Birine aşığım tesadüfen tanıştık parkta dilenci gibi oturmuş ay çöreği yiyordu sonunda egosu olmayan birini buldum dedim ama hemen atlamadım tabi arkadaş olduk çocuğu tanıdıkça gördüm ki çok zenginmiş 23 yaşında evindeki güneş gözlükleri toplamda 30 bin tl vardır herhade neyse çocuk telefon kullanmıyor tuşlu telefonu var eski kendi domatesini biberini kendisi ekiyor ailesi bile ona deli diyor ama çocuk fena havalı parasına aşık olmadım tabi ama böyle birini ilk defa gördüm ve etkilendim geçen gün üzerinde bi mont vardı bu eski şeyi niye giydin dedim malezya da görev yapan bi a*erikalı bir pilotun montu açk arttırmada aldım dedi çocuk kızlara bakmıyor değişik ve saçma şeylerden hoşlanıyor. Ve arabası yok her yere yürüerek gidiyor zamanı olmayınca da metro kullanıyor kafelere oturmuyor. Ben bunu nasıl düşürürüm? Lütfen yardım edin. Bir yerde yanlış bir hamle yaparsam onu tamamen kabederim diye çok korkuyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zengin olunca deliliklerini bile hoş görüyor insanlar.
mesele zengin oluşu değil mesele fena havalı oluşu ailevi bi problemi vardı bende şahit oldum kardeşi telaşlı telaşlı konuşuyor o hiç yüzü kıpırdamadan m*l m*l bakıyor kardeşi bir sürü şey söyledi o sadece tamam dedi
bu hareketleri beni düşürüyor yaşamadan bilemezsin
Makara yapıyorum
tm
Yavuz tamam güzel kurgu ama geliştirmen lazım kendini
kurgu değil yavuz kim
ben de yıllardır parkta oturuyorum yavuz kardeş bana da uğrasaydın muhabbet ederdik
tamam gerçekten tamam
Aşk kalbimi yakan volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazan dibidir diye gir söze
Ne diyon lan derse
O zaman vazgec öyle kaba biri yaramaz
onu tanısan sen bile aşık olurdun
Çok saçma konuşuyorsun. Sen böyle köle gibi taparsan karşındaki çok şanslı valla hayatına da etse gıkın çıkmaz ne güzel hayat
o sıradan biri değil bak dilenci gibi ay çöreği yiyordu diyorum onu ilk gördüğümde eski püskü bir mont giyor görsen caddeden almış dersin montun geçmişi var. Çocuğun dünyaya yaratılışa bir hayranlığı ve saygısı var bu beni deli ediyor
Ortalık manyak dolu ya ne halin varsa gör bye
bu manyaklık değil. bu hayranlık
Tamam ablacim yorumumu siler misin senle muhattap olmak istemiyorum
Birincisi yorum silinmiyor ikincisi ne oldu şimdi yani? Bu neyin tepkisi
Bunu gormek istemiyorum secenegine tıklarsan silinir
tamam ama tepkinin sebebini gerçekten merak ettim söyle siliyorum
Aşırı saçma konuşuyorsun çünkü sanki hoşlandığın kisi tanrı
Okudum yazdığım mesajları hiç te saçma değil bence sen kıskandın ama kusura bakma herkesiin karakteri kendine göre güzeldir ama onunkisi bambaşka beni bu etkiledi sen onun beni etkileyebildiği gibi kimseyi etkileyememiş olabilirsin belki ama hayat böyle ksuura bakmayacaksın
Aynen abla kıskandım tamam aynen
bb
Bende aşık oldum numarasını alabilir miyiz
ciddi olur musun lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
bu siteyi internette gördüm
Ciddiyim zengin olması baştan tik yani bence açılma o sana karşı bi yakınlık göstermediği sürece
Bana karşı gösterdiği tek yakınlık çok sevdiği pahal bi saati vardı yere düşürdüm çok korktum bana dedi ki korkma düşeceği varmış düştü benim de elimde düşebilirdi insan kadar değerli olamaz hiç bir şey bunu derken gözlerime baktı başka da bir şey yok sürekli ay çöreği yior çıldırıcam
O ne ya sösööslsödmmslslelsllsmsms
Her gün düzenli ay çöreği yaparak çocuğu etkile
ev hanımı sevmiyor kadına sorumluluk çok yükleniyor diyor yaparsam bana diyeceği şey şu alabilirdik neden kendini gereksiz yordun
Senin için yapmak istedim senin için yaptığım şey beni yormaz diyebilirsin mesela
bak onu çok iyi inceledim bana diyip diyebileceği şeyleri tahmin edebiliyorum seni seviyorum desem elini enseme koyup (bak sanırım kafan karıştı bence biraz sosyalleş) diyecek beni postalayacak
Belki gay olabilir
hayır değil karşı öyle şeylere bu 70 lerden kalmış biri gibi
Belkide zaman yolcusudur
gerçekten ciddiye alıcak biri lazım buradan olmayacak ben instaa gidiyom
Bebeğim ciddiyim ben
Belliki sana karşı öyle hissetmiyor söyleyerek kendinden uzaklaştırma
o zaman psikoloğa gidicem bu çocuk benden giderse ağlarım
Arkadaş kalmaya devam et belki hislerin geçer ya da zamanla o sana karşı bişey hisseder insanları birbirine bağlayan şey ortak bi acı ve yaşanan güzel anılar
tamam teşekkürler