AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
293Cevap
Bizim aramızda 11 yaş farkı vardı ki yaş farkı önemli değil bence
uyumluluk ve olgunluk çok daha önemli
Tebrikler
Ya öyle bir sınır yok aslında. Kafa uyuşuyorsa herkes dürüstçe seviyorsa yaşın önemi yok.
En fazla 15 . 15 kadar bile olur insan sevsin yeterki
Olgunluk açısından değisir insan hayatında. 20 ken 25 yasında bir partneri taşıyabilirsin bayan olarak ama erkek olarak aynı şey gecerli diil. Kadın genc erkek olgun yaşta. Suanki sartlarla.
aşkı yaşa yok eyvallah. 40 yaşlarında olsam mesela bende isterim 20li yaşlarda gencecik kızla olmayı. ama birde bu işin devamı var. mantıken çok fazla yaş farkı hiç iyi değil.
erkek büyük kız küçükse en faazla 7 yaş olmalı... kız büyük erkek küçükse en fazla 2 yaş... sonra abi kardeş abla kardeş ilişkisine dönüyor bir süre sonra
Kişiden kişiye değişir. Benim için maksimum 4 yaş küçük olabilir. Büyük olamaz en fazla aynı yaş ^^
Aşk pek kural tanımıyor o yüzden şu kadar yaş olmalı demek saçma olur
Taş çatlasın 15 :D Önemli olan kafaların uyuşması ama 19 yaşındaki bir kızla 60 yaşındaki adam birbirlerine aşık olursa olmaz :D
Kişilerin karakterine bağlı. Birbirine uyum sağlayabiliyorlarsa yaş önemsiz.
Yarini dusunerek bugunu bitirenlerden degilim. İlerde sikinti cikar demisler, gideririz:p
Kızın yaşı minimumscore 20 olmalı onun dışında erkek 10 yaş büyük olabilir kızdan kızda erkekten en fazla 5 yaş büyük olabilir
en fazla diye bişey yok. karşı tarafla anlaşabildiğin kadardır
benden 7 yaş küçük bir sevgilimde olmuştu ama uzun sürmüyor davul bile dengi dengine
Aynen oyle bence en fazla 10 yaş farkı olabilir 😂😂
Kişinin kaç yaş farkı kaldırabileceğine göre değişir...
Erkek biraz daha büyük olsa iyi olurdu aslında olgunlaşmaları zaman alıyor ama çürümeleri için 5 dakika yeterli...
5-6 yaş maksimum olabilir ya da esit yaşlar çok daha iyi anlasir aslında yaşanmışlık düşünceler etkili.
Bence yaş önemli erkek 5 yaşa kadar büyük olabilir daha fazlası bana büyük geliyor
Ya valla yaşın bir önemi yok kanımca ama 3-4 olsa iyi olurdu
canım benim 17 yaş var sevgilimle seviyorum ama. bazen sevmekte yeterli olmuyor maalesef..
2-3 olabilirde yaşlar daha ilerideyse 35+ gibi sorunolmaz 5-6 yaş + veya -
Bana göre en fazla 5 yaş olmalı, Yaşıtımı tercih ederim.
Bence çok yaş farkı ile ilişki uzun soluklu olmaz.
19 yaşındayım 32 yaşındaki birine aşık olmuştum. Tabi ona aşık olduğumu söyleyemedim. Karşılıklı aşkta yaşın önemi yok. İkisi birbirini aşıksa yaşın önemi kalmıyor.
En fazla 15 yas diyorum ben ama ask varsa ne önemi var dimi :)
olgun olduktan sonra yas farkının önemı yok bence 4 7 falan normal bence
Çok çok uçuk kaçık fark olmadıktan sonra bence aşkın yaşı yoktur yani:)
Onemli degil orneklerini gordum yinede uyumu savunuorum
Gönlünün yaşı ve karşındakinin gönül yaşı uyum içindeyse, gönlünün sesini dinle.
Arada en fazla 4-5 yaş olabilir bence, kız erkekten büyük olmamalı ama...
5 yaş. Sen yaş farkı onemli degildir diyorsun ama yaslaninca napicaksin
önemli olan anlaşmak mutlu olmaktır yaş önemli değildir
bence kadın erkekten küçük olmalı ama 10 yaşta fazla maksimum yaş farkı 8 olabilir.. aslında anlaştıktan sonra yaşın ne önemi varki... önemli olan aşkın daim kalması değilmi...
yaş aralığına göre değişir, ben erkek geç olgunlaşır palavrasına inanmıyorum.
17 yaşındaki bir kız ile 30 yaşındaki bir erkek sence aynı mantıkta olabilirer mi?
Yaş farkı önemlidir.
Bir erkek kendisinden çok küçük bir kızla evlenmesi çok iyi olmaz, benim nazarım da 10 yaş limit, ama sevgi, aşk durumları bunu en fazla 1-2 yaş daha yukarıya çekebilir, ...
Kafalarına göre takılsın çiftler. Ben karışmıyorum.
Bence 5ten fazla olmasın olursa da bişey olacak degil yani :) ama 10u geçmemeli
Benim için en fazla 3 en az ise 1. Yaşıtlarıma alerjim var benim..
3-7 arası fark normal sayılır.
ama iki tarafta önemsemiyor ve anlaşıyorsa onlar sadece rakam.
yaş değilde yanında baba ya da çocuk gibi görünmek bana göre iğrenç bir durum dönem farkı olmamalı
Kah gölgen gibi, kah gölge gibi olmak, gerekir, geri kalan tezarfuat
ben önemsemiyorum son sevgilimle aramda 5 yaş vardı.. o büyüktü.. hiç aklıma bile gelmiyordu...
aşk varsa sevgi varsa yaşın hiç bir önemi yok var diyen varsa zaten aşık olduğunu sanmıyorum hiç hayatı boyunca
Erkek yası bayandan 10yas kadar buyuk olabılır en fazla bence kusak farkı olusmaması ve kısılıkler onemlı
En az beş yaş olmasi gerek erkekler geç olgunlasip geç yaslaniyorlar cinsellikleri de genel olarak daha geç bitiyo kadına göre.
ileri görüşlü olmak lazım. kadın 45 yaşına kadar kadın, erkek 70'ine kadar. Sonra kırkından sonra azıyo amcalar.
Görüşüne katılıyorum..
İnsan birini sevdi mi;
Yaşı, boyu, kilosu, aradaki mesafeler sadece lanet birer sayıdan ibarettir.
Aşık olunca aklına en son gelen şeyler listesine bence yaş farkı...
madem senin icin bir onemi yok neden soru israfi yapiyorsun...
neyse erkegin bir kizdan en az 2 en fazla 10 olmalidir yas orani bence
yaş önemli değildir. olmamalıdır. anlaşabilmek önemli.
Boyu boyuna huyu huyuna yaşı yaşına olsa hoş olur ötesine gerek yok bence :)
Tabi ki önemlidir. Aradaki fark zihniyet farklılığının da bir göstergesidir
bizim aramızda 3 yaş ben büyüğüm erkek büyük olmalı diyorum
Yaşın önemi hiç bir zaman önemi yoktur bence aşk herseye bedel
Benim sevgilimle aramda 10 yaş var bence bir önemi yok bunun
Yaş farkı önemli değildir ama uçurum olmamalıdır arada..
Yaşın bir önemi yoktur ama 16 yaştan fazlaysa ileride sorunlar çıkabilir.
yasal standartları aştıktan sonrası önemli değil bence. ve yaşın ilerlemesi süreyi kısaltır örneğin 8-18 yaş arası çoktur ama 28 38 arası makuldür.
Erkek sevsin aşık olsun. Kadin onu kullanmasin deger versin sevsin saysin yani olgun olsun tamam. Bunlar varsa yasin onemi yom.
mühim olan anlaşabilmek yaşın önemi yok , bir çok insan var yaşından daha olgun ya da yaşından daha genç hareket edebilen.