sevgilim askerdeyken ben onu aldattım ama pişman oldum izne gelecek yakında onu aldattığımı söylemeli miyim, yoksa direk ayrılmak istediğimi mi söylemeliyim? Çünkü onunla devam edemem, artık bunu kendime yediremiyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılbunu kimse sindiremez pişman olacaksın hatta ilerde de pişman olacaksan heleki bu çocukla mutlu olmayın zman belkide kahrından ölürsün..nasıl için elverdi bilemiyorum aklım almıyor öyle kötü birşey ki gerçekten yazık ! üstelik şuan çıktığın çocukta karaktersiz bunu açık söylüyorum neden diye sorarsan bunu nasıl kabul ediyor sormuomu acaba kendine ya bu kızın askerde bir seveni var ben napıoyrum ne ediyorum aynı şey benim başıma gelse naparım diye hiç mi düşünmüyo göz göre göre ben anlamadım ya ne şerefsizler var bu memlekette gerçten hayr ne sana acırım ne sevgiline.burda acınacak biri varsa oda askerdeki çocuktur.ya bi düşünsene sen burda başkasıyla el ele göz gözesin be kardeşim o ise onca sıkıntının içince onca stresin içinde seni düşünüyor döndüğünde yaşamınızı birleştireceğiniz günü hayal ediyor seninle geçireceği zamanı hayal ediyor.hiç mi canın yanmıyor be kardeşim.ayrıca sana birşey söyliyimmi şuan beraber olduğun çocuk ilerde seni aldatsa ağznı açıp iki kelime edemezsin bu kadar netim.yani neden beni aldattın diyemezsin ki demeye hakkın yok çocuğun cevabı aynen şu olacak sen SEN YAPMADINMI bitti olay bu dahası yok...
13 Yorumla- +1 yıl
seni yargılamaktan ziyede pişman olman hatanı anlamanda güzel inan ama sen olsaydın nasıl karşılardın bu durumu kendini onun yerine koy kendine güvenmiyosan güzel kardeşim lütfen o çocuğn canınıda yakma ihanet çok acı veren bişey lütfen
- +1 yıl
bide beraber olduğu çocukla bi gece geçirmiş bu kadarda hainlik yapılmaz askerdeki çocuğa onu hak etmiyosun hiç mi sevmedin onu?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzne gelmesini neden bekliyorsun kandırıkcılık yapıyorsun. Hemen ayrılmak istediğini söyle aldattığını söyleme. Yazık günah ona orda milletin hizmetçiliğini yapıyor. Sevmediğini soğdunu kesin bir tavırla söyle hattını değiş ki senden ümidi kessin. Sakın açık kapı bırakıp kafasını karıştırma çocuğun. Seni unutsun
612 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen neden eksilediğini yazsaydı iyi ederdi. Saçma sapan insan.
Cevap sahibi+1 yılPardonda siz eksileyenler neyden bahsediyorsunuz anlamadım. Benimde sevgilim asker bende neredeyse onla beraber askerlik yapıyorum. Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çok iyi bilirim. Yazımı okumak için okumayın. Anlayarak okuyun sonra eksi verin. Ne yapsın kandırsın mı asker çocuğu. Ne yapmak istediğinizi anlamadım yani. Aldattığını söyleme dediğim için mi bu eksiler. Ne yapsın aldattığını söylese belkide üzüntüden ve yaşadığı psikolojıden intihar bile edebilir. neyse ya
Cevap sahibi+1 yılKandırılmak hiç hoş bir şey değil kendi bilir. Konu soğmak veya artık sevemememk değil canım benim konu aldatmak.
Cevap sahibi+1 yılPeki tamam
- +1 yıl
hehe
yargılayıp asanlara ve hakaret edenlere bi çift sözüm var ;
arkadaş burada yediği haltı anlatmış ve pişman olduğunu ne yapması gerektiğini sormuş
belki bazılarınızın anısı canlanmış olabilir (benim canlandı) ama kimse kimseye kendi özel hayatını anlattığından dolayı hakaret edemez.
kimse kimsenin namusunun bekçisi değil
Evet halt dedim çünkü taktir edecek davranış değil
Ne yapman gerektiğine gelince
askerdeyken ayrılma bekle dönünce ayrılırsın ayrılırken açıklarmısın açıklamazmısın o sana kalmış
Moralini bozma cocuğun malum nöbetler dolu şarjörle tutulur bazı yerlerde
veya boş şarjör takarsın dolusunu hucum yeleğine takarsın
intihara sürükleme ihtimalini düşünmen gerekir11 Yorumla
+1 yılannenin babanın onunla olmana kesinlikle karşı çıktığını söyleyerek bir günde bitir. hiçbir erkek bu konuda üzüntülere garkolmaz. ailesi izin vermeyen kızla kızın kendi ailesine karşı çıkmak istememişse beraberliğini sürdürmez. hemen şimdi arayıp bitirebilirsin eğer telefon sokabildiyse nizamiyeden. ama kesinlikle ailenin kesinkes karşı çıktığını ve izin vermediğini söyle. bir günden fazla üzülmez. ben de senden ayrılmak istemezdim ama ailem herşeyden önce gelir senin nasıl annen baban herşeyden önce gelir benim de öyle ve seni hep iyi bir eski anı olarak hatırlayacağım. kesinlikle bizim bu dünyada biraraya gelme şansımız yok de.
02 Yorumla- +1 yıl
dikkat et de sapıtıp seni sakatlamasın. gerisini düşünme.
ki öğreneceğine şüphen olmasın. bir şekilde öğrenir. hep öğrenirler...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
Seviyorsan kesinlikle ayrılma herkes hata yapar daha cok pisman olacagın seyler yapma birdaha tekrarlamazsan ve iliskinin devamı adına elinden geleni yaparsan kazanırsın.Sunu bilki kimse sütten cıkmıs ak kasıl degil bugun sen yaptın yarın onun yapmayacagı ne malum yada yapmadıgı...Seviyorsan pesini bırakma devam et ve onu aldattım diye kendini harap etmeyi birak demekki eksik bir nokta varmiski bunu yapmissin o eksigi bul ve onun uzerinde yogunlasip telafi et ask kolay kazanılmıyor yaptıgın hatadan dolayı kaybetmeyi goze alma...Bizim erkeklerimiz genelde biz kızlar bu tarz seyler yaptıgımızda bizleri hemen karalayıp cok kolay bir sekilde suclu ilan edebiliyorlar fakat kendileri yaptıklarında ne yazıkki bu aldatma olmuyor ve herhangibir seyin altına sıgınabiliyorlar sen hickimsenin dediklerine bakma...hicbirsey olmamıs gibi davran ve unut.Yeniden hersey iyi olabilir bu senin elinde...
40 Yorumlaayy nekadar duygusalsın acaba oda seni aldatsa bukadar dert edermiydi.belkide yaptı bile.yapmadıysa bile sen başkasına yönelebildiğine göre bi boşluk vardı hep erkeklermi boşluğa düşüp aldatacak.sende o yokken çok yalnızdın o yanında değildi v.s. olabilir pişman olmuşsun ..unut gitsin yaşadıklarını sen sevgilinle devam et hiç bişey olmamış gibi zamanla o sana domuzluk yaptıkça aslında içini boşa sıktını belki bazen hakettini bile düşüneceksin.ayrılma canım heleki sakın söleme..diyorumya olmadı öyle bişey sil at kafandan yoluna devam et.
13 Yorumlaseviyorsan gizlemek zorundasın devam etmek istiyorsan tabiki ama etmek istemiyorsan söleyebilrsin bi ayrılık gerekçesi olur ozamanda o yıkılır. sana hiç güvenide kalmaz güveni kalmadığı gibi nefretide başlar. en iyisi sen söyleme devam et tabi onu aldattığın kişiye aşık dğeilsen ve hala birlikte değilsen
10 Yorumlasakın sakın söyleme şimdi...
ben olsam dönmesini beklerdim bu arada ilgimi yavaş yavaş azaltırdım ama çok kıracak kadar değil.geldiketn sonra da zaten onda da bazı değişiklikler olacağı için bazı bahanelerle kırmadan dökmeden bitirirdim..
şu anda da bitirsen yapacak birşey yok o daha da acı şekilde askeri geçirecek..
bi de düşünsene boş orda nasıl kafasına takar gelmek istese gelemez oraya mahkum her gün azap olur ona..
sakın söyleme11 YorumlaEn güzeli çocuğun gelmesini beklemeden ondan ayrılman olur neden böyle bir şey yaptın anlamıyorum egoların içine giriyorsa ilişkinin sen bu çocuğuda gerçekten sevmiyorsun demektir sevgi saf olmalı herş eyden önce onu hissetmek istemen farklı bir olgudur ama ego içine girdiği zaman işler değişir sen burada hata yapmışsın.Çocuğa yazık en iyisi söylemeden bitirmek ikinizin iiliğinede bu olur.
00 Yorumla... Asker zaten gergin,ülkede terör gibi bir büyük bela var.Askerlik yapmadığınız için bunu bilmiyorsunuz.Haberlerde bir askerin şehit olduğunu duydugunuzda,bu haberi öğrenen bir başka asker gibi anlayamazsınız.Ordu içinde tansiyon yüksek,sinirler gergin,her birlik kendi içinde alarm durumunda,bütün bunları yaşayan bir insana birde sen dert olacaksın.Seninki asla pişmanlık olamaz,sen uyuyan bir bebeğe bıçak sokmuşsun,git Allah'ından bul !
10 YorumlaKesinlikle ayrılma o askerliği bitirmeden. Çünkü şuan onun eli kolu bağlı ve çok çaresiz bir durumda. Senden belki yüzlerce kilometre ötede hiç bir şey yapamayacak surumda. Bunalıma girip intihar edenler biliyorum ben sakın ha aman...
03 Yorumla
+1 yıldış etkenler ne peki bu çocuk askerdeyken hiç mi aramadı sormadı seni ilgilnmedi? hiç boşuna seviyorum deme... o beraber olduğun çocukla nasıl yattın sen kendi isteğinlemi yaptın bunu yoksa askerdeki çocuklada daha önce yatmışmıydın?
00 Yorumla
+1 yılsen bnce aşkı sevgiyi haketmeyen bir zavallısın ! çocuğun başını yakma sakın itiraf etme çocuğun hayatından da çık !
24 Yorumla- +1 yıl
peki neden böyle birşey yaptın hiç mi sevmedin
- +1 yıl
hayır sevmemişsin hiç kendini zorlama canım seninki sadece bir hevesmiş bu çok belli..gerçekten sevseydin eğer uzaklık bile vız gelirdi sana dert etmezdin bile ve herşeyden önemlisi beklerdin.yolunu gözlerdin ne biliyim düşünürdün.fakat sen en kötü yolu seçmişsin hadi ayrılman neysede aldatman geçrkten çok kötü gerçkten.oysa bi düşünsene sen burda başkalarının kollarında gülüp oynarken o ise onca stresin onca sıkıntının arasında seni düşünüyor seninle birleştireceği yaşamın hayalini kuruyor
+1 yılkötü bir yerdeyse bari çocuğun morali bozulmasın. seviyormuş gibi davran biraz daha. zor olmasa gerek.
12 Yorumla- +1 yıl
çocuğun iyice ağzına s*çma, bitirsin, durumu anlat, ayrıl.
Ya sizde nasıl mide var anlamıyorum hem aldattım diyosun hem pişmanım diyosun hemde hala o kişiyle beraberim diyosun.Bırak o çocuğu allahaşkına.Çocuk askerde felan bi yerden duyup öğrenirse kafayı yer.Sessizce çık git çocuğun hayatından.
00 Yorumlabenimde sevgilim askerde ve beni terk etti o halde bile aldatamadım..sevmiyorsun demekki..keşke yapmasaydın..
12 Yorumla
+1 yılbu rezilliğinle alakalı cevaplardan bir de en iyi cevabı şeçmişsin.sen bu saatten sonra pişman olup kendinden utansan ne olur ki?bundan sonra da ya aldatırsın ya aldatılırsın.ayrılmak istiyorum de kurtar çocuğu senden.
00 Yorumla
+1 yılSöyle Bence, sebebini bilsin.. Kendini suçlayıp üzülmesin.. Bunu bilmeye hakkı var..
00 Yorumlaaldattım deme, arada mesafe çok böyle yapamıyorum falan de
00 Yorumla
+1 yılAldatırken aklına gelmedi mi bu durum...
Zor da olsa söyle...
Ayrılık vaktini fazla uzatma10 Yorumla
+1 yılnickinizin açılımı suskunperi mi? ve antalyalı mısınız sayın ssqnpri07?
12 Yorumla- +1 yıl
suskunperi, nickinin hakkının veriyorsun hakkaten, takdir ettim.
madem özqürken bekleyemoyrsn askre qtmeden ayrlsaydn.s belkide senin hayalinle aşknın sıcaklıqı ile emir altı hayata yenik düşmüo.ben yan qözle bile bakmıyorum. bekliyrm.s.s hakında hyrlısı
00 YorumlaSenin gibi sürtükler en büyük işkenceleri hak ediyor Allah belasını versin senin gibilerin.
10 Yorumla
+1 yılsenın gıbıler yuzunden evlenmekten vazgecmek uzereyım
21 Yorumla
+1 yılasker bitene kadar bekle, askerde zor olur kaldırması
asker bitince artık sevmediği söyle ayrıl.10 Yorumlaaskerden geldikten sonra söyle bence kardeşimin askerlerinden biri bu yüzden intihar etmek istemiş
00 Yorumla
+1 yılEvet söyleyeceksin tabii ki.
Nedir bu askere giden sevgiliyi aldatma fetişiniz anlamadım.00 YorumlaBu senin içinde hep bir vicdan azabı olarak kalacaksa güzelce onu kırmadan ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsker yolu beklemek zor geldi değil mi , uçkur düşkünü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna aldattıgını söyle ve cocugu bırak. Allah senin gibileri islah ettsin!
20 Yorumla
+1 yılSen bir hata yaptın diye bedelini ona ödetme devam et söyleme
00 Yorumlabişşi söleme.askerden gelsin yine söleme.ama hayatından çık.
00 Yorumla
+1 yılBunu alın, bak bunu burdan alın..
36 Yorumla- +1 yıl
malı getir malı götür, bi yanlışımız var mı yok ? ne olmuş yani abinin bi kutu mantarı kaybolmuşsa..
- +1 yıl
ben ne diyorum bu fındık ne diyor ya..
- +1 yıl
don ıslak ya araya kaçıyooo..
+1 yılnasıl bi aldatma ama...
15 Yorumla- +1 yıl
biriyle beraber mi oldun?
- +1 yıl
inş bundan sonraki hayatında vicdanın rahat olur (sanmıyorum)... ayrılmalısın...
ayrıl ama aldattım deme bari :/
10 Yorumlaayrılacaksan aldattığını söylede ayrıl.
00 YorumlaAyrılman neyi düzeltecek?
00 Yorumlasus sesini çıkarma , kimse bilmesin
00 Yorumla
+1 yılBende Şu an ayni durumdayım
01 YorumlaYol gözüküyor sana ayrılık kapıda
00 Yorumla
+1 yılne yaptın sen?
00 Yorumla
+1 yılyazık sana
10 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim askerdeyken onu aldattım ve pişmanım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım