Sevgilim arkadaşıyla görüşmeye devam ediyor. Çok kötü durumdayım Lütfen yardım edin!

merhaba arkadaşlar.. şuan bulunduğum durumda emin olun kimse olmak istemezdi.Erkek arkadaşımın çoçukluk arkadaşı var bi tane ece diye kardeşim gibi seviyorum diyordu.. onun için lise yıllarında yapmadığı sey kalmamıs yani çok sevmiş.. ben bununla konuşmasını bi sekilde yasakladım.. ama aylar sonra yani dün çıkıp o benim kardesim konusacağım görüşeceğim demezmi? dünyam başıma yıkıldı bilirsiniz kadınlık gururunu..

çok hırslandım ve o kadar ağlamama ve üzülmeme karsı ya hala görüşücem ona haksızlık ediyorum o kız bişe yapmadı bize diyo. bitiririm dedim ya ben ya o diye tercih sundum kabul etmedi o kızdanda nefret ediyorum yılan sinsi bi kız. ya anlayamıyorum nasıl beni ezer geçer ya da nasıl sözümü dinlemez seni herseyden çok seviyorum senin yerini kimse tutamaz ölürüm uğruna diyor ama sözümü dinlemiyor hiçe sayıyor.

neden bu kıza zaafı var sıradan biri benim için önemi yok sadece arkadaşım diyo.. çok kötü bi haldeyim çıldırıyorum içimdeki hırs beni öldürecek ilk defa yenildim ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
iş artık kıskançlık degil hırs oldu benim için, bunu nasıl yapar diyorum beni ezerek görüşücem diyebilir nasıl ? görüşmiceksin diyorum gözüme bakarak görüşücem diyor... siz olsanız ne yapardınız ?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala içim içimi yiyor, Kahroldum bu hırs, İnat beni Öldürecekk...
Sevgilim arkadaşıyla görüşmeye devam ediyor. Çok kötü durumdayım Lütfen yardım edin!
Cevapla