Ellenmek metaforik olarak. Yani biraz kibarca çatur çutur gibilmemiş kız. Üç beş kez sevişmiş. (Bakire olmasa da bu guruba girebilir mesela) Yoksa biliyoruz ellenmedik, parmak basılmadık noktan olmadığını.
hayir oyle degil evlilige giden yol seksten once karakter. sonra bu konular. simdi brn birisinin huyunu suyunu begenmissem seks hayatimi da yasarim evlenmek isterse de teklifide ederim belki o beni istemez. bu isin oluru varsa olur kafaya takmican
demek ki karakterini begenmemis demektir ya da ona uygun degilsin. begenmemis olmasi kötüsun demek degil uyumsuz da olabilir.. iyi kalpli bir kiz bana guvenmis kendini birakmis vs dogru zamansa evlenirim. kadinin erkek secimi de önemli belki hep oylelerinden hoslanirsin kacip giderler.
evlenmek istemeyen hicbir sekilde evlenmez. ayrilir gonul eglendircek kiz bulabilir. sirf seks icin evlenecek erkek bu zamana kadar hic seks yasamamis biri olur herhalde. mecburen evlenmek ister
bak brn zamaninda kizin biriyle opusmeydi ellemeydi bayag isimi gordüm niyetim de ciddiydi ama kiz istemedi ileride. bunun bu seyler ile alakasi yok. seninle evlenmeyecek olan bu islerden oncede sana o gözle bakmiyordur zaten.
erkek temiz olmasa da kadınlar istediği için rahatlar. onlar ben seks yaptım diyince kadinlar istemem demiyor. kadın erkeğin maaşına falan bakıyor evlenirken
Diyorum ya Artık bir önemi yok sevdiğin kadına aşık olduğun kadına onu bunu yaptın mı demeyeceksin herkesin gizli bir ve saklı bir bahçesi var biz erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık değiliz Neyi sorgulayacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Az ellenmiş karı derler kaba tabirle 😂🤦
Öpüp başıma koyarım
yok bayaaaa ellendim :D:D:D içime almadım sadece vajinadan ve analdan.
Ellenmek metaforik olarak. Yani biraz kibarca çatur çutur gibilmemiş kız. Üç beş kez sevişmiş. (Bakire olmasa da bu guruba girebilir mesela) Yoksa biliyoruz ellenmedik, parmak basılmadık noktan olmadığını.
Her türlü alınırsın merak etme anneannemin Bi sözü vardı
Delikli boncuk yerde kalmaz diye 😀
Geçmişi yargılamam. Geleceğe bakarım. Kişilik karakter önemli.
yav ne desem yalan olur da ben evlenmeden zaten kendim de s2erim arkdnda isterim illa. evliligi seks konusunda karar vermem. olacaksa olur.
kullan at mantığındasin sanriim
hayir oyle degil evlilige giden yol seksten once karakter. sonra bu konular. simdi brn birisinin huyunu suyunu begenmissem seks hayatimi da yasarim evlenmek isterse de teklifide ederim belki o beni istemez. bu isin oluru varsa olur kafaya takmican
seks yapan erkek evlenmiyor ki?
demek ki karakterini begenmemis demektir ya da ona uygun degilsin. begenmemis olmasi kötüsun demek degil uyumsuz da olabilir.. iyi kalpli bir kiz bana guvenmis kendini birakmis vs dogru zamansa evlenirim. kadinin erkek secimi de önemli belki hep oylelerinden hoslanirsin kacip giderler.
hayır seks yapmasan evlenirdi anlıyor musun
evlenmek istemeyen hicbir sekilde evlenmez. ayrilir gonul eglendircek kiz bulabilir. sirf seks icin evlenecek erkek bu zamana kadar hic seks yasamamis biri olur herhalde. mecburen evlenmek ister
hayır seks yapmasa evlenilcek olarak görürdü
bak brn zamaninda kizin biriyle opusmeydi ellemeydi bayag isimi gordüm niyetim de ciddiydi ama kiz istemedi ileride. bunun bu seyler ile alakasi yok. seninle evlenmeyecek olan bu islerden oncede sana o gözle bakmiyordur zaten.
diyosun
yine de kendini biriyle bir seyler yasarken kendin zevk aliyorsan yap sadece karsi taraf icin degil o zaman en azindan pismanlik olmaz.
Evlenilir neden olmasın erkekte yapıyor zaten hertürlü
Benle sevisirken kiyas yapar o simdi o yuzden tercih etmem. Ben erkek olsam etmezdim yani
erkeklerin de bir yaşa kadar yemediği halt kalmıyor, çok da titiz olmasınlar onlar da
asıl zamparalar yaşlılar değil mi ya:D
ben yarışmaya 30. yaşımla katılıyorum bilemem 😄
Büyük konuşmamak gerekiyor ama şu an ki aklım ve şu an ki temizliğimle kaldığım sürece hayır
Erkekler çok mu temiz hepsi ahlak abidesi olmuş
erkek temiz olmasa da kadınlar istediği için rahatlar. onlar ben seks yaptım diyince kadinlar istemem demiyor. kadın erkeğin maaşına falan bakıyor evlenirken
Asla evlenmem. Ama eğlenirim 😈😈
neden sonuçta bakireyim.
Fark etmez olan olmuş
yoo bakireyim
Onu anladım
Çıkar ben bakireyim der birde
öpüşmüş kızı dahi istemem bırak sevişmesini
Daha önce sevişmemiş biriyle evlenmem.
Tavan hariç boyalı hmm
Bedenim bakire diyorsun
Cogu kisi evleniyor merak etme
Göğüsler emilmiş yanı?
Buna mı takıldın shjcdfjjgyjjk
Geriye Oral kaldı
oral da yapmış evet öpüşme yiyişme çıplak kalma falan
Bunların birkaçını yapmayan hepsini yapan hiçbirini yapmayan böyle bir şey yok ki artık
içe alma dışında her şeyi yapmış işte öyle düşün ağzına almış sadece
Diyorum ya Artık bir önemi yok sevdiğin kadına aşık olduğun kadına onu bunu yaptın mı demeyeceksin herkesin gizli bir ve saklı bir bahçesi var biz erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık değiliz Neyi sorgulayacaksın
Hayir
Sevdikten sonra geçmiş benim için önemli değil.
Grup bile yaptım anlatayım mı
Eveet
Hayır evlenmezdim
Evrt
ağzına verilmiş kızı ben ne yapayım
bakire ama
benim gözümde bakire değil
Hayır
Snede benimkini alsan olur mu
Yok. m...
Benle niye yapmadın
Evet