Gözlemim: "Günümüz erkekleri alttan almıyor, tahammül seviyeleri çok düşük.". Katılıyor musun?

Düzgün ilişkiler yaşamayı tercih eden biri olarak yazıyorum bunları... Kendi yaşadıklarımdan ve çevremdeki arkadaşlarımın durumlarından yaptığım gözlemlerin sonucu bu yönde... Günümüz erkeklerinin tahammül seviyeleri çok düşük. Haksız olduklarında bile geri adım atmıyorlar. Zora gelemiyorlar, bir sıkıntı çıktığında çözmek yerine anında kaçıyorlar.

Büyüklerime, aileme baktığımda tersini görüyorum ben. Önceki jenerasyonda, evlilikler yürüyorsa erkeklerin alttan alması sayesinde...

Kadınlar hem çalışıyor hem evdeki düzeni sağlıyor. Yükleri 2 kat ağır. Bir de çocuk olunca tonlarca ağırlık. Ama yine de hak ettikleri saygıyı göremiyorlar. Bir erkek, aslında hiç hak etmediği, kendinden çok daha iyisine layık olan bir kadını dahi kaybetme korkusu yaşamıyor... O yüzden kadınlar hep sahip çıkmak zorunda kalıyor ilişkiye. Nereye kadar gider bu fedakarlığın sonu bilmem...
Evet, katılıyorum
Hayır, katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Gözlemim: "Günümüz erkekleri alttan almıyor, tahammül seviyeleri çok düşük.". Katılıyor musun?