Ne diyeceğimi bilemedim sizce de yakışıklı erkekler güvenilmez midir?

Tipuyle karakterini dogru orantida tutamazsiniz. Erkek arkadasim yakisikli ve onu uerkes cok begeniyor ki bu durumdan rahatsizim. Ama adam bana asik :) gözü kimseyi gormuyor keza bende guzel kizim ama onun yakisikli olmasi beni bazen rahatsiz ediyor. Disari her çıktığımızda biz bakilmasindan cok ona bakilmasina asiri ayar oluyorum ama cok seviyorum ve benim oldugunu biliyorum yeterli.
Ne kadar guzel Allah ayirmasin karsimiza iyileri cikmiyo demekki
Sadece yakışıklı olduğu için güvenmemek saçma. Erkeğe erkek olduğu için güvenmemek lazım. Kızız biz şüphe damarlarımızda kol gezmeli. Bizi iz yapan da bu değil mi?
Kesinlikle cok supheciyim sanirim o yuzden kaybediyoruz :)
Her zaman kaybetmiyoruz bence. Doğru kişiyi bulduğumuzda şüphelerimizden arınacağımıza eminim :)
O dogru kisiyi buluruz umarim :)
Herkesin bir doğrusu vardır :)
Bu tamamen vücuttaki testosteron seviyesiyle ilgili..
Adam tipsizse, yine çapkın olabilir..
Kendi gibi tipsizle sevişir gerekirse.. Sadakatin tiple ilgisi yok..
Haklisin ama yakiskli insanlarda ozguven daha fazla var onuda dusunmek lazim
Hayır değil. Erkekleri hiç tanımıyorsun. Çoğu kez, özgüvenle tip arasında ters orantı olduğunu düşünürüm.
İstisnaları var.
Hakli olabilirsin tesekkurler :)
burada açıklamış
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-88dd-76676e65be05.jpg
Haklisin :D
Cevap
48Cevap
Sorun "yakisikli erkekte" degil, siz bayanlarin eksikliginde bence.. adamin cevresinde bir suru kiz vardir tabiki ama "siz bayanlar" adamin aklini basindan alinki gozu kimseyi gormesin.. demekki kendilerine guvenleri yok "adami" sucluyorsunuz...
Benlik bir durum yok hayatima kimseyi almayi tercih dahi etmiyorum ben bu yuzden :)
Hayir eski sevgilim yakisikli degildi aldatmisti yakisikli olsada olmasada bir sey yok sevmiyorsa erkekler alfatir
Haklisin aslinda ama bilemiyorum yakisiklilara karsi bir onyargi var :/
Bence olmamasi gereken bir sey yakisikli olupta sevgilisini aldatmayan erkek var yakisikli sevmiyorsa da ayrilmisti
Bu iddaayı her daim çürüten bir insan olarak güvenebilirsiniz ne yani yakışıklıyız diye ölek mi kimse güvenmesin mi ya da ciddi ilişkimiz olmasın mı
Hahaha kendinize guveninize hayran kaldim :)
Ummadık taş baş yarar hep. Yakisikli veya değil ne onemi var. Güven goruntuyle değil karakterle oluyor. 👍 😘
Bizim hep karsimiza kotuler denk geldiyse demek :(
İste o onyargiyi kirmaya calisiyoruz :/
alakası yok.. yıkın bu düşünceleri.. her yakışıklı dümbük veya zampara mı oluyor.. ben tipsizlerin daha çok karı meraklısı olduğuna şahit oldum. bence onlar güvenilmez
Ama yakisklilar da ozguven daha fazla ve istediklerini elde edecekleri dusuncesi var ve kendilerini ispatlama cabasi ugruna sadakatlessizlesebilir
Ya aslinda orda yakisiklara guvenmeyen arkadasim ben degilim :) ama karsima cikan tum yakisikli cocuklarda da bir eogo problemi var yank
Evet bide ben hic bir kiza teklif etmedim hayatim boyunca sozleri var napak :D
kesinlikle inan ona doğru söylüyor.. çünkü egosunu yıkıp hiç bir kızın ayağın gitmemiştir.. ama egoist olması onun bencil biri olduğunu göstermez belkid kendine uygun güzel bir kız bulamamıştır.. herkesin zevki farklı sonuçta.. o yüzden hiç sevgilisi olmamıştır, hep yalnız gezmiştir.. utangaç biriside olabilir, birçok nedeni var
Yakışıklı diye tabir edilen varliklar; Sadık olmaz. 1 tane yetmez onlara.
Atalarımızın bir lafı va; Insanın içi güzel olsun..
Kesinlikle bende yakisikli biri gorunce bir duruyorum onlara bir tane yetmiyo cunku
ahahha = )
ne güzel sabırla da dinliyor arkadaşin da =)
Sabirla dinleyen benim :D
😂😂😂😂
Güvenmeyen lağım kapağına muhtaç kalsın.. güvenen güveniyor pişmanda olmuyor kafam rahat :/
He yakisiklisin yani :)
İste bak bu ego yuzunden guvenmiyoruz :)
Tipim bozuk olsun da karakterim olmasın :)
O karakter meselesi arkadaş önce kişiliğini tanı direk yakışıklı diye atlama.. guzellik geçici sevgi kalıcıdır
Ben degil arkadasim zaten ben akil veriyorum :)
Anladım
çok güvenilmezler o. yerine koyuyorlar seni kandırırlar
Ooo baya yaralisin sen
maleseff
dikkat et kardeşim
Tamm canim umarim bir daha yasamazsin
eyw.
yakışıklı erkeğe - güzek kıza güvenilmez abi helede ki güzel kızsa kaçın :D
Aynen aynen 1-3-5 Allah ne verdiyse erkegine hic guvenilmez onu bir seapalim da :D
erkeğine mi kızına mı :D
hangisi elini sallasa ellisi hatun :D
erkek ne kadar yakışıklı olsa da , güzel kızın bulacağı kadar çokunu bulamaz of abi çok sakat :D güzel başa bela diye boşuna atasözü çıkarmamış atalarımız :D
sen hiç yakışıklılık başa bela diye bişe duydun mu - yok :D neyse savaşı ben kazandım iyi günler :D
bir dakika abicim ben kucugum bu saferlik savasi ben kazanayim ama hic capkin kadin kavrami duydun sen hıı erkeklere capkin diyolar :D
abicim 27 yaşındayım , öyle çapkın ablalarını gördüm ki 3 -4 birden idare ediyolar :D bide onların verici tim olanları da var :D neyse neyse sen kazandın hadi PES :D iyi günler.>)
Tesekkurler abicim iste abilik bunu gerektirir iyi gunler :D
egoları olur egoları oldugu icin bir kızla yetinemezler herkes onları begensin iltifat etsin egolarını tatmin etsin isterler. tabi istisnalar illaki vardır. ama istisnalar kaideyi bozmaz diye de bir laf var biraz haklı yani anlıcagın.
Sonunda bizimle ayni dusunen biri :))
Kısmen doğru bir teşhis. Yakışıklılar bazıları istisnadır ama büyük bir kısmı sadece üzmek için yaşarlar.
Kişileri dış görünüşüyle değerlendirmem. Ama yakışıklı olması vs vs lerin yanında sadece bir artıdır ;)
Karakter meselesi. Yakışıklılıkla bir ilgisi yok olayın.
Ama ne kadar yakisikli gorsek egolari tavan :/
Egosu irtifa kazanan insanları sevmem. Ben yakışıklı mıyım bilemiyorum ama hiç bir insana yukardan bakmadım. Dediğim gibi tamamen kişilik olayı.
Genelleme yapmışsın da her yakışıklı öyle diye bir kaide yok.
Ben degil arkadasim o mavili yazan benbenim sari yazan arkadas :)
Fotografa bakip konusmadin mi sennn :)
Heee tamm anladım :)
bişey olmaz kimle aldatcak seni inşaatta ki mütehhitle mi
Offf insaat muhendisligi okuyo ya ayrica ben degil arkadasim ben akil veren tarafim
Egonuzu cekerseniz o guzel sifatinizi gorcem bayim ona gore karar vercem yakisikli misiniz cirkin misiniz :P
Oyle olsun o halde yakisikli bey :D
İnsan güvenilmez ise bunun yakışıklı ya da cirkin ayrımı yapılmaz :D
güvenilir be neden güvenilmesin kendimden bilirim ama biraz kabarık dosyam vardır yinede güvenilir :D
Adam olan adamdir..
Idter yakisikli ister cirkin olsun güven varsa vardir..
Kişilikle alakalı birşey. Sadece yakışıklıların ve güzellerin eline daha çok fırsat geçiyor onlarda değerlendiriyor.
Nakala değil ne alaka olmalı Türkçe öğretmenine sevgiler
şu an cirkinim diye sevinesim geldi bir an ama vazgectm :)
Hahahah neden :)
Boyoe savmalik mi olur bee yakisiikli olmak vardi bir arkadasm. var cok yakisiklik takilmadigi kiz kalmadi hepsini de aldatti biz siradan vasat tipyeyiz kizlar bakmiyo :)
Bak gordun mj yakisiklilar aldatiyo :/
O nr yapsin kizlar yapisiyoo cocugun elinde iki telefon ikinci gunde opuyo mopuyoo :) sayisini bilmiyom durumuda iyi kizlsr siktiri cekiyoo kizlar kopeknbildigin gibi degil biz ise bir kiz var dort aydir pesindeyiz surekli reddediuoo biz saf masum asigiz ona da o arkadasim gibi mustehak
Evet güvenılmezler gelen gecen kyruk sallıyor onlarda bir nebze haklı
Yakışıklılardan çirkinlerden ziyade adamlara güvenin anlayın adam mı diye ona göre davranın 😊
Tipsizim... guveneceksin yani şimdi. Guzeeeel.
Hahaha öyle deme kendine sadece yakisklilara guvenmiyorum o kadar
Hahah dalga gecme :D
şu an sanafa guvenmiyorum :)
Bu kızcok guzel bana bakmazın kız versiyonu galıba. yakısıklı cırkını farketmiyor. ne cırkınler var agzI laf yapuyor ama 1 le yetinmiyor
karakteriyle alakalı. ama egolu hareketleri var ise tehlikelidir.
Bence hiç akası yok her erkek aynı eyil kişilik meselesi
Vay arkadas bizde yakisikliyiz ama guvenemedigimiz icin bunca sene sevgilimiz olmadi
Yakışıklı adamlara güven sen
Adamlara hep guvenirim asil mesela Adam olabilmekte zaten :)
guvenebılırsınız denendı onaylandı
Kim denedi acaba :)
Ama ben kimseye guvenmem :)
Kapalı kızsın 19 yaşındasın evlenmeyeceksin de erkeklerle işin gücün olmasın. Madem kapanıyosunuz şunun hakkını verin.
Su ana kadar hic sevgilim olmadi beb hep soylerim ben helalimi bekliyorum diye bu mesajlarda asik olan kisi benim arkadasim ben akil veren kisiyim insanlari yargilamadan once biraz dusunun lutfen
Özür dilerim; kalbin temizmiş, kötü olan benim sanırım. Sana dil uzattığım için kusura bakma.
demek ondan tek tabancayım
Hahahah ozguvene kurban :D
:D eyv
dış görünüşüne bakıpta hiçbir insan yargılanmaz.
Peki siz erkekler neden bayanlari dis gorunusune gore yargiliyosunuz
İsteyen bana güvenmesin
Tamm guvenmeyiz :D
Güvenmek istemiyor musun yani
Bana guvenmesin dedin bende tamm guvenmeyiz dedim :D
İsteyen güvenmesin dedim ben herkese güven veririm ama güvenmeyen kendi bilir
Ben kimseye guvemmem :D
Kimseye güvenmiyorsun yani 😂😂😂
Evet
Senin işin daha zor ya yürürken bile korkma lazım
İssiz sokaklar kullanmam :)
Yöntem iyi 👍 nickini neye borçlusun
Salcali ekmegi cok seviyodum kucukken cok yerdim 😇😇
Güzelmiş 😊
Tesekkurler :)
Rica ederim ☺
Saçma bir inanış.
Banada oyle geliyo ya da bizim. karsimiza hep egosu yuksek arkadaslar denk geldi
güvenebilirisn bana.)
Yakiskkli degilsin yani :P
bravo.)
Cok zekiyim dimi :D
fazla zekisinn
bu durum karakter ve geçmişiyle ilgili
Olabilir :)
yakışıklı erkeği kötüleme kampanyası
Bazen, Kuyrukları çoktur çünkü...
Sen güvenmesen de olur güvenen cok ablam
Ben yakışıklıyım güvenilmez olmalıyım?
amele fantezisi
Ne alaka
İnsaat muhendisligi okuyo o manada insaattaki onlarda bize cevrede ki diyo
Muhendisler ne zamandan beri amele oldu?
Yanlis biliyosunuz o zaman
Yok ya kızı seviyosa guvensin hjc birşey olmaz
bana güvenebilirsiniz
Yo sadece sen eziksin.
Ne alaka acaba bayan cok bilmis
Ben degil arkadasim buyutuyor dikkat edersin ben ne kadar guzel yakisikli cocuk iste demisim
bende güvenememm :D
Dogru olan bu guven olmaz nokta :D
Bu tamamen kişilik meselesi ile alakali.
öyledir ama genelleme yapmamak lazım
ben gayet güvenilirim
Bu kafayla daha çok evde kalırsınız
hiç sanmıyorum... :D
alakası yok
Ne alaka :D
Kimseye güvenmeyin
ne alaka yaaa
Kızlarda oyle..
ne alakası varki
Bence güvenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?