Hiç birini çok sevdiniz mi?
Sevdimmi ,
Huclerime kadar severim , ozaman gözüm başka hiç bir şeyi görmez 🚬🚬🚬🚬
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiç birini çok sevdiniz mi?
Sevdimmi ,
Huclerime kadar severim , ozaman gözüm başka hiç bir şeyi görmez 🚬🚬🚬🚬
Çok sevmek diyemem, bir şeyler hissettiğim kişiler oldu ama bu hislerden kurtulup geriye bakınca bunun sevgi değil duygusal boşluk olduğunu anladım.
Duygusal olarak yalnız hissetmeyi bırakıp, büyüdükten sonra kimseye karşı bir şey hissetmedim.
Allah herkese kıymetini bildiği ve kıymeti de bilinen hakiki muhabbet nasip etsin.
Amin, cümlemize
Amin ecmain bilmukabele
Bi kez gerçekten sevdiğim ve ondan vazgeçmek çok zor oldu ama çünkü öyle noktaya geldim ki bana zarar veriyordu bu sevgi. Bazen insanlara yaramaz birine sevdiği duymak çünkü bi yandan severken de bi yandan üzülüyorsunuz.
Allah herkese kıymetini bildiği ve kıymeti de bilinen hakiki muhabbet nasip etsin.
Sevmiştim ama sevilmedim sevildim sevemedm
Amin ecmain bilmukabele daha güzel günlerin olur ve olacaktır
Senin isteklerin Allaha ağır gelmez
Sevdim
Amin ecmain bilmukabele
Sizde oylesiniz iyi birisiniz güzel insan
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Sevmedim ve sevilmedim.
Hayır. Kimseyi sevmedim, seveceğimi de düşünmüyorum
Birde neden böyle bir düşünceye sahipsin?
Sevgiyi bildiğimi düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin ecmain bilmukabele de böyle diyenler asıl boylediyenler sevginin kıymetini en çok bilenlerdir
Tahmin ettiğim kişimisiniz?
?
kişisel sorulara cevap vermiyorum
Kişisel soru değil masalsız kaldım senmisin?
@ЛҽЬula_
? Evet ya da hayır diyebilirsiniz
Amacınız?
Bir amacım yok biraz meraklıyım bir kaç yorumuna denk geldim bu sitede böyle sözler yazacak sadece 1 kişi aklıma geldi o zannettim
İnsanları değil, öğrenebileceğiniz ve ufkunuzu açacak bilgileri merak etmenizi öneririm. Şahsen rahatsız edici bir durum.
Tavsiyeniz için teşekkürler çok şükür kendimi geliştiriyorum kendimde en nefret ettim konu yanlış anlaşılmak suizan yapıyorsun... kusura bakmayın rahatsız ettim için hakkınızı helal edin özür dilerim
Hakkınızda herhangi bir varsayımda bulunmadım sizin aksinize. Rahatsızlığımı dile getirdim sadece zira sürekli sırf "merakınız" hasebiyle bildirim alıp durmaktan hoşlanmıyorum. Önemli değil, kul hakkı gibi bir konu yok. Üslubum rahatsız ettiyse veya incittiysem bende özür dilerim. Hakkınızı helal edin.
Estağfurullah ne özrü kusura bakma benim merakım di benim hatam sorun değil
Evet sevdim hemde gözüm ondan başka kimseyi görmeyecek derecede sevdim ve halada seviyorum
Yalandan hiç sevmedim ki.
Amin
Amin. Ecmain bilmukabele
kendi kendine gelin guvey olmaya son
insan o hataya bi kere duser
Yani zamanında sevdik
Platonik sevmiştim
Sevdim
sevdim
Amin
Amin ecmain bilmukabele
sevdim...
Amin inşaAllah
Amin. Ecmain bilmukabele
Sevdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?