45 gündür ayrıyız birbirimizi çok seviyorduk tartışıyorduk kavga ediyorduk ama hemen barışıyorduk son kavgamız çok ağırdı beni çok sevdiginden eminim 45 günde aradım sordum evine gittim çiçek aldım doğum günüsü vardı evine gidip hediye ve pasta aldım özür diledim kaç kere kabul etmedi bi şans var mı unut demeyin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbu ilk ayrılışınız ise için rahat olsun geri döner 5 veya 6 defaysa ya da artık fazlaysa seni çok seviyorsa ayrı duramaz ama keskin kararlı inatçı biriyse özler ama dönmez gururundan dostum
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki bisi yapmalımiyim
- +1 yıl
ilk adım sen at dostum hiç bir şey kaybetmezsin bu onun çok hoşuna gider emin ol tüm cesaretini topla tüm kalbinle yaz veya ara gitsin çünkü bu süre uzar ise artık seni unutup hayatına başkaları ile devam eder
Soran+1 yılHer seyi yaptim çiçek aldım kapısına gittim kapıyı açmadı doğum gunusunu kutladim 8 gün önce instgram açmıştı bir sürü erkekleri takip etmiş dayanamadim yazdım yazıklar olsun sana bir suru erkekleri takip etmissin dedim sonra hepsini çıkartı benim aldığım hediyeyi profil fotosu yapti ama her yerden engellemiş beni hiç bir şekilde ulaşamıyorum geçen yolda karşılaştık konuşmadık gecip gittik sadece
- +1 yıl
her türlüsü şimdi geliyor benim aklıma seni kıskandırmak dikkat çekmek acı çekmeni üzülmeni istiyor olabilir ama bir yandan da seni çok seviyor ama barışmak istemiyor da olabilir gene aynısı olur korkusuyla fakat o kadar erkekleri takip etmiş illaki aralarında birinle konuşup sohbet etmiştir buna emin ol birde aynısını sen yap bakalım o ne tepkiler verecek hiç denedin mi?
Soran+1 yılBen öyle bisi yapmadım yapmamda ihanet edermiş gibi hisederim oda eğer baskasiyla falan konuşur sevgili olursa zaten askimdan ölsemde gebersemde kabul etmem onu
- +1 yıl
illaki birisiyle konuşuyordur onca zaman ayrı kaldınız
Soran+1 yılPeki donersede tahminince ne zaman döner
- +1 yıl
Dostum açık açık söyleyeyim her şeye doyup artık sıkıldıgında seni yan cep olarak görüp geri döner ancak eski halinden eser kalmaz bir kere bittimi eskisi gibi olmuyor kendimden biliyorum
Soran+1 yılInan beklemek kadar yoran bisi yok hep bi umut kovaliyorum acaba engelli kaldirdimi yazdimi diye kendimi yigip bitiriyorum bütün gün 98 kgdan 85 kgya kadar düştüm düşünmekten kafayı yicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
+1 yılben 1 bucuk senedir geri dönmeye calısıyorum ne diyon
12 Yorumla
Soran+1 yılValla kaçan kovalaniyor heralde
- +1 yıl
dogru simdi ben kacıyom
Kavgaya bağlı ama 45 gün olmuş daha dönmez gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi sans yok cidden
+1 yılSanmıyorum döneceğini
012 Yorumla
Soran+1 yılBizim burda oturuyor her gün beraberdik yediğimiz içtiğimiz bir gitmezdi her yerde anılarımız var 1 yıl olmuştu ne bilim bekliyorum ben hala
- +1 yıl
Sevse çabalardı bitirmiş gibi duruyor
Soran+1 yılO kadar emindimki o beni daha çok seviyordu ailesi de beni çok seviyordu bilmiyorum hala bekliyorum
- +1 yıl
En sonki kavganızın sebebi neydi
Soran+1 yılBenim telefonum bozuktu 4 5 gün annemden annanemden arıyordum sonra ananem kızla konusmak için aradi konuştular Ananem bu kız çok uyanık fena dedi benimde boşluğuma geldi kıza söyledim 2 gün iyidik sonra teyzesine teyseside annesine söylemiş annesi bidaha akşam cikmicaksin onunla demiş kız bana söyledi bunları ben altan aldım hep dedim o anlamda söylemediler vs. Yemin ettim inanmadi sabah fotoları falan silmiş engellemiş beni akşam ulaştım yazıştık daha çok büyüdü olay ağıza alinmicak laflar söyledik ikimizde ben daha ağır konustum sonra tamamen engelledi beni yapmadigim şey kalmadı annesiyle yüz yüze konuştum annesinin yanında ağladım bana dediki zamana bırak olum
- +1 yıl
Kız haklı aslında. Senin hatan çeneni tutamamk olmuş. Hangi kız sevgilisinin annesinin ona bu kız çok uyanık fena demesini ister ki? Ben olsam ben de konuşmazdım. Sana da ders olsun bu olay. Ayrıca oldu ki barıştınız diyelim o kız annenin söylediği lafı hiç bir zaman unutmayacak yani nerden baksan bitmiş bir ilişki
Soran+1 yılIyi de bu kötü bisi degilki saf salak olmaktansa uyanık olmak iyi bisi
- +1 yıl
Hoş bir cümle değil. Çok uyanık fena lafından anladığım şeytana pabucunu ters giydirir lafı gibi. Ayrıca sanki annenle kızın dedikodusunu yapmış gibi olmuşsun. Ve o kızı da kovalama bırak isterse döner zaten
Soran+1 yıl24 saatin 4 5 saatini yan yana geçiriyorduk hiç mi aklına gelmiyordur
- +1 yıl
Geçmişe dönmekle geçmişi silmek farklı şey unutma
Soran+1 yılBekliyorum seviyorum deli gibi 98 kgdum 85 kaya kadar düştüm hiç bir şey yiyip içemiyorum unutamıyorum işte aklıma geliyor spor salonunda her yerde aklıma geliyor o beni tavladi ama ben daha çok sevmişim
- +1 yıl
Bu gece de senin için yakalım😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılben dönmezdim kibar ol sende
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
45 gündür tepkisizse umutlanmayin
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni instgram açmıştı geçen gizliydi ama takipçileri ama ben ulaşabildim fakeden yazdım yazıklar olsun sana bunca erkegi takip etmişsin diye sonra hemen takipcilerini çıkarmış ve benim aldığım hediyeyi profil fotosu yapmış
+1 yılunut
01 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler