AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
sevdım.. en delı sevdaları yasadıgıma ınanıyorum.. dısardan bakınca hep mantık hataları vardı ama ben bıle bıle sevdım..
Sevdim.. Sevgimi haketmeyecek birini hemde. O koskoca sevgimi parçaladı durdu her seferinde. Sevdim ama doğru insan değildi.. Şimdi sudan çıkmış balık gibiyim :(
ya bırakın bu ayakları seven adamı sevmezsiniz bıkarsınız sıkılırsınız, ... adamı yere göğe sığdıramazsınız şov yapmayı kesin
bir yudumda sarhoş olmak kadar imkansızdır, şimdi tekrar aşık olmak
Gazapizm 😊
ağabey
Sevmek? Valla çoğu kişi sevgi ile seksi ayırt edemediği için bende onlara ayak uyduruyorum. Seveni seviyorum. Sevişenide S... :D
Sevmek mi? Ölüyorum şu anda. :( çok demek bile az kalır. O bana bir adım atsa ben ömrümü önüne sererim onun. Deli gibi mi dersiniz divane mi dersiniz ölümüne mi dersiniz. Işte ben öyle sevdim onu. Ve hâlâ seviyorum :( ve bıraktı beni :'(
Sevmek önemli değilki kime sorsan seviyor
Önemli olan güvenim bırakmamakta azizim.
ne olursa olsun bırakmamakmı lazım?
İhanet hariç tabi
çok sevdim çok sevdiğime de pişman edildim ama şunu öğrendim sen karşındakini değil karşındaki seni sevecek asıl o zaman mutlu oluyorsun..
:( Off tamda bu zamanlar yaşadığım duygu bu işte yanmakta laf mı bazen kavruluyor insan
ne oluyorsa insan kendine yapıyor ne olursa olsun her şey sana kalıyor gidenler gidiyor sen yine sen kalıyorsun ve kendi benliğinle savaşıyorsun kısa sürede kurtulman dileği ile diyeceğim arkadaşım.
gerçekten sevdik ama bizimkisi rüyaymış kaldı gitti öyle
Bir masalmış geçen yıllar
Kaç yaprak var elimzde
Aşk bir rüyaymış uyandık
Adı kaldı dilimizde
Sevdikte sevilemedik be. çok sevmesine gerek yok. az sevsede yeterdi. yıllarımı vermiştim. bunca zaman kandırmış beni. suç onda değilki. bende. sevilmeyen o değil sevilmeyen ben
sevdik ulennnnn
https://www.youtube.com/watch?v=0b2AX7h70p8Her zaman en ufak bişeyde aklına gelir ve kudurursun eğer gerçekten sevdiysen. Kimseye belli etmezsin kimse seni anlamaz üzerinden yıllar bile geçse aklın sevdiğinde kalır ama onun aklı nerde kalır bilinmez.
Gerçekten sevdim her seferinde biraz daha kırıldım şimdi sevemiyorum
Bende de aynısı oldu hala seviyorum belki ama bilmiyorum gomdum gitti inş tekrar alev almaz
gerçekten ilk kez aşık oldum beni sevmedi. başka birisini sevebilirsin dünyada kaç milyar insan var...
bir defa gerçekten sevdim giderken bana dair ne varsa aldı götürdü ve geride sadece nefes alan bir beden bıraktı
bir kalp ıonun için atıyosa zaten o gittikten sonra başkası için atmaz
Sadece bir zamanlar biri için herkesten vazgeçmiştim.
Gerçekten sevdim, gerçekten arkamdan vuruldum. Sevgiye dair bişi kaldımı bilmiyorum
sevdim ve kaç yıl geçti hala onun gibi olmadı biri..
Sevmek "neden?" sorusuna cevap bulamamaktır.
Bizim hep bir bahanemiz vardı..
Sevdim cok sevdim halada seviyorum oda beni seviyor şükürler olsun
yeniden sevmek için o seveni sevgiyi öldürmek gerek aklında yani :)
Yalan her şey bu dünya da en çok kendini sevmeli insan en çok kendini hep kendini
Hemde nasıl sevdim bilemezler nasıl yandım. Bir yudum suya muhtaç kalmış gibi mi sevmedim yoksa bebeğin annesine muhtaç olduğu gibimi desem bilemedim.
Sevmek? inanın Aile sevgisinden başka bir şeyi bilmiyorum o duyguları hiç yaşamadım yaşamak istemiyorum da.
Yani sevdim ama hiç sevilmedim belki sevildim gòrmedim ama sevdim evet sevmedim diyen insan yalan söylemiştir
hemde nasıl ama sevgimi ona paylaşamayınca kendi kendime yanıyordum ona söyleyemedikçe ateşim körükleniyordu ve daha çok acıtıyordu ya :/
Ay şiir çok ama çok güzelmiş.😔😔😔 Yandım, yandığımla kaldım.😊👍🏻
Mesut Sütçü ye ait 😊
Beğendim. Adamın ne derdi varmış. Nisa yazdırmış.☺️
Sevdim hemde cok hic kimseyi sevmedigim kadar sevdim farkli geldi cunku bana ne mi oldu husran sonu tek basina kala kaldim en koyanda numarami engellemesi oldu hattini degisseydi koymazdi
Çok sevdik be..
https://www.youtube.com/watch?v=gfPnnA7RvhoAşkın * sevince bir boka yaramiyo sadece sevdiginle ve uzuntunle kalıyosun erkeklere deger verilmez bunu daha 1 saat önce anladim
kalptir bu 1 ya da bir kac kez sevebilir.. belki unutulamayanı vardır.. ona da "gerçenten" takılır mı bilemem.
Sevdim ama baktım ki hayrı yok o yüzden bir anlamı kalmadı yani sonra biraz daha mantık ön planda kaldı.
Askinda sevgininde yasananlarinda bir sonu var. Isterse az sev ister cok sev.. her seyin bir sonu olacak. O yuzden ne yaparsan dengeli yapmali
sevdim be ama sevmenin tadına vardım diye sevineyim mi o sevginin karşılığını alamadım diye üzüleyim mi bilmiyorum :/
:) Görünce heyecandan göğüs bölgemde oluşan yanma hissi ve fırtına vuf fena :D Ama platonikte kaldı gitti :D Yalan oldu yani.
Öyle sevdim ki seni
Öylesine sensin ki!
Kuşlar gibi cıvıldar
Tattırdığın acılar..
Bundan sonra sevemem kimseyi
köpek gibi sevdim 4 yıl önce onun için hayatımdan vaz geçtim ama o gitti başaka biriyle beni kıskandırdı o günden sonra lanet ettim kimseyi sevmiyeceğim diye ondan sonrada olmadı
evet uzaktan sevdim. çünkü evliydi ve bir çocuğu vardı. o yüzden içten içe sevdim. ilk görüşte elektrik ve aşka inanıyorum. başıma geldi çünkü.
Evet ilk defa gerçekten sevdim ve hala seviyorum :)
gercekten cok sevdim ama bir kadini degil... monometremi :)
Sevdiğim biri var ama aşk bu değil sanırsam, aşk bize uğramaz :)
bence bu kadar kasmaya gerek yok, ruhunuzu kasvetlendirmeyin, anı yaşayın biraz.
sevdim sevildim. güzeldi. emeği geçen herkese te şe ke ler :D
bir kere sevdim ugrunda agladim ama noldu hicbisey gitti
Evet ve şu an hala seviyorum deli gibi sefasınada cefasınada rağzıyım o benim hrrşeyim
Eski sevdalar kalmadıki nerde o zorluklara rağmen yaşanan tertemiz aşklar şimdi hersey basit ve değersiz seçmenin aşık olmanın da tadı kalmadı
T9 sözlügüne hakaret edecem şimdi bu telefonun seçmenin değil sevmenin arkadaşlar
it gibi sevdim.. canım çok yandı ayrıldıktan sonra.. fakat şunu unutmayın: insanlar tekrar sevebilirler, tekrar aşık olabilirler..
Daha öyle bir hanım evladı ya karşıma çıkmadı ya denk gelmedi ya ben bulamadım ya da daha öyle bir hanımı anneler doğurmadı. Beklemedeyim
heteroseksüel bir kıza aşık mı oldun nisa kim yahu :D lezmisin
Mesut Sütçü ye ait bir şiir nereye çekiyorsun yok artık 😳😳
hahah :d utanma nolcak
Manyağa bak ya😂😂
:D sende çok tatlısın
çooook ama gerçekten sevildimmmi onu merak ediyorum
Şiir süpermiş , sevdim.. Tavanı kadar sokağın, Ve dibi kadar cehennemin...
Olmadı benim , olsaydı unutmazdım halan birşeyler hissederdim.
Ulan iyikide sevmemısım ha herkes pısman anasını kımseyı sevesım gelmiyor :)
hani sana aşkı öğreten adam sana aşık değildir ya o misaldi
seviyorum ama o beni sevmiyor. eşşek hoşaftan ne anlar
ben hergün seviniyorum çünkü motorsiklet kullanıyorum :)