AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
293Cevap
normalde 9 hatta bilemdin 10.. daha fazla oldumu kuşak çatışması oluyor.. ama çok aşıksan durum değişir tabi.. bak Kayahan-ipek aşkı..
Benle sevgilim arasinda 17 yas var.. ama cok iyi anlasiyoruz.. yas sadece bir sayidir bize göre. Eger seviyorsan takilmamalisin..
fazla olmamalı 4 yaş farkı ideal bence. çünkü yaşı küçük olduğunda çocuk taşıyorsun resmen ve ilişkiye zaarar veriyor.
Eski sevgilim benden 3 yaş büyüktü bir sorunda olamamisti.
Güzel ama bahs ettiğim 10-15 yaş
Oha sevgili lazım bana 2. anneyi ne yapayım 😂
Yaşım 30 hala bekarim 40 yaşındaki adamdan korkuyorum 37 yaş bile yasli görünüyor bana ben 1 ya da 2 yaş derdim ama öylesi olmadı daha
Kadının iştahı alırsa erkekleri cok etkilemez genelde ;)
değişir aşk için yaş olmaz farkıda olmaz her yaştan yaşa aşk olur
Döneme göre değişir gençkken en fazla 5 olmalı ileri yaşlarda pek önemli olmuyor
fazla yaş olmamalı hele heleki bayan erkekten büyük olmamalı..
18 den küçük olmayan kadın her yaşta erkeği istemeye hakkı var
sevgi esastır
yaş farkı önemli değil..
görüş ve yaşam farklılıkları olmasın , o önemli.
Ayakları yere değsin, nefes alsın yeter. Kıstas budur ;)
bizim aramızda 5 yaş var benden büyük yani bence 10 yaşa kadar normal
Yaşın önemi kıskançlık derecesinin durumuna göre değişir
Maksimum 10 bence. 10'un üzeri sorun yaratabilir ama kişiye göre de değişir.
Bence de önemi yok ama bayanlar herşeye bahane buluyor
ilgimi çekmişse hiç farketmez (tabi bokunu çıkaranlar da var onlar ayrı:D)
5-6 iyi ama 6 daha iyi uğurlu sayım 😃 soran olmadı ama söylemek istedim
bence yaş farkı iki insana bağlı ama tutupta 20 yaş olmamalıı cok bence
bmc
Ne kadar sevsede sorun çıkarsbilir ama en iyisi 2 yaşdır
aşkın yaşı yoktur. ama bokunu çıkarmamak lazım. en fazla 7
Benden 15 yaş üstüne kadar sınırım var :D
En fazla 3 yaş küçük olabilir ama
10 yaşa kadar erkek büyük olabilir ve bu hiç sorun çıkarmaz
kendi yasıtın ve alt yasıtın olmasın al sana fıstık gibi ilişki
Erkeklerde kendi yaşının yarısını 7 ile topluyorsun ideal sevgili yaşın çıkıyor...
Misal 40 yaşında bir adam için ideal sevgili yaşı 40/2=20 / 20+7=27
30 yaşında bir adam için ideal sevgili yaşı 30/2=15 / 15+7=22
Saygılar sevgiler :)))
evleniceğim kadınla aramda ki yaş farkı şu an için konuşuyorum 18 ila 24 yaş arası dır... saygılarımla
O kadarda değil aradaki fark 6- 7 yaşı geçememeli ve eğitimleri ve statüleri eşit olmalı. samanlık seyran günleri yeşilçam filmlerinde kaldı.
Kişiden kişiye değişir benim YAŞ sınırım 2 dir benden 2 YAŞ küçük olur en fazla benden yaşçada 2-3 YAŞ büyük olabilir sorun etmem
Bence en fazla 3 yas. cunku malesef kadinlarla erkekler arasinda beyin yasi denen bisi var, kabullenmek gerek 😒
4-5 kısı 20den buyukse olabılır ama 16-19arası kızların bu kadar farkla bırılerıyle gorusmesıne karsıyım
Yaş farkı bence kişiye bağlı bir şeydir. Gerçekten birbirini seven kişiler umursamayabilir ama benim ilişkilerim hep yaşıtlarımla olmuştur.
Öyle diyosunda 16 yaşındaki kızın 35 yaşındaki sibyancıdan hoşlanıp birlikte olmasını normal karşılamazsın bence.
48 yaşındaki bir adam 6 yaşındaki bir çocukla evleniyor ve insanlarda peygamber diye peşine takılıyorsa, ne desen boş kardeşim..
@SergeiArdzinba Nerde yazdıgını hangi kitapta oldugunu söylede bizde bakalım. Daha öncede bunu yazmışsın burdaki amacın tamamen forumu karıştırmak ve ilgi çekmek?
www.hurriyet.com.tr/hz-ise-peygamberimizle-kac-yasinda-evlendi-10303674
Hadi buna inanmadın saglam bir kaynaktan alıntı yaparak sayfa nosunu yaz.
+ hadi tövbe oldu böyle birşey ne amaçla yapıldı onu bilemeyiz anca boş beleş yaz çiz anasını satayım
@Shelob 6 yaşında evlendiği AİŞE Ebu Bekirin kızı,64 ünde koynuna aldığı 16 lık Safiye yaz googleda bul, oku. Ben sana daha sonra hangi ayetleri öne sürerek yaptığını anlatayım. Sadece bunlar değil, evlatlığı Zeydden ayırdığı Halasının kızı Zeyneple evliliğinden tut daha niceleri var. Ararştırırsan bulursun kardeşim. Hemde ünlü islam düşünürlerinin yazılarından. Yeterki öğrenmek iste.
Amacı mı olur bunun ? Hadi amaçla yaptı, gerdeğe mi girilir? Hiç bir şey bilmeden sallayan boş beleş konuşan sensin bence. Önce araştır oku sonra konuşuruz.
@SergeiArdzinba
yaşar nuri'den, nihat hatipoğlu'na, hayrettin karaman'dan, nakşi, nurcu, cemaatçi tüm kaynaklar bunun yalan olduğunu söylüyor. gerçek diyenler turan dursun hoca ve vehhabi kaynaklar.
Bunu yazayım gideyim çünkü fikir kalıplaşmış bunu degiştiremez ve düzeltemessin bunu uzattıkça kavga çıkar ordan biri atlar vsvs uzar gider.
Şuanda bile var ergenlige erkeklerden daha erken girer kadınlar+Ozaman yaş 365 güne degil iklim olaylarına göre hesaplanıyordu+Böyle birşey tek Hz. Muhammed e özel birşey degil + Ozaman tc kuralları geçmiyordu diyen bile var :) hayırlı akşamlar ben uzatmıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=jnAvoGuVNK8
https://www.youtube.com/watch?v=PHMjSPDoOAM
https://www.youtube.com/watch?v=lkMgx6UIkPg
Hayırlı akşamlar gene bunlarda burada dursun
@Shelob Asla öyle bir şey olmaz. Kavga amaçlı ya da senin inançlarına saldırmak amacıyla yazmadım. Karşımdaki hiç bir insanı asla kırmak istemem. Yaşın benden küçük olsa da dşüncelerin benim için önemli ve bir insan olarak benim için değerlisin. Hatta bu tartışma adabınla bir çok yaşı büyük insandan daha değerlisin sevgili kardeşim. Haklısın insanlar tartışma adabını bilmiyor, ve en olmadık yerde tartışmalar kavgaya dönüyor. Ben de tartışmaya kısa bir dip not düşerek son veriyorum. Koşullar ne olursa olsun bu koşullar sadece bir cins için geçerli değildi. Yani her tür koşulda ve dönem şartlarında olay sonuç olarak 48-6 dır sevgili kardeşim. Sevgi ve selamlar.
@SergeiArdzinba Sapkınsınız siz ne demek 15 yaşında kız oldu olacak yeni doğan çocuğa göz dikin
yaş farkı önemlidir kadınla evlenip arkadaşlarınada teyze nasılsın demememizi beklemeyon her halde.))
Yaş olayına bazen çok kafam takılıyor kendim için değil etraf için mesela me 24 o 58 arada büyük bir yaş farkı var ama biz birbirimizi anlıyoruz anlaşabiliyoruz. Bizim için yaş sorun bir sorun değil.
5 olmalı bazen 38 yaşındaki adam da 19 yaşındaki kıza aşık olabiliyor.
benımde konusutgum cocuk 11 yas büyük benden korkuyorum endiseliyim ya
Ne demiş şair; ' boşver yaşı başı aşk var mı aşk sen ondan haber ver ' :D
Tipik Kendisinden 10 küsür yaş büyük bir erkekten hoşlanan kız sorusu
bence 5 yas iyi cünkü genelde erkekler kadinlara bakis 2 yas kücükdür
Benim için benden 27 yaş buyuk 15 yaş küçük sınırı var
Önemli olan rakamlar değil, beyinlerin ne kadar olgun olduğudur.
yaş farkı değil de olgunluk farkına bakarım daha çok önemli olan da o olmalı bence
5 yaş aşağı / yukarı normaldir bence bir de uyum önemlidir.
bnden küçük olmadığı sürece farketmez gönül bu 😊
Akıl yaşı büyük olsun kafi 😊
1-2 yaş
farklı beyinlerdir evlilikleri bitiren ilişkileri bitiren
tc kanunlarınca +18 olan istediği yaşta birini bulabilir, sevebilir. bir sakınca yoktur.
Seviyosa bir şey denmez ama bence beş yaştan fazla yaş farkı olmamalı
bence yaş farkı önemsiz iki kişi birbirini gerçekten seviyorsa yaşın bir önemi yok
en fazla kaça kadar müsade ediyorsan kendine göre o.. İlişki yaşa bakmaz aynı kafada olan iki insan anlaşabilir bence arada 30 40 yaş fark olmadıkça
Onemsiz. 30 bile olabilir
Aynen 💪🏻💪🏻
yaşı pek fazla sorun etme, önemli olan gönlünün kaç yaşında olduğu :)
max 5 yıl erkek büyük olmalı. Erkeklerin olgunlaşma ve kadınların olgunlaşma dönemleri farklı
yaş sorunu olmaması lazım bence yeterki her iki tarafta ne istediğini bilsin
Taş çatlasa 5. Babam yaşındaki herife o gözle bakamam bu aşk degil
en fazla 6 dıe dusunuyorum cunku esım benden 6 yas buyuk
erkeğin yaşını yarıya böl 7 ekle kızın yaşı o kadar olabilir
sevgi varsa yasın farkı önemli olmamalı kücük ya da büyük
gençlerde fazl ayaş olmasın ama ilerki yaşlarda olsun mesela kız 25 ise erkek 30 32 olsun
Yas farkini. sevdikten snra digerlernn dusnceleribl pek taklmaz ya 10 iydr diyelm
yaşa göre değişir
gençken max: 5 büyüdükçe artabilir