Ayrılmak istiyorum diye denedim kabul eti beni sevmiyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılHayır ne bekliyordun ki denedim diyorsun hemde 4-5 kere beni hiç bırakmamasını istiyorum diyorsun sen sürekli böyle sıkıştırılsan ayrılmaz mısın? Ne bekliyorsun ki oğlandan yerlere kapanıp yalvarmasını oğlan kaç kere önem vermemiş bu düşüncene ama artık işin afedersin ama b. kunu çıkarmışsın o da madem sürekli ayrılma konusunu düşünüyor bitsin gitsin demiş olabilir kendi kendine yapmışsın herşeyi bir de oğlana suç buluyon yok seviyor sevmiyor diye
Eleştiri tarzım biraz sert gelebilir yanlış anlama senlik değil benzeri birşey de bir kaç ay önce benim başıma geldi ondan bu öfkem ✋😊112 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil şimdi tm ayrılalım dediği için demekki sevmiyorrrrr:(((
- +1 yıl
Bunun suçlusu o olduğu kadar büyük pay senin de var bende onu çok sevmiştim ama sevgimi kullanıp beni böyle köşeye sıkıştırması deli ediyordu birşey diyor istemiyorum ayrılalım o zaman en son yine yazdı ben de bitsin gitsin o zaman dedim bitti sizinki de buna benzer olmuş.
Soran+1 yılAynen durum çok benziyor ama kabul etmemeniz gerekir
- +1 yıl
Sen olsan ne yapardın empati kursana?
Soran+1 yılBen olsam direk ayrilirim ama o erkek
- +1 yıl
Biz erkeğiz diye sevgimiz için neden herşeyimizi ayaklar altına alalım şu an sen kendini daha üstün görüyorsun bak bundan bahsediyorum işte ben ne yaparsam tamam o yapamaz edemez sus dediğinde susacak yalvarıp peşinde koşacak diyorsun da erkek böyle şeylere bir yere kadar tahammül eder karakterinden hissettiğim kadarıyla terse ters bir insansın sen eminim ilk seferde koyar giderdin oğlan yine iyi dayanmış haksız mıyım?
Soran+1 yılEvet yine iyi dayandı bana ama annesine anlatmadi askere gideceği halde buna ne diyorsun
- +1 yıl
çok doğru anlatmış kardeş helal olsun
- +1 yıl
Bu konuda erkek garantici olmak ister sen sürekli ayrılık ile tehdit eden birini götürüp annen ile baban ile tanıştırabilir misin
Soran+1 yılBen tanistirmam ama o benim onu sevdiğimi biliyor
- +1 yıl
aynen öyle. guvenemezde o yuzden ayrılık kelımesını asla kullanmmamlıyız pampişlerım
- +1 yıl
@BİBERİNOLİMKURUT tişikkirlir 😊
En İyi Cevaplar
Aşık olduğum kadın 100 kere ayrılmak istiyorum dese yinede kabul etmezdim.. Seviyordur ama aşık olmayabilir.. Lakin oda seni deniyor olabilir bir kaç gün ayrı kalalım nede olsa hatasını anlar ve geri döner diyebilir.. Bunuda düşün bir derim canını sıkma ;)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. aşk dediğiniz şey çocuk oyuncağı değil..
karşındaki insanı ayrılalım diye denemeniz hem sizin onun hislerini önemsemediğinizi gösterir hem de onu üzmekten korkmadığınızın kanıtıdır.
karşınızdaki sizi çok sevse bile gururundan gidip geri dönmeyebilir , ki hakkıdır bu.
kısaca demem o ki belki o seviyordur ama sizin sevmediğiniz ortada...00 Yorumla
+1 yılböyle deneme derim. gurur yapmıştır yalvaracak değil. yıpratırsın ılışkını başka yollardan dene
07 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl bir yol?
- +1 yıl
aranı düzelt. senı kıskanırmı, korurmu, ulaşamadığın da sana, nasıl bır yol izler. bunlara yönel. gunluk yaptıklarını merak eder mi kısıtlarmı bazışeylerde
Soran+1 yılKıskanır ben hastayken üstüme titrer her konuda bana destek kur ama sorun bende hep erkekler aldatir sevmez diye dusunuyorum
- +1 yıl
kendi kendıne kurubntu yapıyorsun desene. yıpratma ilişkini. yarın bırgun geçekten birşey olduğunda trip atarsan anlamaz bu sefer hep böyle diye. yanlış düşünüyorsun. karşına guzel örneklerı getır öyle düşün. oda etten kemıkten bır ınsan ve kalbı var. oda sevmeye sevilmeye içindekı aşkı asettırmeye muhtaç bır canlı. sever saygıda kusur etmezsen, hoşgorulü olursan senden alasına bakamaz.
Soran+1 yılSöylediklerini dikkate alicam teşekkür ederim
- +1 yıl
ben teşekkür ederim güzelimm.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
47Cevap
Niye milleti deneme çabasınızdasınız ki, sevgisini ölçme gibi işler yapıyosunuz anlamıyorum. Hayır ayrılmayalım dese egonuz tavan mı olacak bana çok aşık diye ortalıkta mı dolaşacaksınız. Valla kimse kusura bakmasın ilişki oyun değildir sen onu sınarsan oda tamam der. Seni üzmek için demedim gerçek böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğal değil mi? Sevgi karşılıklı değilse devam etmenin ne gereği var?
İstemiyorsa biter, bunun denemesi olmaz. İyi yapmış eski sevgilin. Bu deneme, ona olmayan sevginin göstergesi bir yerde.00 Yorumla
+1 yılAyrilmak istiyorum demek basit degildir senin ayrilmayi istedigini dusunup vermis kararini ne yapsa hakliydi cocuk o da ayrilmis. Ayrilmayi bu kadar basite indirgerseniz yaptiginiz ergenlikle kalirsiniz.
00 Yorumla
+1 yıldenemeseydin o zaman ilişkileri denemekle sınamakla fake hesap açık konuşacak mı diye bakmakla yediniz bitirdiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. bana öyle söyleyenlere hep sen bilirsin dedim. sevmek ayrı şey bir adamın sevgisi böyle test edilmez
07 Yorumla
Soran+1 yılBu 4 ya da 5 soyleyisim önceden benden ayrilamazsin diyodu bu çok hoşuma gidiyo du ama bu sefer sen bilirsin dedi :( galiba ayriliyoruz cidden
- +1 yıl
1. de inanmamış 2 de kabullenmiş 3. de çok üzülmüş 4. söyleyişinden bu yana 5. ye hazırlamış kendini üzgünüm adamı kaybettin ayrılık lafı ağza şaka olarak bile alınmaz adama seni sevmiyorum demenin en güzel yolu ayrılmaktan bahsetmek sen onun sevgisini tartana kadar o tartmış oldu seni
Soran+1 yılNasıl barisicam şimdi :(
Soran+1 yılAttım ama kesin cevap vermicek
Soran+1 yılDayanirsam atmam
+1 yılDenendiğini anladıysa da ayrılmış olabilir. Denediysen hak etmişin bence. Daha iyi olmayı denemeli insan. Daha mutlu etmeyi denemeli. Amma da deneme dedim he.
112 Yorumla
Soran+1 yıl😂😃😂 denedim bu 4 ya da 5. Denemem önceleri istememisti ama şimdi kabul etti :(
- +1 yıl
Sen de kaşınmışın. Biri de bana yapmıştı. Oldu ağzımıza edin sonra ben denemiştim:/
Soran+1 yılDemekki beni sevmiyor bunu anladım ben
- +1 yıl
E tamam o zaman sen sevip sevmediğini anlamak için yaptıysan sonuca ulaşmışsın. kabullenemediğin ne
Soran+1 yılBeni neden sevmediği :(
- +1 yıl
Sürekli denediğin içindir belki de. Bu bir hastalık bu arada. Ayrılmasa sevmiş olacaktı yani. Kıstasın bu. Bu olmamalı. Ne demiş pepee reyiz:insan sevdiğini hiç üzer mi?
Soran+1 yıl😂😃😂 valla sevsem bırakmazdi tek bu da değil hem denedim ama bahane olarakta annesine beni söylememesi var ve farklı şehirlerde oturuyoruz calismaya Baska bir şehire giderse nasıl goruscez diye de söyledim sen bilirsin dedi
- +1 yıl
Bitmiş işte. Hayırlısı artık. Gel senle çıkalım ( deneme 1)
Soran+1 yılYuhh
- +1 yıl
Asıl sana yuh. Bunun bir espri olduğunu anlamadığına göre. Ayrılmak istiyorum ( deneme 2) :D
Soran+1 yılPeki sen bilirsin 😂😃😂 ayrılmak istiyosan bişey yapamam
- +1 yıl
Aaa o zaman beni sevmiyosun. Neden sevmedin ki? Hemen gidip kızlar soruyorda bir başlık açıyım :)
Sen gene iyisin ben direk engeli cakardim. deneme tahtasi degiliz sonucta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence doktora gıtmelısın !!!
nıye denıyorsunkı
kabul edılse suc edılmese psıkopatlık :)00 YorumlaNe diyecekti. Olmaz ayrilamazsin vururum kirarimmi diyecekti. En doğru cevabı vermiş. Umarım birdahada sana dönmez. Denemeymis. Kobaymi bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Böyle deneme olmaz.. Saçmalamışsın ve haketmişsin..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ben sevsem de benden ayrılmak isteyene asla dur demezdim.
00 Yorumla
+1 yılişte siz kadınlar böylesiniz.. erkekleri böyle seylerle denerseniz elinizde patlar..
00 YorumlaDenedin bir de? ... Döeneceğim olsa bile deneme olayını öğrensem dönmem.
00 YorumlaYok yani biri bana gelse ayrılmak istiorum dese o an bitirirm cunku bikere olur o iş sogur hemen insan yapısıyla alakalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Ayrılmak isteyene ne denebilir ki! Sadece yolun açık olsun! Bunu demen bile karşı tarafta güvensizlik yaratır. İlişki de denemek ne oluyo ya!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka şeyler denemeli idin ÖRN: Seni ne kadar çok sevdiğini anlamak için...
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür cocuğun dan ucuz kurtuldun yoksa ileride yıllar sonra keşke daha önceden bilseydim ayrılırdım derdin artık seni sevecek biri cıkar inşallah.
19 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Sağol :(
- +1 yıl
Neden üzgün yaptın üzülmeye değmez nasıl da kabul etmiş seni üzülmüyor bence kendi yoluna bakmalısın.
Soran+1 yılAma bu 4 5 . demem hep ayrılmak istiyorum diyorum sevgisini hissetmek icin
- +1 yıl
Yorumlarda gördüm ama askere gitmediyse uzak dur derim her yerde soru var askere gittikten sonra değişti veya benden ayrıldı diyenler çok var. Sakin hiç dönme yoksa aynı yerden devam edersiniz ya kırılırsın ya üzülürsün.
Soran+1 yılAskerde değişmesinden bende çok korkuyorum ama seviyorum da
- +1 yıl
O seni kaybetmekten korkmuyorsa bu iş yürümez üzgünüm. Sadece beraber kaybetmekten korkacak varsa sanşı olur.
Soran+1 yılEvet gerçekten korkmuyor
- +1 yıl
Eğer sana anlattığım gibi anlıyorsan artık anlamak zorundasın yoksa kendini üzersin.
Soran+1 yılİnşallah barisiri
blöfünü görmüş rest çekmiş. blöf yapmanın bir bedeli var.
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış * mal mal hareketlerinizi çekmesin artık erkekler deneme nedir işçi mi alıyon
10 Yorumla
+1 yılbelkide bazı problemler vardır herşey bir lafla bitmez sadece
00 YorumlaAl iştee :D Neden tepkisini ölçmek için böyle yapıyosun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBlörf yaramamış...😆😆😆
Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum olayına dönmüş00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılneden bile demedi yani oyle mi?
013 Yorumla
Soran+1 yılBu 4 ya da 5 ayrılmak istemem yoruldum dedi sadece
- +1 yıl
o zaman hic sevmemis seni
Soran+1 yılNe alaka?:(
- +1 yıl
yorulur mu seven insan?
Soran+1 yılBencede :((
- +1 yıl
yorulur nıye yorulmasın. karşısınds dakka bır kaç kere bıtttı derse yıpranır adam. onunda duyguları var çocuk oyuncağı değil bellıkı dolmuş oda çok ustune gıtme yavrumm. bıkaç gun sessız kal. ama kendını ıfade et öncesınde. bittiğini sanmıyorum ama alıştırma böyle şeylere sana patlar. oda aynı şekıl davranmaya başlar içinden çıkamazsınız
Soran+1 yılTamam herseyi düzeltmek için elimden geleni yapicam
- +1 yıl
@BİBERİNOLİMKURUT yanlis dusunuyorsun neyse takil kafana gore
- +1 yıl
sen yanlışduşunuyorsun. seven ınsan yorulurmu demişsin ne alaka onun duyguları daha çok yıpranır. karşında papağan gıbı bırı süreklı ayrılalım derse onun hıçmı gururu yok üzülmezmı seven ınsan dıye afedersın ağzına da tükürsüler umursama sen ozaman
- +1 yıl
hayir ben orada sunu demek istedim iliski guzel giderken, en ufak sıkıntılarda yoruldum dersen yanlis olur @BİBERİNOLİMKURUT
- +1 yıl
ama bak kıza demişki 4,5 kere ayrılmak ıstedın yoruldum demiş. sende seven ınsan yorulurmu demişsin. böyle durumda kendınden pay biç sevdiğin sana böyle yapsa süreklı ayrılmak ıstese yorulmaz mısın kırılmaz mısın sende her seferınde ayrılmak ıstese bune ya demez mısın
- +1 yıl
@BİBEEİNOLİMKURUT o zaman bu soruyu soran kiz arkadasimizda hata var :)
- +1 yıl
@BİBERİNOLİMKURUT yazim yukarda
+1 yılSen de ben seni denemistim
04 Yorumla- +1 yıl
De ona
Soran+1 yılDiyemem ciddi şekilde istedim
- +1 yıl
Yalnız bu senin 4. Ve 5. Denemense adam der artık yani ben bilerek der seni denerdm:D
Soran+1 yıl:( offfffff
+1 yılKaybetmekten korkmuyor belli ki
19 Yorumla
Soran+1 yılAma 4 ya da 5 . Demem?
- +1 yıl
Niye. bu kadar cok denedin ki
Soran+1 yılSevgisinden emin degilim
- +1 yıl
Ama zorlamıssın. baya. bu delil olamaz
Soran+1 yılEvet ama kabul etmemeliydi
- +1 yıl
Kim olsa 5. seferde git der. ben olsam bende derim. sen yipratmissin
Soran+1 yılYıpratTim evet zaten yoruldum dedi ama beni bırakması gerekmezdi
- +1 yıl
Alttan alman gerekir bazen yapmaa.
Kendimi hakkli cikaricam diye sevdigini kaybedersin
Soran+1 yılArtık öyle yapicam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkocan mı, sevgilin mi?
00 Yorumla
+1 yılDemek ki seni sevmiyormuş
00 YorumlaDenemek mi? Saçmalık elinde patladı yani planın
00 Yorumla
+1 yılhahahaahahaha ulan var ya.
00 Yorumla
+1 yılO da seni denemiştir belki *
00 YorumlaNiye sen onu çok mu seviyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Adamin sevgisi boyle test edilmez naptin sen
00 Yorumlanefret ediyorum bu testlerinizden lanet olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Bu işin şakası olmaz...
010 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sevdiğinden emin olmak istiyorum
Soran+1 yılZaten askere gidecek pazartesi
Soran+1 yılYanlış anladın durduk yere demedim annene göster dedim Hayır dedi o yüzden sorun çıkardım bende
Soran+1 yılGururum var soylemem
Soran+1 yılBarisicam ama hiç bir zaman sevdiğinden emin olamicam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyor muş. Bilmiş oldun.
00 YorumlaGurur yapmıştır belki.
00 YorumlaUzaktan daha çok seviyor sanırım sen git en iyisi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. ava giden avlanır kanka asddsfsadad
00 Yorumlaseni sevmiyor sevse öyle yapmaz.
00 YorumlaEe ayrılmak istemişsin, ne desin çocuk?
00 Yorumla
+1 yılöyle denersen ohoo
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama beni birakmayavagindan emin olmak istiyorum
- +1 yıl
bunun için uğraşmalısın hop ayrılalım diyerek denemek fazla çocuksu
Soran+1 yılAma beni sevdiğinden emin olmak için mecburdum
+1 yılBaşkada işiniz yoktu zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. ilişkiyi oyuna çevirirsen böyle olur
10 Yorumlagururlu biri demek ki
10 Yorumlaİnsanları anlayamazsın kişiye görede değişir
00 Yorumlane biliyosun onun seni denemedini
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden deneyin ki benim onu sevdiğimi biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılbazen gurur her şeydir en güzelini yapmış
00 Yorumla
+1 yılBırakın şu ergen oyunlarını
00 Yorumlane alaka? ayrılma diye ağlasın mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven vazgeçmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu 4 5 demem
- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılEmpati kur
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba
- +1 yıl
...
+1 yılSevimiyormuş
00 Yorumla
+1 yılsadece erdemli ;)
00 Yorumla
+1 yılHayır seviyor
00 Yorumla
+1 yılSviyordur.
00 Yorumlaİyi yapmış bence.
00 YorumlaUmrunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu 4 yada5. Ayrılmak istemem en son söz vermiştim ayrılmak istemeyecegime
demek ki sevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi olmuş bence
00 Yorumlasev-mi-yor
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılmak istiyorum diye denedim, kabul etti; beni sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler