Cinsel Yaşam Daha önce başkalarıyla sevişmiş kızla evlenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Daha önce başkalarıyla sevişmiş kızla evlenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evlenirim tabi ki de evet 0 0 Yorumla
ardesen34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bu işler tek taraflı olmaz, bende yaptığım için problem etmem.Her şeye eşit...Benden sonra yapmasını istemem... 0 0 Yorumla
Masal16363 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% 1 yıl Maşallah yorumlara bak herkes ne kadar dürüst olmuş sorsan tertemiziz derler ben şunu diycem hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek 0 0 Yorumla
GözlemciÜyee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Benim için öncelik daha önce başka biriyle sevismis olup olmaması değildir. İffet sahibi biri olmasıdır. Bunun da bekaretle pek bir ilgisi yoktur 0 0 Yorumla
oguzyldran0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl O iş oraya kadar geldiyse seks olmuştur bence dürüst olması çok önemli şimdikilerin çoğu arkadan veriyor ön temiz kalıyo 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben dürüst kadın isterim, beni aldatsa bile kalkıp bana aldattığını anlatacak kadar dürüst kadın olmalı.#DerbederBerk 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sadece sevişmiş olduğuna inanan olmaz ki oraya kadar giden ilişkiye de girmiştir 1 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Evlenirim tabiki ne olacak yeterki uyum olsun 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ben yaşamadığım için hayır geçmişte bende yaşıyor olsam evlenirdim 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. neden evlenilmeycek anlamadım ben sevdikten sonra o kızın geçmişinin çok bir önemi yok ki 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu yaşanmış hikâyeler anlar senle mezara kadar gitmeli dile getirilmemeli 0 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Bnden öncesi bni alakadar etmez 1 0 Yorumla
yusuf-kenan Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl şimdilerde kocaya sıfır km giden kız kalmadıki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gönül elektrik aldıysa olur. 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Evlenilir. kuzum değilse 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Evlenilir. Kimse sevişti diye kötü kadın olmaz. 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Kaldı mı yapmayan 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Sormam bunu evleneceğim insana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek olsam evlenmem Öyle erkekle de evlenmem 2 5 Yorumla Muhendis16 1 yıl Öyle erkek bulamazsın demekki bekar öleceksin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo temiz kalan erkekler hala var. Yorumla Muhendis16 1 yıl Evet ama nadirdir benim gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle olsaydın ilk cümleyi kurmazdın Yorumla Muhendis16 1 yıl Onyargiyi fazla yuklemissin kendine Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Evlenmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
evlenirim tabi ki de evet
Bu işler tek taraflı olmaz, bende yaptığım için problem etmem.
Her şeye eşit...
Benden sonra yapmasını istemem...
Maşallah yorumlara bak herkes ne kadar dürüst olmuş sorsan tertemiziz derler ben şunu diycem hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek
Benim için öncelik daha önce başka biriyle sevismis olup olmaması değildir. İffet sahibi biri olmasıdır. Bunun da bekaretle pek bir ilgisi yoktur
O iş oraya kadar geldiyse seks olmuştur bence dürüst olması çok önemli şimdikilerin çoğu arkadan veriyor ön temiz kalıyo
Ben dürüst kadın isterim, beni aldatsa bile kalkıp bana aldattığını anlatacak kadar dürüst kadın olmalı.
#DerbederBerk
Sadece sevişmiş olduğuna inanan olmaz ki oraya kadar giden ilişkiye de girmiştir
Evlenirim tabiki ne olacak yeterki uyum olsun
ben yaşamadığım için hayır geçmişte bende yaşıyor olsam evlenirdim
neden evlenilmeycek anlamadım
ben sevdikten sonra o kızın geçmişinin çok bir önemi yok ki
Bu yaşanmış hikâyeler anlar senle mezara kadar gitmeli dile getirilmemeli
Hiç sexs yapmayan erkek oldukca zor bu zamanda gercekten cok zor
Bnden öncesi bni alakadar etmez
şimdilerde kocaya sıfır km giden kız kalmadıki
:) kaç adet başkası ile sevişmiş?
Gönül elektrik aldıysa olur.
Evlenilir. kuzum değilse
Evlenilir. Kimse sevişti diye kötü kadın olmaz.
Ne var ne oldu sevişince
Kaldı mı yapmayan
Sormam bunu evleneceğim insana
Erkek olsam evlenmem
Öyle erkekle de evlenmem
Öyle erkek bulamazsın demekki bekar öleceksin
Yoo temiz kalan erkekler hala var.
Evet ama nadirdir benim gibi
Öyle olsaydın ilk cümleyi kurmazdın
Onyargiyi fazla yuklemissin kendine
Sevismeyen kız kaldımı acaba
Evet