Kız arkadaşıma kendimi affettirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben kız arkadaşımla çok mutluydum, herşey iyi hoştu ancak çok büyük bir mesafe sorunumuz vardı. Yaklaşık 4-5 yıl süreyle 3-4 ayda bir görüşebilecektik. Kendimce bunu sorun yaptım, ve onu çok sevmeme rağmen ayrılmak istediğimi söyledim. Nedenlerimi de anlattım, karşılıklı saatlerce ağladık ve bitti. 1 aydır hiç konuşmadık ve ben bu geçen 1 ayda onun tam olarak değerini anladım ve değil 4 yıl 40 olsa da bekleyebileceğimi biliyorum. Ancak kendisi beni bi daha hayatında istemediğini bana tekrar güvenemeyeceğini söyledi.

İstersem arkadaş olarak görüşebilirmişin. Arıyorum, konuşuyoruz hatta bi gün buluştuk bile. Ancak çok mesafeli, ve tekrar tekrar beni sevmediğini söyleyemese bile beni bi daha hayatında istemediğini boşuna çabalamamam gerektiğini söyledi. Ancak buluşmanın sonunda otururken başımı omzuma yaslayıp elimi tuttu 3-4 dakika sonra kendini geri çekip benim tüm ısrarlarıma rağmen birlikte olmamızın mümkün olmadığını söyledi. Onun güvenini tekrar kazanmak için ne yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak şeyi belirtmeyi unuttum. Biz gün içinde sürekli mesajlaşıyoruz uzun aralıklarla olsa da, ve 2-3 gündür yani ben onu ilk aradığımdan beri günde 1-2 saat konuşuyoruz. Gayet normal, neşeli esprili ancak belli imalarımda yine, " yapma lütfen" diye ikazlarda bulunuyo. Yarın yine görüşmek istedim, olur dedi. Normal iki arkadaş gibi görüşücez sanırım, bilmiyorum.

Ben hatalıyım, çok üzdüm onu çok yıprattım. Belli bi bedel ödemem gerek, hemen affetmesini beklemiyorum zaten.
Kız arkadaşıma kendimi affettirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.