Kız arkadaşım işe girmek istedi evlenmemiz için para lazım deyip işe girdi. Farklı ilde ailesiyle kalıyor. Aradan bir buçuk ay geçti şimdi makyaj yapıyor ,Süslü kokonolar gibi yapıyorkendini. Benim hatlarımı bulmaya çalışıyor.. ayrılmak istiyor bana kötüdavranıyor, evlilik fikrini unutmuş şimdi okucam diyor. İşte molalarda aralarda mesaj dahiatmak istemiyor.. İşe giren kız niye böyle değişiyor.. Ne yapmalıyım. yalan atıyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun sebebi işe girdiği zaman yeni yeni insanlar tanımış para görünce ki hemen hemen bütün kızlar istisna harici çok sevdiği aşık olduğu insanları terk ederler kızlar işte böyle mahlukat dünyada bir kıza hiç bir zaman kolay kolay güvenme güven ama mesafe bırak ister evliya olsun kadınlara bir kere güven olmaz çünkü kadınlar şeytanın yarısıdır çünkü şeytanlar kadınların kucağında durur hadisi şerif de var rahmetli dedem de anlatırdı kadına sahip çıkmak istersen bir ayağın başının üzerinde olsun onun fazla kıpırdamasın yoksa dötleri kalkıyor:) bu seni resmen aldatıyoremin ol senden soğumasının nedeni de bu şu an başka biriyle kesin çıkıyor kuşkusuz bunda hiç bir şüphe yok emin ol okuma bahane eğer bunun elinde başkası var ne zaman o ona tekmeyi atarsa sana kulaç açar yeryüzünde kadınlar kadar ahmak mahlukat yoktur seversin kaçarlar, kaçarsan köpek olurlar, ilgilenirsen umursamazlar, umursamazsan benle ilgilenmiyor ,
sigmund freud 30 yıl araştırmış bu mahlukları en son hiçbir şey anlamadım bu mahluklardan der
Uzmanlar yıllar yılı araştırmış sonunda bunlar bir dalgaya benzer ama hele ki çöz yani çözümü yok
aşık olmak boktan bir şey aşık olmayacaksın a.k ne aşkı hepsi boş iş kendi kendini hırpalamanın anlamı yok en iyisi görücü usulu bul evlen zaten en çok boşanma flörtten oluyor birbirilerine karşı yüzleri açılır ilk aylar cicim aylar ondan sonra kim kimden kaçarsa mahkeme kapısına sikeceksin bu zamanda ki değerin olsun kızlar sike gelirler kim sikerse en değerli odur kim dürüstse en aptalı odur piç olursan peşinde koşarlar ondan sonra biz dürüst eli ayağı düzgün erkek ararız katiyen yalan kim pompalarsa odur onun baş tacı ondan sonra giderler kadın sığınma evleri, genelevleri zaten büyük çoğunlu bu yolda giderler bakınız en çok p*rno sektöründe oynayan genelde hep güzel bakımlı demek ki bir yerleri kalkar kendini aşırı düşkün olan işte demek tesadüf değil01 Yorumla
Soran+1 yılimzamı atıyorum..
+1 yılise giren kiz degismez ancak ortama göre haraket etmek zorundadir.Ve bir meslegi olursa elinde esit sartlardasiniz demektir.Bu aslinda iyi bir durum sonucta evlenirseniz iki maasla gecim güzel olur.
Ancak senin onu oyaladigini düsünüyorsa ve yakinlardan birisinden hoslandiysa uzakta oldugun icin senden ayrilmak istiyor olabilir.00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 452 cevap paylaştı. ise baslayinca iyice havaya girmis demekki sevgilin
farkli ortam görünc birde kendi parasini kendi kazanmaya baslayinca kendine güveni gelmis
alinda herhalde sana muhtac olmadiigni düsünüyor, vede belki artik seni kendine laik görmüyor kisaca daha iyi birini hak ettigini düsünüyor olabilir
bunlar sadece tahmin tabiki
en dogrusu yinede kendisiyle konusman acik bi sekilde
ona göre ya ayrilik ile sonuclanir veya kiz kendine ceki düzen verir01 Yorumla
Soran+1 yılhep yanında oldum. ben ona daha iyi işler bulma amacıyla çalışma dedim oda beni çalıştırmıcak diye anlıyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ben bir arkadaşımla birlikte işe girdim oradaki kızlar biraz kokoş erkek fatma kız 180 derece döndü tamamen başka biri oldu her gün aşırı derecede süslenmeler falan kesin çevresinden etkilenmiştir mesela oradaki kızlar çok çapkın herkese asılırlar falan
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen markete girdi. ondan sonra böyle oldu.. Yani şöyle biley bu süreçte üçkez buluştum her buluşmada biraz daha değişme var.. Yani, bir yıl sonra tanıyamıcam galiba..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
İşe giren kız değişiyor deme de SEVGİLİM İŞE GİRDİ TOTOŞU MU KALKTI YOKSA ORDA BAŞKASI MI AKLINA GİRDİ de bence. Yalan da atıyorsa senin niye aklında evlilik fikri var ki zaten o kız ne olduğunu sana şimdiden göstermiş. Evlenseydinizde öyle çalışsaydı ve değişseydi sanki daha mı iyiy olcaktı. Boşver zararın neresinden dönersem kardır diye düşün bence
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zaten evlilik fikrinden vazgeçtim sadece sevgili olarak kalsın artık
+1 yılOrda birileri kızın aklına girmiş bence ya da başkası ilgisini çekmiş.. Seni çabuk bırakabilcek bir insan anladığım kadarıyla bence üstüne gitme aramıyorsa arama mesela gidişatına bırak yani böylece keşke demezsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılseni bırakmam ölürüm diyordu. Şimdiki mesajları ise biraz zamana bırakalım. İlgi falan gördüğüm yok.
- +1 yıl
dediğim gibi ya yeni tanıştığı biri sana karşı davranışlarını değiştirmesini dedi ya da orda gördüğü birini beğeniyor malesef. Eğer onu seviyorsan sessiz kal ama alttan alttan bu tarz davranışları sevmediğini belirt dayanamam diyorsan da buraya anlattığın cümlelerle ona da anlat tepkisi her şeyi belli eder zaten
artık herşeyi başka açıdan tartıyor daha önceden belkide kendini saklıyordu kendinin farkına varınca seninle olamayacağını anlamış bu belki senin için ve onun için hayırlıdır olaya böyle bak ve sende yol verip kendi yolunu çiz
10 Yorumlabence oturup allaha teşekkür et dua bu yüzünü erkenden gördüğün için böle kızlar 2 ortam görünce acılıp sacılıyo normalde evden cıkamadıkları zaman namuslu oluyolar yanlış anlamada gözü açılmış zamanla tanırsın
20 Yorumla
+1 yılorda yeni birini bulmuştur.. yada ortamı ne evleniyosun oku kariyer yap falan diyodur
10 Yorumlaorda yeni birini bulmuştur.. yada ortamı ne evleniyosun oku kariyer yap falan diyodur
26 Yorumla- +1 yıl
cevap vermeme gerek kalmadı :)
Soran+1 yılAYNEN etrafındaki insanlar fikrini değiştirmiş kariyer yap dedikleri ortada .. pişman olacak ama iş işten geccek
Soran+1 yıl23-24 diyelim
Soran+1 yılinşallah onun için yapmadığım kalmadı 14 şubata kadar süre verdim. sora bende gideceğim
+1 yılsen ona az gelmişsin belli ki farklı insanlar görünce değişmiş hayatı
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın beni tartıyor aklınca.. yani beni kalbinde bir yere koymuş yeni giren her kişiyi benden üstün görüğyor..Bende bir yerde müdürüm ama demekki. farklı planları var.. Sevgi bittiyse bitecek.
- +1 yıl
çok geç olmadan görmüş oldun nasıl biri olduğunu
Soran+1 yılhaklısın daha düne kadar seni çok mutlu edicem derken mesajıma bile cevap vermiyor
- +1 yıl
şaşırıyor insan haliyle ama yapacak birşey yok
+1 yılDışarıyı fazla tanıdığı için gözü açılmıştır ama gün gelir kıymetini anlar merak etme.
10 Yorumla
+1 yılİlişkide soğuma var.
bu kızdan sana hayır gelmez emin ol10 Yorumla
+1 yılmaddi özgürlülüğün vermiş olduğu birşey olabilir. bir ihtimalde başka birisinde hoşlanıyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet param var istediğimi alrım. hediye bile istemiyorum diyor
- +1 yıl
üzülme bırak.onunla bir ömür geçmez;)
eskiye gore,gozu acilmis,totosu kalkmis iste!
00 Yorumlaortam degiştirmiş gözü açılmış
00 YorumlaBaska biri var sanırım artık
11 Yorumla
Soran+1 yılvarsa söylemeli bence.. bizde birini buluruz
Çek kenara konuş.
00 YorumlaKalkıyor dötü.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi