yakışıklı erkeklere güven olurmu yoksa söylediği her kelimenin altında birşey aranırmı ?
Evet onlarda insan sonuçta
Hayır her türlü pislik beklenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yakışıklı erkekler doğal olarak kendinin farkındadır. Bu çekiciliğinden etkilenen belli kitle karşı cins de mevcuttur. Bunların da farkındadır.
Normal tipte ki bir erkeğe göre bu konuda daha iyi analiz eder karşı cinsi, daha basittir yolları. Bu da onun tecrübesini arttırır bknz: TECRÜBE.
Tecrübeli insanda iradesi olan insandır. Tecrübesiz insanın da iradesi vardır, ama ben şunu yapcam dediği halde bazı şeyleri yapamaz, çünkü bilmez :) Tecbrübeli insanın iradesi vardır ve şunu yapcam dediği zaman yapabilir :) Ama istemese yapmaz. Yapmam derse de yapmaz.
Asıl mesele bu yani :)
cut.
aranmaz herşeyden önce güven erkeklerin genelinde kadın yön verir neye yöneltirsenin erkek orda olur siz siz olun sevdiğiniz erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun güven duyp güven verin gerisi çok güzel gelir
yakışıklı erkekler genelde daldan dala atlıyor bu bir gerçek ama anladıım kadaryla kendileri için mükemmel kızı buldukları zamanda en sadık erkek olabilirler :)
alakası yok tiple içinde olcak insanın
Cevap
23Cevap
erkeklere güven olmaz
heleki yakışıklılara hiç güven olmaz
aklımız fikrimiz sekste bir kızla konusurken bile kafamızdan milyonlarca sahne geçiyor lan itiraf ediyorum gece gece aramızda ispiyoncu var beyler :D
çok kişiyle cıkanlarda grup hayali kuruyor olabilir :D
bi anlık gaz verdi tüh :D
çok yakışıklı olursa gayet tabi arz talep artıcaktır, seninde aynı oranda güzel, tas gibi olman lazım cevap verebilmen için..diilsen ezilirsin ztn, yürümez..
bunun tiple alakası olduğunu düşünmüyorum. tabiki güvenilir olabilirler. bu soruyuda kabul etmiyorum :)
bir erkegin icinde bir gram sevgin yoksa hic bir erkege guvenmemek gerekir :) aha bunuda buraya yazin.
karakterle alakalı bir durum genelleme yapılmaz bu konuda
Güven insanın karakteriyle ilgilidir. Karakter ve dış görünüş arasında da hiç bağlantı yoktur
soruna cevap gelmez .sitede yakısıklı güzel dedin mi bir anda hayali miss world e dönüyo burası :D
Bi insani tip degil yasadiklari degistirir insanlari fiziki yonleriyle yargilamaktan vazgectiginiz zaman mutlu olucaksiniz
Çirkin erkek/kızlara güven olurmu sorusu daha ilginç cevaplar getirebilir...
Sosyal hayati iyiyse cirkin erkeklere nazaran daha az guvenilir olur ;)
Ben çok çirkinim ama en son bana güvenebilirsin bu hayatta.
En çok güveneceksin çünkü onlara oynamaz gereçktir ve hasislik duymaz rahattır merttir.
bence güvenmemelisin . ben bile kendime güvenmiyorum :)
genelde yakışlılara güven olmaz ama istisnalarda kaideyi bozmaz
genelde yakışıklilar tek gecelik ilişki yaparlar
Yakışıklılıkla değil karakterle alakalı o iş
yakışıklılık la ne ilgisi var güvenin
Once kendinize guvenin nan. Ezilmeyin bu kadar.
bu yüzden kimse bakmıyo yüzümüze :/
krakter tipte değil lütfenn ^^
Tanıdıklarımın çoğunun bir karış havada oluyor
ahahah bazıları öyledir bazı tipsizlerdede var aynı durum ama burnu havada olmayan ok mütevazi yakisikli iyi kalpli erkeklerde var cok gördüm :)
Nerde gördün onları banada söyle :D
hahahahah istanbulda canımm :D
Bende istanbulda yaşıyorum hiç rastlamadım :)
istiklal caddesinde falan hic rastlamadinmii? :O
ben cok rastladim bazen yabanci erkekler de goruyorum cok tatlilarr ^^
Var öyle yakışıklılar ama benim demek istediğim başka :)
nasıl başka? türk mü olmalı? :))
Yakışıklı ve güvenilir :)
o konuda haklısın :)) kimsenin içini bilemiyoruz
:D
:DD
İstanbulun neresindensin canım
nişantaşı tatlım sen?
Okmeydanındayım bende :)
inşallah ikimizde güvenilir birini buluruz ya :))
İnşallah canım :) face kullanıyormusun
evet canım :))
Çık gizliden eklim seni laflarız arada :)
olurr :))
Ekledim canım :)
Olmaz kendimden biliyorum :D
Evet onlarda insan sonuçta
olmaz tipsizi bul.
Bana güvenmemeli.
Elbette olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar