merhaba arkadaslar nasil söylicegimi bilmiyorum biraz utaniyorum ama benim bi sucum yok sonucta bunlarin basima gelmesini ben istemedim. Basina ne geldi derseniz biri tarafindan zorla öpülüp ellenmeye calistim engel etmeye calistigimda cenemden bogazimdan morarana kadar sıkıldım. Sonrasinda ise bu kisi tarafindan bunlari istiyerek onla yaptigima dair iftiraya ugradim. Bu kisinin yaninda biir daha vardi bana igrenc seyler söyledi srka koltuga falan cagirdi oda elleemeye calisti. Simdide o kisinin alkolü iken araba kullandigi icin trafkk kazasi yaptigini ve durumunun agir oldugunu duydum. Tabiki üzülmedim allah ailesine sabir versin ama bi an allah cezasini vermis diyesim geldi nekadsr yanlis olsada. Ben bu yasattiklari sey yüzünden uykulsrimdsn uyandim, yemek yiyemedim günlerce agladim onlari gördügümde titremeye basladim bence bu gayet yeterli bi sebep. Kimseye anlatamamistim sadece bir kisi biliyo oda onu taniyan birisi ilk duydugunds geldi bana sordu cünkp bunu yapanlar zaten igrenc insnalarmis adlari cikmis. neyse uzatmak istemiyorum
kimseye dogru dürüst anlatamadim buraya anlatmak istedim.
kimseye dogru dürüst anlatamadim buraya anlatmak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ava giden avlanır kardeşim
ne işin varda bu muhteremlerin arasında.
Fıldır fıldır tarrak arıyorsunuz
bulup yiyorsunuz sonra pişmanlık
hey gidi hey
oraya neden gittigimi neden ayni ortamds oldugumu bilmeden neden böyle kirici igrenc bi yorum yapiyosun?
Pardon canım çiçek toplamaya gitmiştin
benim hatam
bide dalga geciyosun cok tesekkürler
Abicim yaşın kaç
10 mu?
Eğer 10.11 yaşındaysan hak verebilirim
dalga geciceksen yazmasan daha iyi😉
Onlara da böyle göz kırptın herhalde
baktın dalgaları büyük 2 tane 20 cm alamam diye düşünüp korktun
sakinleş diye boğazına asıldılar
annen babandan terbiye ögrenememissin ne yazik sana yaptigin cok terbiyesizce bisey ama takmiyorum ya istedigini söyle tamammi dogrulari ben bide allah biliyorum artik öteki tarafta görüsürüz bu laflarinla
yav he he
Büyük çüqlü çocukların peşinde dolanma
yoksa böyle üzülürsün
biraz küçüklere yönel
Aynısını yaşadım bir daha o insanlarla görüşme onlar gibi senin de adın cıkar sonra ve heryerden sil engelle
sanada cok gecmis olsun konusmak istermisin acaba
Tabi iyi gelir
sende gizlisin nail olcak
Oldu
Mesaj atacak mısın
hala gizlisin
Açtım
Ya şimdi bişe desek adamı mı savunuyosun dicekler. Ne işin var o tiplerle? Su testisi su yolunda kırılır. Dikkat etmekte fayda var
o tiplerle dedigimiz kisi benim akrabam oluyo kendisine de abi diyordum zaten ayni ortamds köydeydik
Utanılacak durumun yok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda unutur yaşamına bakar mutlu olursun.
amin insallah tesekkür ederimm 💞
Neler neler olmus bizim ülkdmizde kadınların katlandıgı zorluklardan biri maalesef özele yazabilirsin
Senin pişmanlık duyacağın bir şey yok. Allah vermiş işte b. elasını. umarım ders olur. Bir dahada hayasızlık yapmaz
Ya işte bunları görmek çok hoşuma gidiyor Allah’ımın adaleti diyorum 😌 haketmiş şeref yoksunu. Daha bunun öbür dünyası var beklesin.
aynen burada bisey yapamadim orada hesaplasicsz onlarla
Sen içini rahat tut boş yorumları da boş ver cevap verme. Kişi kendinden bilir işi ki öyle yazanlar da buna potansiyeli olanlar.
tamam cok tesekkür ederim gercekten ❤️
Ay ne demek ya güçlü ol bak Allah yanındayım ben demiş ❤️
Ne idüğü belirsiz insanlardan uzak durun geçmiş olsun size.
Neden polise gitmedin ya da mahkemeye vermedin onları
Nasıl tanıştın onlarla
o kisi akrabam oluyor
Oha ya bu nasıl bir şey
Tecavüz yok dimi
yok sadece yukarda yazdigim
Ailen ne diyor söyledim mi onlara
Kuzenlerin sayılır sonuçta çok kötü durum
Allah sana sabır versin kuzum
amin sagol hayir söylemedim kimseye
Söylemeliydin be kızım
ne degiscekti
Bir çok şey
Senin suçun yok takılma derim Allah cezasını veriyor işte
Dikkat et kendine Geçmiş olsun şükürler olsun iyiler yaşasın kötüler ölsün derim
İnş geberir 0 ç
Senlik bir şey yok vicdanın rahat olsun.
Allah onunda ailesinin de belasını verisin gebersin it yemin ederim ben rahatladım hatta ölmesin yatalak kalsın
Yasadigin sey taciz olmus. Neyseki tecavuze ugramamissin gecmis olsun
tesekkür ederim iyi ki
Tanrı korumuş seni
İYİ OLMUŞ