Yaş farkının çok önemli bir kriter olduğunu sanmıyorum fakat. Bazı şeylerin ilki güzeldir. Yani her şeyi yaşamış görmüş geçirmiş birisiyle çok daha az tecrübesi olan, daha yolun başında ve kendini henüz tamamlamamış kişi bir değildir. O yüzden yaş değil yaşanmışlık da önemli.
Ilişkide yaş farkı çok aşırıya kaçırmamalı. Erkek kadından maksimum 10 yaş büyük olabilir. Kadının da 1- 2 yaş büyük olması makuldür bence. Ancak yaş sınırından önce kafaların mutlaka uyuşması lazım. Çünkü aradaki yaş farkı demek belli başlı kuşak çatışmalarında olabileceği anlamına gelmekte. Kimileri bu sorun aşabiliyor ama kimileri maalesef bu sorunda takılıp kaldığı için ilişki çok fazla ilerleyemiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmalı olmamalı diyemem neye asla dersen başına gelir çünkü. Eğer iki insan mutluysa bazı şeylerin önemi yok. Yaş uygun tip uygun aileler uygun bunların hepsi olduktan sonra herşeyin iyi gideceğinin garantisini verebilirler mi? Varsa garantisi ben okayim. Ama onun da garantisi olmadığını hepimiz görüyoruz.
Yani arada yaş farkı az olunca anlaşmazlıklar çıkıyor. Biliyorsunuz ki, erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştığı için erkeklerin yaşı daha büyük olmalı.
Benden 14 yaş küçük bir insan bana aşık olduğunu söyleyip aşkını izlediğimde sorguladığım soruydu. Aslında izlemesi güzel. Ama kadın için uzun süre çekilmez bence bir süre bakılıp geçilmeli.
Rakamlara takılmam. Uyum sağlıyorsak , kafamız uyuyorsa falan yaş olayına takılmam. Hee tutup 35 yaşımda 18 yasında bırısı ıle beraber de olmam tabı :)
25 yaştan sonrası bana çok büyük geliyor abi demeye basliyorum djdjd oyuzden 5-6 yaş yeterli
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Genel konuşmam sadece kendi hislerime göre yaş verebilirim. Ben kendi yaşıtlarımdan hatta 2-3 yaş küçüklerden hoşlanıyorum. Benden büyükse yine en fazla 2-3 yaş büyük olsun. Orta yaş erkek sevmem. Çıtır olması lazim
Aşk davulla zurnayla gelen bir şey değil lakin davul bile dengi dengine derler. Genç biriyle ihtiyar biri aşk yasayamaz bence en fazla 10 yaş olmalı o da erkeğin büyük olması şartıyla