Kızlar lafın gelişi 10 defa aldatılsa, hor görülse bile yine o sözlere kanıyorlar ben buna çok şaşırıyorum neden acaba kendim erkek olarak itiraf ediyorum yani bir kızı üzsem bile bir güzel sözle kendime çekebiliyorum kadınlar kolay kandırılabiliyor neden?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılçünkş kadınlar gerçekten severler onlar için önemli olan senin kullandığın o açma süslü sözler değil açık kapı bırakmak bir kadın gerçekten severse eğer yaptığın bütün iğrençliklere katlanır çünki kaybetmekten korkar sizin gibi erkeklerde aldatır daha sonr sevgi gösterir seviyorum der kandırır kadını aslına senin söylediğin süslü sözlere inandığı için değil seni kaybetmemek için inamış gibi yapar en azından ben öyle yapıyorum... kadınlar gerçekten severler erkeklerin yapamadığını yapıp adam gibi severler anladın mı
erkekler aldattıktan sonra kdın affedince kazandıklarını zannediyolar ya hani aslında dünyanın en büyük hatasını yapıyolar seven bir kadının soğumaı kolay olmaz ama soğuduktan sonra intikamı çok fena olur kadın almasada intikamını ilahi adalet var yani erkek elbet yaptıklarının cezasını öder21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılGörüşüne tam anlamıyla kelime kelime hak veriyorum, kadın toplumu genellikle sevgiye ve ilgiye muhtaç oluyor ve kadınlar egoları hoşlansın istiyor bu onların zaafları ama unutma eğer bir kadın sana karşı bişey hissetmiyor, eski hislerini taşımıyorsa istersen ona sen Miranda Kerrsin benim için de yinede pek tesir etmez...
111 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar değişime inanıyorlar. Değiştiğine ve geçmişteki insan olmayacağına çünkü böylece hem avuntu buluyorlar hemde buna inanmak acı çekmekten daha kolay geliyor. Aslında pek çok kadın çok temiz duygulara sahip saflar biz onları üzüyoruz. Yinede inanıyorlar, insan kendini sorgulamaya başlıyor ben bunu hakediyomuyum diye. Bu yüzden götü kalkan çok adam var. Ayrıca bir süre sonra da uyanıyolar kardeşim 30 yaşına kadar böyleler sonra işler tersine dönüyor :)
61 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi
+1 yılkadınlar makyajı neden seviyorsa o sebepten ;) makyaj bir kadına bir erkeğin süslü kelimeleri gibi gelir ne kadar vasat bir görüntüsü bile olsa onları aynada güzel gösterir bir ekeğin de süslü kelimeleri kadında aynı etkiyi neden göstermesin ki ;) o sebepten doğru söyleyen ve dobra konuşan erkekler itici gelir kadınlara
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
137
Cevap
36Cevap
+1 yılkadınlar degıl bence herkesın kendı karakterı ne kadınlar var sulu goturur susuz getırır... bazı kızlar hassas duygusaldır sevmeyı ve sevılmeyı bılır onem verır sevgılımle evlenıcem kafasındadır her daım deger verır sahıplenır ve aıt hısseder namusludur aldatıldıgı zaman aldatılma konusunda konusmayacagım cunku o cok baska bısey aldatan ınsanlar ne bılıyım... baska bır hatada seven bır kız sevdıgının guzel sozlerıneee kanmakda demeyelım ınanmak ıster... cunku deger vermıstır cunku bazı kızlar cok anactır vee affeder huzrsuzluk olsun ıstemez yarı yolda kalmak ıstemez tamamen budur bence.
61 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
İlgiye aç, sevgiye aç bir kadın... Sevgisini istediği bir adam için her şeyi göze alabilir. Aldatıldıktan sonra affetmeyi bile. Bu aslında kadının kendi içinde bir savaşıdır diyebiliriz. Kalbi ile beyni arasında..
+ Kalp: ''Sevgisini istiyorum, beni mutlu ediyor.''
- Beyin: ''Seni gerçekten seviyor olsaydı aldatmazdı!''
şeklinde uzun süren diyaloglar sonunda kazanan her zaman kalp oluyor. (En azından benim için :) ) Bu kesinlikle aptallık değil. Çok sevmek, çok değer vermek, insan olmak ile ilgili.13 Yorumla
Soran+1 yılaptallık demedim zaten
Soran+1 yılhaklısın bence kandıran saftır değer bilmez
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsalaklar harebiden beni aldatsa karşısında çok seksi bir erklekler sevişir onun da kafasını parçalarım
41.media.tumblr.com/.../...9bDbb1uwtg3go1_1280.jpg62 Yorumla
Soran+1 yılergenlikte master yapmışsın
- +1 yıl
Senin kadar ergen olamam nirvana ya ulaşmışsın sen
haklısın ama işte biz sizin gibi art niyetli değiliz sevmenin sevilmenin anlamı önemini ve değerini biliyoruz bu elde etmek için çabalıyoruz bu bizim için önem taşırken sizin için sadecebir oyun olduğu için aptal olarak nitelendirilen siz olmalınız biz değil suç sizde !!!
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
Soran+1 yıldoğru.
+1 yılErkekler gördüklerine, kadınlar duyduklarına inanır derler :) erkeklerin duygusallıgı pek ön planda tuttugu söylenemez ama kadınlar genellikle duygusallıgı ön planda tutar bu yüzden duyduklarına inanmayı tercih eder. Tabi bunu sevgi dereceside etkiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılKanmak isteyen kanmak istediğine kanar bence. Bende bir kız olarak söylüyorum asıl erkekleri kandırmak daha kolay. Mesela türkiyede kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor ama erkekler daha çok yakalanıyor. Bu sadece bir örnekdi. Bence insan inanmak istediklerine inanır. sende öyle..
13 Yorumla
Soran+1 yılbiz de kadınlara çabuk ikna oluruz haklısın. Ayrıca biz daha çok kaybetmeme korkusu yaşarız
- +1 yıl
İnsanın kaybetmeme korkusu karşıdaki insanla yaşadıklarına bağlıdır. Belkide sizin iki güzel sözünüze kanan kadınlarda sizi kaybetmemek için yuter bağzı şeyleri ve sesini çıkartmaz. Dediğim gibi işte insan kanmak istediklerine kanar
Soran+1 yılbelki de
Benim düşüncem yanlıştır ya da doğrudur bilemem şu; alışkanlıklar vardır birlikte zaman geçirilmiştir o kadar çok emek verilmiştir ki o ilişki için belki gururunuz kırıldı özgüveniniz kayboldu ve bir sürü şey insan emeğinin boşa gittiğini görmeye dayanamıyor bu yüzden bitiremiyorlar biz kızlar duyguları daha yoğun yaşıyoruz bundan olsa gerek o erkek ilişkide kızı zihnen psikolojik olarak yıprattığı için erkek hata da yapsa kıza normal geliyor sanırım benim yorumum bu😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle yaratilmisiz. Siz erkekler de ayni seyi dis gorunus icin yapiyosunuz. Suslu puslu bir kiz gorunce hemen yelkenleri suya indiriyorsunuz. Siz kizlari guzel sozlerle kandiriyosunuz, kizlar da sizi makyaj yaparak, suslenerek, iki calim atarak kandiriyo.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Çünkü kadınlar mantıklarıyla değil duygularıyla hareket eden varlıklar.(genelleme) Karakterlede alakası var tabi. Mesela bir arkadaşım eski sevgilisi terkedince onu seven başka bir çocuga gitti. Sevgilis dönünce ayrıldı. Sonra tekrar sevgilisi terketti. Tekrar cocuga döndü ve cocuk kabul etti.
01 Yorumla
Soran+1 yılilginç
+1 yılYalnız o sözlere kanmayıp erkeklere kötü davranınca yani kaçan kovalanır oyununa girince de aşık oluyorlar.
Bunu her kadın yapamıyor. Bunu yapabilen kadınlar zeki kadınlardır ve mutludur.
Bknz ben.21 Yorumla
Soran+1 yılözgüven :)
+1 yılÇok sevince her şekilde kendimize sizin o aldatmacılarınızı tatlıya çevirebilecek düşünceler bulabiliyoruz. Aptal laflarınızın bizde farkında oluyoruz ama gel gör ki sevgimiz adeta bir güneş...
23 Yorumla- +1 yıl
ewwt bu kiz aynen dogruyu ifade etmis ;)
- +1 yıl
Hakkın var.
Soran+1 yılhmm
+1 yılÇünkü kadınlar duygularıyla hareket ederler onlar aşkta sınır tanımıyorlar ama siz sınır tanıyorsunuz siz de ilişkide sınır tanımıyorsunuz ama sadece ilişki yetmez bazı şeylere de önem verin artık ama ya hı
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yılİnanıyormuş gibi yapanlarda var emin ol. Bizim sezgilerimiz güçlü bir kere sadece olmasını istediğimiz şekilde görüyoruz. Ve ilgi manyağı olan bir cinsiyetiz malesef. Bu her kız içinde geçerli değil ama..
03 Yorumla
Soran+1 yılilgi istiyorsunuz biliyorum ama erkekler boş durmaz işte kullanır faydalanır sevginizden
- +1 yıl
Öyle öyle yaparken tüm kadınları duygusuz insanlara çeviriyorsunuz farkında değilsiniz. Sonra sizi öyle bir kullanırlar neye uğradığınızı şaşırırsınız
Soran+1 yılbana deme yapanlara söyle :)
+1 yılKadınların kolay kandığından değil en azından kendi adıma söyleyeyim ben eğer gerçekten seviyorsam ona inanmak isterim sonuna kadar ama unutmuşsam artık bir şey hissetmiyorsam ağzıyla kuşta tutsa fayda etmez
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusun
+1 yılkadınlar duyduklarına erkekler gördüklerine inanır farkındaysan erkekler etkilemek için yalan syler iltifat falan eder kadınlar makyaj yapar dekolte giyer iç giyim olarak erkekte çeşit fazla olmamasına rağmen kadında çeşit çok
01 Yorumla
Soran+1 yılbizde kanıyoruz size
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Kadınlar eski yaşadıkları güzel anıları tekrar yaşayabileceklerini düşündükleri için erkeklerin güzel sözlerine kanıyorlar. Ama öyle olmadığını görünce ayrılıp bu sefer kadının erkeğe tekme atması geç olmuyor 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler sevildiğini biliyorsa kullanabiliyor bnu
+1 yılbiz kadınlar hassas ve duygularımızla hareket eden varlıklar olduğumuz için yaralarımızı sarıcak birine ihtiyaç duyuyoruz ama kimin eğri kimin doğru olduğunu bilemiyoruz önümüze gelene atlıyoruz sonuç hep aynı oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılilgi ihtiyacı var bazılarında
- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü malar kanka bizim gibi seven sadık erkekleri değil agzı laf yapan tejrübeli erkekleri seçiyorlar daha sonra o tejrübeli erkekler başka kızlarıda aynı şekilde tavlayınca bütün erkekler aynı die aglıyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılsadık erkekler boşta haklısın
- +1 yıl
3 eksi atmışlar ulan ben yalnış bir şey mi söyledim doğru neyse onu söyledim dogrular acıtır neyse çok pipimde :D
duygusal olarak zayıfız ve o sözlere inanmak istiyoruz ben şahsen gerçek olmadığını bilsem bile kendimi resmen kandırıyorum vee inanıyorum sonra kazığı yediğimde ben napmışım diyorum ama yine gelse yine inanıcam çünkü öyle olmasını istiyorum.. yalnız bu da herkese karşı olmaz yalnızca aşıksam olur
01 Yorumla
Soran+1 yılüzülen yine siz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArtık eminim zalaklar
aynı kıza karakterli yaklaş
birde yalan dolanla
aynı kız yalancıyı secıyor
zalaklar
en guzelı hıcbırı bunu kabul etmıyor
daha guzelı kendını akıllı sanıyor
bu yuzdende kulanılıp kullanılıp duruyor
kendının akıllı olmayacagını anlayacakta
kabul edecekte
ölme eşeğim ölme02 Yorumla
Soran+1 yılbizim gibi düzgün erkekler boşta kalıyor işte
Cevap sahibi+1 yılçözümü basit kadınına göre davranmak
Otokontrolsuz hedefi olmayan ahlaki degerlerden uzak bastırılmış hisleri olanlar genelde kanmaya kandirilmaya mahkumdur.
23 Yorumla
Soran+1 yılanladım
-Mış gibi yapıp, o şatafatlı kelimelerin daha kaç hemcinsine sarfedildiğini bilen pembeliler de mevcut..
Dahası, kandırdığını zanneden mavililerin gözünün içine alaycı gülüşler fırlatan da.41 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın
+1 yılKadın seviyorsa kendi kendini bile kandırır 😐 görmezden gelir unutur olmamış sayar inanır. Kanmak istemiyorsa dokuz köyden kovulursun. Güzel söze kanmıyoruz aslında güzel sözü her gün birilerinden duyuyoruz biz sevdiklerimize kanmak istiyoruz...
01 Yorumla
Soran+1 yılçok net anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar saf oluyo açık ve net. Bende kanıyorum sanki kendim gibi kimse de yalan söylemez sanıyorum. Ama samimi Dost olduğum erkek arkadaşlarım beni uyarıyorlar sağolsunlar ve hepten haklı çıkıyolar
03 Yorumla- +1 yıl
ama hala kanmaya devam dimi:)
- +1 yıl
Arkadaşlarım uyarınca gözümü açıyorum kanmıyorum
Soran+1 yılhepsi değil tabii ki
Cunku gerizekali bir cins ℅90 oyle yani.. İnanmak istiyorlar ve inaniyorlar. Gercek ayan beyan ortada olsa bile kivirin yalan soyleyin ikna edin istiyorlar...
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgi gözleri kör mü ediyor
Soran+1 yılüzülüyorsunuz ama
Bu kandirilmak değildir seviyor diye şans veriyor ama unutmamak gerekir kimse vazgeçilmez değildir ve gün gelir o kadın öyle gider ki sen kendin ne olduğu anlamazsin😊😊
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılSevdiğine inanmak istiyor o yüzden. Bende bir defa aldatıldım, pişman görünüyordu, öleyim Dedi kıyamadım affettim sonra tekrar aldattı :) Sevmesem acımazdım ama yapamadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum sevgiden tabi
+1 yılNe saflık ne de aptallık bu. O kadının sevgi eksikliği vardır. Öyle kadınları sevin l*n üzmeyin sadece sevin
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede sevmek gerekir yanlış anlaşılmak istemem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevince ve aşik olunca bayanlar karsilarindaki erkeği görmek istedikleri gibi görürler... yani göz hiç görmez değil aslinda, sadece kafasinda mantikli bir açiklamaya oturtuyor ve herşeyi katlanilir kiliyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılYoo tam tersi böyle bir durumda samimi olmadığını her halinden anlardım. Sürekli canım cicim iltifatlar etmeleri çocukca geliyo. Benim bir gururum var herkesi aynı kefeye koyma derim.
00 Yorumla
+1 yılbir kadın o sözlere kanmıyor o kadın hoşlandığı sevdığı bırakamadığı için o laflara inanmiş gibi yapar dıyguları bitiginde istedığın kadar güzel söz söyle o senınle olmaz
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin her defasında yalandan yere süslü sözler soylemelerini neye bagliyorsan bende bunu ona bagliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılörnek verdim orada amacım kadınların duygusu
- +1 yıl
Anladim :) yanlis anlama beni. Iki tarafında anlasolmaz yanlari var demek istedigim :)
+1 yılSen asla mutlu olamiycaksın senin karşina da senin gibi kahbe bir kadın cikcak be canisi gercekler acıdır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılben kandırmadım hiç
Kadından kadına değişir inatçı gururlu kadın asla affetmez geri dönmez ama aldatma haricindeki şeyler için bişi diyemem insan sevdiğinin yanına gidince sarılınca bakınca bile her şeyi unutuyo
00 Yorumlakadınların bünyesi oduna kütüğe alıştığı için güzel söz duyunca şaşırıp yelkenleri suya indiriyorlar. şaşkınlıktan o
02 Yorumla
Soran+1 yılo sözler kütüklerden çıkıyor fakat
Soran+1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. eğer bir insan karşısındakinden hoşlanıyorsa kötü hareketlerini görmezden gelir 3 günden fazla kızgın kalamaz. bilimsel olarak kanıtlanmıştır. bu yüzden hacı.
00 Yorumla
+1 yılSöz konusu erkekler aptal olmayan kadınlar için boşuna çaba harcamadığından dolayı %100 başarı elde ediyorlarmış gibi görünüyor. Hep beyinsizlerle muhattap olursan böyle bir izlenim edinmen doğal.
03 Yorumla
Soran+1 yılkolay varken zoru seçmiyoruz
- +1 yıl
Bununla ilgili bir şey demedim zaten. Kendi seçimlerinizden kaynaklanan sonuçları bütün kadınların üzerine yüklemeniz mantıklı değil.
Soran+1 yılyanlış anlaşıldım öyle birşey yok
+1 yılGerizekaliliktandir bunu keşfeden abazan erkeklerimiz verene kadar süslü sözlere bogmaktadir kizlarimizi olsundur bu tip kızların hoşuna gitmektedir
00 Yorumla
+1 yılİnanmak isteyen kız en ufak lafa inanır, emin ol karşındaki de az çok biliyodur ama inanmak isteyince sen de her şekilde çekersin
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgiden mi
- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEger oyleyse o kadini son kandiran erkek olacaksindir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be örnek verdim
+1 yılaptal aşıklarız yapabilecek bir şey yok yanlış olsa bile ona güvenmek istiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler affetmiyor üzüyor ama
+1 yılkadınlar kolay kandırılmaz sadece sevdıgı erkekge guvenmeyı secer sızde bı guzel agzına s*ç*rsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkekler öyle sevdiğinizi belli etmeyin kullanırlar
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. bazıları kolay kanar ama bazıları affetseler bile birdaha inanmayacak kadar zekidir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle
- Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılaçıkçası inanmayı kendileri seçiyor buna inanamasalar bile kalplerinin dediğini yapıyolar bunu bende yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar duyduklarina aşık olur erkekler gorduklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler
11 Yorumla
Soran+1 yılilginç
Kadınlar salak değil, gerçeği biliyorlar. İnanmak istedikleri için kandırılıyor sanıyorsunuz. Onlar sadece inanmak istiyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılinanmak istiyorlar biliyorum
Kanıp kendini kullandıran saftır. kanar gibi yapip kandiran kadin zekidir😂
10 YorumlaKandırılmak isterler gerçekler değil duydukları daha cezbedici daha mutlu edici..
Ben mesela gerçekleri görmezden gelemiyorum ve dolayısıyla mutlu olamıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılŞamar oğlanı gibiyiz eski deyişle mazoşistiz yeni deyişle
20 YorumlaCunku seviyoruz, dogru olmadigini bilsekte inanmak istiyoruz
00 YorumlaBende hic oyle olmadi ama olanlar mallik bence ya da ona hic iyi sozler soylenmemistir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer defasinda bir sans daha veriyoruz, inanmak istiyoruz , kisacasi umut ediyoruz, her sey daha guzel olacak diye dusunuyoruz, cunku cok seviyoruz...
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgi acı veriyor işte
+1 yılKadınlar kandırlmayı seviyorlarda ondan. Sen dürüt ol onlar 10 kere yalan söylesin onları tercih eder.
E boşuna demişler saçı uzun aklı kısa00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar güvenir o sözlere bir de ondan hoslaniyorsa düşünmeden inanır çünkü ona guveniyordur ama böyle erkekler onları üzer yerle bir eder
02 Yorumla
Soran+1 yılişte kurnaz bazısı
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar yemez , bazıları yermış gibi yapar (benim tercihim bu), bazıları da yer
+1 yılBir iki güzel söze muhtaç olan bazı kadınlar kolay kandırılır
00 Yorumla
+1 yılO kızlar mal beni niye onlarla karşılaştırıyon mk şahsiyetime hakaret
01 Yorumla
Soran+1 yılgenellemedim
+1 yılgenelleme yaparsan sonra çok üzülürsün her kadın bir olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapmadım
Çünkü "çoğu" sevilmeyi, sahiplenmeyi, acı ćekmeyi seviyor..
Çoğu dediğim; %59 u falan :))04 Yorumla
Soran+1 yılyanlış yapıyoruz ama yine yapıyoruz işte
Soran+1 yılonlarda iki katını bize ediyorlar ama unutmamak lazım
+1 yılCunku inanmak istiyoruz guvenmek istiyoruz hele bir de seviyorsak 100 defa da aldatsa iki kelimeye kaniyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi
+1 yılKadın milleti sevdimmi tam sever , sevmedimide hiç sevmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların her defasında erkeklerin süslü sözlerine kanmalarını neye bağlıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kadınlar iltifatlara kanar mı?
Bunu iltifat gibi değil de gerçek hislerinizle söylerseniz yani samimiyetinizi anlarlarsa tabii ki kanarlar çünkü kadınlar güzel şeyler duymayı seviyorlar.