Ama sadece öpüşmüş ilerisi yok evlenir misiniz detaylar
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bir insan niye öpüşmesin? İnsanların özgürlüğüne karışa karışa, cinsel tatmininslikten dolayı akli melekelerini yitirmiş insanlarla doldu etrafımız. Öpmesin, elletmesin, sevişmesin diye insanların beynini tabularla dolduruyosunuz. Sonra, o evlenmeden elletmemiş, öptürmemiş, dokundurmamış kadın, evlendikten sonra tüpçüden bile medet umuyor. Kadın görmemiş adam, evlendikten sonra fizyolojik ihtiyaçlarının eksik karşılandığını düşünerek cinnet geçiriyor, ne varsa kesiyor doğruyor. Siz ise hala öpüşmektesiniz. Hayır, öpüşse de, sevişse de ne yaparsa yapsın, kadın bir insandır ve özgür bir insandır. Dilediğini yapabilmelidir ve yapamayan kadınla da işim olmaz. Özgürlüğünü tabularla kısıtlayan insandan hayır gelmez.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. saçma bir soru bence daha önce evlenmiş bir kadınla
daha önce ilişkiye girmiş bir kadınla
ve para karsılıgı erkeklerle yatmıs ya da onları eglendırmıs bır kadınla bıle evlenılebılır kendınızı bu kadar kucumsemeyın lutfen
onemlı olan nedır bılıyormusunuz
kadın erkek farketmez ılıskı basladıktan sonra durumlarıdır
kımsenın ama hıc kımsenın bırbırlerınden oncekı hayatları o kısılerı ılgılendırmes yasanmıs bıtmıs ama acı ama tatlı46 Yorumla
+1 yılya tabikide evlenilir.. sen nasil opusmus herifle evleniyosan o da evlenir oyle sacmalik mi olur ayrica unutma gercekten seviyosa seni her sekilde kabul eder
10 Yorumla
Kendileri her halti yesin içsin. Isterlerse dünyaya hiç gözünü açmamışindan paket yapalım.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
+1 yılnikahtan öncesi kimseyi ilgilendirmez. önemli olan nikah (söz akit) 'tan sonrası..
ever bu durumdan sonra iffetini koruyorsa genelevden bile evlenilir.. nitekim.. bu işi yapan iki kişi öpülmüş bir erkekle evlenbiliyorsa öpülmüş bir kadınla da evlenilir.. şartlar yurıda söyledigim gibi ise..
aksi durumda eşi ölen, bataga düşmüş, yanlışa sapmışlas nasıl kurtulacak..
kısacası evlenilir..10 YorumlaTercihen daha önce hiç erkek görmemiş kızlarla evlenirim. Hatta erkek sesi bile duymamış oldun...
saçmalamayın ya artık70 YorumlaHayır tabiki benimki daha önce nefes bile almış olmamalı
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. kendi yaptığım şeyleri yaptıysa sorun etmem birinin elini tuttum öpüşdüm ama daha ilerisi olmadı yani daha ilerisi olmadıkca sıkıntı yapmam
20 Yorumla
+1 yılHayatina girecek adamin senin geçmişini bu denli sorgulaması hoş olmadigi gibi buna izin de verme. Israr ederse sende sor bakalm ne dicek. O yüzden takılma boyle şeylere. Sen masumsun bile sade opusme ile.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten öpüşmemişi yok ki, hatta makattan vermeyeni bile neredeyse yoktur. hiçbişey olmasa kız arkadaşı ile sevişmiştir. günümüz böyle
12 Yorumla
Soran+1 yılKaldı
Cevap sahibi+1 yılvarsa da 10da 1 ya da 2dir muhtemelen. genel olarak artık belli bir yaşa gelince çevrenin ve hormonların dürtüklemesi sonucu merak edip deneyim yaşıyorlar bir şekilde. zaten deneyim için peşte koşan adaylar gani gani biliyorsun.
+1 yılbende opustugum icin belki bunu sorun etmem ama tercih edecek olsam opusmemisi daha tercih ederdim
20 YorumlaEvleneceğim kızın bir dağ evinde büyütülmüş olup gün ışığı dışında hiçbir şey görmemesi lazım dışarıya ait. Ayrıca kaldığı evin içinde ayrı dışardan bağımsız oksijen üretim bölümü olacak. Yabancı erkeklerle aynı havayı solumaması lazım.
00 Yorumla
+1 yılsadece öpüşmüşse evet ama başka şeylerde yapmışsa hayır.
10 YorumlaEvet neden olmasın geçmiş hikâyesi beni ilgilendirmez benimle evlendikten sonra yapması daha bir pislik
10 Yorumla
+1 yılBir bayab uc bes bayanla yatan erkekle evleniyorsa neden ilmasin...
00 Yorumlaöpüşmemiş kız kaldı mı ki :D
12 Yorumla
Soran+1 yılKkaldı
bekaretı onemsemıoruz opusmek nerde kalmıs.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDavul patlamamış ama tokmağın değmediği yer olmamış ve dürüst değilse olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğmediği yer değil sadece öpüşmüş gösterme elletme felan yok
- +1 yıl
Sorun yok dürüst olsun yeterli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılöpüşmeyi bırak saksafon çekmeyen kız kalmadı ki :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam umrumda olmaz
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin cevaplarına çok güldüm yahh😄😄
30 YorumlaÖpüşmüş ama ileri gitmemiş olursa olabilir
10 Yorumla
+1 yılevlenirim keşke öpüşmekle kalsa herkess
10 Yorumlaöpüşmemiş kız nerede varki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı. tabıkı hayır kesın cok cırkındır sadfsfsad
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. elini bile tutmuşsa evlenmem namahrem
04 Yorumla
+1 yılCanım sen 13 yaşında mısın
15 Yorumla
Soran+1 yıl18 im
- +1 yıl
Ya bir de tatlı tatlı 18 im demiş :)
Tamam bak şimdi;
Bu takıldığın konu günümüzde artık çok mühim olan bir durum değil.
Şimdi sana burada erkekler şirin şirin yorumlar yapar ve özelden bir sürü mesaj gelir.
Aaa kız ne kadar saf vs diye seni kandırmak isteyebilirler. Öncelikle onlara cevap verme!
Sorduğun soru çok mantıksız.
Soran+1 yılYani normal bir şey mi burdan biri ben 9nce öpüştün mü diye soruyorum evet derse yol veriyorum demişti ondan sordum
- +1 yıl
Bakire olup olmadığını ogrenmeye çalışmış.
Eğer değilsen bir şansı vardı. Hayır dediysen iki yol izler
1/ erkekler ilk olmayi sever bu nedenle senin bakireligine dokunmadan her türlü haltı yemeye yeltenecek
2/ ugrasamam diyip gidecek.
Soran+1 yılAma sadece öpüşmek kastettiğim elleşmek felan yok
Bırak ya vermeyen kız mı kaldı piyasa da mq
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem