Cinsel Yaşam Eski sevgilisi ile öpüşme, ön sevişme yapmış biri ile evlenir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Eski sevgilisi ile öpüşme, ön sevişme yapmış biri ile? Eski sevgilisi ile öpüşme, ön sevişme yapmış biri ile evlenir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Tabi ki evlenirim geçmişi beni ilgilendirmiyor. 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Saçmalama.. ne var ki bunda.. hem bu bilinemez.. ayy Allahım kixlarimiz da bunlara takmış ki düşün erkeklerimizi 1 0 Yorumla
TomrisHatunss Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Geçmişi onu ilgilendirir sadece çok fazla kızla olmuşsa büyük ihtimalle istemezdim. 2 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Abla herkesin yaptigi sey bu gayet normallestirlmis 1 0 Yorumla
wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kim evlenmek ister ki genelde şimdiki nesil kızlar yapmayan var mı 1 2 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl erkekte yok size layık işte Yorumla wrogue +1 yıl Size layık nedemek ben hiç yapmadım sevdiğim kadın ilkim olsun istiyorum Yorumla
ecstasy11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl 2 3 yıllık sevgılım oldu hiç bişi ypamadım derse inanmayacaksın ztn 0 0 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl ben yapmamissam o da öyle olmalı , yapmışsın bende öyle bişey ok sorun olmaz karşıklı her şey 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle şeylere takılmam eski eskide kalmış bende aynı şeyleri yaptığım için sorun etmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Türkiyenin gerçekleri bellidir. Ellenmemiş kız arayan yalnız ölür. 1 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. genelde yapan çok ama saklıyan bir o kadar çok nerden bileicen kişileri açık açık söylediyse ne yapıcan ya devam ya kes 1 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu zamanda yapmayan var mı 2 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl takıntı yapmam bizde çok mübarek sayılmayız çünkü 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Nolcak ki… evlenilir güven ve sevgi varsa 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenirim. 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Neden evlenmeyeyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstemem ama öyle biri kaldı mı ki 1 5 Yorumla aicha_ +1 yıl Ben 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten hiç bişey yaşamadın mi? Yorumla aicha_ +1 yıl Hayır sevgilim bile olmadı 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışabilir miyiz? Yorumla aicha_ +1 yıl Beni hak ediyorsan buyur 😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Devamı da olmuştur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tabi ki evlenirim geçmişi beni ilgilendirmiyor.
Saçmalama.. ne var ki bunda.. hem bu bilinemez.. ayy Allahım kixlarimiz da bunlara takmış ki düşün erkeklerimizi
Geçmişi onu ilgilendirir sadece çok fazla kızla olmuşsa büyük ihtimalle istemezdim.
Abla herkesin yaptigi sey bu gayet normallestirlmis
Kim evlenmek ister ki genelde şimdiki nesil kızlar yapmayan var mı
erkekte yok size layık işte
Size layık nedemek ben hiç yapmadım sevdiğim kadın ilkim olsun istiyorum
2 3 yıllık sevgılım oldu hiç bişi ypamadım derse inanmayacaksın ztn
ben yapmamissam o da öyle olmalı , yapmışsın bende öyle bişey ok sorun olmaz karşıklı her şey
Böyle şeylere takılmam eski eskide kalmış bende aynı şeyleri yaptığım için sorun etmem
Türkiyenin gerçekleri bellidir. Ellenmemiş kız arayan yalnız ölür.
genelde yapan çok ama saklıyan bir o kadar çok nerden bileicen kişileri açık açık söylediyse ne yapıcan ya devam ya kes
kendine denk birini bulsun
Bu zamanda yapmayan var mı
Evlenirim temiz insan yok zaten
takıntı yapmam bizde çok mübarek sayılmayız çünkü
Olabilir bende cok sey yaptimm 🙂
Nolcak ki… evlenilir güven ve sevgi varsa
İlerisi olmadıysa evlenirim
Evlenirim. Bana ait olduğuna inanırsam
1 defa olmuşsa kabul edebilirim
Olabilir
kim sütten çıkmış ak kaşık
Evlenirim.