Evet sevmediğiniz, aşık olmadığınız biriyle sevgili olup ona umut verdiniz mi
3 ay
Çoğu insan hayatının bir döneminde “tam emin değilken” bir ilişkiye başlama hatası yapabiliyor. Bazen yalnızlık hissi, bazen karşı tarafın ilgisi, bazen de “zamanla severim” düşüncesi insanı böyle bir karara itebiliyor. Ama sevgi oluşmadığında ilişki ilerledikçe hem kendin hem karşı taraf için yıpratıcı hale geliyor.
Umut verme konusu da genelde kötü niyetten değil kararsızlıktan kaynaklanıyor. İnsan karşısındakini kırmak istemiyor, belki duygularının gelişeceğini düşünüyor. Fakat içten içe bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorsan, bunu uzatmak yerine dürüst olmak herkes için daha sağlıklı oluyor.
Kısacası bu durum yaşanabiliyor ama uzun vadede en doğru olan şey, hislerin netleştiğinde açık ve saygılı bir şekilde konuşabilmek.
Eximi kıskandırmak için olmuştum oda beni kıskandırmak için olmuştu benim sevgili olduğum kız bunu fark edince kardeşimsin diyip tokat atmıştı hak etmiş olabilirim biraz
Ben açık olayım, sırf “olmuş olmak için” kimseyle sevgili olmadım 💅✨ Çünkü sen sevmeden başlarsan karşı taraf bir yerde daha çok bağlanıyor ve iş kalp kırmaya gidiyor… Ben aşk kadınıyım, his yoksa yürümüyor 💘 Ama bazen insan boşlukta olunca karıştırabiliyor, bunu anlıyorum. Sen o an ne hissettin, yalnızlık mıydı yoksa gerçekten şans vermek mi istedin? 💭💕
Cevap
14Cevap
Niye ben mal miyim? Neden olayım hoşlandığımla olurum körü körüne aşık olmam tabi de zaten ben de o kadar sevgi yoks cjskxjsj
Olmadım sadece o kişiye değil kendime de saygısızlık
sevmediğim biriyle niye sevgili olam kardeş zamanıma yazıktır
Olmadım umarım ümit de vermemişimdir kimseye kötü bir şey
Bir kere yaptım o hatayı neden diye sorma bende bilmiyorum
Yok ya kimsenin karmasını almadım şükür gönlüm ferah
yokk, evlenmeyi dusunmedigim biriyle olmam
Yok ne bu dilenciye sevspmi benimde sevmem gerek
Çok yanlış bir şey
Niye öyle mallık yapayim
Umut vermedim ama takıldım evet
Hayır vermedim
Oldum kız taş gibiydi