Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 yıl önce meclise gitmiştim ve iş talebi için milletvekili ile görüşmüştüm kendisi benimle fotoğraf çektirmişti ve bunu paylaşmış sosyal medyasında ve ben bunu istemiyordum sanki beni işe girmiş işe sokmuş gibi lanse edip paylaştı ve ben bu görselin kaldırılmasını istiyorum Nasıl bir hak talep edebilirim anayasada bunun yeri nedir ve kendisi milletvekili olduğu için dokunulmazlığı var mıdır
Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ona ulaşmaya çalış benim iznim olmadan paylaşılmış de eğer kaldırmazlarsa istediğin halde savcılığa başvur onlar gerekeni yaparlar
Kendisinin telefon numarasını kaybettim ama ararsam da beni kaale alacağını düşünmüyorum eğer ben böyle dersem bana dava açar
Dava açamaz çünkü senin iznin olmadan paylaşım yapılmış ve sanırım ortada bir yalan var ara ulaşmaya çalış ve kayıt altına bile alabilirsin kanıt için kimse kimsenin fotoğrafını paylaşamaz habersiz artık kanunlar bu konuda sert sen güzel bir dille söyle bir şey olmaz
O telefon numarası zaten bende silindi eski kayıtlarda bulabilir miyim bilmiyorum zaten bireysel kendi numarasını vermedi bana oradaki yardımcısının numarasını verdi ve bu fotoğraf çekildikten Bir ay sonra ben kendisine ulaşmaya çalıştım ve çok zar zor ulaştım Ve o zaman da umursamadı açıkçası böyle bir konuda beni hale alır mı bilmiyorum Belki de tehdit eder Emin olamıyorum Yani
Dediğim gibi sesi kayda alabilirsin her türlü şantaja ve tehdide karşı sonra gidip şikayette bulunabilirsin konu hakkında sen hakkını ara umursamazsa bile cezasız kalmaz
Evet gerçekten çok rahatsız oldum ben iş talebi için gitmiştim kendisine ve babam zorladı bana gitmeyi Normalde o partiye ya da genel olarak partilerle alakam yok çünkü partiden birisi değilim abamla Hatta tartıştık o günü mecburen gitmek zorunda kaldım ve adam sanki ben işe girmişim gibi öyle yazarak paylaşım yaptı Hem Twitter'dan hem Instagram'dan ben çok rahatsız oldum İşe falan da girmedim aksine dalga geçer gibi konuşmalar yaptı benimle ve aşırı rahatsızım böyle bir fotoğrafını bulunmasından dolayı
İnşallah cezasız kalmaz bu durum çünkü yaptığı şey doğru değil hakkını aramanı tavsiye ederim böyle sustukça daha çok cesaret bulurlar
Evet Eski arama kayıtlarıma giderek telefon numarasını bulmaya çalışacağım dava açıp Aslında fotoğrafları sildirmek istiyorum ama avukatlar çok pahalı olduğu için açamadım
Devlet ücretsiz avukat veriyor diye biliyorum araştırabilirsin
Dokunulmazlığı var hiç bir şey yapamazsın.
Of ya
rakip partiye git
Akp milletvekili sayesinde isi girdin. torpille girdigin anlasildi diyede fotonun kaldirilmasink istiyorsun. Allahin laneti uzerinize olsun. kimbilir hangi hakkeden kisinin hakkini yedin. belkide intihar etti hakkini yedigin kisi colugu cocugu sc kaldi. allahinizdan bulun utanmazlar. hepiniz hesap vereceksinkz
Ben ise filan girmedim haka issizim AKP de değildi
Ohhh ise gitmedenmi maas aliyorsun
Oda guzelmis. Gecenin bu saaatinde uyurdun yoksa.
Bide troller var istersen onada basvurabilirsin. netten nuhalefeti kotuluon parani alion. o isinde kazanci iyi
Ne trolü Ne parası iftira atma
Ara o partiyi soyle