Önemliiiiiiiiiii?

merhaba arkadaslar nasil söylicegimi bilmiyorum biraz utaniyorum ama benim bi sucum yok sonucta bunlarin basima gelmesini ben istemedim. Basina ne geldi derseniz biri tarafindan zorla öpülüp ellenmeye calistim engel etmeye calistigimda cenemden bogazimdan morarana kadar sıkıldım. Sonrasinda ise bu kisi tarafindan bunlari istiyerek onla yaptigima dair iftiraya ugradim. Bu kisinin yaninda biir daha vardi bana igrenc seyler söyledi srka koltuga falan cagirdi oda elleemeye calisti. Simdide o kisinin alkolü iken araba kullandigi icin trafkk kazasi yaptigini ve durumunun agir oldugunu duydum. Tabiki üzülmedim allah ailesine sabir versin ama bi an allah cezasini vermis diyesim geldi nekadsr yanlis olsada. Ben bu yasattiklari sey yüzünden uykulsrimdsn uyandim, yemek yiyemedim günlerce agladim onlari gördügümde titremeye basladim bence bu gayet yeterli bi sebep. Kimseye anlatamamistim sadece bir kisi biliyo oda onu taniyan birisi ilk duydugunds geldi bana sordu cünkp bunu yapanlar zaten igrenc insnalarmis adlari cikmis. neyse uzatmak istemiyorum
kimseye dogru dürüst anlatamadim buraya anlatmak istedim.
Önemliiiiiiiiiii?