Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık düzenli bir ilişkim var empati yaparak söylüyorum benim sevgilim sizin gibi olsaydı hissetseydi açıkcası ona saygı duyardım. Ama bu bizim normal gerek romantik olsun gerek seks veya dışarıda yansıttığımız ilişkiyi etkileyecekse ve bu durumun nasıldiyeyim cırkını çıkarırsa baya sorun yaşardım. Bide şunuda söyleyeyim sevgilinizin bu konulardaki görüşünü öğrenin nasıl diyeyim lgbtler hakkında ki tutumunu filan sorun saygılıysa kötü düşünmüyorsa bence sana karşı hiç bir kötü tutumda bulunmaz yanlış anlama aynı kefeye koymuş gibi oldum belki ama umarım anlamışsındır. Yanlış anlamazsan bir şeyi daha merak ediyorum cinsel yönden ona karşı nasılsın
25 Yorumla- +1 yıl
Bu durum bizim romantikliğimizi gezmemizi mutluluğumuzu değiştirmiyor seks hayatım ise gayet düzenli ilişkiler yeterli şekilde tatmin edici kız arkadaşım şikayetçi değil yani anlayacağın. Valla lgtb hakkında çok fazla yorumunu bilmiyorum bunları öğrenmenin bir yolunu merak ediyorum aslında nasıl olabilir sizce? Benim böyle olmam ona olan sevgim saygımda değişikik göstermiyor aşk hayatımızı hiç etkilemiyor herşey mutlu. Hayır hayır hiç yenlış anlamıyorum çokda mutlu oluyorum yorumun için👏 çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) yani çaktırmadan konuşmalarınızda bu konuya değin derim ağzını yokla bence ve hatta şunuda yapabilirsin Ed Wood adında bir film izlemiştim bu konuyla ilgili beğendiğim bir filmdir sevgilinle birlikte izleyin filmi izlerken ne demek istediğimi anlayacaksın izledikten sonra sor ona ne düşünüyorsun sen olsan ne yapardın gibi gibi ;)
- +1 yıl
Nasıl bu konuya değineceğimi bilmiyorum gerçekten çok denedim ama olmadı bulamadım bir yolunu 😑Bu filmin bir bölümünü şimdi izledim güzele benziyor tam istediğim gibi birşey olabilir sıra bu filmi ona izletmekte çünkü eski bir filmler hiç sevmiyor😂 Ama bu film fikiri çok hoşuma gitti aldığım en güzel yorum oldu çok teşekkür ederim 👏👏👏👏👏😌😌
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabildiysem ne mutlu umarım herşey istediğin gibi olur :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAy tövbee. Bence kıza söyleme, kendini tedavi etmeye çalış doktorla ya da hormon tedavisiyle. Sonuçta bu doğal olan bişey değil ve ben olsam ve sanırım bir çok kız olsa önce kötü tepki vermez ama sonra düşündükçe soğur hoş karşılanmaz çünkü böyle şeyler ve ne olursa olsun sen o kıza d okunduğunda kızın aklına gelir ve senden uzaklaşıp zamanla ayrılabilir. Belki de direk ayrılır o kızın görüşüne bağlı bişey. Ben olsam direk ayrılırdım bu düşünceye dayanamazdım
17 Yorumla- +1 yıl
Evet tabiki ama hiç mi çözüm yolu yok doktoru denedin mi? Eğer denediysen söylemelisin böyle diye. Eğer seni gerçekten seviyorsa o da bu durumu kabullenir ayrıca uzun vadeli düşününce ben de kabul ederdim ne yalan söylim zaten seninki dediğine göre çok da böyle bir etkisi yok normal hayatına
- +1 yıl
Eğer benim de hoşuma giderse yapardım ama kıyafet paylaşmazdım onun beğendiği kıyafetleri alırdım ona sonuçta sevmek karşılıklı mutluluk vermeli ben mutlu olursam mutlu da etmek isterim
- +1 yıl
Emin ol seni seviyorsa ve çok katı görüşlü bir insan değilse ki çekindiğiniz fotoğraflar falan pek katı görüşlü birine benzemiyor , seni böyle kabul edecektir hatta beraber alışveriş dahi yaparsınız çok eğlenirsiniz düşündükçe daha olumlu yaklaşabiliyorum seninki bence bir hastalık sayılmaz küçük bir hormon dengesizliği olabilir sadece erkek gibi giyinen kızlar da çok fazla bence canını çok sıkma hem seni Sevmiyorsa bile seni olduğum gibi kabul edip sevecek birini bulmam dileğiyle :)
- +1 yıl
Ah ah keşke dediğin gibi olsa :( düşündükçe heyecanlanıyorum alışveriş isteğim ayakkabı istediğim elbise alıyoruz çıkıyoruz çok eğlenceli :) evet hormon bozukluğu küçüklükten gelen birşey çünkü son zamanda olan birşey değil. Var mı böyle kabul edecek kız beni ya bakalım bu kız arkadaşım kabul etmezse burada kendime birisini bulabilirim mesela :)
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBize şudur budur diye ahkam kesmek düşmez. Ama bu psikolojik bir hastalık. Ve önlemlerini almazsan ileride çok daha farklı sonuçları olacaktır. Mesela bir sre sonra bu elbiseleri giymek sana yetmeyecek, erkeklerin seni böyle beğenmesini isteyeceksin. Daha sonraki aşamalarını yazmak iğstemiyorum. Bence psikolojik yardım almanı öneririm. Bu bir cinsel kimlik bozukluğu. Kız arkadaşınla ilişkine gelince, bence söyleme. Tepkileri farklı olabilir, ayrılabilirsiniz. Bana sorarsan bunun altından tek başına kalkmalı ve tedavi sürecine girmeliisin. Yine de hayat senin kardeşim. Bizlerinkisi sadece kişisel birer görüş belirtme.
16 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerimden hoşlanmıyorum hocam hergün böyle gezmekde istemiyorum ara ara haftada 1 kere böyle giyinmek sadece o gün hep böyle olmak dışarı bu şekilde çıkmak filan yeterli bana dostum. Bunun ilerisi olmaz yani kendimden emimim hocam. Tedavi için neler önerebilirsin peki? Evet hayat benim ben yaşıyorum ama benim için sizin fikirleriniz yorumlarınız önemli dostum teşekkürler herşey için 👋
- +1 yıl
Pardon gecenin o saati ben yanlış anlamışım okuduğumu sanırım. O zaman sorun yok bence. Aslında bir çok insanın içinde var olan şeyler bunlar. Ama çoğu insan bununla yüzleşmek yerine bastırır bu duyguları. Kız arkadaşına da uygun bir dille anlatabilirsin, tedavi gerektiren bir durum değil bu bence.
- +1 yıl
Şu an dükkandayım, akşam evde uygun bir zamanda yazar yollarım :) Aslında devam da edip, öykü kitabımın ikinci öyküsü yapabilirim bu konuyu. Konu gelişmeye açık ve oldukça hoş bir öykü çıkabilir :)
- +1 yıl
Kitabımın ilk öyküsü bu, orada da sıra dışı bir hayatın öyküsü var. Ekstrem olayları seviyorum :)
www.publitory.com/.../download
bizim toplumumuz bu tür bastrılmış duyguları kaldıramıyor oysaki bana göre insanları tanıdığım kadarıyla hepsinin içinde bastrılmış duygular var kimisinin cilselliğe kimisinin şidete ama bence sen gizleme arkadaşım açık açık anlat madem bir birinizi seviyorsunuz ilerde bu ortaya çıkarsa yuvanız dağıla bilir en azından kavganızı baştan yapın bence toplumumuz artık bunları kaldırmayı öğrenmeli hayatta başarılar inşallah ayrılmadan güzel bir sonuç alırsınız mutluluklar sizin olsun
19 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılYa manyakmısınız siz tövbe yarabbim ya bırakın şu işleri
51 Yorumla
+1 yılAbicim insanların fantazisi beni ilgilendirmezde çok tuaf birisin cidden yenge maşallah ne güzel kız. yaptığın iş deyil cidden. bu huylarından vaz geçmeyi dene bence dalyan gibi adamsın yapma etme. bide senin memenmi var ya.
11 Yorumla
+1 yılBen saygi duyardim tabiki dalga gecilcek bir sey yok rahat ol ve soyle bir iliskide guven onemli sonucta bence oda sorun etmez ama illa sorun cikarirsada evli evine koylu koyune bence,,,
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinliklee zor olucak ama Hayatı Yaşamak gerek iyi şanslar
- +1 yıl
Ayyynen oyle
Ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılBence söyleye bilirsin senden uzaklaşmaz daha önce sana böyle yaptırdıgina göre çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Yani söylesen bile arada sırada seni yine böyle giyindire bilir eğlence amaçlı.
- +1 yıl
Yani söylersen seni arada sırada yine böyle giyindire bilir eğlence amaçlı.
+1 yılaman Allahım yok kardeş sen bence bakır köy hastenesine git görün raporu benden uzakdur Allaha yakın olum bene l*n manyakmısın lansen yakında sana dansöz elbisesi giydiripte dışarı çıkarırsa görürsün bırak l*n o kızı topmusn l*n sen kaybol gözümün önünden derim dedim bile :( :)
00 Yorumlayani normal bir durum olduğunu düşünmüyorum fakat kız arkadaşın sana makyaj yapıp kıyafetini giydirebilicek psikolojideyse bunu sevdiğini söylediğindede pek tepki vericeğini düşünmüyorum.. ama söylemen lazım ilerde evlenincce falan daha büyük bir sıkıntı çıkar.. ve benim görüşüm psikologa gidip bunu neden sevdiğini bulman çünkü eşcinsel değilsen bu durum garip
09 YorumlaKardesim psikolaga gidin bu şekilde yol katedemezsiniz Allah yardimciniz olsun biraz maneviyatini geliştirmeye ilerletmeye çalış bu durumda kuran ne diyor bil derim. (Sahsi görüşüm tavsiyedir öğüt vermek degil amacim )
15 Yorumla
+1 yılKardes sen kafayi siyirmissin, bence bunlari yapmadan once bir doktora gorun (yaptigin mallik bir kenara, bu aptalca fotolari paylasman ayri bir mallik gostergesi, yani kesin doktora git)
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılbence söylemelisin. yanlış anlama ama o da senden böyle birşey istediğine göre ondada değişik duygular var demek kii. ama ben olsam ben ayrılırdım o kişiden. bana ters ne yalan söyleyeyim.
210 Yorumla- +1 yıl
normal bir kız erkek arkadaşından makyaj yapmasını ve kendi kıyafetlerini giymesini istemez o nedenle değişikk dedim. ve evet ben çokta sevsem ayrılırım.
- +1 yıl
evliyim ben.
- +1 yıl
eşimse ayrılmam zor olurdu tabiki. birlikte tedavi görmeyi önerirdim. bunun çünkü psikolojk bir sorun oldugunu dusunuyorum. ben öğrenince benmde sağlam bir psikolojim kalmayacağı eşime eskisi gibi bakamayacağım için birlikte tedavi görelim derdim.
- +1 yıl
o zaman ayrılmak istediğimi söylerdim:(
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBence ikinizde bir doktora gidin yaptıklarınız normal değil. Şimdi değilim diyorsun ama sonradan ne olacağını bilemezsin
11 Yorumla Bir kız neden sevgilisine makyaj yapar ki 😕 böyle sevgilim olsa benden daha kız derim açıkçası çünkü ben süslenmeyi sevmiyorum keşke cinsiyet değiştirsek 😂
07 YorumlaKanka bence söyle yani sonradan öğreneceğine şimdiden öğrensin 1-2 hafta seninle konuşmaz sonra konuşur merak etme
00 Yorumlabenim sevgilim böyle bir olayı benden gizleseydi üzülürdüm bilmesi daha iyi seviyosa umursamaz zaten
011 Yorumladürüst ol söyle. bir ilişkide dürüstlük yoksa zaten sonu yok.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHocam yakışıklı bir hanımefendisiniz amavelakin enişteye bu durumdan bahset belki evlendikten sonra pişman olup seni aldatabilir.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok guldum ln o agiz acmak ne sanki girip cikiyo oyyy yaa 😂😂😂😂😂😂😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlayan anladı
Bu kizlarin hepsi şaşirmiş biz ariyoruz bulamiyoruz böyle müsveddeleri bulup bir de resimlerini nete koyuyorlar kizlarin hepsi kafayi yemiş
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha bebeğim benden güzelsin bu arada ben kız arkadaşın olsam bilmek isterdim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl26 yasindayim canım .. bilsem bişi degismezdi ama benden gizlisi olsun istemezdim o yüzden dedim tatlım
Soyleme devam da etme 😦😦
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de böyle durum var, kız arkadaşıma sordum dedi bu ilişkide sen kız ol ben erkek, çünkü o da erkek gibi davranıyor, erkeklere benzer giyiyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimle yaşamıştım durumu, bende kız gibi davranıyordum o erkek gibi. O erkek oldu ben kız 😄
+1 yılNe tür bir gavatsın birader ben anlamadım seni
72 Yorumla- +1 yıl
Eşcinsel değilim diyodu bide g*vat :D :D www.kizlarsoruyor.com/.../q4146898-bu-sitenin-benden-sonraki-en-guzel-kizi-kim sorusuna tabiiki ben dedi :DA:DD: unutmam olum seni bak ifşa ettim top olduğunu seni hınzır
+1 yılDünya tersine dönmüş
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle birşeyi asla kabul etmezdim.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek dediğin kız gibi değil erkek gibi olmalı.
Cevap sahibi+1 yılİstersen olur
Cevap sahibi+1 yılHormon tedavisi ol
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmaktan iyidir. Bişey olmaz haplada tedavi oluyo
Cevap sahibi+1 yılÇok zararı yok ya
Tanrılar çıldırmış olmalı dostum :S
01 Yorumla
+1 yılGözlerim kıza takıldı biraz :D maşallah :D
03 Yorumla- +1 yıl
kız güzelmiş :s
+1 yılSöylede düzelt la kendini kalıbının erkeği ol
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır yani söyle böyle olduğunu ama düzelt kendini diyorum
- +1 yıl
Zorla oldurcaksın o zaman bune ya böyle
Senin durum kötü bence kızın hayatınıda bitirme.
01 Yorumlasen söylemesen de kız olayı cözmüş zaten
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBuna nikah şahidi kim olmak ister )
04 Yorumla- +1 yıl
Şahitsiz de nikah olmaz ama )
- +1 yıl
Yok kalsın ben almayayım talepler çıkar daha ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence söyleme ama onunlada devam etme
01 Yorumlamanitanın resmi yok mu laa :) :)
10 YorumlaMemen bile var nan
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle söyle
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben bitirirdim. ama ben çok katı insanımdır, hem onun duygularını bilemem. o bence daha ılımlı olacaktır sonuçta sevgi var arada :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık o kıza da sana da
10 YorumlaSöylemen lazim
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlama ama midem bulandı bu ne mk
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam