1 ay vardi gelmesine bni istegrama tanistig bi kizla aldatti ustune gitmesem anlamasam ikimizide idare edicek ti bni kadirdi onu nasil pisman ederim dün ayrildim cok uzgun ve sinirliyim bi akil vrin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKızla ben anlaştım planın gerçekleşmeyen kısmını söylemek isterim sana, kız seninle buluştuktan sonra selamımı söyleyip komodinin üstüne para bırakacaktı benden ama ne hikmetse sana aşık olmuş o nedenle kıza ne sorarsan sor beni tanıdığını yalanlayacaktır sana yalan ilişkinde mutluluklar de her yerden engelle bir süre sonra güvensizliğinden kızı da bırakıp g. t gibi ortada kalacaktır.
117 Yorumla
Soran+1 yılHc bisy anlamadim acik konus
- +1 yıl
Kızla plan yapmışsın gibi yukarda yazdığımı söyle işte neyini anlamadın
Soran+1 yılInanmaz cunku bn sordum. ona ilk kim diye
- +1 yıl
O zaman kızla planı gerçeğe dönüştür beybisi
Soran+1 yılKiz hic biseye bakmiyo yuzsuz mu ne sevgilisinin oldugunu bile bile ayrilmiyo
- +1 yıl
Hııı o zaman o iki karaktersiz kesin birbirinden belasını bulur otur ve izle bir şey yapmana gerek yok
Soran+1 yılAynn ama pisman olsun istiyorum
- +1 yıl
Yani şu durumda o yüzsüz pek pişman olacak gibi değil
Soran+1 yılHaklisin ama gelicek 1 ay var ve bz ayni mahallede oturuyoz sacmala bak
Soran+1 yılIki gunluk kizi istegramina koymus
- +1 yıl
Hayisiyetsiz işte
Soran+1 yılBn ne yapiyim gldiginde kafam hc yerinde deyil
- +1 yıl
Diyorum ya ne yaparsan yap umrunda olmaz onun okumuyor musun yazdıklarımı
- +1 yıl
Adam seni sallamıyor
Soran+1 yılEvt ama hc haketmedim bn bunu o kadar bekledim aylarca nasil insan bunar bn lsam o kizin yerinde birakirim cunku bu emek ve bekleyis var
- +1 yıl
Ama olaylar öyle olmadı kabullen ve önüne bak bence ayrıca dünya adaletli bir yer değil zaten. Adına üzüldüm ama yoluna devam etmen gerektiğini düşünüyorum
Soran+1 yılHaklisn
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Kızın instasini biliyorsan bi hesap daha ac ya da hali hazırda birnkiz hesabı varsa kızla konuş benle sevgili iken şu diger kızla ikimizi idare etmiş sonra sende 3. Olmuşsun de 😂 diğer kız anladı durumu bana anlattı bende biraz araştırdım sende varmışsın Allah bilir kaç kişiyle bizi idare ediyor bu pzzzvek de içine kurt düşsün 😅😂 bu adam tam bir keranaci falan de adını çıkar akrabalarına iki kişiyi idare etmek insanların duygularıyla oynamak neymiş anlasin...
05 Yorumla
Soran+1 yılKizz zaten bnmle bi iliskisini oldunu bile bile be adamla birlikte istegramdan istek attim mesaj attim cevap vermiyo ikimizin fotografini gordugu halde kiz kendiside karaktersz
Soran+1 yılOyle tabi biraktim artik ta benim anlamadigim sey bu cocuk istegramdan bni engelledi ozel hayatindan engellemedi vatsaptan normalden durum koyuyorum yusuz adam durumlarima bkiyo dakikasi dakiasina neden sizce
Soran+1 yılGaliba🤣🤣
+1 yılPişman etmeye bile değmez ona vereceğin en büyük ceza sessizce hayatindan çıkıp hayatına devam etmek. Sana karşı yapacaklarının cezasını elbet bulacaktır. Vicdan denen kavram onu senin aklından çıkarmayacak hale getirecektir zaten. Sen onu bütün sosyal medya hesaplarından çıkarıp hayatına devam etmeye bak.
03 Yorumla
Soran+1 yılCikarttim zaten
- +1 yıl
Göz görmeyince gönül de unutur. Umarım hakkında en hayırlısı budur.
Soran+1 yılUmarim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
şu an çok sinirlisin üzgünsün
Biraz sakinleş hiçbir şey yapmaya degmedigini anlayacaksın.
Onun için yaptığın her şey onunla ilgilendiğini düşündürecek kendini değerli hissedecek
Bırak ne hali varsa görsün01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaşadığın üzücü bir durum. Ama intikam almak ve ve pişman etmek için uğraşma derim. Bunu anlayacak pişman olacak insan böyle bir şey yapmazdı zaten.
Hadi bir anlık boşluğuna geldi yaptı diyelim, pişman olacak olsaydı seni Instagramdan kaldırmazdı seni.
Vereceğin en büyük ders onu yok saymak. Anlıyorum hırslısın atamıyorsun içinden öfkeni.
Ne yaşıycaksan içinde yaşa. Emin ol daha çok işe yarar.21 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama bni aptal vrrine kaydu
+1 yılAskerde eşşkle mi erkekle mi aldattı seni? Yahu askerlik ne hale geldi ya? Erkekler askerde hovardalık yapacak, sosyal medya kullanacak kadar özgürleşti mi? Er böyle ise rütbeliler dansöz oynatıyordur. Ordu da bitti. Ben Mardin merkezde 15 ayda 4 kez çarşıya çıktım. Eski akılsız telefonlar bile yasaktı. Telefon yakalatan askeri mahkemede cezalandırılırdı, askerlik uzardı. Arasıra ankesörden ailemizi, sevgilimizi arar 1 dak falan görüşürdük arkamızdaki bekleyen kuyruğun önünde.
14 Yorumla
Soran+1 yılDevir degisti insanlar insanliktan cikti maalesef
- +1 yıl
Sen çıkma. İhanet edeni terk et. İhanete inanetle yani namussuzluğa namussuzlukla karşılık verme. Bozma kendini.
Soran+1 yılTabiki oyle bisey yapmiycam
Soran+1 yılTerk ettim ayrildim zaten
+1 yılBöyle biri için intikam almaya bile değmez emin ol. Senin yapacağın tek şey kendi hayatına odaklanman mutlu olman sana bunu yapan birinin canını yakamazsın çünkü değer vermiyor sana verseydi bunu yapmazdı haksızmıyım bırak ne hali varsa görsün o hiç olmamış gibi hayatına devam et en doğrusu bu.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvt oyle yapiyorum az once durum koydum 1 kisiye ozel paylastim oyle bisey yazdim ki bn bile uzuldum ve o duruma bakti baktigi gbi engelledim
- +1 yıl
Bidaha onla ilgili hiçbisey paylaşma kızgın olsan bile ona ne dersen de boş umrunda olmaz bende yaşadım biliyorum çok zor ama güçlü dur o kaybetti öyle düşün
Soran+1 yılOyle bide utanmadan durumlarima bakiyo
- +1 yıl
Sil her yerden öyle biri benim durumlarıma bakamaz artık bitti gitti senide ilgilendirmesin
Soran+1 yılAynn yusuz sildim engelledim
- +1 yıl
En doğrusunu yaptın sakın tekrar iletisime gecme orada birak kalsin sen yoluna bak cunku siz barissaniz bile hicbisey eskisi gibi olmaz
Soran+1 yılEvt olmaz haklisin
+1 yılBirkac gun once de sormustun. aldatiyor olabilir mi diye. Azmiş o mahluk, boş ver kurtulmussun iste. O kizi da aldatir iki gunde de her yere yazmislar iliskilerini silik ezigler. Sen daha iyisine layiksin demek ki. Bos ver gitsin yol vermissin sen de. Hayirlisi olsun senin icin. Aglama uzulme. sinirlenme. affet onun icin degil kendin icin. Yarin da o kizi aldatacak bunlar serefsiz cunku genlerinde var serefsizlik be gülüm sen ne yapabilirsin ki? Bu da sana deneyim oldu işte takma kafana. aci cekersin ama geçecek emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama ister istemezz uzuluyorum ne yapiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılKendine daha iyisini bulup mutlu olman.
Hiç bir kimse şunu kabulenemez başkasının ondan daha iyi ya da üstün olmasını o yüzden intikamın böyle olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılIcimden hc bisy gelmiyo Şu an
Askerden gelsin bir süre sonra kapında köpek olucak merak etme. Yapman gereken tek şey asla yazmamak ve sanki ondan ayrıldığında hapisten kurtulmuşsun gibi tavır sergilemek instagramda wp de dışarı çıktığın zaman erkek arkadaşlarınla filan foto at bu kadar pişman olur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten hic umruma getirmiycem bide ayni mahallede oturuyoz bn gorup gorup pisman olacak
+1 yılTerk et ve unutmak için kendine zaman ver ona gösteriş olsun diye foto falan atma emin ol onun için yaptığını anlayacak ve kendini bir şey sanacak. Onunla uzun bir süre karşılaşmamaya çalış emin ol unutursun
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil karsilasmiyim ki ayni mahallede oturuyoz ve 1 ay var glicek
- +1 yıl
Karşılaşınca bakma görmezden gel
Soran+1 yılOyle ypicm melesef
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılBunu adam yerine koyup kafa mı yoruyorsun birde. Salla gitsin uğraştığına değmez. En iyi cevap sessizliktir. Bide zamanına yazık
02 Yorumla- +1 yıl
aferin kız
Soran+1 yılBn bosa goden aylarima uzuluyorum
+1 yılOnu affetmiş gibi yap... Sende onu başkasıyla aldat... anlar ne olduğunu... bisey derse ödeştik dersin
024 Yorumla
Soran+1 yılAma Şu an o kizla birlikte
- +1 yıl
O senide ister yedek tutmak ister bence... affettigini inandır sonra sende onu aldat
Soran+1 yılAma Şu an ilani ask etmis resmen 2 gunde bnim ayrilmama bklemis kizi istegrama koymak icin
- +1 yıl
Istemiyorsan başka... vazgeç yeni birini bul
Soran+1 yılBn uzgun ve onu sevmesem buraya yazarmiyim pisman olsun istiyorum
- +1 yıl
Konuştuğu kiza ulaş o benim sevgilim de araları bozulur... diğer kızın senden haberi yoktur belki
Soran+1 yılOlmaz olur mu benim istegramimda ikimiz fotosu vardi kiza istek attim mesaj attim hic bi cevap gelmedi kizda onun gbi yusuz
- +1 yıl
boş ver yakında ayrılır onlar iki cambaz bi ipte uzun süre oynamaz
Soran+1 yılInsallah barisirsam eger bu seferde bn onu aldaticam
- +1 yıl
Himmm kiminle
Soran+1 yılOnunla diyorum barisirsam aldaticam onu
Soran+1 yılKiminle bilmiyorum
Soran+1 yılYeni polislige mezun olan bi arkadsim var bu oln biteni biliyo bi oyun oynayalim dedi sevgiliymisiz gbi yapalam dedi o da gorsun dedi tm dedim ama seni kulanmak istemem dedim oda ya sana ask olursam dedi o arada dedi bnde engelledim cok yanlis geldi bna
- +1 yıl
Istemiyorsan baska
- +1 yıl
Güvenilir biriyle olur o iş
Soran+1 yılBn birini severken bi baskasini nasil sevebilirim istemiyorum tbiki
Soran+1 yılAyn ama kimseye guvenmiyorum artik
- +1 yıl
Haklisin güvenilir birini bulmak zor yakin olsak bana guvecegine eminim
Soran+1 yılHm cidden mi biri olsa oyun oynarim ona ina bi hesp acarim oyun oynuycam kisiyle fotograf koyarim tarih falan atarim ama oyle biri yok vardi bna ask olur diye korktu bnde yapmadim
- +1 yıl
En varim
Soran+1 yılSana nasil inaniyim kac yasindasin ki
- +1 yıl
Olgun birini istemezsen olmaz 38
Soran+1 yılTabiki olmaz
- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük intikamın onu unutup hayatına devam etmen olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHklisn
+1 yılNasıl bu kadar dikkatli olabiliyosunuz hemcinslerim beni şaşırtmaya devam ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNssil yni
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence en iyisi beklemek, nasıl olsa sana elbet yazar
03 Yorumla
Soran+1 yılEngelli * vp den deyil cunku bz sevgiliyken silmisti
Soran+1 yılNasil yni
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic umrunda degilmis gibi mutlu yasayarak. Hic birdaha konusmayarak sanki bir sinekten kurtulmussun gibi sallamicaksin. Onu hic sevmemissin gibi davranarak
05 Yorumla
Soran+1 yılHm ama cok agirima gti
Cevap sahibi+1 yılGene de bencr çaktırma öyle daha cok koyuyor insana. Diyor ki hic mi sevmedin nasil ya falan. Hic üzüldüğünü çaktırma hayatini yasa mutlu ol
Soran+1 yılOyle yapicam artik ne yapiyim ki baska o serefszze
Cevap sahibi+1 yılO kiza söyle sizin iliskinizi bilen yakinindaki herkese soran olursa aldattigi icin bittigin8 söyle yeterli
Soran+1 yılYa 2 gun once bnmle bi fotogrfi vardi benim istegramimda ve herkes ekliydi simdi o kizla onun istegraminda zaten insalar anlamistir
Aldatmayı öğrendikten sonra size karşı açıklaması ya da davranışı ne oldu?
08 Yorumla
Soran+1 yılHic bisey kim o kiz dedim sevgilim dedi bagirdim cagirdim kapattim
Soran+1 yılYa aynn nasil pisman ederim
Soran+1 yılKiz biloya zaten istegram hebimiz vrdi ikimizi nfotogrfi vrdi ordan istek atim mesaj attim cevap vermedi
Soran+1 yılKizi hc tanimiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzücü durum bişey yapamazsin unut gitsin boş ver seni haketmiyo demek ki başkasına bakmış konusmus ucuz insan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt oyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna kızmamak lazm çünkü kadınlar daha çok aldatıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBn aldatmadim ama saf ve temiz kalbimi ona verip bekledim onu 1 ay varken bunu yapti
+1 yılHislerim kuvvetli bu çocuk döndüğünde seni kandırıp işte bir hevesti falan numaralarina girip ikna edecek ve barışacakmışsın gibi hissettim umarım yapmazsın böyle bir sey
02 Yorumla
Soran+1 yılYaparsam aynini ona yapak icin yaparim da sze niye oyle geldi
Soran+1 yılBu adam bni niye vatsaptan engellememisz sizce neden bi iliskisi var ama engellemiyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden askere giden erkek aldatılırdı şimdi erkekler sosyal medya sayesinde orada bile aldatıyor 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılPişman etmek demek ona ilgi duyman demek umursamamak en güzel cezadır bazen
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle yPiyorum benim anlamadigim su bni heryerden engelledi sosyal medyalardan ozel hayatindan engellemedi vatsaptan normalden neden pki
- +1 yıl
Geri dönersin ümidi elindeki gidince yedekte dur diyedir
Soran+1 yılHm cok canım bisey bi basit bi sey
Soran+1 yılSacma deyilmi sen ayrildigin birini niye dutarsin dimi ama
- +1 yıl
Yanii
+1 yılAbi sakamisin 5 para etmez adam icin oyundan oyuna giriyon kendimden biliom cok kaliteli insanlar var yeter ki gormwk iste
03 Yorumla
Soran+1 yılVat tbkia ama ask imkanszi secermis
- +1 yıl
Sen Oneitis olmussun
Bende Şu an Adriana limaya asigim ama imkansiz gidp Angelina Joliyle kiskandirmiyorum
Soran+1 yılbenim sevgilimdi ve bitti ama
+1 yılUğraşmana bile değmez. Sen kurtulduğun için şükret ve koşarak uzaklaş. O zaten bugün değilse yarın pişman olacaktır. Tecrübe ile sabit.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
+1 yılEn iyisi konuşmamak. Boşuna vaktini onunla harcama..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılSeni 1 kişi ile aldatmış gene beni 3 kişiyle birden aldatmıştı hahah 😅 kan bozukluğu kötü bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılSerefsz ler ya
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah’a havale et kendi mutluluğuna bak
155 Yorumla
Soran+1 yılcanım cok yaniyo
- +1 yıl
Haklısın çünkü sevdiğin bir insandan kötü bir şekilde ayrıldın ama iyi de oldu çünkü onun gerçek yüzünü gördün. Ölenle ölünmez artık senin için yeni bir hayat başlıyor
Soran+1 yılHayat sanki bos gbi geldi olanlardan sonra bi tuaf
- +1 yıl
ilk zamanlar öyle olur
Soran+1 yılOyle iste
- +1 yıl
düzeleceksin bana inan
Soran+1 yılInsallah dedigin gbi olur
- +1 yıl
sende inan ama salıverme kendini
Soran+1 yılYa bna gitmesi deyil de bnmle bi iliskisi varken bi iliski kurmasi tuafima gidoyo madem oyle bisey yapicaksin bn deki olmadi ayrilalim hep bn bu kizidan supelendimde sordum dedim bna soylemek istedigin bsy vrmi diye hayir dedi ya bni canım yerine koydu bu uzuyo bni bn soylemesem daha bnmlede iliskiyi surdurecek allahtan 1 haftada ne oldusa oldu allah gosterdi ne pislik olduklarini
Soran+1 yılcanım yerine
Soran+1 yılcanım yerine koydu bni
- +1 yıl
işte bak gerçek yüzünü gördün
Soran+1 yılAptal yerine iyi niyetimi kulandi
Soran+1 yılEvt gordum ama ayrilsaydi daha once daha iyi olurdu bukadar canım yanmazdi
- +1 yıl
artık ayağa kalkma vakti ölenle ölünmez
Soran+1 yılHaklisin o Şu an onunla ve mutlu bn bunu hakattimi pki bi erkk olarak soyle kndimi rezil olmus gbi hisedoyorum
- +1 yıl
hayır rezil olmadın. Düşünsene aynı anda ikinizi idare ediyor olsaydı. Bak gerçekleri zamanında gördün onunla da mutlu olabileceğine inanmıyorum
Soran+1 yılBnde inanmiyorum askerden donmeden ayrilacaklar gbi geliyo
- +1 yıl
sen kendi mutluluğuna bak artık
Soran+1 yılbenim le ayrilr ayrilmaz ilani ask etmis istegramina koymus ne kadar sscma bi iliski 2 gnde olanlara bk
- +1 yıl
boş ver takılma artık
Soran+1 yılOyle yapicam zeten baska ne yapabilirm ki
- +1 yıl
çalışıyor musun?
Soran+1 yılEvt is yerindekilerde biliyo durumu o yuzden bisey demediler bugun gitmedim
- +1 yıl
Kendini kapatma eve
Daha fazla bunalırsın
Soran+1 yılEvt ama dinlenmeye ihtiyacim vr Şu an bn onu deyilde geldiginde daha cok uzulucem gbi gliyo biz ayni mahallede oturuyoz ve bn onu hep gorucem
- +1 yıl
Şartlama kendini artık
Üzülmeyeceğim de
Bir karaktersiz için üzülmeye değer mi?
Gözyaşlarına yazık
Soran+1 yıl2 gunden beri goz yasim dinmiyo maalesef Şu an bile bunlari yazarken bile akiyolar
- +1 yıl
Boluna üzülüyorsun
Sonradan kafan dank edecek ama şu an her şey taze
Soran+1 yılEvt ister istemez nefesim kesiliyo
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
İlk sevdiğin kişi mi
Soran+1 yılIlk asik oldugum kisi 5 yildan beri onu seviyorum ama ona askerdeyken soyledim oyle sevgili olmustuk yani kimseye ona hisettimi hisedemiyorum bn
- +1 yıl
Anlıyorum ama artık yeni bir hayat seni bekliyor
Soran+1 yılEvt maalesef onsuz bi hayat 1 hafta once evlilik hayalleri kuruyoduk
- +1 yıl
evliyken böyle bir şey yapsa daha kötü olmaz mıydı. Allah gerçek yüzünü göstermiş
Soran+1 yılEvt haklisin boyle daha basit evli olsaydim bosanicaktim maalesef
- +1 yıl
bak işte her şerde bir hayır vardır
Soran+1 yılOyle tbi
- +1 yıl
Üzülme artık toparlan
Soran+1 yılOyle yapiyorum
- +1 yıl
Biraz daha iyi misin
Soran+1 yılIyim tbiki az once vatsaba durum paylastim 1 kisiye ozel oyle bisey yazdim ki bn bile uzuldum o 1 kiside bakti ona bakar bakmaz engelledim Şu an daha iyim
- +1 yıl
boş ver artık onu düşündüğünü belli etme
Soran+1 yılEvt ama son bisey di o bide yusuz durumlarima bakiyo ne engellemis nede silmis numarami utanmadan benim durumlarima bkiyo
- +1 yıl
Senin sinir olacağını biliyor
Soran+1 yılNe gbi
Soran+1 yılEvt oldum sinir uyuz gicik bi adam
- +1 yıl
Karakterini öğrenmiş oldun
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Hayat kısa mutlu olmaya bak
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılYok Şu an istemem 03 te uyudum 05 te kaltim uyku uyuyamiyorum bu olay yuzunden uykum var Şu an uyucam blki sonra bb
- +1 yıl
Peki iyi geceler
Çok takilma emin ol ki geri donucektir
01 Yorumla
Soran+1 yılBna da oyle geliyo
+1 yılAllahından bulsun bırak onun seviyesine inme
01 Yorumla
Soran+1 yılTbiki ama ben heryerden engelledim onu oda bn bitek vatsaptan deyiliz ikimizde engelllemedik
Suratına bile bakmayıp yokmuş gibi davranarak
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam ama cok yusuz biri utanmadan vatsap dumlarima bakiyo
Soran+1 yılOyle yapiyorum ama bakiyo
Soran+1 yılSence niye bakiyo
Soran+1 yılOyle yapiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver ne hali varsa görsün
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılIstegram yeni mi cikmis
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil yni
Soran+1 yılYeni mi acmis demek istedin heralde zaten bi hesabi vardi onu silmisti fotograf faln yoktu iste bnaa da demisti benim yok sende kaldir ne gerek var bn geldimi bi hesap acarii ortak kulaniriz dedi bnde tm demistim ama kaldirmadim sadece fotoyu kaldirdim o zaneti ki kaldirdim bi baktim sabahsi hesabi geri gelmis sonra olaylar patladi kavga ettik kizi sordum evt dedi falan bagirdi. Cagirdim kapattim vp bip telegram bunlarin hicbiri yoktu bna demistiki telefonlar toplanicak emir geldi tuslu telefon var demisti yani bni kandirmaya calisti
Soran+1 yılSonra ayrildik Şu an vatsabi da geri gelmis ve hayla yusuz benim durumlarima bakiyo bnde canım gbi hicbisey demedim
- +1 yıl
Ayril gitsin ya barisma bidaha. Umursamayinca pisman olur zaten
- +1 yıl
Engelle heryerden muhattab olma
Soran+1 yılcanım gbi bisey demedim durumlarima bakmasina ramen
Soran+1 yılOyle zaten heryerden engelli bi ordan deyildi onu da yaptim canım galiba bu cocuk hayla yusuz gbi beni takip edi dakasi dakasina bakiyo durumlarima
- +1 yıl
Malin teki iste p. st. Kurtuldugun iyi olmus iste
Soran+1 yılAynen iyi oldu ama bni cok uzdu bn onu aylarca bkledim o 1 ay kala bunu yapti
bence yoluna bak hayat devam ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Ayrıldın ve bitti
Uğraşmak saçma geliyor07 Yorumla
Soran+1 yılBisey yapmiyorum artik o kaybetti
Soran+1 yılAma engellemeisi madem sevgilisi var englle dimi madem istemedin bni engelle
Soran+1 yılEvt oyle ama niye engellemedi canım bu cocuk numarayi sil bari dimi
Soran+1 yılHaklisin
Sen de onu aldat resim gönder
028 Yorumla
Soran+1 yılBide resimi bn atiyim
Soran+1 yılBn o tarz iliskilere girmem
Soran+1 yılBn bsy yapmiyorum ztn oln bana oldu
Soran+1 yılNe bisey yspmadigim icin
Soran+1 yılEvt hisediyorum zaten
Soran+1 yılUzuluyorum zsten acim cok yni daha 2 gun oldu
Soran+1 yılBilmiyorum hicbisey gliba
Soran+1 yılNasil yni
Soran+1 yılHn oyle biri yok ve bn onu engelledim
Soran+1 yılOda engelledi
Soran+1 yılAynn
Soran+1 yılOyle yapicn
Soran+1 yılBby
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pişman olmaz o hayatından çıkar bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur oyle bi olur ki bni hep gorucek o
Soran+1 yılHic bisey yapmiycam ki sesiz kalicam o zaten geldiginde pisman olucak
+1 yılAkıl yaz 6135 e gönder.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok komik
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl kurtul ne pişman etcen
01 Yorumla
Soran+1 yılApyrildim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilarak
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim zaten ama bni engellemiyo durumlarimi tkip ediyo yusuz
- +1 yıl
Seni aldatmış bitmiş bence son tekmeyi sen at ve şutla o karaktersizi
Soran+1 yılHm engeliyim yni ama bn istiyorum ki bni mutlu gordukce pisman olsun
+1 yılaskerde? emin misin
03 Yorumla
Soran+1 yılTbiki eminim hakkaride
- +1 yıl
Sen neredesin?
Soran+1 yılNasil yni
Pisman etsen elline ne gececek
019 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey canım yandi beni canım yerine koydu ilskisi vrkn bi baskasiyla iliski kurdu onun cni ynsin istiyorum bni cok ama cok uzdu
Soran+1 yılUnutucam illaki
Soran+1 yılOldu zaten
Soran+1 yılOylemi dersin
Soran+1 yılPki
Soran+1 yılNssil yni
Soran+1 yılIzmit
Soran+1 yılHicbisey ise bile gitmedim bugun oyle yorgun ve halsizim
Soran+1 yılEvt tbiki nasil olmuyum
Soran+1 yılNeden ki
Uğraşma bence. Karaktersiz napacan ki
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılInsallah
+1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Umursamayarak
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicm ztn
+1 yılYaz bana konuşalım istersn
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazin
- +1 yıl
Olmazki yorum kalkabilir
Soran+1 yılYk kalkmaz sz yazin
- +1 yıl
boş ver o zaman iyi geceler
En iyi dostuyla buluş 3 defa
Yeter ona01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslari evli
Taktik veririm istersen 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılVer
Soran+1 yılOfff
Kısasa kısas sende benle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiza yaz mesajlarinizi at bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz biliyo bzi bildi halde beraberler
+1 yılSende onu aldat
015 Yorumla
Soran+1 yılIcimden glmiyo ama
- +1 yıl
İstediğin biriyle yaparsan gelir dünyanın en yakişiklısı değil sonuç olaral dimi
Soran+1 yılEvt ama birini severken birine umut veremem bu benim karakterime uymaz
- +1 yıl
Umut verme amacını söyle o kabul eder zateb
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılVardi oyle bri ask olur bana diye korktu bnde engelledim
- +1 yıl
Neden olsun ki ilginç biriymiş ama ne bileyim bence tekrar dene çok rahatlıcaksın
Soran+1 yılYa o kisi olmaz
Soran+1 yılboş ver ne hali varsa gorsun benden uzak allaha yakin olsun
- +1 yıl
Başka birini bul illa o olmak zırunda değil hem eğlenceli geçer hem ne oldugunu bilirsin oda bilir hani yalan olmadıgı için farklı bi deneyim olur
Soran+1 yılBn baskasina umut veremem karsi taraf uzulur cunku benden o karsilik gelmiycek
- +1 yıl
Bunu bilerek kabul edicek ya zaten arkadaş gibi ama onla vakıt geçiteceksin kafan almazsa vazgecer başkasını bulursub biriyle konuşman bile yetwr çocuga söylicen ama kabul ederse
- +1 yıl
Senin onu sevmicegini bilerek yapıcak anlaşmalı sevgili gibi
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
tamam
+1 yılUmursamayarak
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapiyorum Şu an zaten ama canım ne vatsaptan engelemeyip durumlarimi takip ediyo
+1 yılgöster verme
02 Yorumla
Soran+1 yılBnden istedigini alamadi demeki bni aldatti kiz verdi vericegini
- +1 yıl
ayne öyle oldu evet
Üzücü
027 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil
Soran+1 yılBnde anlam veremiyorum
Soran+1 yılDaha 1 hafta once evlilik hayallerimiz vardi bide o kizla birlikteyken diyodu
Soran+1 yılOyle evt. adi biri
Soran+1 yılHaklisin pisman olucak ama bn olmuycam
Soran+1 yılNasil olucak mahalleden di ve insanlar biliyodu ve Şu an o kizla istegramda off
Soran+1 yılHaklisin ama yusuz utamaz biriymis ben bunu fark etmemistim
Soran+1 yılNasil gorecek bide bakiyon mahalleye getiriyo kizi
Soran+1 yılHaklisin Şu an hayat bonbos geliyo sanki? Bilemiyorum o Şu an blki o kizla yazisiyo benim yasadima bk allahtan tek dilegim o kizla da mutlu olamasin
Soran+1 yılBilmiyorum iki gunden beri uykusuzum onun yuzunden cok halsz ve bitkin hisdiyorum
Soran+1 yılTm bb
- +1 yıl
knk sevgiln olur belki bu kadr olumsuz düşnme
- +1 yıl
belki o kız onu çoktan pişman etcek zaten tc şartlarındaki kızlar her erkeği pişman eder canını sıkma 😂
Soran+1 yıl@kartalllce o kizla Şu an cok mutlu gbiler ask larini illan etmislr
- +1 yıl
herkes çok mutlu gözkyor ya içten içe bir sürü saçmalk. daha ilk kızla konşrken seninle konuşyodu ben sana diyim bu haticreye bakar ayşeyi düşünr mehmetle çıkar 😂. ya bu nasıl bi tiptir bırak mutlu olsunlar bunların mutluluğu bile tiksinçtir tiksin iğren şu insanlardan ya. şükret bunlar gibi kararktersiz olablrdn
Soran+1 yıl@kartalllce aynn cok haklisin kz 1 haftada aramiza girdi
Soran+1 yıl@kartalllce bisey sorucam bu adam bni neye vatsaptan engellememis sizce
Dua et kurtulmusun
01 Yorumla
Soran+1 yılOf canm yaniyo gitigine deyil bni kuladigina umut verdigine
terkederek.
01 Yorumla
Soran+1 yılEttim zaten
+1 yıldostum okula git.
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz