AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
262Cevap
Ben bir erkek olarak size katılmıyorum. yeni nesil ortada. köprü-ayı-dayı muhabbeti diyorum anlayana. :)
Çünkü internet çağındayız. İnsanlara kolay ulaşılabilirlik var. Alternatif çol olunca "bana başka kız mı yok? Çok da tın." Modundalar.
sadece gunumuz icin gecerli degil, toplumumuz icin karakteristik bir durum malesef, degismiyooorr yalan dolann!
Katılıyorum...
Günümüz erkekleri sorumluk almaya isteksiz... bunun sonu da ayrılığa gidiyor besbelli ki.
Neyin sorumluluğu mesela.
Katılmıyorum, eşim çalışmıyor , gerektiğinde yemekte yaparım, çocuğa da bakarım, alışveriş yapıp pazara da giderim. Daha birçok şeyi yaparım. Bundan gocunmam bunları yapıyorum diye de eşime sitem etmem. Hayat müşterek doğru kişiyle
Sonuçlara hiç şaşırmadım birde pişkin pişkin kabul etmiyorlar ağalar 140 kız evet demiş 110 erkek hayır demiş😏
Kadını erkeği yok bu işin.. herkes doğası gereği kendine ait olanı yaşamayı ilk tercih olarak kabul ettiğinde, kimse sıkıntı yaşamaz
Eskiden sorgusuz sualsiz yapardım ama artık alttan alana alttan alırım. İdare etmesini bilmeyene ne alttan alıcam. Buyursun önce fedakarlık nasıl olur bana bir göstersin fedakarlığın kralını yaparım. Ama artık vermeden almak yok.
Günümüz erkekleri, günümüz kadınları,
Sizler gibi düşünenlerin azdır sayıları.
Sana hep yanlış kişiler denk gelmiştir bu yorumu yapabiliyorsan (yazana söylemiyorum) ben kendimden ve arkadaş çevremden biliyorum alttan almazsan kız her türlü tribe girer her türlü yolu dener korkulur kızlardan. Yanlış düşünüyorsunuz.
Her yüreği katı insanın ardında yüreğini zikip atan biri vardır !
Hakedene hakettiğini verince beyler, böyle saçma düşünceler artıyor. Demek ki neymiş senin ki benden kara.
Etme o zaman. İnsan ruhen çok yoruluyor ana sadece 'erkekler' diye de ayırma. Çok kadın var yine alttan almayan.
La sen ne diyon ilişkilerin %90 ı kadınların bir taraflarının aşırı ilgi yüzünden kalkmasından dolayı oluyor. Malum ülkemizdeki kızların yanına yaklaşamıyoruz :D
bitiyor diyecektim
Katılmıyorum.
Kadınlar kadar kapitalist düzene köle olmuş ve herşeyi maddiyatla ölçülendirebilen canlılar karşısında erkekler yine de çok iyi sabır ediyorlar.
Evet katılıyorum. Bir yerden sonra tahammülsüz olabiliyoruz ama bizi o raddeye getirren sizin kaprisleriniz, tripleriniz değilde nedir_? sonuçta kimse hayatını zindan eden birine tahammül gösteremez.
Hakketmediği kadın da onu bıraksın, kendisini "hakkeden" erkeğe gitsin o zaman. Yemiyor di mi, yediremiyorsunuz kendinize efendi mahalle çocuğu erkekle birlikte olmayı.
Günümüz erkekleri diye ayırmasak? Günümüz insanları desek çok do
Doğru bir tabir olur.
Bir gerçek var ki ülkemizin erkekleri yoldan çıktı, tabi ki kızlarda boş durmadı. Olan yine garibana oluyor gerçide. Ben şahsen yabancı kızlarla muhabbet etmeyi tercih ediyorum, onlar en azından ne istediğini biliyor
Erkeklerin tahammül seviyesi düşük değil, kızların erkeği çıldırtma seviyeleri çok yüksek.
Günümüz ilişkisi artık aşk sevgi değilde 2 tarafda ipleri bir şekilde ele alip birbirlerini ezmeye çalişiyor. Yani aynı şekilde ne kadınlar altdan aliyor nede erkekler oysaki 2 tarafda ortak kararda buluşsalar daha sağlikli olur sanırsam ilişki:/
Her iyiye bir kotu dusuyo kardes. Ne adamlar var melek gibi karilari seytan. Hayat tuaf insanlar cok tuaf..
ne kadar daha görücem bu soruyu :D yorum yapim de görmem belki :D
hayır katılmıyorum , asıl kızlar alttan almıyor hemde hiç
Hayır tam tersine Günümüz erkekleri daha çok dirençli ve tehammülleri daha fazla
Just.
Kim sevmiyorsa o alttan almıyor. Kız erkeği yok bunun.
4 yıllık ilişkim bir kere de o alttan alsın istediğim için bitti :)
tabi tabi. dizi ve magazin dünyası içinde yetişen kızlarımız varken nedense tahammülsüz olan erkekler oluyo. klasik feminist zihniyeti
Bunun sebebi guvensizlik bana gore. Alttan alsam kiymetimin bilinmeyecegini biliyorum niye cekeyim ki yarin o beni cekmeyecek sonra oturup yaptigim her fedakarliga uzulmektense pardon da s. ktiri bastan cekmek en iyisi
Altan alinacak seyler vardir alinmayacak seyler de...
AKIL ve VICDAN herzaman gozetilmelidir kadin erkek farketmez.
Tespit çok doğru sanırım bu seçenek fazlaliginin farkindaligindan kaynaklanmaktadır.
katılıyorum ama neden tahammulsüzüz bide bunu arastırın
Evet çevremdeki arkadaşlarım çoğu böyle ama her erkek sizin bildiğiniz gibi değil
Alttan alıncada süründürüyonuz. Bak bakam 4 yıldır alttan aldım. Hala alttan alıyorum bişey değişmedi. Sürünüyom
Alltan ala ala tebeme çıktılar almak istemesem bile kız diyorum sesimiz cıkmıyor üstüen gitsek laf etsek suclu oluyoruz kro oluyoruz
Kesinlikle katilmiyorum
Tabiki alttan almayan erkek vardir ama bunu genele vurmak cok sacma
Oyle bir yazmissin ki sanki surunduruyoruz sizleri :)
Evet katılıyorum , genelleme yapmak istemem ama zora gelemeyip kaçıyorlar, biz kızlar sizden daha cesaretliyiz.
Hic sanmiyorum herkes yasadigini bilir
Cocuk birde sey yapiyor adim atmiyor senin adim atmani istiyor
Bu sadece erkeğe özel bir şey değil. Günümüz şartları bunu gösteriyor. Aynı şekilde bayanlarda alttan almıyor artık.
Aynı şeyleri ben de 18-30 yaş grubu karşı cins için düşünüyorum.
Hayır katılmıyorum; günümüz insanları deseydiniz daha reel olurdu bence. Her şeyi erkeklerin üzerine yıkmam biraz cınsiyetçi yaklaşımdan ibarettir bence
Segilime karşı gayet anlayışlı olurum. Dışarıdan bir kadına çok sert davranırım. Beni kışkıştırsa ağzına bile sıçarım. Kız, erkek ayrım yapmam İNSAN diye ayrım yaparım.
iste bu yuzden evlenemiyorum da, bekar kaldim kisaca ama tahammul anlaminda insanlarin geneli boyle olmus durumda, sevgi saygi sadakat yerlerde surunuyor
niye alttan alsın? kızları da böyle çünkü artık erkekler daha özgüvenli. peşinizden koşmuyor en ufak kezbanlığınızda basıyor tekmeyi bu da ağırınıza gidiyor.
Erkeklerin çoğu kadınların yapmadığı kaprisi yapıyor.
erkeğe göre değişir genellemek çok saçma, ama psikolojiisi bozuk insanlar tahammülsüz olur, günümüzdede psikolojisi düzgün 3-5 kişi falan vardır herhalde.
Alttan almiyorsa sevmiyordur tekmeyi basmaya hazırdır cok basit birsey bu. Seven kiyamaz
Analarından ötürü oğlum oğlum aslan oğlum paşa oğlum kral oğlum adamlar standart ötesi 😝
😂 ahahaha sizde anne olucaksınız
@RRRaskoInikov Kısmet olursa biz böyle yetistirmeyecegiz Adam gibi adam olacak önce kadına saygı duyması gerektiğini ogretecegim :)
Hadi hayırlısı :)
Hepimiz geçmişte yaşadığı tecrübeler yüzünden kaskatı kesilmiş kalplere sahibiz. Ben bu halimle mutluyum.
kadınlarda melek değil kusura bakma bu zamana kadar sabrımızın sınırlarını baya baya zorladılar demek ki ki sonradan bu hale getirdiler bizleri
Günümüzde alttan almayan erkekler değil kadınlardır. Eski kadınların yaşadıklarını biliyor musun acaba eğer günümüz erkekleri eskisi gibi olsa nesil tamamen yok olur kimse evli kalamaz. Kalan evlilikler erkeklerin tahammülün den dolayı yürüyor.
Kendimi net aktarıp gereklı fedakarlıgı yapıyorsam uyarılarımı yapıyorsam tahammul sınırımın dusuk olması doğal kusursuzlugu severım
Eğer dediğin doğruysa türk erkekleri sonunda o türk kızının ünlü ve aşırıya kaçan saçma nazına karşı gelmeye başlamış demektir. Gelişme var beğendim.
Eskiden bazı şeylerin zorluğu vardı, imkansız gelirdi. Ama şimdi erkekte kız da işi o kadar kolaylaştırdı ki şimdi ki ilişkiler telefonda başlayıp telefonda bitiyor. Eskiden öylemiydi.
Fazla bile tahammül ediyorlar kadınlara.
Kadın dediğin fırsat buldu mu işi bir nokta ilerisine taşıyan bir varlık.
Taviz tavizi doğurur, taviz verme arkadaş!
Ya kadinlafa hakettilleri deger verilmiyomus bir git ya kadinlar iyice gepemize cikti biz iki uc kizla cikarken kizlar. 15 20 kisiyle cikiyo buna mi haketilleri degeri verelim
Katilmiyorum sana. Gunumuzde erkekler artik rahatina daha duskun ve kapris cekmek istemiyor. Kadinlar hep anlasilamakdan sikayet ediyor artik anlayacak kimse kalmadi
günümüz erkekleri diye kıyaslanamaz. Bu dediğin karakter meselesi. Senin karşına böyle kişiler çıkmamış olabilir ama belki ben kendime göre çok tahammülkarım :)
Ben sevmedigim birine veya sevgilimin cekilmez cenesine tahammul edemiyor ya cevap vermesi gereken konuyada bsi demiyor. Mesela dugunde ciftetelli sarkimizi buldum diyorum tamam diyor insan bir merak eder ya
''Günümüz erkekleri alttan almıyor'' cümlesini görünce başka bir şey sandım vallahi :D
Kesinlikle katılıyorum. İlişkiler güç savaşına dönüştü artık.