Sevdiğim kız geri döndü ve değişmiş şekilde nedir niyeti sizce?

1 yıl önce birisini sevmiştim ve kendisine bunu anlattım oda şuan böyle bişey düşümediği söylemişti ve ondan sonra konuşmaya başladık 1 yıldırda devam ediyorduk konuşmaya ama 5 ay önce kavga ettik ve konuşmayı kestim oda kesti tabiki ama aradan ay geçmedi tekrar kendisi konuşmaya başladı hiçö birşey olmamış gibi mesaj attı ve tekrardan konuşmaya başladık kızla 3 aydırda konuşuyoruz ama kızda baya bir değişme gördüm 3 aydır nazik bana ve yaptıklarım akarşı olsun herşeye karsı anlayışlı alttan birisi oldu. şimdi ben bu kızı niyetini pek anlayamadım acaba bana karşı bu ayrı kaldığımız zamanda içinde birşeylermi oldu. olduysa bunu bana neden direk demiyor merak ediyorum yoksa kız gururmu yapıyor ilk seferde olmaz diyen kendısı oldugundan benden yeni bir hareketmi bekliyor bu yönde. kızı konuşması ve bakışı her yönde değişti çünkü hatta bazen denk geldıgımızde fark ettırecek sekıldede bana bakıyor. ben şimdi ne yapmalıyım yani kız durduj yere birden hiç birşey yok gibi geliyor mesaj atıyor konusmaya başlıyoruz konusması ve bana karşı anlayısı değişiyor artı bana bakarkende bakışları dıkkat çekecek duzeyde ama bu bakışları bana bu cocukta benı sevıyor diyemı bakıyor yoksa içinde birşeylermi var diye baktıgını tam olarak çözemiyorum ayrıca bu davranıslar yenı bır teklıf bekledıgının belırıtısımı onuda anlayamadım sizce ne yapmaya çalışıyor yada niyeti nedir bu kızın
Sevdiğim kız geri döndü ve değişmiş şekilde nedir niyeti sizce?