26 yaşımdayım. Evlenmek istiyorum. Koca bulmak için ne yapmam lazım. Okumuş, memur biriyle evlenmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeninle denk birini bulman gerekiyor, kafa yapına da öyle insanlar elbet uyar. Öncelikle arkadaşlarını iyi seçmiş biri isen ya da kuzenlerinden karakterini beğendiğin biri varsa o kişilerle aynı ortama girebilirsin. Hem kendini fark eder hem de başkalarının seni fark etmesini sağlamış olursun. Hayırlısıysa bir şekilde karşına çıkıyor er ya da geç. İnancın varsa dua et, güzel şeyler olursa da lütfen bana paylaş:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlısı olsun canım dua et sürekli Allah herkesin gönlüne göre versin
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😂
Cevap sahibi+1 yıl❤⚘⚘❤❤
Soran+1 yıl😇❤️
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. 29 yaşındayım, 2 yıllık bilgisayar operatörlüğü önlisans mezunuyum, üniversitede 7 yıldır memurum. Tek fark işitme engelliyim. Her iki kulağımda işitme cihazı takılı ve akıcı bir konuşmam var. (İşaret dilini neredeyse yok denecek kadar az biliyorum ve işitme engellilerle iletişimde sıkıntım yüksek. Normal duyan tercihim.)
00 Yorumla
+1 yılTarif-yaş-meslek...%100 uyumlu çıktım şansa bak😂
029 Yorumla
Soran+1 yılNerde memursun 😅
- +1 yıl
Ağrı😂 İl kriterinden elendim
Soran+1 yılYooo tam da istediğim gibi 😅😂
Soran+1 yılBak şimdi evleniriz. Ben kpss çalışırım. Atanamazsam sıkıntı cikartmazsin dimi. Sınıf öğretmeniyim. İlla bı gün atanirim. İnşallah Allah nasip ederse. ☺️
Soran+1 yılBı de Ağrıya ataniyormusum
Soran+1 yıl😅☺️
- +1 yıl
Son senem ama seneye eylül de baba kaçar😂 Merak oldu şimdi. Nasıl yani tam istediğin gibi. Kaç kişi doğuyu ister ki
- +1 yıl
Aynen vallaha :) Atan ya da atanma. Benden başkasını sevme yeter gerisi halledilir
Soran+1 yılDoğudan niye korkarlar ki bu kadar. Öğretmenler ilk atandiklarinda doğuya gidiyorlar zaten 4 sene oradalar. 😅
Soran+1 yılMesaj gönderemiyorum. Dur gizliden çıkacağım mecbur. Sen yazar misin
- +1 yıl
Bizde de 4 sene. Benim 2. Yılım. Ama yönetmelik değişebilir bu sene.3 e düşerse seneye gider gibiyim. Mesaj atsana özelden 2 laflariz. Doğunun en kötü yani canın çok sıkılıyor. bir de kovid var hepten pert😂
Soran+1 yılAtamıyorum. Gizliden nasıl cikiliyordu
- +1 yıl
1 exper le nasıl yazayım😂 Mümkansiz ( Mümkün değil ve imkansız yani😂)
- +1 yıl
Sende mi 1 exper sin😂 İkimizden biri 2 exper olana dek yazamayız maalesef. Olsun. Tevafukla başlamak da güzel :)
Soran+1 yılNapcaz
Soran+1 yılBilmiyorum ☺️
Soran+1 yılBurcun ne
- +1 yıl
Atandığında gündem madden bu olacak emin ol. Sabah uyanıyorum akşama. ne yemek yapsam diye düşünüyorum😂
Soran+1 yılHemen atanamazsam 😟
Soran+1 yılYemek yapan erkek ☺️ Allah'ım çok şükür.
- +1 yıl
Başak burcuyum. Özelliklerinin %50 sini taşıyorum diyelim. Temizliği severim mesela
- +1 yıl
Senin
- +1 yıl
Lezzetli yemek yapıyorum demedim mecburiyetten yapıyorum😂 lokantalar kapalı
Soran+1 yılYengeç burcuyum.
- +1 yıl
Benim saçma soruma kimse cevap vermez orda konuşabiliriz burda çok kişi var😂
Soran+1 yılÇok mu titizsin 🙈
- +1 yıl
Hayır tabiki de😂 Daha derli toplu diyelim.
Soran+1 yılBenim kısa süre bı oda arkadaşım vardı. Başak burcuydu. Kız 😔 beni çileden çıkartmıştı.
Soran+1 yılOdayı her gün çamaşır suyu ile siliyordu. Her gün çamaşır suyu koklamak zorunda kalıyorduk. Her şeyi geçtim kimyasal o bı kere kanser yapar.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
150Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Başından beri kriterleri çizmeniz iyi. En aznan ne aradığınızı biliyorsunuz. Ama ava çıkar gibi koca bulayım sözü yanlış. Kısmet işi bu memur olmayan da çıka bilir kalbinizi çalar. Yani çıkar evliliği yapmamak lazım sevip sevilip de evlenmek doğrusu. Nerede bulacağınıza dair pek fikrim yok (kelin ilacı olsa misali :) ) ama en azından internet üzeri aramayın derim ya da bulsanız bile hemen reele dökmeye çalışın gerisi iyi olmaz çünkü. Çevrenizden yaşam şeklinizden de asılı kimi nerede bulacağınız nerede yaşadığınızdan da asılı. İstatistiklere ile bakın erkek kadın nüfusu ne kadar kaç % evli yaşlı veya çocuk. Yani yaşınıza uygun birni bulma şansınız var mı diye bakın. Allah hayırlı kısmet versin!
32 Yorumla
Soran+1 yılAmin 😂 doğru söylüyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanımızı kaçanı kovalamakla ya da bize asla değer vermeyecek adamla bir ilişki yürütmeye çalışarak ziyan ediyoruz. Bir ilişkiden ne istediğimizi ve neye ihtiyacımız olduğunu durup düşünmeyi unutuyoruz. Oysaki hayat arkadaşlığı farklı bir şey. Gerçekten evlenmek istiyorsan bu devirde şimdi ki kocanı çok iyi şeç evlenmek güzel bir şey olmadığını evli ablam şöyleydi oda 27 -28 yaşında kocasını aynı evin içine girince tanıdı çok psikolojisi bozuldu ağladı bana da 30 yaşından şakın evlenmeyi düşüneyim deme dedi evlilik hiç güzel bir şey değil dedi insanlar girdiği ortamdan birileri ile tanışıyor benim ablam arkadaşı sayesinde buldu öbür ablam çalıştığı bir iş yerinde buldu.
Evleneceğim kişi aradığın özellikler belli olmalı. Örneğin
Hislerinize karşı hassas olmalı
İlişkin çaba sarf etmeli bunu yapıyorsa doğru bir adam demektir31 Yorumla
Soran+1 yılValla öbür ilişkimi onunla ömür gecmeyecegi için bitirdim. 😏 Aynı evin içine girmeye gerek bile kalmadı.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okumuş olsun, memur olsun.. Biraz da fıstık olsun mu üstünde?😄 Siz bulamıyorsunuz madem ailenize söyleyin eş dost vs bir yerlerden birisi çıkar elbet.
64 Yorumla
Soran+1 yıl😂 eş dostun bulmasına gerek yok. Adaylar vardı bekleyin dedik. Fazla da beklememişler.
Soran+1 yılYooo bulmamislar 😂
Soran+1 yılHemşire veya manken degil
+1 yıleğer elinde mesleğin varsa bu çok kolay memur için ama okumamışsan boşuna memur hayali kurma bu devirde herkes dengiyle evlenme çabasında ayrıca evleniceğin kişi hep çevrenden biridir der bizimkiler yani çalıştığın iş ortamında bir erkekle falan yakınlığınız varsa samimiyeti sıkı tut derim sonrasında zamana bırak
33 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştığım yerdekiler hep evli çocuklu 😂
- +1 yıl
nasibini bekle ozaman elbet çıkar biri karşına
Soran+1 yılBekliyorum
Yüksek lisans mezunuyum, 4 yabancı dilim var ve mesleğimde başarılıyım, eşim de meslek lisesi mezunu, çok mutluyuz 😊. Eşini okuduğu okula göre değil insanlık derecesine göre seçersen daha makbul olur. Ne okumuş öküzleri reddettim ve hiç pişman değilim.
21 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah 🧿
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Sen kriter sundukça koca bulman zorlaşır. Zaten aşık olunca kriter dinlemezsin ama mantık evliliği yaparsan da hayatın boyunca istemediğin şeylere katlanmak zorunda kalırsın. Biraz beklentileri düşürmekte fayda var. Ha, diyeceksin ki sen nasıl yapıyorsun? Ben sadece gönlümün çarptığı kişiyi arıyorum. Sevgi ve sadakatten başka bir beklentim olamaz bir kadından. İster 5 parasız olsun, ister ilkokul mezunu olsun... ama insan olsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılKriteri düşündükçe değerin düşüyor malesef bu böyle
Soran+1 yılİnsan muamelesi yapmayanlara kapıyı gösterdim 😂😅 hiç umrumda olmaz.
Çevrendeki insanlara isteklerin yönünde küçük bilgiler verirsen daha etkili olabilir bence. İsteklerini rahatlıkla ailenle de paylaşabiliyorsan , illâ ki karşına kısmetler çıkarılır , duruma göre de gerekli değerlendirmelerini yapar ona göre kararını verebilirsin. Ama olmuyor ya da yok diye de üzülme. Şimdiki dönemin getirdiği bir kişiler arası mesafe sebebiyle bir durgunluk olabilir. Zamana bağlı olarak her şey yeniden şekillenecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşların buldukları olmuyor bı şekilde. 😏
Soran+1 yılÇıtayı nasıl yükseltelim. Davul bile dengi dengine demişler çok doğru bı söz 😂 ben memur olacağım. Memur eş istiyorum.
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bunlar hep karantinanın etkisi. Memur arkadaşlarımız varsa soruya bekliyoruz
23 Yorumla
Soran+1 yıl😂 olabilir fakat "Yalnızlık Allah'a mahsus, her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok ama onu bile yosun sarar."
- +1 yıl
Elbette. Güzel cümle, sende haklısın 😄
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılSipariş alındı. Ilk 3 iş günü içinde adresinize teslim edilecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 😂😂
51 Yorumla
Soran+1 yılTamam bekliyorum 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşim memur ve bir sürü bekar memur arkadaşı var kriterlerin neler Esra Erol gibi çöpçatanlık yapabilirim 🙈😂😂😂
413 Yorumla- +1 yıl
bizede bul bari bacım :D
- +1 yıl
Sende mi memur koca istiyorsun 😂😂😂
- +1 yıl
Yok be şöyle sevgisine sadık bir kadın olsun yeter :)
Soran+1 yıl@limontuzugibiadam @cicegiburnundaanne 😂 teşekkürler
- +1 yıl
rica ederiz bana eş bulmadı ama olsun :D
- +1 yıl
Rica ederiz efendim ne demek 😄
Soran+1 yıl@limontuzugibiadam bana da bulmadı 😅😂
- +1 yıl
ciddiye almadı tabi :)
- +1 yıl
Aşk olsun mesaj attın da bulmadık mı sayın gizli üye 🙈😂😂 @limontuzugibiadam bekar arkadaşlarım var ama sosyal medyadan tanıdığım birilerine veremem onları onlar değerli 😄 eşimin arkadaşları pek değerli olmadığı için alabülürsünüz isteyen kızlar 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 🙏 teşekkürler. Ama şu an biriyle konuşuyorum.
- +1 yıl
O halde dostum ciddiye al beni ve tanı gör sor. Çevreden o kadar darbe yedim ki artık neyin hayırlısı olacağını bilemiyorum
- +1 yıl
Böyle diyen herkese Güvensek 💁 ve gizli üye umarım aradığını bulursun 🤗😃
- +1 yıl
Şans ver en azından kendimi tanıtayım değil mi
+1 yılValla kusura bakmayın ama herkesin derdi de evlenmek olmuş
Hergün en az 5 kişi bu tarz soruyu soruyor burda
Sonuçta bayansın illaki ayağına teklif eden birileri gelmiştir
Hiç teklif eden olmadı deme inanmam20 Yorumla
+1 yılYeni nesil görücü usulü yap :D Akrabaların sana bir adam öneriyor, çıkıyorsun kısa bir süre anlaşırsanız evleniyorsun. Ama iyi hatırlattın bende bu sorunun "Nasıl evlenecek kız bulunur?" versiyonunu sorayım :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂☺️ sor tabi
- +1 yıl
:D Ben baktım kendim bulamıyorum, sana önerdiğim sistemde aileye ve akrabalara pasladım topu :)
+1 yılMemur olmak hayalim sırf evlenebilmek için şimdiden memur bir kıza haber salalım da belki bizi seçer KPSS tercihimi yaparken bile kızları güzel olan şehirleri seçicem
09 Yorumla- +1 yıl
Orduevine girişin garanti öyle düşün ama kalamıyorsun evli olduğun için babam Asker diye
- +1 yıl
Bir de ben asker olsam sülale girecek orduevine😀
- +1 yıl
Haftaya 29 yaş yazıcak burukluk var içimde
Soran+1 yılHiç bir şey anlamadım.
- +1 yıl
Eğer benimle evlenirsen askeri kimlik çıkarabiliyorsun subay ailesi olduğun için
Soran+1 yılO ne işe yariyor
- +1 yıl
O kartla askeri orduevlerine giriş yapabiliyorsun ve polis evinde indirimli kalıyorsun
- +1 yıl
Polis evi bana günlük 36 lira
Soran+1 yılAnlıyorum.
+1 yılIsmarlama evlilik olmaz.
İş arar gibi koca ararsan ilk krizde işsiz pardon kocasız kalırsın.
Seni seven birisiyle evlenmek iste işten önce karaktere bak o zaten seni muhtaç etmez.10 Yorumla
+1 yılBuraya yazarak olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun, hem birinde sahip olması gerektiği statü özelliklerini sıralayamazsın hedefmiş gibi. Hiç hoş değil.
25 Yorumla
Soran+1 yılHedefledim. Okudum okumuş bir eş istiyorum.
- +1 yıl
Statuden once evlilikte dusunmen gereken baska seyler olmalı. Okumus ama insanlıktan nasibini almamış yuzlercesı var. Onlardan birine denk gelmezsin umarım.
Soran+1 yılMerak etme kardeşim çok gördüm öyle şerefsizlere çevremde.
- +1 yıl
Daha nicesi de var ama unutma ve bunların kendini cok ıyı gizleyenı de cok. Allah gonlune gore hayırlı olanı nasip eder umarım.
Soran+1 yılAmin İnşallah.
Çok şey istiyorsun ayrıca burası koca bulma yeri mi 😂 rastgele tanışırsın anlarım da bizzat aramak nedir 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılRasgele tanisilanlar iyi çıkmadı be kardeşim 😂☺️
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Buradan çare ararsan ya sen sazan olursun ya da bu davetine çok sazan gelir hepside elinde ağzında gezenler olur..
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂 çocuk değilim amca. Sağ ol yine de.
Bu yaşa gelince neden bunu sorun ediyor bu kızlar anlamıyorum ne yapan evlenip dur bir hele acelen ne? bulursun elbette birgün sonra kafanı duvara vurursun acele etme bekle.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılVaayy 😂 ilanın böylesi. Açık açık yayin. Güzel aslında ama böyle sipariş gibi olur mu dersin. Biraz zor 🤭
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki olur 😅😂
- +1 yıl
Dene o zaman ne diyelim. Olursa haber ver😂
- +1 yıl
Kız 140 kişiden hiç mi uyan yok. İyi bak... Tabi foto bulursan 🤭
Ben de istiyorum son siniftayim üniversite bitince benimle evin mobilyası veya arabam evim için değil sevdiği için evlenecek kişileri , ciddi gözle araştıracağım inşallah
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu kadınlar ne kadar evlenme meraklısı sitede hep benzeri sorular sonrada kocamı sevmiyorum aurilmamalimiyim soruları geliyior🙄🤔
20 YorumlaSen memur musun ne mezunusun işin ne? Ve neden memur
12 Yorumla
Soran+1 yılSınıf öğretmenliği mezunuyum. Şimdi atanamazsam bile üç beş seneye atanirim.
- +1 yıl
Sınıf öğretmeni ve atanamazsan git kendini kes 3500 kişi alıyor ve ek atama ile 2000 üstü kişi daha zaten 17 bin kişi giriyor 5000 kişi atanıyor utanın yahu. Atan o zaman atandıktan sonra koca bulursun seminer falann bir yerden. Hem atanma 3 5 sene nedir saçmalama en rahat atanan bölüm söp
- Aile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBekarlık canıma yetti Ever beni canım anam Ömrümün yarısı gettiEver benim canım anamEver beni kurban olam.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yorumları okudum da bayanlar çok muzdarip evde kalmışlık psikolojisi hakim böyle iyi evlenmeyi düşünmüyorum miss 😄
12 Yorumla- +1 yıl
armudun sapı üzümün çöpü derseler böyle olur. çoğu rahat hayat yaşama derdinde, yan gelip yatayım, zorluklara beraber yenelim, bir olalım , aile olalım derdi yok. yuvayı dişi kuş yapar derler ama yeni nesil dişi kuşlar pek oralı değil
Bnde 25 im acele etme bu kdr 30 undan sonra da evlenen var sen paket istiyorsun ama bulunmuyor 😀
18 Yorumla
Soran+1 yıl30 undan sonra çocuğu nasıl yapcaz
Soran+1 yıl☹️ çocuğa yazık. 40 yaşına geldiğinde anne ve babası muhtemelen olmuş olacak.
Soran+1 yılİnşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin.
+1 yılBizene lan git kuzenine falan sor. Ne bilim arkadasina falan sorda şu siteyi mahvetmeyin ya
19 Yorumla- +1 yıl
Niye bu kadar sinirlendin😂
Soran+1 yıl2013 ten beri bu sitedeyim. Bu site çok mu duzgundu de benim "evlilik" sorunla mahvolacak?
- +1 yıl
@yalnızavakado yanlış çünkü bunu böyle yazması.
Soran+1 yılAllah Allah 😂
- +1 yıl
@nurşenarpaçç herkesin kendi düşüncesi ya iyi ya da kötü
Soran+1 yıl@yalnızavakado ☺️
- +1 yıl
Kapak gibi kapak helal alkış etmeden duramam şu yoruma;
"2013 ten beri bu sitedeyim. Bu site çok mu duzgundu de benim "evlilik" sorunla mahvolacak?" 👏👏👏👏
Soran+1 yıl@EveetYineeBenn 😂 dimi ama
- +1 yıl
Kesinlikleee 🎖🏅🏆🏆🏆🏆🏆👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe demiş büyüklerimiz arayan mevlasinida bulur belasinida. Sen yeterki aramaktan vazgeçme birgün ansızın bir bakmışsın sevdiğin adamın kollarindasin.
10 Yorumla
+1 yılSiparişiniz hazırlanıyor.. bekleme suresi 15 dakika..
14 Yorumla
Soran+1 yılHani nerde
- +1 yıl
Nerede olduğunu gelirsen yazayım hazır Taze çıktı
Soran+1 yılNerden cikti
- +1 yıl
Orasını yaz ki söyleyeyim 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMemurlu kriterler görünce aklıma nedense hep memurdan temiz satılık araçlar falan geliyor😁
İnşallah bulursun.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBen de istiyorum ya şöyle okumuş, holding sahibi, beyni bacak arasında olmayan, kafa dengi birazcık deli vs vs :D
00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yıl😏😏😏😂
+1 yılBende istiyorum ama istemekle olmuyo nasip kısmet işi
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet ☺️😂
- +1 yıl
Çok komiğim demişmiydim😂
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için evlenilmez. Bence acele etmemelisin. Bunun zamanını en iyi Allah bilir. Karşına çıkacak kişiyi de o belirler. Çünkü Allah kalbine göre verir ve evet, işte doğru kişi bu dersin.
00 Yorumla
+1 yılBöyle sorular sormayın gözünüzü seveyim sonra ciddiye alıp sinir yapıyorum 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşver evliliği. Atan gez toz paranı car cur et. Evlilik her zaman olur ama bu yılların geri gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılAtanmadan evleneyim. Nasıl olsa atanirim. ( Allah nasip ederse)
+1 yılTinder gold al, elbet eli yüzü düzgün ciddi düşünen Benim gibilere de denk gelebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekler veren kızlarla evleniyor.
- +1 yıl
Eninde sonunda vericeksin yani, ne diyim Sana o bir kriter olamaz.
Soran+1 yılEvlenmeden verenlerden hoslaniyorlar.
- +1 yıl
Erkekler veren kızlarla evlenmiyo tam tersi vermeyeni ariyolar
Soran+1 yıl@61TRABZONLU benim cevremde gözlemlediğim kadarıyla erkekler veren kizlarla evleniyor. Ya da şöyle anlatayım kız veriyor. Sonra erkek kişisini elinde tutmak için her türlü sarlatanligi yapıyor. Bı şekilde evleniyorlar. 😂
- +1 yıl
Senin çevren bozuk o zaman herkesi çevirenle kıyaslama 🙂
+1 yılTabi olur sen de memursan evleniriz hayatımın anlamı
03 Yorumla
Soran+1 yılMemur adayıyım
Soran+1 yıl😂😂😂 abi senin yaş büyük
- +1 yıl
Yok lan 30 benim yaşım ne büyüğü
+1 yılHem okumuş hem memur 😅 git belediyenin önüne pankart ac birden olmaz
10 Yorumla
+1 yılYanlış platformdasın korona bitince çık arkadaşlarınla bulul sosyalleş iş yeri arkadaşın vardır kurslara yazıl asosyalsen de annene çevrene evlenmek istediğini söyle illaki birileri çıkar
00 Yorumla
+1 yılAdak ada))))) napıcan ham arayıp, evlenmeden bulamayacağını düşünen bir habazayı kafala, devam et, sıradaki soru
02 Yorumla
Soran+1 yıl😏
- +1 yıl
Unutma acımak yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmet tatlım sıkma canını bulunur kısmet bu işler ne zaman karşına çıkar belli olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yıl😏
+1 yılAma sanki çok şey istiyorsun. Koridor ödeyip cam kenarı istiyorsun
00 YorumlaBende aynı şekilde evde kalmış gibi hissediyorum kendimi. Meslek sahibi olmak umudum belki o zaman kültürlüyüm diye isterler. Sen memur istediğine göre mesleğin var mı ya da ne mezunusun? Bende meslek konusunda çok takıntılıyım
01 Yorumla
Soran+1 yılSınıf öğretmeniyim.
+1 yılMemur koca adayları: tamam
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir memur olarak soruyorum peki sen memur musun?
alan ne maaşın ne?00 Yorumla
+1 yılBen 27 yaşında olsam alırdım seni ve gülüm ama büyüksün
00 Yorumla:D 2-3 sene göremeyeceğin zamanlar olacak katlanabilirsen buralardayız :D kader kısmet ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılTerzi usmana süüle diksin😂😂
Koca bulma sitelerinde bakabilirsin00 Yorumla
+1 yılŞöyle yapıyorsun. KOCA (boşluk) 4444 de mesaj atıyorsun. Eros sana bir tane bulur:)
Ya etrafından yardım alacaksın.00 YorumlaÇevremdeki yasitlarimin çoğu üniversite mezunu kimi memur oldu kimi avukat , savcı vs. Yapayım sana birini :)
00 Yorumla
+1 yılBiraz artık. Kimse birbirine güvenemiyor. İnşallah iyi birini bulabilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evlenecek adam bulamıyorsan kriterlerini sorgulama vakti gelmiştir :D
00 Yorumlailla kamu personelimi olcak muhendıs özel sektorde falan çalıssa olmuyomu?
011 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor. Evlendikten sonra kpss ye caliscam. Doğuya atancak. Benimle birlikte doğuya gelebilecek birisi olması lazım.
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSınıf öğretmenliği
Soran+1 yılHayırlısı olsun.
Soran+1 yılEgede
Soran+1 yılHayırlısı olsun İnşallah.
Sen bu vasıfları istiyorsun ama ne iş yapıyorsun diye sormazlar mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelir senin adaylarr. Zamanla olur nasip kısmet bunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeldi de gitti
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 gün valiliğe 2 gün adliyeye 3 gün askeriye ye git 7 gün içinde bulamazssan daha bulamazssın zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılAskeriye olmaz. Asker polis güvenlik olmaz. Çok büyük konusmayayım.
Cevap sahibi+1 yılNe diyim sen bilin
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ben olabilirim tabiki rabbim kısmet ederse tanışmak isterim
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşaat mühendisiyim
Soran+1 yılMemur istiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılBen mardinliyim ve yaptığım işi sölemedim otomotiv sektöründe satış pazarlama işi yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen benle evlenirsen çalışmana gerek kalmaz ki
Soran+1 yılEvde oturmaya alışkın bı insan değilim malesef. 😔
Cevap sahibi+1 yılYok onun için demiyorum ki her yerde kendi işimi açabilirim istersem
Cevap sahibi+1 yılAilem ve benim maddi durumum iyi
Soran+1 yılMaşallah 🧿. Senin hakkında hayırlısı olan birisi olsun.
Cevap sahibi+1 yılEee ne dersem yok diyon
Soran+1 yılMemur olsun. Davul bile dengi dengine.
Cevap sahibi+1 yılRabbim yolunu açık etsin inşallah
Soran+1 yılSenin de ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇöpçüyle evlen. Muazzam para alıyorlarmış. Sigortası varmış, emekliliği varmış, yılda iki takım elbise. Filmde Şaban anlatıyordu. Ya da zabıta memuru olabilir. 😄😄 Memur istiyorsun ya. Okumamış biriysen diğer türlüsü zor 😀😀
34 Yorumla
Soran+1 yılOkumuş biriyim canım.
Cevap sahibi+1 yılOkumuş kız burda cahilce koca arayışına girer mi ya bu nasıl okumuşluk? Memur Koca nasıl bulunur soruya bak? 😄😄
Soran+1 yılNasip bu nereden çıkacağı belli olmaz. Hayırlısı olsun diyelim. 😂☺️
Cevap sahibi+1 yılBurdan çıksa çıksa cano çıkar 😄 şahsen kamu kurumunda çalışıyorum. Ordaki bütün adamlar çıtır kız avcısı. Gözümün önünde neler yapıyorlar. Adam olmaz onlardan. Yanlış kriter 😀
Sevdiğim bir kız var ama gidip açıklamıyorum sevdiğimi konuşamıyorum bile. İlk defa aşık olduğum birisi.
023 Yorumla- +1 yıl
Neden açıklamıyorsunuz?
- +1 yıl
Şimdiye kadar hoşlandığım kızlar oldu arkadaşlarım yüzünden hiçbiriyle konuşamadan hüsran oldu. Aşkı ve kalbimi şimdiye kadar hiç bir kızda hissetmedim o duyguyu tattığım zaman evet aşk sevgi bu dedim rüyalarıma girdiği zaman oldu şimdiye kadar hoşlandığım konuşmak istediğim kızları bile görmedim rüyalarımda... ama bu başka birşey hiç flörtleşmedim hiçbir kız ilekonışmadım ama bu sevdiğim kızı konuşursam onu da kaybederim. Onuda diye korkuyorum konuşmasamdan kaybedeceğim konuşursamda ama kafam karışık.
- +1 yıl
Sen de emin olmadan neden seviyorsun? İlk başta insan sadece beğenir. Şansını dener, teklifini yapar. Tanıştıktan sonra o da seni kabul ettikten sonra seversin. Teklif etmek de ayıp bişey değil. Kızlar birinden teklif almazsa nasıl olacak bu işler? Ne sen kısmetini bulabilirsin ne de o kızlar. İki taraf da boş boş bekler. Hem her teklif ettiğin kız kabul edecek diye ya da reddedecek diye birşey yok. İçlerinde kabul eden biri çıkar elbet. Bunun için insan hayata küser mi?
- +1 yıl
Arkadaşlarına böyle şeylerden bahsetmemen gerekir. Ben bahsettim içine ettiler. Ayrıca kıskanıyor çoğu. Kendi işini kendin halledeceksin. Öyle arkadaşlarla da arana mesafe koyacaksın.
- +1 yıl
Madem konuşmuşluğun var açıkça söyle hislerini. Kabul etmezse sil onu. Takip etme. Gördükçe aklından çıkmaz. Ömür boyu düşünüp kafayı yemeyi düşünmüyorsun heralde. Sen teklif etmezsen başkası eder.
- +1 yıl
Ne denirse denir. Olan sana olur ve ömrün biter. Zamanla geçiyor bunlar. Aynı şeyleri iki kişiye hissetmiştim. Sevgili olamadık hiçbiriyle. Boşa geçti zamanım ve onlar başkalarıyla mutlu.
- +1 yıl
E kızın aklı fikri başkasında. Bunu biliyorsun. Belliki kız onu seviyor. Ona dönmesini istiyor. Boşlukta kaldığı için de seninle muhabbet etmiştir. Kafa dağıtmak için. Ortada düşünecek birşey yok. O kız yüzünden boş yere acı çekiyorsun. Direk sil onu ve engelle.
- +1 yıl
Olabilir. Ben aynı yerde çalışıyordum ona bakarsan. Hem senin olayında kızın kalbi başkasında. Böyle bir durumu bile bile zaten onu sevmemen lazım.
- +1 yıl
Eski sevgilisinin paylaşımını beğenmiş diyorsun. İnsan ne diye eski sevgilisini takip eder? Valla sen bilirsin. Senin durumunun sonu yok. Yanlış insanlara aşık olup acı çekmek insanların seçimidir. Bu da senin seçimin.
+1 yılÇalışıyorsan iş çevrenden bulabilirsin veya ortak arkadaş
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte anlaşamıyoruz.
- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Artık evlenmek istiyorum ama koca adayı yok. Evlenilecek adam nasıl bulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler