6-7 aydır bir kızla konuşuyordum seviyordum onu çok ve 1.5 ay önce bir ilişkisi başlamıştı ve iletişimi kesmiştim 1 ay sonra mesaj attı tekrar konuşalım diye ama hala o zaman ilişkisi devam ediyordu. Hiç bir şey arkadaşlığımızı bozamaz felan lar dedi. İnstagram dan takip edilmeyi kabul etmedi ilişkisi olduğu için yanlış anlar gibisinden birşeyler dedi sadece wp üzerinden konuşalım dedi.
Neyse konuya gelirsem bugün instagram dan istek yolladı ve öne çıkan hikaye kısmından ilişkisi olan çocuğun resimleri kaldırmış ama hala takip ediyor. Birlikte Uludağ gezmeye gidelim mi diyor ilk başlarda konuştuğumuz gibi konuşmaya başladı. Şimdi bunu ilişkisi bozulup geri mi geldi?
Neyse konuya gelirsem bugün instagram dan istek yolladı ve öne çıkan hikaye kısmından ilişkisi olan çocuğun resimleri kaldırmış ama hala takip ediyor. Birlikte Uludağ gezmeye gidelim mi diyor ilk başlarda konuştuğumuz gibi konuşmaya başladı. Şimdi bunu ilişkisi bozulup geri mi geldi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni onunla kıskandırmak için kullanacaktır bunu bir kadın olarak söylüyorum bence kanma kadınlar tehlikelidir ne yapacağı belli olmaz.
Onu kıskandırmak için seni kullanacak büyük ihtimalle. Saf birisi olduğun yazından anlaşılıyor. Yol ver gitsin.
Kanka hala o içimdeki sevgi devam ediyor nedense çok denedim uzak kalmayı o da bende 1 hafta sonra yine konuşmaya başlıyoruz
şu an aptal aşıklar gibisin. Başkası ile olan kıza sevgi? Saçmalama. Seni sevse seninle olurdu. Onun istediği şey sen değilsin verdiğin ilgi. Ve diğerlerine karşı olan kullanabileceği varlığın. Kıskandırmak için. Biraz tip varsa zaten baştan tamam oluyor.
Haklısın kirvem çok ilgi gösterdim buna. Tam unuttum demiştim lap diye mesaj attı tekrar konuşalım diye yine aynı yere dönmüş oluyorum
Bu kadarına irade gösteremiyorsan daha beter olaylarda yıkılabilirsin :D Yapma böyle. Çok seversen düzerler diye bir laf var. Kendine saygını kaybetme.
Çok yeri oldu bu laf haklısın vallahi. Bayramdan sonra buluşalım diyor direk, Ömer olduk şimdi ezel mi olayım
Başkaları ile görüşmeye başla. Kıskanır gibi yaparsa gül arada sırada. Biraz önemsemiyor gibi davran. Sonra da yol ver. İlgisi varsa dönmek için çabalayabilir yoksa zaten direkt eskisine ya da yenisine yol arar :D
aynen öyle olmuş gibi duruyor
İlişkisi olup olmadığını nereden öğrenebilirim ki
resimleri kaldırmış ya
Ama takip ediyor hala orada şüphelendim
kavga etmişler veya ayrılmışlardır
İlişkin nasıl gidiyor diye de söylenmez şimdi merak ettim 😑
deki noldu eniştemle ayrıldınız mı adasd :D
Hahahha öyle denmez ya yerin dibine soktun
seni arkadaş yerine koyduysa sende ona arkadaş muamelesi yap birazda o kudursun
Naber kanka felan mi diyim. O bi araa yapmıştı bunu sonra şaka şaka felan dedi. 1 hafta sonra ilişkisi başladı 😸😸
kanka hayırdır eniştemle ayrıldınız mı de :D
Enişte sıkıntı olur ya 😸😸 böyle çaktırmadan öğrenme taktiği
Kıskandırmak için kullanıyorda olabilir.