+1 yılSevmeden çıkmanın hiç tadı olmaz :( Bazen seni seven birini üzmemek için yada yanlız yalmamak için hatta başkasını unutmak için sevmediğin biriyle çıkarsın ama tat vermez. Bide karsıdaki seni çok seviyor ve ayrılınca üzülecekse boş yere umut verip hayalleriyle oynamamak lazım :S
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. hiç tadı olmuyo demiii
040 Yorumla
Soran+1 yılevet ya
Soran+1 yılönemli değil
Soran+1 yılkafam rahatladı valla gezcem tozcam dışarı çıkcam
Soran+1 yılkafam güzel her şey güzel bir iki ay çıkmam biriyle
Soran+1 yılbilmiyorum bu sefer aşık olduğum biriyle çıkcam eminim
Soran+1 yılemin değilim kararsızım kafam karışık
Soran+1 yılo kadar doğru söyledin ki şu an alkışlıyorum seni şu anda tek ihtiyacım kafamı dinlemek ve doğru karar vermeye odaklanmak
Soran+1 yılbaşka şansım var mı ki
Soran+1 yılgaliba okul birinciliği beni bekler
Soran+1 yılöncellikle kalbimi açıcam ve yaramı kontrol edicem vecamları çıkaarcam bu benim doğru kararlar vermemi sağlıcak sonrada sadece hayatımda dersler olucak doğru kişiler karşıma çıkıcak kadar
Soran+1 yılama canım yanıyo geçmişe baktıkça ama bunlar iyi hissetmemi sağlıyo çünkü üstünü örttükçe bir şeyler yüz üstüne çıkıyo geçmişi sildikçe rahatlıyorum
Soran+1 yılağlıyorum anılar acıtıyor gözlerine bakınca yakıyor saçlarının rengi bağlıyor tek davranışları uzaklaştırıyor
Soran+1 yılnedenki canı yanan insan ağlar sadece ben baaşkalarının yanında ağlamam
Soran+1 yılağlamak rahatlatıyo ama canım yanıyo
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılbelki şu anda acım çok büyük düşündükçe acıyorum kendime
Soran+1 yılbilmiyorum sadece acı çekiyorum
Soran+1 yılacı bitsin başka bir şey istemiyoorum
Soran+1 yılgaliba doğru
Soran+1 yılkeşke banada öyle bir şey olsa keşke
+1 yılsevmediğim birine seni seviyorum deseydim ve onla beraber olsaydım sevdiğim biri karşıma çıktığında pişman olurdum o yüzden gerek yok böyle şeylere.
00 Yorumla
çok kısa süre çıktım .. kötü bir deneyimdi .olmuyor yani . heyecansız
05 Yorumla
Soran+1 yılevet heyecan yok çünkü onu sevmiyorum sevmediğimi söyleyemiyorum kalbinin kırılmasından korkuyorum
Soran+1 yılbilmiyorum emin değilim o bana çok bağlandı yani kullanmış gibi olcam ve hakketmiyo en iyisi kendimden soğutarak onun benden ayrılmasını sağlamak
Soran+1 yılaynen bırakcam sülük gibi yapıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılkendini oyle his ettmen gaet normal cunki onun ile cikmak yalnis olan degil, ona karsi davranisin yalnis, ettme bulma dunyasi gun gelir senin basina da boyle bisey gelir bunu sakin unutma
00 Yorumla
+1 yılonce dusun sonra harakert ett, aksini yaptigin zaman herzaman pisman olursun
053 Yorumla
Soran+1 yıldoğru düşünmeden çıkmıcam bir dajha biriyle
- +1 yıl
hele turkiye gibi bir yerde hic cikilmaz, cunki millet bilip bilmeden nileri geri konusur, ve ilerde bir gun basini agritir bunlar
Soran+1 yılaynen bu sefer doğru düzgün niyeti ciddi biriyle çıkcam
- +1 yıl
isallah, mesel benim hoslandigim kisler vardi, anlarin yanina gitmememin sebebi, daha once onlara ugun olmayan kisileri gordugumden oldu, o yuzden insan hareketlerine dikat etmeli
Soran+1 yılah ah eski sevgilim çok ciddiydi 4 yıl çıktık ama terketti beni ondan sonra o durmadan biriyle çıkmaya başladı haftada bir bende ondan soğucama aksine bağlandım o yüzden o çoçukla çıktım kendimi karaktersiz biri gibi hissdiyorum şu an
- +1 yıl
oyle hisetmen gaet normal cunki yaptigin sey karaktersizlik resmen, kusura bakma ben deiyecegimi insanin yuzune derim arkadan asla konusmam, ama ayni seyi sana yapmis olsalar di ne yapardin, sevgilin seni ne icin terk etti?
Soran+1 yılalınmadım merak etme karaktersiz biri değilim ama yaptım hatayı bi defa ne desen haklısın kızamam sevgilim değişti yanımda başkalarıyla ilgileniyodu susuyodum çünkü çok seviyodum ben onu sonra bir gün geldi ve dediki seni sevmiyorum gitti şimdi 1 gün bi kızla 1 gün başkasıyla
- +1 yıl
uzulme okadar adamis, ne yazik ki gunumuzde bu artiuk normal gozu ile bakilmaya basladi, ne namus kalmis ne bisey, milletimiz resmen sapitmis, allah buguk herkezin gonlune gore verir isallah, ben asla oyle bir sey yapmadim, en azindan hoslandigim kizlarla ciktim, ama hic iyi niyetlerini su istimal ettmedim, ama onlar cok ettiler, o yuzden kizlara hic guvenmiyorum, sadece kizlara degil artik kimseye guvenmiyorum
Soran+1 yılniyeti sonradan bozdu o baştan beni erkekler konuşmama kızardı sonra değişti
- +1 yıl
belki de sende bisey gordu yada bisey soylendi hakkinda, ona karsi yalnis bisey yapmadigindan emin misin, mesel bazi insanlar internete olumsuz bir sey gormeleri yeterli kopmalari icin, oyle insanlar da var
Soran+1 yılyok değişti ben onla çıkıyorum diye erkekleri faceimden sildim yüzük takmıştık bile yanlışım olduğunu sanmıyorum oldu diyelim 4 yıllık beraber olduktan sonra ciddi bir beraber olması gerekmezmiydi 1 gün birisiyle çıkıp diğer gün yüzüne bakmayan biri olmazdı bence
- +1 yıl
demek ki adam degil mis, oyle insanlarin yuzunden bazi mavsum insanlarin hayatida korkunc bir hal aliyor, ben 2 kez cidi baktim, gurbette gidtigimde, yalanlarini tutum sonra ben isteiken baska birileriyle ciktiklarini ogrendim, dondugumde, adam gibi sordum bastan yalan soylediler, sonra onlara birkac sey sordum hani bildigim emin oldugum o gecede olan seyleri cavap veremediler, ve terk ettim, sonra da baska bir kiz cikmisti onu cok sevmistim, ama cok farkli cikti kendini baska gostermisti :(((((
Soran+1 yılçok doğru eskiden kızardım öyle insanlara ama en azından yalan söylemedim bitmesi gerekiyodu ve bitti dedim ama eski sevgilimden sonra ağır geliyo düşünsene bir insanla 4 yıl çıkyosunuz herkes evlencek gözüyle bakıyo çoçuk birden değişiyo ve seni yüz üstü bırakıyo
- +1 yıl
avet anliyorum, ne halda oldugunu da biliyorum, kac zaman oldu ayrilali?
onun ne paylastigina ne yasadigina bagli, icinde kalmis ola bilir belki hala seviyorsundur onu, kendinden emin olman gerek, ama boyle insanlardan en iyisi uzak durmak, ister kiz olsun ister erkek olsun,
Soran+1 yıl345 gün oldu onun yanında prensestim ben çok özeldim ben ama kendimi tutup bakmıcam
- +1 yıl
hmm ondan sonra kac kisi ile ciktin?
sanirim ayri yerlerde kaliyordunuz onun la. ve o yada sen uzakta diniz, insanin agrina gidiyor sevdigini boyle gorunce, sevdigim kizi hap farkli erkekler ile gordum, her gordugumde yikildim, oysa ben onu cok farkli gormustum, karakteri saglam, oturmasini kalkmasini bilen, tam tersi cikti, resmen yikildim, onu taniyali bir yil oldu, ilgi duymadin kisye 14 subarta randevu verirmisin?
Soran+1 yılhayır tabikide neden veriyim aynı okuldayız
- +1 yıl
hm sadece merak etmistim, benim hikyaeme benzedi biraz bu, kusura bakma, insanlar gamsiz olmus, milletimiz cok menfaatci, uzme kendini nasib kismet degilmis daha iyi birine lyayiksin belki, bak evlendiginde bu olsaydi. ozaman ne yapardin, karaktersiz insanlar cok ve yas ta genc olunca daha da kolay hata yapiyorlar, neler gorduk biz neler
Soran+1 yılbenim merak ettiğim insanlar benim hakkımda ne düşünüyo diye merak etmez mi insan kızlarla geziyorum günümü gün ediyorum ama acaba hangisi benimle ciddi düşünüyo diye merak etmez mi
- +1 yıl
mesel benim gordugum kizin etrafinda kiler okul arkadaslari idi, cidi dusunduklerini hic sanmiyorum mumkun degil cunki, ben hic cikmadim, evden ise iseten eve, teklif vardi ama red ettim, bana karsi ilgisi olan kizlar vardi gormezden geldim, hatta kapi komsun, gecen gun kapimin onunde durdugunu gordum, beni gorunce ziplayip firladi kendi kapisini kilitleyip kacti, yine de bisey demedim, bekyarim kiz da cok cekici boylu poslu kiz, gide bilirdim, ama gitmedim kendime yakistiramadim, yakistiramam d
Soran+1 yılişte vicdan sahibi birisin bence öyle olmaya devam et çünkü insanlar iyi olduğu müddetçe allah onlar ödüllendirir
- +1 yıl
evet bende buna inaniyorum, ve isallah odulum gonlumde olani olur, ve ozur dilemesini ogrenir gelir yada bir ozur mesaji gonderir, zatten ondan sonrasi kendilinden duzelicek, insanlari dinleyip acilarini paylasmayi ogrendim ben cok kucuk yastan beri, ve asla kimseye sirtimi cevirmedim, temiz ve durust insalara can kurban, yada hatasini kabul ettmis, ve pisman olmus insanlara, sasirmiyan bir allahtir onemli olan bunu anlamak ve sevdiginle paylasmak, onu kesin anlardim bundan eminim
Soran+1 yılben öyleyim ama şunu öğrendim özürlere inanmamayı çünkü insanlar özür dilemeyi erdem değil bir kuyruk kıstırma görüyor çünkü sen onları affetikçe sen değerini yitiriyosun
- +1 yıl
evet ama kinle yasayamasin, ben cok nadir ozur dilerim, cunki ozur dilecek bir sey yapmam cok dikatli adim attarim, ama bazi insanlar oyle degil iste, kolay ca birinin kalbini kira biliyorlar, sonucta allah var ve herseyi goruyor, ve ben yalnis yapmadim, onu bilemem kimse kimsenin icini bilemez, ama cok cektigimi ii biliyor, en azindan bir aciklama yapa bilirdi numarami biliyor ve fec simi de biliyor
Soran+1 yılşimdi kalnimi açıcam ve içindeki cam parçalarını çıkarcam ve sadece doğru kişi beni saklı dünyama giricek
- +1 yıl
keske sevdigim kizda da bu cesaret olsa, kendi kendine cekiyor aciyi oysa ben benim ile paylasmasini isterdim, ama hayat site, artik ne yapicagimi bilmiyorum, okadar cok istemistim ve hala da istiyorum, onu da anliyorum, ve dinlemeye hazirim, ama anlatmiyor, beni herkez gibi saniyor, ve guvenmiyor buda beni cok uzuyor
Soran+1 yılkızda aptallık eğer eski sevgilim düzelir ve benden af dilerse düşünmeden kabul ederim ama ne yazıkki insanlar herkesi bir sanıyor yazık demekki insanları bir tutuyolar
- +1 yıl
evet oyle ne yazik ki oyle, gelse dese mesal bak benim yuregimde bir baskasi var unutamiyorum anlardim, bana okadar umut verdi onlari sorucaktim sadece egomu tatmin etmek icin deseydi bile, ok diyecektim ve cekip gidecektim ve onu asla aramiyacaktim, bunu bile demedi
Soran+1 yıleğer bir yorum yapsaydı gitcekti o sadece kafamı karıştırdı
- +1 yıl
kim o kiz mi degecekti ki eski sevgilisi kafasini karistirmis?
bunu anlamadim?
Soran+1 yılsevgilisi karıştırmıştır arkadaş çevresi karıştırmıştır o da onlara uymuştur
- +1 yıl
yani simdi bana karsi tutumu hareketleri, hepsi rolmus mu?
oyle duruyordu ki bisey demese de gozlerinden sevgi akiyordu, bana karsi bos olmadigina yemin bile ederdim, ve simdi bunlar hepsi rol mus mu?
Soran+1 yılçek karşına konuş her organ yalan söyler kalp bile ama gözler yalan söylemez
- +1 yıl
disariya cikmiyor, tel degistirmis, fec ten beni engellemis, ve onlara gidemem disariya cikmaz cunki, bir mesaj attsa bir merhaba ile hersey yoluna girecek bundan eminim
Soran+1 yılannesi evde yokken git bi şey yap işte çünkü anladığım kadarıyla seni unutmaya çalışıyo yoksa sıradan bir eski sevgili için kimse böyle bir şey yapmaz
- +1 yıl
aylesi ile oturmuyor biz yurt disindayiz, ve ev sahipleri var bunlar hemen polis cagrir. ve ben cok iyim kimseye bisey demem
ama bana biri dokununca birseyler oluyo ve polislere dalicam diye korkuyorum kesin cikmiyacak keltos ev sahibi var hep o keltos cikiyo
Soran+1 yılbiliyorum yurtdışını o zaman en eski addet mektup göndermeyi kullan bütün duygularını yaz ve ondan olumsuzda olsa bir cevap iste
- +1 yıl
bir baska profilim var, ve ona oradan yazdim ama cevap yazmadi simdiyakadar hic, okadar dedim sevmiyorsan soyle rahatsiz etmem seni dedim, ama benden sakladigi bir sey var ve bu onu engeliyor, bundan artik eminim, ne oldugunu bilmiyorum tek bildigiyim asilmiyacak engel olmadigini ve bu bana yetiyor
Soran+1 yılo zaman engeli çöz seni seven bir kız eğer seni bırakmasa seni öldürceni falan söylemiş olabilir
- +1 yıl
ben olumden korkmuyorum, ve beni kimse olum ile korkutamaz, ve gun gelir olecegimi bilsem onun kolarinda son nefesimi vermek isterim, 5 dakika omrum olsa onun koynunda gecirmek isterim, bulasici hastalik tasidigini bilesem tek adim atmam geriye olesiye sevisirim onunla. ve bena kolay kolay kimse zarar veremez, bunu da biliyor, bu ne demek simdi beni korumaya mi calisyor birilerinden?
Soran+1 yılgaliba seviyo ve senden kaçmasını sağlayan bir şey var
- +1 yıl
sence bir kizin kacmasini ne sagliya bilir, aylele den gelen bir sey ola bilir mi?
yada direk kendisi iyle olan bisey
Soran+1 yılbir hastalığı olabilir ailesi istemeyebilir yada başka bir sebep
- +1 yıl
bunlar ikisi cozule bilir ki, ne hastaligi ola bilir her ne olursa olsun, evlilik bu degil mi iyi ve kotu gunde hep birlikte olmak, ben sadece onunla gulmek degil ayni zamanda onunla aglamak acilarini paylasmak isterim, ve aylesi onlar zaman ile alisacak ve bizi af edecekler cunki beni tanimiyorlar tanima sanslari olsaydi kendileri isterdi, cunki karakterime cok guveniyorum, kiz babalari vardi bana surekli takilan damat damad diye yasadigim yerde herkezin taktirini kazanmisim ben
Soran+1 yılkız öyle düşünmez kızlar acı çekerken bile sevdiği erkek onu görsün istemez sadece gözler yalan söylemez
- +1 yıl
ben onu nasil ikna ede bilirim. bunlari onunla yasamak istiyorum, eyerki birine kadinim digeceksem oda o olmali, geceleri onunla uyumak onun kokusu ile yuyanmak isterim sabahlari, onun sicakligini hisettmek isterim, bir gun degil allah omur verdikce yaninda olmak isterim ben onun, onu nasil ikna ede bilirim bunu bilmiyorum, ellerini bikere ttutsam iyce salinir bir gorsen ona dokundugumda nasil baktigini elleri yumsacik onu cok seviyorum
Soran+1 yılevden hiç mi çıkmaz markete bile mi gitmez
- +1 yıl
her halde gidiyor da ne zaman gidiyor acaba, asa yukari saatini bilsem gununu bilsem, ozaman konusurum onun la. isten direk oraya giderim, ama ustum basim pis olur tozlu filan olurum oyle gorurse de bu sefer ben cok utanirim
Soran+1 yılaz önce sana bir arkadaşlık teklifi gönderdim kabul et br planım var ama ortalık yerde açıklamam
- +1 yıl
ok kabul ettim
orada anlat bakalim ben ne yapicam oluyom gayri
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
cok tesekkur ederim
Soran+1 yılmaksat sevenler kavuşsun
Adama söyle de, gitsin kendi dalgasına baksın.
İnsansan eğer..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. eğer onu sevmediğin halde seni seviyorum diyorsan ona gerçekten karaktersizsin demektir.
01 Yorumla
+1 yılhayatta hiç sevmedigim i ile cıkmam
beyenmessem zaten cıkma teklif etmem00 Yorumla
+1 yılLa zaten severek çıkmak çok nadirdir.
hoşlantı vardır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18-19 kızla çıktım yada daha fazla bilmiyorum .
hepsini sevdim mi hayır .00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmediğim biriyle bir ilişkiye başlamadım ama artık sevmediğim halde belki eski heyecanımı bulurum diye ilişkiyi sürdürdüğüm olmuştur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. sevmediğin brine nasl askm diyosn ki bn dyemem
00 Yorumladenedim ama sevgili olmadm..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmediğim biriyle çıkmadım bence sende çıkma.
00 Yorumla
+1 yılSevmediğim biri ile çıkmam..
00 Yorumla
+1 yıltakılmışlığım oldu evet
00 Yorumlakendini kandırıyorsun komik
00 Yorumla
+1 yılHayır sevmediğim birine vakit ayırmam.
01 Yorumlasevmediğimle görüşemem
00 Yorumlaevet ama pişmanım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır olamaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih