Arkadaşlar 1.5 yıllık ilişkim var ama çok sıkıldım sevgilimi seviyorum ancak ilişkimizde kavga bile etmedik şimdiye kadar o kadar tekdüze gidiyor ki heyecan ve tutkumu yitirdiğimi farkediyorum sevişmek bile gelmiyor içimden ilk başlarda çok mutlu olsam da sevgilimin rahat olması hiç kızmaması kıskanmaması batmaya başladı ve hep aynı şeyleri yiyip aynı yerlere gidiyoruz buluşmak bile gelmiyor içimden bu yüzden ama çok iyi biri ve bana çok değer veriyor çok seviyor kendimi nankör gibi hissediyorum ayrılamıyorum ve duygularımdan emin değilim siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Ona aç bu konuyu, o da aynı şeyleri hissediyor olabilir. Muhtemeldir.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
konuştum zaten çok seviyor ayrılmak istemiyor farklı şeyler yapmaya çalışıyo şu an ama bir kere soğumuşum tekrar ısınmaya çalışıyorum değer veriyorum sonuçta bakalım:/
- +1 yıl
Ve tabii farklı şeyler yapma çabası daha da soğutuyor..
- Soran+1 yıl
Yok daha da soğutmuyo da keşke zamanında yapsaydı oluyo yine de şans verdim belki eskisi gibi hissederim yeniden diye
- +1 yıl
Umarım yeniden hissedilir aynı şeyler, zira ayrılık iyi bir şey değil.
- Soran+1 yıl
Umarım :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bu işe. m buldun kıllısını arıyorsun derler
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte beni de nankör hissettiren bu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
sen değişim istiyorsun hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsın biraz değişiklik teklif et sevgiline
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Teklif ettim zamanında sıkıldığımı ilk hissettiğimde şunu yapalım bunu yapalım diye ama hep erteliyodu bu kez ben tutturmuş gibi hissediyodum o söyleyince zorla yaptırıyomuş gibi geliyodu bide sinirlendim yani en son ona bu duygularımı açtığımda farklı şeyler yapma girişiminde bulundu ama buluşmak bile gelmiyo içimden şu an
Hep kadın mılletıne ıyı davranmıyacan derım. Sende o örneklerden birisin.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
hep iyi davranmak farklı ama hiç kavga etmemekte yıpratıyomuş insanı:/
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Farklı heyecanlar deneyin her buluşmada seviniyorsunuz bunu geciktirin
00 YorumlaHiç birseye kizmiyor mu ve kizmasini mi istiyosun
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiçbir şeye kızmıyor kıskanmıyor aramız hep iyi bazen bilerek sorun çıkarıyorum kızsın kavga edelim barışalım bir heyecan olsun diye kızsa da uzun sürmüyo soğuk yapmıyo hiç
- Soran+1 yıl
Yok o kadar da değil de mesela gece bara gidiyorum haber verememiştim 11 kere aramış neden açmadın dedi bardaydım dedim tamam canım dedi:/ bu olmamalı bence
Ayrıl adam tam benim kafada
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki siz hep aynı şeyleri yapmaktan hiç sıkılmıyo musunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar