Bu sayfa'da rastladığım bir olayı dile getirmek istedim.Bu sayfa'da bazı arkadaşların edebiyat okumadan,tarih okumadan,DNA bilgilerini bilmeyecek kadar biyoloji bilgisine sahip olmadan Türkiye Türkleri'nin sadece %8i %10u gerçek Türktür diyenlere bir cevap niteliğinde bir video paylaşmak istedim.
Not: Madem gerçek Türk'sünüz hani orta boy,hani çekik göz diyenler,Türk'ün sarışını da vardır,mavi gözlüsü de vardır.2.si Kur-an kaynaklı olarak yazılan Ebul Gazi Bahadır-Han'ın Şecere-i Terakime adlı eserinin gerçek nüshasını alıp okumayı denerseniz,orada geçen bilgileri tek tek Kur-an ayetleri ile kıyaslarsanız dünyada ki tüm milletlerin Hz.Adem soyundan gelen Hz.Nûh'un torunları olan TÜRK,RUS,ÇİN'den türediğini de göeceksinizdir.
İyi forumlar
Not 2: Kuduz köpeklere hırlamak serbest,it ürür kervan yürür.
Not: Madem gerçek Türk'sünüz hani orta boy,hani çekik göz diyenler,Türk'ün sarışını da vardır,mavi gözlüsü de vardır.2.si Kur-an kaynaklı olarak yazılan Ebul Gazi Bahadır-Han'ın Şecere-i Terakime adlı eserinin gerçek nüshasını alıp okumayı denerseniz,orada geçen bilgileri tek tek Kur-an ayetleri ile kıyaslarsanız dünyada ki tüm milletlerin Hz.Adem soyundan gelen Hz.Nûh'un torunları olan TÜRK,RUS,ÇİN'den türediğini de göeceksinizdir.
İyi forumlar
Not 2: Kuduz köpeklere hırlamak serbest,it ürür kervan yürür.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer