+1 yılÇok sabrettim. Bekledim ve inandım. Yine aptallığın daniskasını yaptım. Nasıl bir insan her seferinde üzülmek için yanlış insanı bulabilir ki? Ben nasıl başarabiliyorum bunu hiç bilmiyorum. Bir insan hiç mi değeri hak etmez? Hiç mi sevilmez? ya da bu kadar nasıl değersiz hissettirebiliyorlar anlam veremiyorum. Sanki çok özverisiz , değersiz ve önemsizmiş gibi davranıyorum. Bu nasıl bir şey anlam veremiyorum. Hayatın bu saçma sapan gidişatı artık bıktırdı tek bildiğim bu. Kimseye güvenmemem gerektiğini, hiç bir insana gereğinden fazla değer ve sabır göstermemem gerektiğini bir kere daha acı bir şekilde algılamış olmam ne hoş. Zaten şimdiye kadar az üzülmüştüm, hiç derdim tasam olmamıştı, hele hiiiiç gözyaşı dökmemiştim ya… İyi oldu bana iyi oldu.
Canım yandıkça uslanacağım belkide…Fazlaca yanmış olsa da, durup bir dindireceğim acımı ve daha sağlam adımlarla yürüyeceğim. Belki yine tökezleyeceğim ama yine kalkıp toparlanacağım. Dizlerim kanaya kanaya büyüyeceğim. Hayatla anlaşa bilmem için kabuk bağlayan yaralarımı kanatmam gerekirse, bunu da yapacağım. Ne kadar canım yansa da bunu yapacağım.
O kabukları tek tek yolacağım ve yoluma devam edeceğim. Emin ol en sonunda iyileşince yaralarım, sen bile gıptayla bakacaksın bana. Hayretler içerinde izlerken beni,“Ahh!” diyeceksin.“Ah keşke böyle yapmasaydım, bunlar olmasaydı."diyeceksin.
Güzel şeylerin hep bir sonu var. Bunu artık anlamayan, yaşamayan kalmadı. Bende biliyordum. Bir kez daha bizzat yaşadım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanlar sanırım ilk aşkları gibi hiç kimseyi sevemiyorlar. Hiçbiri ilki gibi güzel, yalın, dosdoğru, temiz ve çıkarsız olamıyor. O yüzden ilk aşkın acısı da çok kötü vuruyor ve arkadan gelenlere yoğurdu üfleyerek yemekten değil aşık olmak, doğru düzgün yoğun duygular besleyemiyorsun bile. Benim de ilk aşkım bu şekildeydi, ayrılığın acısı üzerinden seneler geçmiş olsa bile halen içimde. Halen aşka küskünüm ve kimseyi sevmiyorum. Şimdilerde o dönemki kendi aşık halimi gözümün önüne getirip, gelip bana "sana aşık oldum diyen" kızlara içimden "bu mu aşık halin?" diyerek burun kıvırıyorum. Herkesin aşk anlayışı kendine olabilir ama karşı cinse olan aşk, bir kedi köpek yavrusuna "aşkım" demek kadar basit değil... Herşeye aşkım diyecek kadar ya da her fırsatta dile getirilip, ağızlara pelesenk edilecek kadar üç harfli bir kelimeden çok çok öte bir şeydir aşk...
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir yerdeyim ki, ne yaşadığımı dahi hissedemiyorum. Birzamanlar sevmiştim, evet. Öyle olması lazım. Çünkü hiç kırılmamıştı kalbim okadar. Ben geleceğe dair bir söz beklerken, o arkadaş umudumu kırmıştı. Benimle aynı şeyleri hissediyordu, emindim. "İlerde bana teşekkür edeceksin" dedi ve gitti. Ben hiç öyle bırakılmamıştım ıssız ayaz'da. Sonra tekrar sevmeye çalıştım başkasını, elime yüzüme bulaştırdım. Cünkü benim umudum kırıktı. Kalbim, cesaretim, yaşama sevincim, masum hislerim hayata küskün. Çocukluktu diyorum. Öyleyse bile en azından küçükken gerçekten sevdiğimi zannetmişim, zannedebiliyormuşum diyorum. Ne diyor Ahmet Kaya "gerçekten sevemezsin sen", işte benden bahsediyor orda. Toprağı bol olsun.
241 Yorumla
+1 yılGerçek sevgi bana göre ne istediğini bilmekti. Ben ne istiyordum, sevilmek. Hiç tanışamadım bu duygu ile demek ki istediğim oda değildi. Çok sonra farkettim ki ben aşk istemiştim. Bir ilişki değil, acısı ile hüznü ile baştan başa buydu. Sonra unutmak istedim. Bu hissiyatı tamamlayamadan kazındı aklıma sevdiğim. Demek ki buda değildi, ben içten içe onsuzluğun garip hissiyatına anılarla başa çıkmak istemişim. Ben böyle böyle yitip gittim. 3 senedir, bana sevmem seni diyen adamın ardından. Bekledim, umut ettim. Ancak ben hiç istemeyi bilemedim. Belkide bundandır aşkı yalnızca onun ardında buldum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelcareM Geri
Öncekileri Gör
O Zaman geriye 1 ihtimal kalıyor. Hoşlandığın çocuk seni yanlış anlatmış arkadaşlarına
Pzt, 05 Eki 21:01
Valla bana bundan başka birşey gelmiyor aklıma bir düşün istersen. Bence yanlış şeyler söyledi arkadaşlarına
Pzt, 05 Eki 21:02
Sanmm yaa bilmdm kii oyle bisi olmsi imknsz ama
Pzt, 05 Eki 21:01
öyle öyle geriye ihtimal kalmıyorki o zaman
Pzt, 05 Eki 21:03
Sen hiç teklifte bulunmayı denemedinmi?
Pzt, 05 Eki 21:05
Yokk etmem ha bide ne oldu , ben erkek arkadaslarmi cagrdm otryrs , mert langert oynamktn cikarkn , bizim masaya baktii ve bana bakarak biyi ile oyndi tera bakti ve arkdslrini beklrkn direk cikti sok oldm ee bu tepkisi neydi
Pzt, 05 Eki 21:08
ulan bu çocukta bir öyle bir böyle valla anlayamadım gitti yahu :) Seviyorsan sev, Sevmiyorsan sevme, Bir sevginin içine nefret asla girmemeli.
Pzt, 05 Eki 21:16
Hahah bende cozemdm iste ztn ya ufff 😭
Pzt, 05 Eki 21:31
Sana bir yazı yazsam okurmusun
Pzt, 05 Eki 21:32
Benim hayatımı anlatan bir yazı yazdım. okurmusun? Anlatabilsem keşke içimden geçenleri bir bir. Yüreğimde kopan fırtınalardan başlasam. Ve iyiyim ben yalanlarımla devam etsem. Yediğim kazıkları döksem ortalığa. Uğruna ömrümü verdiğim ve yenildiğim savaşlarla tamamlasam itiraflarımı. Ne kadar yorgun olduğumu haykırsam keşke. Geceleri sessizce yorganı başıma çekip ağlayışlarımı gösterebilsem. Ha birde insanlara olan nefretimi tarif edebilsem keşke. Çiğnediğim sözleri saysam mesela. Kaç kere tükürdüğümü yalattı hayat söylesem. Sonra anlattıkça hafiflese dertlerim. Ve unutsam geçmişi. İnsanların kahpeliklerini. Sonra yepyeni bir ben olsam. Pes ettiğim yerden devam etsem hayata. İçten gülümsesem insanlara? Olmaz mı? Olmaz tabi. Ne ben anlatabilirim içimdekileri. Ne de siz dinlersiniz beni. Zaten anlattık diye düğümlenmedimi ipler? İçten olduk diye gelmedi mi dertler? En iyisimi susayım ben. İçimde kalıversin her şeyim. Duygusuz sansınlar beni yine eskisi gibi. :'( :'(00 Yorumla2 yıl bir kızı sevdim karşılıksız belki beni zamanla sever dedim ama sevemedi bir türlü oysa onu ne kadar çok sevmistim bir bilseniz fotoğrafına bakarak ağladığım günleri bilirim o kadar sevmistim benimsemistim ama olmayınca olmuyormus bunu öğrendim herşeyde vardır bir hayır deyip kendi yoluma baktım oysa onun için ne sözler ne şiirler yazmıstım ondan tek bir şans istemistim olmadı olmayınca olmuyor bazen ne yaparsak yapalım zor da olsa vazgectim ondan ümidimi kestim evden işe işten eve kimseyide sevemiyorum kimseylede çıkmıyorum yalnızlığa devam ediyorum l*n herşeyi unuturum da fotoğrafına bakarak ağladığım günü bilirim o günü unutur muyum okuduğunuz için teşekkür ederim.
Kaldırımda tek başına yürüyen kız , korkmasın diye arkasından değil de karşı kaldırıma geçip yürüyen bir adamım benim gibi birini üzdüler be.
Ve tek bir doğru vardır ki, aşk gerçekten yakıyor..40 Yorumla
+1 yılhemde yılladır ve psikolojin yerlebir oluyor hiçbirey umrunda olmuyor hani derlerya birkaç ayda untursun onu diyenlere asla inanma çünkü onlar gerçek anlamda sevmedi gerçek sevginin değeri pararla pula ölçüleme bir tarafa dünyanın servetini koysalr bir tarafa onu senin servein sadece o olur herşeye herkese kulaklarını tıkarsın ve olur ki bırakıp giderse yinede onu seversin ve başkasının olsada nefret etmessin çünkü sen hala o eski aşkını içinde yaşatıyorsundur hani bir şiir vardı.
seversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin ondan
ama o senden ayrılacak
yani elmayı seviyorsun diye
elmanında seni sevmesi şart mı
yani tahiri zühre seveseydi artık
yahur hiç sevmeseydi
tahir ne kaybederdi tahirliğinden
tahir olmakta ayıp değil zühre olmakta
hatta sevda yüzünden ölmekte ayıp değil
yani anlayacağın kardeşim gerçek sevgi acı versede çok güzeldir kimisine manyakça gelir ama isterimki herkes yaşasın.20 Yorumla
+1 yılGene hazan mevsimi başladı. Dökülecek bir yaprağım yok. Yazdan kalma tek bir çiçeğim kalmadı. 4 mevsim sonbahar yaşıyorum. Ne bir çiçek Açıyor ne de tek bir tohum filizleniyor. Ben can bulmadım ki, tohum filizlensin, çiçekler açsın. Ben yazı bulmadım ki, gönlüm yeşersin. Neden hep sonbaharı sevdiğimi anladım. Ben sonbahar insanıyım. Yaz mevsımı bana yaramaz. Ben yaprak dökeceğim. Ben sert lodosları severim. Yerinden sökecek Ağaçları. Tarumar edecek her bir yanı. Ben güneş sevmem, sineme vursun, sıcak sevmem tenimi yaksın. Bana aşk yaramaz. Ben aşık olursam, sevilirsem yaz olur. Yaz mevsimi değil ruhumu alan. Ben sonbahar insanıyım. Terkedilmelere, sebepsiz gidişlere alışkınım. Bana uzun yaz mevsimi gelmez. Az seveceksin, öz seveceksin. Ve habersiz gideceksin. Beni mutlu etmeyeceksin. Beni mutlu edersen, sonbahar biter. Ben yaz sevmem. Çünkü asklar gelir gider. Hep sonbahar kalır. Hazanı yaşayana...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercekden Cok ama cok sevdim halada seviyorum fakat hayat iste insanı öyle bir duruma sokuyor ki tek sınağın o oluyor sinirini muttuluğunu onun üzerinde atıyorsun Ve onun üzerinde sinirini attığın icinde gidiyor yani enazından benim öyle oldu cok pismn oldum kendimi affettirebilmek icin yalvardım ama nafile ağızdan laflar cıkınca geri dönüsü olmuyor mesj attım yüzsüz dedi bana senin krakterin bu degildi dedi birsey diyemedim sustum aradan biraz zaman gecti neden hala senle uğrastığımı biliyormusun dedim seviyorsun dedi assıl uğrasmamın sebebi basımı yastığa rahat koymak istiyorum pismanlığımın sevgimden ağır bastığı icin geceleri rahat rahat uyumak icin uğrasıyorum yazdım birsey yazma
20 Yorumla
+1 yılyorgun gökyüzü bugün ağlıyor
bana eşlik edercesine hem de...
sen bilmiyorsun.
biz hergün ne acılar ıslatıyoruz onunla
arasıra usandığımızda oluyor
ama ben sevdikçe o ağlıyor
o ağladıkça ben yanıyorum
yandıkça eriyorum
gece olunca dertleşiyorum
arada bir penceremden görünen
dolunaya sesleniyorum
işte...
işte o beni anlıyor.
ben hergün kainata haykırıyorum
seni sevdiğimi
deniz gözlerini yıldızlara anlatıyorum
rüyamda başaklara fısıldıyorum
siyah saçlarını
şiirlere atıyorum tüm güzelliğini
ama sonra hep susuyorlar
onlar sustukça ben ölüyorum
aslında hep seni kıskanıyorlar
okyanuslar seni arıyor
içine hapsetmek istiyor
yıldızlar sana kin tutuyor
kainat seni hiç sevmiyor
anlasana işte...
anlasana!!!
hepsi seni arıyor
gelip bana soruyorlar
ben de...
gönlümün her köşesinde,
damarlarımda dolasan kanda
aldığım her nefeste diyorum.
zaten öylesin biliyorum
ama şimdi sen de bil artık
SENİ SEVİYORUM
deniz gözlüm...00 Yorumla
+1 yılAllah'ım derdim.. Bu adam beni sevsin benden en büyük kötülükleri yapmamı istesin ben yine yaparım nolur günah yazma. onun yüzünün bir gülüşü için yapmayacağım yapamayacağım bir şey yok. adam öldür deseydi onu bile yapardım. o beni hiç sevmedi görmedi bile büyüktü benden kardeşim derdi bana.
bir gün rüyamda evli olduğumuzu gördüm. kapı çalıyo o gelmiş işten. çocuğumuz kucağına atlıyo o da beni kollarına alıyo. ona sımsıkı sarılıyorum sonra kayıyo gidiyo ellerimden uyanıyorum. bir süre kendime gelemedim sonra ağlama krizi geçirdim. 1 hafta etkisinden çıkamadım. hayatımda yaşadığım en en en güzel andı o rüya.00 Yorumla
+1 yıl4 yıl boyunca ablasının instagramından belki resmini atar falan diye bakıyorum ara ara. Kendisininkini bulamadım. Bir sefer bulmuştum yanlışlıkla fotoğrafını beğendim. O da ismini değiştirdi. Bu aşk değil ama daha farklı birşey. Aşkta netice bekler insan ben netice beklemiyorum ama iyi birşey olmadığına eminim. Psikolojik bir hastalık gibi. Hiçbir zaman uçamayacağımızı bilsekte çoğumuz uçarken hayal ederiz kendimizi onun gibi. Yokluğunda sonunu görebilmek gibi. Berbat birşey. En güzeli evlenmeden bunları yaşamamak belkide òlene dek silinmeyecekler anılar hafızamdan. Şizofreni hastası gibi yaşayacağım belkide.
00 YorumlaÇok sevdim
Adına aşk diyemeyecek kadar çok
Gözümden sakındım onu
Ayrılığını yaşayınca herkesten sakladım aynı zamanda
Şimdi ne mi oldu
Hepsi geçmişe ait tatlı güzel anılar olarak kaldı120 Yorumla
+1 yılyanacaksın kalacaksın sonra bidaha yanacaksın butun sozler bogazına dugumlenecek aglayacaksın bazı zamanlar goz yasların gozunde kilitlenecek bazen katlanamayacaksın etrafındakilere saracaksın belkide karsına birisi cıkacak farkında olmadan unutmak icn onu kullanacaksın ama onu asla unutamayacaksın sonra pat birisi cıkacak karsına senin gibi belki de senden daha yaralı kalkacak butun hayatını degistirecek evet oda sana unutturamayacak yasadıklarını eski askını ama birdaha onu hatırlamayacaksın cunki sen artık eski sen olmayacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevmek mi her gece oturup Allaha şükür ediyordum bu gecede yanımda bu gecede hayatımda diye onun canı yansa kilometrelerce uzaktan benim canım yanıyordu yani derler ya insan sevdiğine ama gerçekten sevdiğine dokunamaz diye ben saçlarını okşarken bile tedirgin olurdum canı yanacak kırılacak diye en dar zamanımda bir sesiyle bütün yollar ferahlardı gülüşümu cennetten bir parçaydı benim için bir kez elini bilerek ateşe sokar insan bir kez yanar eli ve kalbi sonrasimi tövbe bir daha ne öyle severim diye nede bir daha bu kalbe öyle biri girer diye
Deliye vurursun kendini dalga geçersin hayatla ama bilmezsin ki o dalgada bile bogulursun aslında...00 Yorumla Her sevdiğim kadını gerçekten sevdim... Aradaki fark nasıl sevdiğimdi... Hiç bir zaman birini eskisini sevdiğim gibi sevmedim... Hiçbirinin hatırasına ihanet etmedim.. Birine papatyam derken diğerine mor menekşem derdim.. Her sevdiğim kadını gerçekten sevdim.. Eksikleriyle de sevdim fazlalıklarıyla da..
Sen üç harften öte, kalbe yakınsın.
Sevmek içinde en muhteşem kadınsın...60 Yorumla
+1 yılYangınlarda tutuşmuştu güvercinin kanadı
Kanatlarında anlaşılıyordu , ne kadar çırpındığı
Ve derken hiç yanmamış bir güvercinle karşılaştı
Bir an anladı , bu dert tek bende vardı
Çiğ geldi yanmamış güvercinin tavrı
Bir an derdinden yakındı
Uçmaya devam dedi, nasıl olsa tutuşmuştu bir kere kanadı
Bir an uzaklarda geçen başka bir güvercine daldı
İçerisine sanki yeniden ateşler sardı
Yaklaştı yanına bir soluk aldı
Yarasını önce kendi sardı
Unutup derdini hayallere daldı
Biraz düşünüp sonunda anladı
Derdinin dermanı kendinde saklı00 YorumlaSevdim.
Sevildim.
Yeri geldi kıskandım.
Elimden geleni yapmaya çalıştım.
Ama hepsi geldi ve geçti.
Geçmişe baktığımda, tebessüm ettirecek bir anı olarak hafızamda kaldı hepsi. :)80 Yorumla
+1 yılSevdim ama pişman etti.. bir daha asla o duruma düşmem. O ayrılıkta onun umursamazlığında ben nasıl ağladım nasıl acınaklıydı halim. Ki söz verdim kendime bir asla bu duruma düşecek kadar kimseye değer vermek bu kadar gururunu yerler altına alacak kadar sevmek yok
30 YorumlaGerçekten sevecek kadar ne cesaretim ne de kabiliyetim yok, olmadı böyle bir meziyetim. Çünkü gerçekten sevdiğin zaman gözlerin başka hiçbir şeyi görmez, kulakların başka sesleri işitmez, kalbin sadece sevdiğin kişi için atar. Nereye baksan onu görürsün, yemeden içmeden kesilirsin, argo tabirle Şaban olursun. Gerçek sevgi hatırlamakla olur, gerçekten seven birisi sevdiğini bir lahza aklından çıkaramaz.
50 Yorumla
+1 yılBin sevmek bin defa ölmekmi acaba..
veya sevmek insanin ruhuna ilaçmi
aslında bu denklemi asla cözemedim ben
sevince mutlu.. olmak ve sonra mutsuzluk
insan mutsuzluktan kurtulmak icin seviyor hep
sonrasında ise daha büyük bir mutsuzluga gömülüyor
nedir bunun sırrı o zaman
sevmemekmi gerek o halde
bilmiyorum30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraftayım cennetide gördüm cehennemide, hep sustum içime attım.5 yıl oldu çok kişi geldi geçti ama hiç biri bana soğuk kış akşamlarında yazı yaşatamadı. Birkere seversen eğer gerçekten bidaha sevemiyorsun, tam sevdim artık bitti unuttum diyorsun, bitti işte tamda aradığım kız bu diyorsun bu seferde o olsaydı böyle yapardı. O şöyleydi o böyleydi derken bir bakmışsın sen içinde sevdiğini hala yaşatıyorsun bazen kader diyip susuyorsun işte oradayım susuyorum artık içimde çığlıklar ata ata susuyorum..
00 Yorumla"Korkuyorum seni sevmekten.
Urkek bakislarinin altinda seyrediyorum safligi.
Yuzundeki tebessum anlatiyor yildizlari bana.
Gunes gokyuzunde seni kiskaniyor, bembeyaz bulutlar seni anlatiyor ruhuma. Korkuyorum seni sevmekten.
Incitilmeyecek kadar narin agac dallarina
Ruzgar olmaktan korkuyorum.
Firtinali seviyorum, dalgali oluyor duygularim.
Deniz gibi duraganligina
Dalgalar eklemekten korkuyorum.
Bembeyaz bulutlarinin yanina
Siyah bulutlarin aglamakli gozlerini eklemekten korkuyorum.
Korkuyorum seni sevmekten.
Seni unutamamaktan korkuyorum."
Şairin anlatabildiğince sevdim.00 YorumlaKalbine sor sor bakalım, hiç mi özlememiş beni! Sevdık ya sevmez olurmuyuz şarkılarla sevdik, anılarla sevdik, yemek yerken sevdik, birlikte uyuyarak sevdik, gezerek sevdik, sevişerek sevdik, karsılıksız sevdik, ümitsiz sevdik, hayal kırıklarıyla sevdik en çok ta şu aralar sevmeyi özledik hakkatten nasıl bir duyguydu kendin çok ta aratıyor şu aralar... Ama öyle böyle değil sevmek tanıdıgını, köpeğini, eşyalarını, aileni sevmek gibi değil bu özlenen sevmek yaşanılan aşkı sevmek. Kişiyi unutur insan nefret eder peki o aşk insan hiç mi özlemez onu kalbine sor sor hiç mi özlemedin be aşkı...
00 Yorumla
+1 yılÇok sevdim onu.. Tertemiz sevdim..
Adının anlamına mıhladım yüreğimi..
Onun adına astım.
Çok sevdim onu..
Adam akıllı bekledim beklemekse..
Sabretmekse insana yakışmazdı benim sabrım..
Canım yandı ne tatlı dedim verdiği acı..
Doyulmaz hazları tatdırırken bana kendimde değildimki tadına varayım.. Hep hak verdim her zaman yarın anlıcak dedim acele etme..
Geliyorum dedi kendimi bile kovdum yanımdan yabancılık çekmesin diye..
Gelmedi kovdugum bende gelmedi geri..
Seviyorum dedi nefessiz kaldım..
Dünyanın bütün dillerinde duydum dediğini..
Dünyanın bütün dillerinde gıkım çıkmadı..
Kala kaldım..
En yerinde duramayan durağanlığı taddım..
Sonra sustu.. Haftalarca duyamadım bir hecesini..
Aramadı sormadı.. Aradım.. Sordum.. Cevabı sustu.. Duydum..
Kahraman TAZEOĞLU00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Öyle çok sevdim ki hala seviyorum benimle oynadı biliyorum ama bilmezden geliyorum belki benim için benden ayrıldı diyorum yani sürekli onu haklı kendimi haksız çıkartıyorum öyle aşığım ki ona ben haksız o haklı olsun olsun ki sevgim azalmasın... yeniden sevmekmi onu sevdiğim gibimi asla imkansız öyle birşey malesef olmayacak çünkü insanlar bir kez ölür... EKİN idim oldum harman... EKİN'M <3
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sevdim, ölümüne sevdim. Yüzüne her baktığımda içim titredi. Kılına zarar geldi benim içim yanıp kavruldu. O uyudu ben kalbinin sesini dinleyerek uyudum. O uyudu ben nefes alıyor mu diye kontrol ettim. O uyudu ben Allah'ım nolur bitmesin, nolur alma bu güzel anlarımı benden diye ağladım. Sonra o gitti ben daha çok ağladım. O gitti benim kalbimi de söktü götürdü. İnsan kalbiyle sevebilir ama benim artık başkasına verecek kalbim kalmadı.
10 Yorumlainsan vaktiyle yürekleri fethediyor ve terk ediyor. Terk ettiği yürekte büyük yangınlar başlıyor. Yürek sahibi yangınlarını dindirmek için, gönül kapılarını bir süre sonra ya kırıyor, ya da tamamen açık bırakıyor.. Yangın söner mi, yüreğin bir katığı olur mu siz biliyorsunuz.
yalnız iyi düşünen bir yangın sahibi, "ebedi hayattaki sevgisini nasıl sürdürecek, nasıl karşılık bulacak" farkında bu düşüncenin de sahibidir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. sevdim hemde çok sevdim gerçekten gözüm sevdiğimden başkasını görmedi. hiç bir şey yokken durduk yere ara verelim sıkıldım senden dedi 20 gün önce. zorla kimseyi sevdiremem kendime. yapacağım bişey yok bundan sonra sevemem tekrar sevemem kimseyi güvenemem arkamdan vuruldum hep kimsenin canını yakmakta istemiyorum uzak duruyorum artık aşk falan bana göre değil bundan asosyal olacam hiç bir şekilde takılmam.
00 Yorumla
+1 yılBilir misin, sevince çok güzel severim ben.
Sevdim. Sevdiğini zannettim, zerre sevmemiş.
Benim olurlarım vardı, onun olmazları.
Ben hallederiz dedikçe, set çekti önüme.
Seven mücadele ederdi, mücadelesiz biri elinden geleni yapmış olamaz.
Ben elimden geleni yaptım, olmadı. İçim rahat.
'Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin. "Peki o ne yaptı?" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.' Nazım Hikmet.00 YorumlaCok fenaydi hemde oyle aci cektim ki anlatamam neyseki gecti artik ama deselerki asik olmak istermisin die olmak istemem cok aci durum eger kotuyse kaybetmekten ble korkarsin senin yanindadir ama onu kaybetmekten korkarsin hep aci cekersin nefes alamazsin asik olmak kotu brsey ya hem cok guzel hemde cok aci
00 YorumlaÇok sevdim...
Uğrunda ölecek kadar,
Her gördüğümde heyecanlanacak kadar,
Gurursuz olacak kadar,
Acımı yaktığı halde sevdim,
Biz birbirimizi çok sevdik ya da ben beni gerçekten sevdiğini sandım..
Ben mi? ben ona canımı veririm..30 YorumlaEvet çok sevdim onun gözlerinde kendimi görmüştüm abartmıyorum her gün rüyamda görürdüm sabah ilk onun sesini duymak istiyodm hep. gece onun iyi geceler mesajı olmadan uyumazdm cok kaptırmıstım kendimi cok sevmiştim
51 Yorumla- +1 yıl
burada Guru'sun ama yaşamda çok gençsin.. Yaşadıkların ilk gençlik döneminin biyolojik/hormonal katkılarıyla olabilir.. Olmayabilir de.. Bunu zaman gösterir.. Bu dönemler su gibi geçer ve üstüne üstüne gelir herşey, Döndüğünde, şöyle bir bakayım dediğinde kül olmuştur herşey..
Hemde nasıl sevmek. İnancinizin zayif oldugu bir anda cok sevip şükretmeye baslarsin. Onun yaninda oldugu her an aslinda icinden belli etmeden dua edip şükredersin sonra Allah onu kendinden çok sevdin diye senden alır. Yıkılırsın kırılırsın, öldüm zannedersin ama yaşarsın. Zar zor nefes alırsın. Zamanla unutulmaz sadece zamanla yokluğuna alışırsın yine de eskisi gibi acıtmaz tabi masanda rakın radyonda Ahmet Kaya yoksa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergun alin yazim olsun diye Yasin-i Serif okumak nedir bilir misin. Her gun o olmak daha cok o olmak dokunmaya kiyamam gozlerine bakip bir hayiri bu kadar tatli mi ifade ederdi insan. Gecenin bir yarisi cani sıkkin diye kalkip 30 km yok katetmek nedir bilir misin? Dokunmadan sevmek iste bunu bildim ben ama ayrilik iki ay sonra nisamlandi inanmistim hayatimi yakti hayallerimi yikti. Bana cok parani yedim vereyim dedi bende yedigin ictigin senin olsun ama kalbin ahini alcam senden semi Allah'a havale ediyorum dedim.
00 Yorumla
+1 yılCanın yanar bir küçücük kıvılcım tüm bedenini kavurur damarlarında gezer Her zerren zarar ziyan akıl kızar kalp akıla karşı suçlu yeniden der bak bunu severiz toparlanıriz olmaz ki olmuyor Seven artık kalp değil akıl oluyor kendini kandıran insanlar gibi kalırsınız tepetaklak ortada dün bugün ve yarına gönüllü birer mahkum evet oldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. ben sevdim diye dusunuyorum bazen insan geri donusu olmayan yola girer ister istemez hayat onu o yola surukler ki sende mecbur kalirsin o yola gitmeye sevmem dersin baska birini sevemem dersin hikayen yarim kalir hayallerin yarim kalir ama kim bilir belki birgun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama ona sorsan ikimizde yandık hatta o benden daha çok yandı ''ona göre'' birde bir çizgiden bakın ikimize onun yangını benim yangınımın yanında meşale kalır, ona suyu tutsan söner bana bağlayın dünyanın tüm okyanuslarını sönmez bu yangın''
ne tuhaf ki ; bir kahvenin nasıl kırk yıllık hatırı varsa onun yüreğinin yüreğime dokunuşunun ise bir ömür boyu hatırı vardı , pazar nişanlanana kadardı bu hatır.
Bana bu sözleri yazdıracak kadar yaktı ya canımı, yaktığı cana karsılık canı sağolsun...00 Yorumla
+1 yılGerçek seven üç beş kişi var diğerleri hep sahtekar oyuncu işin çıkarında inanmıyorum etrafımdaki sevgilere biliyorum çünkü hep birbirlerinin arkasından iş çeviriyorlar bu gerçek sevgi değildir şaklabanlar Facebook instegram bu gibi insanların Aşkı ile dolup taşıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Sevmek mi? Sevmekten öteydi. Tarifi bile yok. Ölmek gibi birseydi...
Siz hic bir erkegin bir kadına 12 yıl boyunca hergun 'seni seviyorum' dedigini duydunuz mu?
Hergun Allahtan onu istedigini? Yillarca kavusmak dua ettigine inanabilir misiniz?
Sonu ne mi oldu? sonu şu; olmayınca olmuyot derler hani ya da bu dünyada adalet diye birsey yok.
maalesef benim olmadi...00 YorumlaEvet sevdim onunda beni sevmese bile hoslandigini biliyorum fakat sirf ayni sinifta olmamiz sebebiyle tam 4 senedir pesinden kosuyorum sirf iliski daha uzun sure surebilsin diye sabolirla dogru zamani nekliyorum.)
10 YorumlaEğer yanmazsan sevdalı olmanın ne anlamı kalır? Sevmelerin sonu isyan değildir, güzel anılardır. Her ne kadarda sonu olmasa, yinede güzel sevebilmektir marifet.
10 YorumlaBir kere sevdim. İlk göz agrım hala da ne yaparsa yapsın başkasıyla olmayı aklımdan bile geçiremiyorum...
10 Yorumla
+1 yılBende sevdimmm... Ve ben sadece tek sefer sevebileceğime inanıyorum. Şu an amaçsız gayet raahat devam ediyorum. Hayat işte...
10 YorumlaÇOK İSTERDİM AMA BEN YAPAMIYORUM
tıkanmış kalbime giden damarlar
şah damarım ha durdu ha duracak
hep bekliyorum zaten kapıyı kim çalacak
ama yok bende o csaret kapnın arkasında kimin oldugunu soracak
kalbimi tekeline alacak birini arıyorum aslında
ama karşıma çıktıgında alll al işte senin diyemiyorum
dedigim gibi korkuyorum sadece korkuyorum
aslında korkum kim oldugunu bilmek degil belkide
BEN HERALDE SONUNU DÜŞÜNÜYORUM ya GİDERSE?00 Yorumla8 sene sevdim ama sevginin mantığı geçemediğini öğrendim bir süre köreliyosun gerçekler illaki gün yüzüne çıkıyor ve hayal kırıklığıyla boğuşuyorsun. Beraber yaşam sürdürmek için sevgi ve özellikle aşkın tek başına bir boka yaramadığını kavrayınca ilişkiden uzunca bir süre soğuyorsun. Kendine geldiğinde ise şüphelerle kafayı yoruyorsun ve ilerideki ilişkilerin sağlıksız bir yaşama dönüşüyor. Bu hayattaki en zor iş sevmek sevilmek birlikte olabilmek ve bunları hayata problemsiz geçirmek..!
00 Yorumla
+1 yılSevdim canımdan kanımdan anamdan çok sevdim ve sevmek çok güzel birsey ama sevilmek nasıl bir duygu henüz tadamadım çok sevgilim oldu gerçek anlamda 3 ilişkim oldu ama ne yazik ki hiçbiri beni sevmemiş :(
00 Yorumla
+1 yılevet sevdim de... ona yaramadı kanserden öldü... bana da yokluğu miras kaldı ...
40 Yorumla
+1 yılseversin ama çok seviyorum deme
seversin ama herşeyden vazgeçttim deme
seversin ama dünyaları verseler sen etmez deme
çünkü sevgide fanidir gerçek sevgi sadece Allaha olandır
takva sahibi olmak istiyorsan fani sevginide Allaha yöneltmelisin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış. Olduğunu bile bile sevdim hemde çok bidaha böyle severmiyim asla çekti arkasına bakmadan canı sağolsun onun yeri hep aynı kalıcak acım bir yana şanslı hissediyorum kendimi gerçekten sevmek nedemek onunla ögrendim şimdi yaşiyorum ama benimkisi nefes alıp vermek sadece bir yanım hep eksik onsuz dua ediyorum dönsün diye yalvarıyorum her gece ne okur dön diye
00 Yorumla
+1 yılİlk defa oldu ve ben hislerini anlalandıramadım uzun süre, ve sesli şekilde bunu kimseye dile getiremedi kendime bile bir sene sonra itiraf ettim, eğer bir insanı farklı görmek ve bakışıyla heyecanlanmak, hayatta yapmam dediğin şeyleri yapmaksa sevmek evet sevdim ve bitirebildim mi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılOlmayacağını bile bile sevmek; göz göre göre düşeceğini bile bile en tepeye çıkmak , yanacağını bile bile ateşe yürümek gibi birşey. Düştük ve yandık...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımdaki ilk kız arkadaşımı belki ilk olduğu için ve kalpte bir kıpırdanma olduğu için. Sonra benim erkek arkadaşım var artık ve görüşmemize izin vermiyor dediği an kaynar sular döküldü üzerimden. Sonra kapılmamayı öğrendim.
00 Yorumla Her aşk bir aldanistir kalp için... her aşk kırılmayı pesinen kabul etmektir... kalp yalandan sevmez, yalandan sızlamaz... kalbe giren gercekten girmistir... ama sadece kalbe girmek yetmez... girdigin kalpte hapsolmaktir aşkı sonsuz kilmanin sırrı...
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=zcLOrm0QpXU
çok sevdik bir zamanlar
00 Yorumla
+1 yılCiğerlerim yana yana sevdim. Tek damla göz yaşına bütün gemileri yakacak kadar aldığım nefesi ona adayacak kadar sevdim belki de Allah bu yüzden aldı kollarımın arasından yanına. 😢
00 YorumlaTek cevabım dokunmaya Kıyamam ak sevmek se üzüldügünde dünya başıma yikiliyorcasina acı çekmek ve sonunda çözüm bulmak sevmek se ben hala gerçekten seviyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. evet sevdim ama ona söylediğim zaman ters bir tepki aldım, ve o günden beri hiç bir kızı sevmedim
ama atlattım artık bu durumları ve beni gerçekten seven birini arıyorum bende00 Yorumla
+1 yılBazı derin yaraların sahibidir en sevdiğimiz insanlar.
10 Yorumla
+1 yılaşırı dindar olduğumu idda edemem ama bazen şu şeriat olsaydı hiç kız yüzü göremezdim ONUDA GÖRMEZDİM O ACIYI TATMAZDIM EN AZINDAN gerçekten şu romantizm 18 YY. gavur icadı gerçekten öyle 4 AYDIR KAFAMI KALDIRAMIYORUM...
00 Yorumla
+1 yılher genç yetişkin insan en kötü hayatında 1 kere gerçek sever.
ama sevmek kavuşmak ona ulaşmak anlamına gelmez bazen imkansızı sevmektir zor olan zorluğu altında da ezilen ama hepsi yaşanmışlıklardan elde edilen birer tecrübedir.00 Yorumla
+1 yılToprağın yağmuru sevdiği gibi sevdim dünyanın güneşi sevdiği gibi sevdim. Çok sevdim beklentisiz cinsellik düşünmeden sevdim. Sonuç. artık başkasıyla evli.
20 Yorumla
+1 yılevet sevdim gerçekten. iliklerime kadar yasadım o duyguyu. ama bı daha olmadı. hiç kimseye karsı hıssedemedım aynı seylerı
00 YorumlaAnlatılmaz ben anlatamam anlatsamda önemini yitirmiş hala canlı bile olsa kelimeler elimden agzımdan cıkmaya utanır artık...
00 Yorumla- Devamını Gör (316)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat