Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah göstermesin öncelikle ben sahsen kendi bebeğim olmasını isterdm ve eşimin öyle bir niyeti varsa babasının belli olamdıgı bir çocuğa annelik hayatında bensiz devam edebilir büyük konusmamak gerekir ama madem cocuk istiyoruz yetim yurdunda onca annesiz babasız annesi babası vefat etmiş cocuk var küçükken alıp bakabilirz.
25 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim :) Peki bunu normal gören bir kız ahlaksız mıdır sence? Sevgilin bunu normal görse ayrılır mıydın?
Soran+1 yılHayir istemiyor. Sadece sana diyor ki:
Sen de izin verirsen bunu yapabiliriz bama gore normal ama istemezsen yapmayiz diyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlat edinmeyi tercih ederim
62 Yorumla
Soran+1 yılPeki eşin boyle bir teklifte bulunsa, o spermi kullanabilecegini sorun olmayacagini normal oldugunu soylese ondan sogur muydun? Sence bu bir ahlaksizlik midir?
- +1 yıl
Ahlaksizlik degil ama tercih edecegim. bir sey olmaz. Ciddi anlamda soguyacagimi dusunmuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılben bunun dinimize uygun olmadıgını dusundugum için almazdım. Allah bize bebek vermiyorsa vardır bir nedeni. ve zaten o da bizim cocugumuz olmayacak neden boyle bir risk alıp dogum yapayım ki, kurumlarda anne baba bekleyen binlerce bebek var. onlardan birini alıp sevgiyle buyutup okutmak daha hayırlıdır diye dusunuyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
Ama o spermi alınca da Allah sana bebek vermiş oluyor 😀 onun da bir hikmeti olamaz mı?
+1 yılO cocuk esimden olmuyor ki. Sevdigim adamdan cocugum olmayacaksa hic olmasin daha iyi. Garimesru bir cocuk. Asla almam
84 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben de eig icin tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Gayri meşru gibi etiketlemelere gerek yok bence. İnsan insandır. Belki bu dunyada öyle bir buluş yapacak ki o çocuk tüm insanlığa hizmet edecek. Kimin ne olacağı , nereye gideceğini Allah bilir. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. Çocuk sahibi tıbbi olarak olamıyorsa ve o çocuğu sahiplenip bakacaksa neden olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılİstemem eşimden olmuyorsa olmuyordur sırf çocuk istiyorum diye böyle yollara baş vurmam. Eşimde sırf beni kırmamak için kabul ediyordur yoksa kim kabul eder böyle birşeyi
31 Yorumla
+1 yılDüşüncesi bile iğrenç geliyor bana evlat edinirim daha iyi be! :S
31 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim :) Peki bunu normal gören bir kız ahlaksız mıdır sence?
+1 yılAlmayı bile düşünmem. Hem günah, hemde doğurduğum çocuk eşimden olmayacak. Anlamsız
32 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim :) Peki bunu normal gören bir kız ahlaksız mıdır sence?
- +1 yıl
Hemen herkese öyle bir etiket yapıştıramam ama bence öyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger esim cok isterse ve bir cocuk sorumluluguna girebileceksem belki dusunebilirim bunu. Ama bu cocugun bir babasi degil iki annesi olacak turkiye buna pek hazir degil
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeteroseksueller icin bu bir karmasa evet ama bier icin cocuk istiyorsak baska caremiz yok :)
+1 yılNe güzel işte prezervatife gerek yok istediğin kadar seks yap ben izin vermem, istemem. Evlat edinirim daha iyi.
21 Yorumla
+1 yılöf istemem midem bulanır benim hangi izbandutun Allah bilir
23 Yorumla
- +1 yıl
Hayır niye ahlaksız olsun demekki çocuk Özlemi çekiyor derim
Allah'ım herkese evlat nasip etsin. Bütün isteyenler ve bakabilicek olan herkes tatsın o sevgiyi. Ama eşimden dolayı olmuyosa böyle bişeye gerek yok yetimhaneden almak daha güzel bişi bence
20 YorumlaAsla olmaz derim, başkasının veledini ne kendi, nede eşimin çoçuğu olarak göremem.. olmazsa çocuk esirgeme kurumundan alırız birtane çocuk
Eşim öyle isterse soğurum heralde kim bilir hangi ayyaşın spermi olur..10 Yorumla
+1 yılsperm bankasından çocuk almak yerine evlatlık alırdım, hem çocuğa nefret beslememiş olurdum hem de karımın rahmine elin adamının şeyinden çıkan spermleri koydurmamış olurdum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. sanirim sevdigim bir adam varsa ve ona benzeyen bir bebek doguramayacaksam. kedi buyuturum.
40 YorumlaBiyolojik annelik veya babalık değil çocuğa hayatı boyunca bakmak önemli diye dusunuyorum. Ben eşim sorun yapmazsa alırdım ama 1 şartla. Anlayacağı yasa geldiğinde çocuğa anlatmak şartıyla
10 YorumlaHayır almazdim ama illa çocuk istiyorsam yetimhaneden çocuk sahiplenirdim
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim evlencegim adam kisir ve bu konular acilmisken asla dedi baskasinin cocugunu dogurmana izn vermm onu cok sinirlendrdi ve bende asla istemrm
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu sorali 6 yil oldu. Evliyiz cocugumuz var Şu an .
Cevap sahibi+1 yılPardon cevaplayali
Cevap sahibi+1 yılBurada +1 yil demek 1 yildan sonrasi demek 1 2 3 tum yillari kapsiyor 😊 tesekkur ederim evet ama hemen olmadi
+1 yılgönül isterki çocuk esirgeme kurumundan bir çocuk alalım ama o illaki biyolojik olarak bir çocuğun annesi olacağım derse kabul ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim :) Peki bunu normal gören bir kız ahlaksız mıdır sence? Sevgilin bunu normal görse ayrılır mıydın?
- +1 yıl
Ben bunu ahlaksızlık olarak görmüyorum. Her insan evladı olsun ister. Bu da onun isteği.
+1 yılHayır o kadar çok çocuk istiyorsak evlat ediniriz, bu yola başvurmam
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence bunu normal görmek ahlaksızlık mıdır?
- +1 yıl
Aslında sperm bankası yoluyla çocuk sahibi olmakla ilgili pek bir bilgiye sahip değilim , ancak tıbbi yöntemlerle döllenme gerçekleşiyor sanirsam aslında ahlaksızlık boyutu yok ama bir bakıma hiç bilmediğin bir adamın çocuğunu doğurmak , kişiden kişiye değişecek bir konu ben hoş bulmuyorum , eşimin çocuğu olmayacak biyolojik olarak sadece benim olacak böyle olacağına evlat edinip anne-babalik yapabiliriz
- +1 yıl
Niye ahlaksızlık olsun. Herkesin tercihi farklıdır. İki insanin kabul edip yaptığı hicbirsey bence ahlaksızlık değildir. Ahlaksızlık başka insanın hakkına tecavüz etmektir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çare yoksa tabiki alırım herşey kan bağışı değil.. olmadı evlatlık alırdım.
20 Yorumla
+1 yılZenci, kısa boylu, tıknaz :D Cem Yılmaz geldi aklıma
+Bu pahalı neden?
-Fakat o bilimadamı.
Düşünülmesi bile iğrenç bence hiç gerek yok02 Yorumla
- +1 yıl
Yani :)
+1 yılİzin vermem ben.. Kısırsak kısırız. Başkadının huyunu suyunu taşıyan çocuk istemem ve hanımımında başkasının çocugunu taşımasını istemem.
02 Yorumla
- +1 yıl
Ahlaksız diyemem, bu bir nevi görüştür. Sadece hangi açıdan baktığına bağlı. İyi niyetle çocuk istiyor, seni terketmiyor ahlaksız demek nankörlük olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki de hayır büyle bir şey yok bizim dinde o çocuk başka bir spremle dünyaya gelirse o çocuğun babası kim beli değil ki o zaman ne deriz piç
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok saçma ve iğrenç dini yönden de uygun değil zaten...
03 Yorumla
- +1 yıl
Evet ayrilirdim cocugum olup olmamasi şu an icin beni fazla entere etmiyor olsa da olur olmasa da olur diyorum ama o an ki psikoloji ile nasil tepki verirdim bilmiyorum baska yontemler denerdim mesela bazi pislikler dogurup cope atiyor en azindan bu duruma engel olmak icin dogar dogmaz evlat edinirdim
Alsın ne olucak yani dünyanın sonu mu bu? Gerçek bir evebeyn öz ya da üvey olsun ayrım yapmaksızın onları eşit bir şekilde sevgiyle büyütmelidir.
00 YorumlaÖyle birini tanıyorum ama ben istemezdim eğer böyle bir şey isterse ayrılmakta özgür olduğunu belirtirim başkasından isterse ayrılabiliriz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim :) Peki bunu normal gören bir kız ahlaksız mıdır sence? Sevgilin bunu normal görse ayrılır mıydın? Bak illa yapalım demiyor. Sadece normal bulduğunu söylüyor
+1 yılEvet bana göre ahlaksızlık. Ve ayrıca kabul etmem.
14 Yorumla
Soran+1 yılEşin karşı olmasa, normal bir şey dese ondan soğur muydun? Veya sevgilin bunu normal bulsa ondan ayrılır mıydın?
- +1 yıl
Hayır ayrılmazdım soğumazdım. Ama kabulde etmezdim.
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim
- +1 yıl
Önemli değil.
Istemez ve yapmazdım ınanclarıma aykırı
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Onun yerine evlat edinirdim daha iyi.
21 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. sperm bankasından alacağıma, gider yurttan bir çocuk evlatlık alırım...
02 Yorumla
çocuk olacaksa benim kanımdan, benim parçamdan olacaktır.
02 Yorumla
+1 yılÇocuğum olmasa daha iyi.
Evlat edinebilirim.22 Yorumla
- +1 yıl
Ahlaksız değildir, ama normal de değildir.
+1 yılcocuk sahıbı olmak evladını sevmek onunda hakkı karsılklı aklınıza takılanları sorarak konusarak mutlaka orta yol bulunabılır
00 YorumlaYa Çocuk çok çirkin çıkarsa la
22 Yorumla
Gen tipi bana benziyen bir özellikte olabilir. sonuçta tip bebek mantığı anne taşıyıcı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, almazdım. Tanımadığım bir adamın çocuğumun babası olmasını istemem.. Belki ilerde , iki kardeş birbirine aşık olacak. Belli mi olur?
10 YorumlaOlabilir neden olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç tanimadiginiz birini spermleri eşine verilecek?
+1 yılTabiki de Hayır
22 Yorumla
- +1 yıl
Bu ahlak ölçütü olarak kullanılanilir mi bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir kabul etmem
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani. sonucta baskasinin cocugunu tasiyacak olmuyorsa cocuk gitsin cocuk edinsin daha ahlakli
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKredi açabilirim ihtiyacı olana. :):
02 Yorumla
- +1 yıl
Ahlaksızlık diyemeyiz buna.
Daha iyi cocuksuzluk
22 Yorumla
almam asla
42 Yorumla
asla almam buyuk konusmayımda
10 Yorumla
+1 yılAlmazdim
22 Yorumla
- +1 yıl
Hayır neden ahlaksızlık olsun
+1 yılBen ekecegim başkası biçecek. Enayi miyim ben?
02 Yorumla
- +1 yıl
kesinlikle ayrılırım :) ahlaki değerlerimize ters çünkü :)
öyle pis işlere bulaşmamak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsim kabul ediyorsa alırım
21 Yorumla
+1 yılİstemem bende
11 Yorumla
+1 yılHayır.
Ahlaki bir durum değil bu. .02 Yorumla
- +1 yıl
Bana göre normal -gayrinormal ölçüsünü belirleyen dinimdir. Aklım değil.
En azından aklım 2. sıradadir burada.
Dinimin bu konudaki görüşüne bakarım.
Müsaade ediyorsa eyvallah.
Değilse cık...
Sorunun cevabı da bunun gibi. ...
Oyle biseyi kabul etmem... evlatlik alirdik.
02 Yorumla
+1 yılhayır
30 YorumlaTabiiki hayır eve kedi köpek alırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anladın galiba sevgilin bunu yapsa ayrılır miydin demiyorum. Bunu bir seçenek olarak gorse, cocugumuz olmazsa sende istersen yapabiliriz dese ayrilir miydin?
+1 yılvermemde almamda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
02 Yorumla
- +1 yıl
Ahlaksızlık değilde hoşuma gitmezdi gururuma yediremezdim
+1 yılneden olmasın
00 Yorumla
+1 yılAlmam
00 YorumlaDüşünürüm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026