Eski sevgilimle , yeni sevgilim arladaş çıktılar. Aynı evde yemek yerken fotolarını gördüm ayrıca instagram birbirlerini takip ediyorlar. Eski sevgilim beni arıyor dön seni seviyoeum özledim hayatımda istiyorum vs diyor. Siz olsanız döner misiniz flörtünüz varken ki üstelik bunlar arkadaş...
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05daha önce bilmiyomuhdub görmedin mi flörtünü exinle
Hayır. Bilmiyordum. Birde eski sevgilim demiş yeni sevgilime bizim ebruyla barışma durumumız var demiş ki asla öyle bişey yok
yenisiyle nereden tanıştınız
Sosyal medyadan..
peki eskisyile ne kadar birlikteydin oofff bi takip bişi at görüşlerde sürünmeyelim
2 seneye yakın
ay yemicez bi kotkmayjn ya
tost olmuş bir durum
İkisini birden götürürdüm ben
Kadın olarak düşün lütfen.. 1 kadın 2 erkek. Bizim barışma durumumuz var demiş eski sevgilim yeni sevgilime ki asla öyle bişey yok. En iyisi ikisinide bırakmak
Anladım… kadın olarak zor olabilir gönlünce olur inşallah
Erkek olunca. Maalesef bu kadar kötü bi durum olmuyor ya. Ama kadın olunca işin içinde düşünüyorsun.
Anladım ekle beni danışırız birbirimize ;)
Ya git terbiyesiz. Kapatıyorum hesabı ya. Ne denli pis düşünceli insanlar var ya.
sanane kardeşim eski sonuçta
Anlamadın... benim eski sevgilimle yeni sevgilim arkadaş çıktı... 1 kadın 2 erkek. Eski sevgilim bunu bildiği halde arıyor beni bana dön diyor
Ol desene Kardeşi kardeşe kirditcan 😀
Dalga geçme ya. Eski sevgilim takıntılı gibi. Bizim barışma durumumuz var demiş yeni sevgilime ki asla öyle bişey yok hiç konuşmadık ayrıldığımızdan beri
Sen en iyisi ikisinde bırak kanka
Dimi ya. En mantıklısı bu..
Aynen boşta kaldı da ne apcani
Biliyorsun demi
Anlamadım
Boş ta kaldinda. Ne yapcani biliyormusun
Boşta kalmak önemli değil ki. Ben yalnızlığıda severim sorun değil hiç
Gene kaybettik desen bista kaldinda bana gel dicektim sansımi s km kanka 😔😔
Terbiyesiz ahlaksız
Lan kötü biseymi dedim
Pis yorumlarını kendine sakla. Kimseye de bulaştırma
Ya bı defol git a. mk benim yorumlarım pis sen kendin pissin
Sen beni ne tanıyorsun da. Pis diyebiliyorsun bana
Dilin kemiği yok derim sende düzgün konus
Sen düzgün konuş. Yaptığın yoruma bak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun birde. Git ve yazma. Böyle yorum yazacaksan kimseye yzma yapma yorum
Kız ben senin o arkanda gezdirdini süs kpekleri gibi deyilim kaybol varsa cesaretin burada yazma ya da
İki erkek beyenmis diye havalara girme
Ne süs köpeği bee. Herkeste de bi delikanlılık. Ben yaşadığım zor bi durumu bahsediyorum burada. Bi kadın olarak yaşadığım zor durumdan bahsediyorum.. merak etme sevgili olduklarımla hava atıcak kadar ucuzlaşmadım
Hadi canım hadi by uzatma dhaa fazla
Hava mı bu benim dert ettiğim gece uyayamadığım bir konu. Keşke hiçbiriyle sevgili olmasaydım diyorum. Bak kardeşim kimsin bilmiyorum ama belki benden küçüksün yine de yapıcı konuşayım sana. burada birisi özellikle bir kadın kardeşin bi soru sorunxa hemen işi bana yaz tanışalım ekle gibi yerlere çekme rica ediyorum. Sen beni tanımazsın ben seni tanımam. Bu sebeple bazı şeyleri sormaya yazmaya çekiniyoruz biz kadınlar. Erkeklerden gelecek yorumlar için. Rica ederim arkadaşım şu an çok iyi niyetle yazıyorum bil. Terbiyesiz lafımda öyle çıktı ağzımdan helal et. Ama kednini de eleştir
Tam kardeşim benim tskkk by