Kız arkadaşıma kendimi affettirmek için ne yapmalıyım kızlar?

gittim kızla küs olduğum dönemde hiç aramıyor sormuyor ama içten içe köpek gibi özlüyordum. İlk o arasın mesaj atsın diye laf dokundurmak için Whatsapp durumuna ''ıkıncı ele ragbet olsaydı bıt pazarına nur yagardı.'' yazdım.. Kız yazdıktan bır kac saat sonra o ıletı ne demek dedı, ben de gıttım ne anladıysan o dıye cevap verdım...

Kız 15 gundur benı oldurmekten beter ettı, ayrılalım dedı, tamam dedım ama o da aslında bana karsı hısler hıssedıyor gıbı, ben dayanamadım aradım o da actı konustuk, olur olmaz fırsatta sureklı o lafı soyledıgımı soyluyor, evlenınce de sen yuzume vurursun dıyor, kıza da aşık oldum çok... Yapmam etmem özür dilerim, hatalıyım o anlamda soylemedım, gururumu cıgneyemeyıp sen ara dıye yazdım vs falan dedıysem de bana fazlasıyla kırgın, benı evlenecek bırı olarak gormuyor, bana cok guvenmıyor, hıslerımın de gecıcı ve o bana hayır dedı dıye ısrar ettıgımı dusunuyor...

Ne yapmalıyım, nasıl affettırmelıyım kendımı, nasıl gonlunu almalıyım, şu dılımı kesıp benım köpeğe atasım var, çok pısmanım hadsız bır laf ettım... Çiçek gonderdım hedıye gonderdım alıp tesekkur edıyor ama hıslerım senınkıler kadar yogun degıl dıyor, ayrılmak mı ıstıyorsun dıyorum, tamam ayrılalım dıye rest cektım gecen, ayrılalım dedı. sonra sıldım bunu butun sosyal medya hesaplarından, bu da geldı neden sıldın dıye bana sıtem ettı... Benı sevıp sevmedıgını bıle bılmıyorum.. Arıyorum acıyor konusuyor, hatta tele bakamadıysa gerı donuyor, ama sureklı benı sucluyor o hatamı yuzume vuruyor...

Kız arkadaşıma kendimi affettirmek için ne yapmalıyım kızlar?