+1 yılKotu aliskanligin var mi, sigara filan? Allah seni inandirsin, dun kurs onunde kizlarla otururken yanimiza bir hanim geldi ve kursta evlenilecek kapali bir kiz var mi? dedi. Carsafli bir hanimdi, oglu da kumas saticisiymis. Hanim bir kadindi ama oglu bana yas bakimindan arkadasim icin fazla geldi. Adam benimle yasitmis yani 33 yasinda. Evi barki varmis. Niyeti de ciddiymis. Okul durumunu bilmiyorum ve sanirim sigara iciyormus.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorumm Allah herkese hayırlısını nasip etsin yok benim öyl e alışkanlıklarım
- +1 yıl
Amin. :) Dert etme canim. Allah, elbet temizinden helalinden bir kismet cikartir karsina :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yasin kac daha git oku bir meslek edin bir is bul calis nedir bu evlenme hastaligi bu yasta? Kimse essiz kalmadi dunyada sende kalman. Evlilik ciddi bisey cocuk oyuncagu oyunu degil. Olgunlasin biraz sonra bunlari dusunun. Evlenmek 1 saatlik is ama onu yurutmek bir omurluk is becerebilcenmi bunu
24 Yorumla
Soran+1 yılya ben sadece sev, lmek ve sevgimi hakeden biri istiyorum bunlar olursa saygı da olursa hepsi olur bence bilmiyorum sen de haklısın
Bulurum demekle olmuyo icraata geç. Sen tanışmak iste çıksın karşıma diye beklersen çok beklersin sen çıkacaksın karşısına. Çoğu kızda basit kız olurum kaşar olurum düşüncesi kendini ağırdan satma mantığı bu kafayla bir yere varamazsınız. İnsanların dediklerine kulak asma kendi hayatını çizecek sensin yaşlanınca keşke demezsin en azından...
04 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben harekete geçen taraf olmam zor hem de çok zor biri harekete geçerseanca
Soran+1 yıldeğilim aksine
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl61 Yorumla
Soran+1 yılBunlar çok yaşlı ama:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Allah nasip eder bir şekilde olur kardeşim ne bu sevgili merakı? okuluna bak işine gücüne bak her şey olur zamanla bunun yöntemi yok görmüyor musun sevgiliyiz diye neler yapıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılsevgili değil aradığım ben de bilmiyorum ailemden istediğim sevgiyi alamadığımı düşnüyorum belki evlensem neyse haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle birileri ile arkadaş olarak tanışmalısın. Bu işler siparişle falan olmaz.. Tanıştığın kişiyle ruhen ve fikren uyabiliyor musun bu zaman içinde zaten beli olur.. Ki zaten bu geçen zaman için elektriklenme dediğimiz olay vuku bulur ya da bulmaz.. Bundan sonrası da zaten çorap söküğü gibi..
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşı yok ki sonu olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılSen Kpss'yi kazan. İş hayatın başlasın. Böylece sosyal çevren olmaya başlar.
Eh gerisi tabi nasip kısmet olayı21 Yorumla
Soran+1 yıl:( haklısın da şimdi olsa
Görücü usulü birileri gelir elbet.
Bu sekilde sorun etme.
Nasibin varsa gelir yemenden, nasibin yoksa ne gelir elden.
Allah istedigin özellikte bir eş nasip etsin sana..01 Yorumla
Soran+1 yılAmin ama çevrem açık benim hatta dışlanıyorum gibi bişi umrumda değil bu ama bende evlenmek isteri, m nasıl olcak bilmiyom
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBalım ûzülme be görücü usulune karsi bir kizdim ama ben de oyle evlenicem... oyle evlenenler daha mutlu oluyo valla. bekle daha yaşın genç çok çıkıcak kismet.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ama benim yaşadığım yer açık hatta kapalı olduğum için dışlıyolar bile diyebilirim naısl olacak
- +1 yıl
Valla canm kismet oyle bisey ki hic beklmedgin yerden cikar gelir seni bulur eger kismet degilse bsy cikar imkanszi oluur.
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Goruvu usulu diyorum bir kac ay biraz konusup gorus ve evlen hatta ailenin bildigi birisi olsun hatta cok iyi olur bak inan bana sevgli isleri falan bossss uzulup mücadele ediyorsun ve sonunda elin bombos kalıyor o yüzden bosver
02 Yorumla
Soran+1 yılben de isterim de görücü usulü benim etrafıomda yok genelde açıklar durduğum çevre açık zaten sevmiyorum :(nasıl olcak
Gizli Üye(36-45)+1 yılbulmanın çeşitli yolları war ya onlar seni bulur ya da sen onları bulur kendin aradıgına göre sosyal aglardan bulabilirsin burdan bulabilirsin egitim görüyorsan okuldan bulabilirsin çarşıda parkta gezerken bulmanın yolu çoktur arayan mbelasınıda bulur mevlasınıda bulur demişlerdir ya da ewde beklersin görücüler seni bulur
014 Yorumla
Soran+1 yıloff :( bu ne zor soru benim için
Cevap sahibi+1 yılsorudan anladıgım sen birini bulmak istiyorsun yorumlardan gördügümde ögrencisin hiçte zor degil kendin seçmek istiyorsan okuldan tanıdıgın begendigin bir erkekle konuşabilirsin çekinmene gerek yok yani kimse kimseye birşey demez ya ewet der ya hayır der tabi ilk önce hemen ewlenme teklifide yapılmaz konuşursun anlaşırsanız görücü uslünde biraz şans işi genelde dışardan kız bulamayan erkekler gelir
Soran+1 yılanladım da ben birini beğenmiyorum istediğim şey görüntü değil sadece çok sevilmek istiyorum eli yüzü düzgün olması kafi kimseyi öyle sevemiyorum onda bana karşı ışık görürsem ona bakarım öyle
Cevap sahibi+1 yılaçıkcası sen dışardan bakan birinin sana bakmayla aşık olmasını istiyorsun ama bu imkansız gibi bir şey filimlerde olur ancak sewmesi için insanın tanıması karakterini huyunu bilmesi lazım görücü uslüyle gelen insanda sewmez en azından ilk anda sewmez ilk baktıgı şey senin görüntündür görüntünü begenirse biraz araştırır belki ewlenir zamanlada sevede bilir sewmeyede bilir artık orası kadere girer
Soran+1 yılevet haklısın galiba :( ben bu kafayla evde kalırım istikrarlıyım bence
Cevap sahibi+1 yılkalmayada bilirsiniz orası hiç belli olmaz müslüman olsun yeter demişsiniz yorumda ama bizim toplumda genel bir söz wardır parayla imanın kimde oldugu belli olmaz bu yüzde kim imanlı kim imansız ayırmak zor aslında daha 20 yaşındasınız ewe kalma psikolojisine girmenize gerek yok bence biraz rahatlayıp kendinizi sıkmadan çevrenize bakın bence kafanızdaki bazı duvarları yıkınız önemli degilse bölümünüzü ögrenebilirmiyim
Soran+1 yılTürk dili ve debiyatı
Cevap sahibi+1 yılbölümün fena degilmiş kpss de fazla çalışırsın artık heralde edebiyatla fazla ilgilendigin için aşık olabilecek birisini arıyorsun
Soran+1 yıl:) bilmiyorum olabilir ama olmadığı gerçeğini örtmüyor
Cevap sahibi+1 yılorası öyle inşallah aradıgını bulursun
Soran+1 yılben mi inşallah
Cevap sahibi+1 yılbiraz zor ama hiç bir şey imkansız degil gerçi sanki umutsuz vakasın gibime geldi bana erkelerden selamı bile gözle alıyormuşsun dam nasıl yaklaşsın sana :)))))))) hangi şehirde okuyorsun
Soran+1 yılben değil onlar gözle veriyor selamı ben napim benim suçum ne neyse daha fazla konuşmak istemiyom teşekkür ederim hayırlısı napimm tek geldik tek gitcez zaten
Cevap sahibi+1 yılok sanda hayırlı geceler
Ne garip değilmi benim ailem kimsem yok kapalı biriyle evlenmek istiyırum sevgi ilgi görmek istiyorum ailem den ilgi sevgi görmedim şidede vardı kücük yaşta evden kactım kacış o kacış halen yapayanlız sevgisiz ilgisizim sevgiliyi bırak bir kızla sohpetim bile olmadı nasıl olacak durumum bilmiyorum yoruldumda artık bşr yuvam olsun istiyorum
00 Yorumla
+1 yılSevgili ne mk? İlla birilerine takılıp kendini ellettirecek misin? Biraz sabret gelen görücüleri araştır
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değil dediğim zaten evlencek biri istiyorum
- +1 yıl
Yav ben mi sorunluyum senin klavye mi bozuk mk? Hiç sevgilim olmadı diyen kim? Ben de çatlama diyorum. bir görücü gelince halledersin
+1 yılSevgili işine girersen sonu kötü olur. Evleneceğin birilerini bulmaya çalış. Ailen falan baksın işte. Edebli terbiyeli bir genç bulsunlar. Seni tanısam belki seninle olabilirdik. Ama sen yine de iyi seç.
02 Yorumla
Soran+1 yılolurmu ya ben anneme babama nasıl derim arıyorum diyemem kionu beni bulması lazım kimse
- +1 yıl
Evet doğru
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırlısını dile :D Direk Koca dileme :D
Kısmetinde varsa cıkar karsına sabret.01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah artık yaa
Annen halleder bulur sana hayırlı bir kısmet. Onunla konusursan daha rahat edersin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem mi? yok canım anneme ne annem bulmasın o bulsun ya :( offf offf
Soran+1 yılyaaa offf off
+1 yılBazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan ya da insan
06 Yorumla
Soran+1 yıloffffff yaaa :(
- +1 yıl
Askmi kaldı sevgimi kaldı herkez gördüğünü sever olmuş ne verdiğine değil ne alacağına bakar olmuş
Soran+1 yılHyaır bu kadar aşağıya düşmüş olarak düşünmek istemiyorum bu sevgi bu kadar basit olmamalı bunun bilinciyle gelecek o kişi ama nerde? yok :(
- +1 yıl
Içinde aşk geçmeyen yetim cümleler kurduruyor zaman cumlemizin başı sağolsun o güzel kelimeyi kaybettik
Soran+1 yılHayır öyle deme hayllaerime sansür istemiyorum bari onlar yaşasın :(
- +1 yıl
Bu acı gerçekten kacamazsin
Benimde hiç sevgilim olmadı ama sebebi. hiç kızların yanına gitmem hep uzak dururum hiç umursamam bende senin gibi düşünüyorum ama ileriki zamanlarda illaki senin gibi biri kaşına çıkacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşa Allah yaa ben de aynı dediğin gibi :( ama bu karakter meselesi böyleyim
Senin bulmana gerek yok zamanı geldiğinde o sana gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşa Allah
+1 yılailen bulabilir. ya da okulda falan arkadaşların vasıtasıyla bulabilirsin. ya da bir bakarsın o seni bulmuş. teklif edebilir. böyledir bu işler.
03 Yorumla
Soran+1 yılah ah keşke ama ailem bulmasın ya :(
- +1 yıl
ya anlaştıktan sonra kimin bulduğunun ne önemi var?
Soran+1 yılbilmem
Arkadaş çevren ya da aile büyüklerin tanıştırsın birileri ile seni.
00 Yorumlaarkadaş ortamında , birilerinin tavsiyesiyle tanışırsınız. kafa uyarsa dewam
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ki benim arkadaş çevrem öyle tek kişiyle takılmama hp ya da grupla herkesla selamşır konuşurum yok yok kaldım ben kesin
bana bir sans verirseniz sizinle tanismak isterim. ankarada yasiyorum. siz nerde yasiyorsunuz ozelden yazarmisiniz?
01 YorumlaCamiden çıkan bir mübareği ilk köşede kıstır beraber Kur'an ı Kerim okuyalım mı mübarekcan de
04 Yorumla
Soran+1 yılayyyy yok bende öyle cesaret :(
Soran+1 yıl:(yaşlı mübarek mi neden ya öyle dedin istemem
Valla istemekle evlenecegin kişi çıkmıyor eğleneceğin kişi çıkıyor karşına.30 a 1 kaldı hala çıkmadı evlenecegım kişi karşıma.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler bekliyor mu biz kızllar gibi ya :s yok artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence düğünleri ihmal etme
Şimdi diyeceksinki sevmem falan ben de hiç sevmem ama bu yaz bir düğünde bir kız beğendim hatta aşık oldum kızı ikna edemedim ama 3 aydır peşindeyim inadını kırıcam :) :) :)06 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşadığım yerde fazla düğün olmuyo olanlar da çok açık sevmiyom
Cevap sahibi+1 yılYa bu isler kismet dedigim gibii dugune buyuk aksilikler sonucu ben gittim orda kizi gordum vuuldum sahsen kiz isyemiyoo ama ben ugrasiyom kizin yasi ufak biaz 19 yasinda ama bilmiyom
19 yasindaki bir kiz sevgiiisi olsun ya da ileride esi olacak biriyoe tanismak istemez mi kiz kapali
Soran+1 yılbilemiyorum benim derdim bana yetiyo
Cevap sahibi+1 yıl:) ya abartma bulursun merak etme :) bu isler kismet isi biranda videodaki gibi biri cikar karsina
Benim dediyim kiz cok guzel yasi da ufak belki beni de begenmemis olabilir ama benim o kizi gormem tesaduler silsilesi sobucu oldu benim is olur olmaz bilmiyoeum ama muhakkak kader aglarini ormustur sadce zamani bekle ayrica aranma o zaman cikar karsina hep oyle oluyor diym
Soran+1 yılumarım sağolasın
Cevap sahibi+1 yılNe yaptim ki onemli degil insallah allah hayirlisini nasip etsin
+1 yılbende öyleyim okul vardı bitti askerlik dedim bitti iş dedim oda oldu şimdi evim olsun ondna sonra diyorum ama kısmetim yok galibe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo seni bulacaktır elbet, yazıldıysa olur önüne geçemezsin. birileri aracı olur ya da arkadaşlarının yanında ilk görüşte olur, mutlaka olur sıkma canını
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bulursun internetten bulursun , görücü usulu bulursun, yani bulursun sen yeterki bulmak iste ara
03 Yorumla
Soran+1 yılaramak ve bene o bulsun beni
Soran+1 yılheee
görücü usulü dene düğünlere falan git illaki bir beğenen olur
12 Yorumla
Soran+1 yıl:(yok ki yok anlayın bir beni :(
+1 yılbence senin aklın aşiftelikte knka kusura bakma :dd
01 Yorumla
Soran+1 yılyeminle değil :( aşk olsun
yol yöntem yok, beklemek dışında tabi :D bizde bizi bulsunlar diye bekliyoruz :D
herşey oluruna varır, no panic :D01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler de bekler mi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılcamiye sırtını ver dümdüz git, bu ne ya yol tarif ister gibi :) soruyu gizli sorma bari de taliplerin çıksın burdan :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhee burdan bir de
- +1 yıl
burdakiler insan değil mi
Soran+1 yılinsan ama ben daha çok istiyom
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. o seni bulur merak etme
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :( Ama? yok
Soran+1 yılÇok güzel konuştun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili yapıp evlenip boşanan nice çift var. İslama göre görücü usulü ile olur. Bu zamana kadar bir irade göstermişsin. Sabret ve dua et. Harama düşme
01 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılGel senle dertleşelim ikimizde aynı dertten muzdaribiz nasılsa :)
02 Yorumla
Soran+1 yıliki kel olmaz heee
- +1 yıl
Kel değilim zaten merak etme :D
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Bekleyeceksin evleneceğin adamın seni gelip ananın koynundan cikartmasini
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklicem tabi de biraz hızlandırsak :(
evlilikmi istıyorsun.. gel benimle evlen :) dalga geçmiyorum eğer dediğin gibiysen
04 Yorumla
Soran+1 yılYalan yok ben de de heeee
Soran+1 yılhee heee
Arayis icerisinde olma.. Olursa olur olmazsa olmaz.. Rabbim sana sabir versin..
02 Yorumla
Soran+1 yılağlicam ya peki amin
yok mu çevrende dikkatini çeken hoşlandığın birileri?
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama beni çok seven birine görünüşüne bakmadan evet diyebilirim tabi Müslümanlığın esaslarına uyarsa
Soran+1 yıl:( bilmiyorum :(of off
Soran+1 yıl20 ya
Soran+1 yılhayat zor gerçekten
Soran+1 yılamin Amin Amin
Ailen bulabilir.. Çalıştığın ortamdan ya da okuyorsan kendi ortamından bulabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle girişken bir tip değilim ki bu konularda hele :( ailem bulmasın istemem:(
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılislami evlilik sitesi www.gonuldensevenler.com/ :D
01 Yorumla
Soran+1 yılheee heeee
Benimde dağa ilişkim olmadı hic ama acele etmeyin sabr edin olur elbet ALLAH sıhhat versin gerisi gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılinşa Allah
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulursun ya uzulme :) 40 milyon erkek var memlekette, sana mi kalmadi?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim sanki kalmadı valla :( bana
Cevap sahibi+1 yılmillet kismeti acilsin diye kapanip duruyo. demek ki var bir is. umutsuzluga kapilma sen :) gorucu falan yok mu?
Soran+1 yılo yüzden mi kapanıyo yok artık :d umarım olur ama ne bilim :(
Cevap sahibi+1 yılcok var koca bulmak icin kapanan
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel istersen seninle tanışalım benimde hiç sevgilim olmadı dini meselelerden dolayı.
00 YorumlaBacım kapalısın sevgilin olmamıs burada ne işin var
04 Yorumla
Soran+1 yılNe mi işim var yalnızlıktan işti burada bazen cevabını bulamadığım normalde birine soramadıiğim diyemediklerimi dillendiriyorum :(
Soran+1 yılpaylaşaıyorum ama fikir almak için
Gel evlenelim bende bulamiyorum aradigimi belki sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılHeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle aynı konumdasınız. İsterseniz bir müddet buradan birbirimizi tanıyabiliriz.
04 Yorumla
Soran+1 yılheee heee
Cevap sahibi+1 yılBiz sana hee hee diyor muyuz? Bir sen misin yani hiç sevgilisi olmamış?
Soran+1 yılorası öyle ama burdan tanışmaya hoş karşılamayanlardan biri de benim
Cevap sahibi+1 yılBurdakiler adam mı yiyor?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel tanışalım bende evlenmek istiyom :D güveniyosan tabi
00 Yorumla
+1 yılArtık sende si*ilmek istiyorsun anladıkta bulamazsın hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenecek olursam eğer zaten kapalı biriyle evlenmek istiyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılumarım sen de gönlüne göre bulursun
Soran+1 yılbena denk gelmadi
Cevap sahibi+1 yılAynen bana da denk gelmiyor. Umarım sende gönlüne göre bulursun. bir deneyelim mi
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılSert oldu
+1 yılAnnenle komşulara gitcen kanks
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç sevmem öyle şileri ama
- +1 yıl
Aşk için değer kanks
Soran+1 yıldeğer mi dersin ama ben yapamam öyle şileri işte :(
Ailen yardımcı olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılistemem ailem olmasın
+1 yılGorucu usulü en iyisi senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılolsa
- +1 yıl
Ebeveyn ve akrabalar da o iş
Her gece hayırlısını iste o seni bulacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılay inşa Allah
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kurslar, arkadaş ortamları, farklı aktiviteler ;-)
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanım yok ki kpss dersler falan fıstık
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. O seni bulur hanım abla..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşa Allah artık bulsun bir ya :(
Bende seni arıyorum ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılhee heee
Soran+1 yılSağol ama hafızmışın maşallah burdan tanışmanın günah olduğunu da bilirsin san ayalan diyosun da demedim
Soran+1 yılniya yalan sözyleyeyim dedin bende öyle bir şey demediğimi söyledim ayarlamak ne alaka ya? sanırım yazım hatası olmuş bu ama evet burdan tanışmak günah gibi bence
Soran+1 yılkesinle
+1 yılSabret sadece o çıkar bir şekilde karşına
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ama gelsin artık :(
- Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yıltanıştırılma oluyor genelde yaa
05 Yorumla
Soran+1 yılbana hiç olmuyo nedense
- +1 yıl
bu da aile içinde bu işle ilgilenen herşeye burnunu sokan teyzeler sayesinde olur
onların uygun gördüğü biri çıkar gelir annene olayı tıklatır resimler verilir konuşturulur vs işte
Soran+1 yılbizim aile çekirdek yok öyle
- +1 yıl
onlar her yerde çekirdek falan bakmıyor komşu olur uzaktan bir akraba olur gelir bulurlar
Soran+1 yılumarım bilmiyorum :(
+1 yılbulbeni işte bende evlncm
01 Yorumla
Soran+1 yılHeeee
+1 yılSabırlı ol evde kalmazsın merak etme..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın inşaAllah
Görücü usulu olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBence de sakıncası yok olur ama yok ki
Soran+1 yıl20 yaşındayım
Soran+1 yıldeğil bence ya kimse nalamıyo :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni bulur hayırlı bir kısmet çıkar elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılay inşallah nolur dua et bana :(depresyondayım ağlıyorum gülüyorum deliriyorum mu ki
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat