Hadi biz istedik beyler siz alır mısınız?
Benim için marketten yoğurt istemekten farksız, eşimde ben istiyorsam almalıdır 😄
#tutku 🖤

Kimseyi tınmam. Eşimin istediği markayı gider alırım. Ne yani? Kadının bedensel gerçekliğini milletin saçmalıkları ile yok mu sayacağım.
Gitmişken, Nutella, çikolata, baklava veya canı neyi çekiyorsa (bilirim onu ben) o tatlıyı da alıp gelirim.
Akşam da sıcak su torbasını hazırladın mı, işlem tamam.
Oh mis 😄
😏
İftara yetişsin 😄
Ben anlamam 😄
Sen bizi beta mı sandın😄
Evet bunlar sadece fragman 😄
Evet alırım. Alınırda. Şimdi bu kondom gibi değil. Kondom özel aksesuar ama bu ihtiyaç bunun ayıp olduğunu düşünmüyorum. İşte kondomu göğsünü gere gere alan insanlar ped alırken market arabasında alttara saklar ve dünyadaki bütün kadınların kullandığı bir şey 👍 Bu zihniyetle yaşarsak daha çok saklarız utanırız
Kondoma aksesuar dendiğini ilk defa duydum 😄
Anladım 😄
Alırım. Utanılacak bir şey değil 😂
Evet salça olma serimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız 😂 salça yolculuğumda ilk başlarda ve genelde cinsel yaşam sorularına denk geldim. Sonlara doğru da aşk ilişkileri ve arabalar konusu sormuşsun hep 😂 hedefinde arabalar konusu fenomen etiketi var herhalde 😂
Yok ya vermiyorlar arabayı 😄
Eşim veya sevgilim fark etmez kadinkaein konforu ve mutluluğu için her şeyi yaparım özellikle hassas olduğu dönemlerde daha çok hassas bir şekilde ilgi gösterir destek olurum. Ruhunu ve kalbini mutlu etmediğiniz kadın sizi mutlu etmek istemez, içinden gelmez. Önce erkek kadını mutlu edecek
👍
Yani imkan varsa ben giderim ama yoksa karşı taraf alıp getirebilir niye olmasın ki utanacak bir şey yok ben de daha sonra onun için kondom alırım
Ödeşiriz diyorsun😄
Elbette adet döneminde daha hafif geçirmem için bana yardımcı olsun ki ben de sonra onu hakkıyla hafifleteyim xjxjjc
👍😄😄
Tabii ki isterim, isteyebilmeliyim! Tuvalet kağıdı almaktan çekinmeyen insanların, ped almaya çekinmesini anlamlandıramıyorum.
Katılıyorum
Normalde istemem kendime yakıştıramam böyle bir şey ama beraber kaldığımız için alıyor hemde hiç sormadan bile
Şanslısın
ayy bir adama denk gelmistim yanaklari gormeniz lazim
ben trendyoldan soyluyorum
Utanan çok 😄

isterdim
Öcü değil yani sonuçta bu ben normalde alır stok yaparım ama bir şey olur acil gerekiyorsa alabilmeli tabi.
İsterdim. Zaten erkek kasiyerle bu konuda gözgöze dahi gelmek istemiyorum. Kocam da anlardı beni. Aslında karşınızdaki erkeğin nasıl biri olduğuna bağlı, anlayışlıysa.. mesela babam ben istemeden alıyor bazen. Anlıyor yani
Yani ben alacak durumda değilsem, ve eşim markete gitmişse, elbette isteyebilirim. Su, ekmek gibi bir ihtiyaç sonuçta.
Eşimden istiyorum alıyor, olması gereken bu değil mi zaten?
Evett
Bir gün eşim olursa alsa mutlu olurum ama suanlik kendim devam almaya
Aldırırım neden olmasın, cahil birisiyle birlikte olmam zaten...
babamdan ve abimden de istemiştim eşim olursa ondan da isterim
Ben aldırıyorum çok doğal ve utanılmaması gereken bir durum
İsterim sevgilim den de istemiştim almaya utanmisti ama aldı 😃
istemedim evliyken hep dişı bakımlı oldum ve doğum yapsaydim onu doģum odasına sokmazdım
Kocanın alanı yatak odamdı
dedikleriniz çelişmiyor mu, yatak odasına giren kişi doğum odasına neden giremesin 🙄
Niye istemeyeyim? Ve de neden almasın? Sonuçta onun çocuğunu doğurmam için her ay olmam ve ped kullanmam lazım.
Aynen öyle
Eşimede aldırıyorum Oğlumada aldırıyorum bir problem olarakda görmüyorum.
valla ben istiyorum hatta beni goruntulu ariyor bumu sonra begenmiyorsun diye gayet normal birsey
Ben istemiştim almamıştı aslında evde anneleri olduğu için almamıştı yoksa alırdım dedi ki biz bidaha ki sefere gelmeden ayrıldık
Bence ped alamak da utanılıcak sıkılıcak bişey yok.. Alması gerekiyo ve alıyoda. anlayışlı olmak çok güzel bir şey 👌🏻
Fiyat 🥹
İsterim herhalde
Benim de gözlerim yaşardı
Yemin ederim ki bi keresinde Diyarbakırda benim ablamın eşi eniştem gidip aldı bana çok utanmıştım valla yaa🤭
Tabiki isterim görürken görüyor alsın da bir zahmet
Ben isteyemem ya kendim gidip alirim ama isteyemem...
İsterim alsın yani ne olmuş
Evet almasını isterim
alırsa bu hoşuma gider
Evet eşimden isterim normal bir şey
Elbette.. ne varki bunda
Hayır istemem ben kendim alırım
Tabi ki alırdım
Sağlık ürünü normal bir şey neden alınmasın ki kaçak ya da ayip bir şey değil sonuçta mahalle bakkalindan almazsın ama ucuzluk marketi ve büyük marketler çok var alınır yani
Küçük bakkal olmaz yani almazsın
Peki😄
alınır. abartmaya gerek yok. gercı kucuık sehırler ıcın bılememde ızmırde oyle bır sıkıntı takıntı yok olması gereken gıbı.
Olmaması gerekir evet
ben genel yazmadım . izmirdekidurumda kımse ne aldıgına bakmaz irdelemez. cumle kurmaya kalksa lince ugrar . ama dıger kucuk sehırlerde sıkıntı olacagını dusunuyorum misal market cıkısı sıyah torbaya koyma ya da duymustuk kasada kıza dmeısler bunu alıp ne sdoktun gozumuze ayıp falan dıye . normal kucuk yer kucuk beyın
Yine haklısın 😄
sende.
Bulması zor biraz markayı bukucan kanatlı kanatsız bide üzerinde üç nokta 5 nokta işaretleri onlar neyse bilmiyorum... ama almıştım bi kere
😄😄
Alırız alır o kanı durdurmak için elimizden geleni yaparız 😂
🤣
Alırdım küçüklüğümden beri gönderiliyorum markete evdekilere almak için :D
Alırım tabi ki gayet normal bişey. Almışlığım da çok
Aşkım günlük mü yoksa normal mi diye sorardım hatta
Alırım, alıyorum problem değil. Sadece bizde olan bir durum değil. Dolayısıyla utanmam sıkılmam.
Hiç uf püf demeden alırdım hem de. Tabuları yıkmak isteyen biriyim 😁
Evet ben eşim ve kızlarım için hâlâ alıyorum. Ayıp değil ki. Bu bir sağlık ürünü. Hem de zorunlu. 😎
Çooook aldım. Ne var ki bunda? Utanılacak ya da ayıp bir şey degıl bu
alırım bi çok kere aldımda. sıkıntısı olana yediririm o pedi
Utanılacak bir şey yok , gönül rahatlığı ile alırım.
Sorudan çok ped fiyatı dikkatimi çekti nerede o gunler
Aynen valla
Ya ben onun pamuklarindan elektronik sigaraya kullanıyordum artık oda pahalı 😂
Nasıl yaniiii ilk kez duydum 😄
Daha neler duyacaksın baya içindeki pamuk elektronik sigara pamugundan dsha kaliteli ve emisken sıvıyı güzel emiyor 😂
istedi, aldık, gocunan varsa çıksın dışarı :D
Bence de😄
pedin farkı yok ki ıslak mendil veya çikolata almak kadar normal
Eşime çok aldım. Market rafindan tarif ettiği şekilde aldım.
Alırım utanılacak bir şey yok nasıl eczaneye girip prezervatif alıyorlarsa onu da alsınlar bir zahmet
Alırım montumun cebine saklarım fdsag
İyi siyah poşete koymadın😄
Altı üstü bebek bezi gibi bişi neyinden utanacağım shdh
Böyle düşünmen güzel 😄
Neden olmasın, bende ondan prezervatif almasini isterim.
Alırım, almıştım bir zamanlar.. 😄
Huhuu🤣
Bu gibi Şeyler Artık Normal. Her yerde Satıldığına göre.
Ben Herzaman Alıyorum. Utanılacak bir durum yok.
Yani bunu sormayalım modası geçti
Alırım utancak bişi görmüyorum ben
benden istese alırdım galiba bilemedim :)
Alirim vakti zamanında çok almisligim var
sen prezervatif alır mıydın
Yiğenim için alıyorum, eşimede alırdım…
sevdıgım kadın ıcın yapamayacagım sey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?