Onu sevdiğimi nasıl söylemeliyim?

Ben bir çocuğu seviyorum ve onunla staj yaparken tanıştım ve stajim bittiğinden ber hiç görüşmüyoruz ama ona olan sevgimi içime atmaktan bunaldım gerçekten ve onun için bir mesaj hazırladım mesaj şu şekilde:

"Merhaba, sana bu mesajı atmadan önce çok düşündüm fakat kendi iyiliğim için bunu yapmak zorundayım. Seni seviyorum ve ben artık bu sevgimi içime atmaktan bunaldım, yoruldum. Ben bunu stajımının son günü anladım çünkü bir daha seni asla göremicem. Belki şu an sevgilin ya da sevdiğin vardır bilmiyorum ama bunu söylemek zorundaydım. İstersen bunları sana söylediğim için benimle dalga geç istersen küçümse umrumda değil çünkü artık ben bu yükü kaldıramıyorum. Senden herhangi bir beklentim yok. Yolun açık olsun."

Sizce bunu atmalımıyım bir türlü cesaret edemedm?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazıyı değistırip şöyle bir de yaptim "Merhaba, sana bu mesajı atmadan önce çok düşündüm fakat kendi iyiliğim için bunu yapmak zorundayım. Seni seviyorum ve ben artık bu sevgimi içime atmaktan bunaldım, yoruldum. Bunları artık senin de bilmen gerektiğini düşündüm."
Güncellemeler
+1 yıl
Fazla sıktım biliyorum ama buda son düzeltme
"Merhaba, sana bu mesajı atmadan önce çok düşündüm fakat sana karşı ola duygularımın yoğunlunu daha fazla içime atmaktan yoruldum. Seni seviyorum ve bunları artık senin de bilmen gerektiğini düşündüm."
Onu sevdiğimi nasıl söylemeliyim?