ilgi de gösteriyordu aslında ama aldattı biraz gözü dışarıdaydı
- +1 yıl
kimle aldattı kız güzelmi senden
Soran+1 yılbilmiyorum ki biz sevgiliyken de başka kızların hep olduğunu biliyordum ama sevdiğim için görmezden geldim belki bi gün karı kız sevdasından vazgeçer diye ama geçmedi
+1 yılŞeref... İz olduğu için
01 Yorumla
Soran+1 yılEVETTT
Değişiklik arayışı en azından bizde öylr
01 Yorumla
Soran+1 yıl😩😩
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karaktersizlikten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan macera
00 Yorumla
+1 yılRahatlik totosuna battığı için 😂
00 Yorumla
+1 yılHerkes aldatır..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Karaktersizsdir
00 YorumlaGerekçesi yoktur...
00 Yorumla
+1 yılKarakteri olmadığından
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılher konuda karsılanmıyor demekki
00 Yorumla Sadece erkekler aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılcinsel istekleri olmadığı zaman
00 YorumlaBazıları karaktersiz oldukları için aldatır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılığını girmediği zaman
00 Yorumla
+1 yılÖyle alışmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılDediğin gibiyse hayvan istahlidir ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi boşluk vardır. Erkek boşluğa gelemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri budur. Etik değerleri yoktur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. İlgiyi hak etmiyordur. Terk et.
00 Yorumla
+1 yılPeki kadınlar neden aldatır
03 Yorumla- +1 yıl
Peki sizce etik mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin ki dar değildir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar neden aldatır peki
00 Yorumla
+1 yılSıkıldığı için canı farklı tatlar istediği için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılherşeyi yaşatıyosan aldatmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın sebebi bahanesi yoktur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnsanlar macera yaşamayı seviyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAptal olduğundan.
00 Yorumla
+1 yılGözü doymuyor demek ki, toprak doyursun
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?