Makina Mühendisliği okuyordum. bi turlu sevgililerim takılmadan ileriye gecmedi :/
makina mühendislerine ne gözü ile bakıyor bayanlar :))
makina mühendislerine ne gözü ile bakıyor bayanlar :))
Birader biz makinacılar biraz odun oluyoruz bea. Kızların gözü korkuyor biraz makinacılardan ve özellikle makinacıların arkadaş grubunun ağzına sakız olmaktan.
Ben makinacıyım ama şahsen bir makinacıyla çıkmak istemem.Aslında istemezdim ta ki bölümümdeki araştırma görevlisini beğenmeye başlayana kadar.
Sana tavsiyem hatun avına tek çık. Kankalarını yanına alırsan o iş yaş. ;)
bütün mühendisliklerin atasıdır. teknolojinin ilerlemesiyle artık makinelerde,fabrikalarda alanlaşma başlamıştır. buna bağlı olarak bilgisayar,elektronik,endüstri,tekstil vebenzeri mühendislikler ortaya çıkmıştır.zaten bütün fakültelerde makina mühendisliği baskın bölümdür
Evde üretim yapmadığı sürece neden olmasın:) Düşünemiyorum şöyle bir durumu, hayatım çamaşır makinesi almamıza gerek yok bak benim projem var evde hallederiz :))
ne alakası var arkadaş okuduğun okulla yada bölümle =)
Benim en yakın arkadaşımda makine mühendisi hiç öyle bir sorunu yok.
Cevap
5Cevap
makina mühendisi candır.Ancak dilinden anlamanız lazım.İlk bakışta "odunluk"diye tabir edilen davranışlar gibi gelebilir size yaptıkları.Bu onun çocuksu saflığından kaynaklanır.Yalan söyleme yetileri köreldiğinden daha dürüstlerdir. Akıllı adamlardır.Sevin onları, incitmeyin.Üzülürsünüz...
Aslında tercihimi inşaat mühendisinden yana kullanırım. Soru saçma Ayy makine mühendisi misin inanmıyoruaarummmmmm olmaz bu iiiişşş gibi tepki veren var mı ki ? bu arada o makine değil mi ?
babam makine mühendisi annem ona aşık. Yani korkma. :D
makine senden korksun asgs :D
Biraz kaba oluyorlar genel itibariyle ama bunu genel düşünmen lazım belki yanlış insanlara değer veriyorsundur?
Su ara bi makina muhendisi ilgi alaka sinirlarim icerisinde ama niyese bi adini koyamadik..
Bana ne kardesim sizlerde sorun var..
şahsen makine mühendisliğine insan gözüyle bakarım.ne gözüyle bakıcam.belki bazı burnunun ucunu göremeyenler "makine mühendisliği ne ayol.elektrikçi işte.." diyebilir.onları gördüğünde vur ağzına tekmeyi arkadaş...
adam olması önemli meslegi değil anlamadınzmı hala ./
düzenli bir kazancı olsun ama hangi mesleği yaptığı önemli değildir bana göre. adam olsun yeter. hatta hiç çalışmasa da olur. ben bakarım ona :)
bir erkek olarak bana bu soruyu sorman tuhaf değil mi?
mesleği önemli değil ki benim için beni sevsin yeter :)
Matematikden güzel anlarlar. Ama benim tercihim astrofizik NASA'da falan çalışsın:)
Saçların güzelmiş..
Bölümle "adam" olunmadığından, kaideye almam..
bu durumun mesleğinle bi alakası olduğunu sanmıyorum
ben cok güzel gözle bakıyorm da :))))) nese benim sevgilim de üniversteli nekadar mühends olmasada olsun
mühendislikte okumanın dezavantajları dielim... az kız çok çaba
az kız ...
gram hesabı kız...
Niye istemiyek, kötü yanı varda ben mi bilmiyorum..
olmazdım.yönetmeni varken napiyim mak. müh kıytırık bi puanla giriyolar bölümede zten
sanane amk.bn bölümümdende sevgilimden de memenunum niye zorunuza gitti
makinacı adamda zeka sewiyesi düşük kızlara bakmaz zaten :P kolaysa gel gir oku bitir :D
aklıma 3 idiot geldi :)
Panpa aynı bölümü okuyorduk. Benim de kayda değer bişe olmadı...alandan dolayı maalesef galiba biraz asosyal olduk...:(
Mesleğine göre sevgili seçmiyorum.
Makina değil 'makine'. İnsanlığı önemli
öğrende gel kızım.Günümüzde her iki kullanımda var ama aslen makine değil makinadır. Makinacıyım ve benden iyi bilemezsin.
:D sevdiysem mesleği ne kadar önemli olabilir ki
nereye geçmeliydi pardon?
işiyle ne alaka şimdi :D

En İyi Cevaplar