Bu sene mezun oldum bikaç kişiyle görüştüm ama hiç hazetmedim hala bayağ bekarım yani böyle gider mi siZce çalışmayada başlamadım henüz :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. noluyor şimdi evlenince dünyayımı kurtarıyorsunuz?
başınız göğemi eriyor?
evlenmeyince hayatınız zehirmi oluyor evden mi kovuyorlar..
niye kasıyorsunuz bukadar. ?
sırf evlenmek için evlenmeyin aşkın yanında mantığınızıda taşıyın bir zahmet..
zamanı gelince kısmetin çıkar karşına okulu bitirmişin birazda kariyer yap.31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tabkii öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılErkenden evleneceğim diye tanımadan etmeden büyük bir hata yapıp sonra pişman olmak yerine, bekar olmak en iyisi.
Bekarlar evliliği çok merak ediyorlar ama çok bir fark yok esasında. Kafana ve ruhuna hitap eden birini bul önce sonrası yoluna girer inşallah...42 Yorumla- +1 yıl
Eig teşekkürler kardeşim...
Soran+1 yılRica ederim
17 yasinda evlendim. Ama bir basari olarak gormuyorum. Simdiki aklim olsaydi 30 da evlenirdim. O yuzden sakin oyle dusunme canim ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemedenmi evlendin
+1 yılerken ya :)) calis bence hayati tani sonra kismetin cikar nasi olsa ins
11 Yorumla
Soran+1 yılİns hayrlıdı amin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
69Cevap
+1 yılNeden anormal olsun? Evlilik pat diye olmaz ki. 30 yaşında olup evlenmeyen birçok kişi görüyoruz hayatta.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan biri olmak istemem açıkçası
- +1 yıl
Aşık olmadan evlenirsen ileride sorunlar çıkmaya başlar. Genede sen bilirsin.
normal çok kafaya takıyosunuz önünüze gelenle evleniyosonuz ondan sonra sıkıntı başlıyor evlilikte birazcık sakin olun beyninizle hareket edin bırakın şu kalbi...
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍
İyi birini buldugun zaman zaten sevmeye baslar evlenirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılİnş bulurum ya
+1 yılAnormal olan insanlarin birbirini tanimadan alelacele evlenmeleri. Evlenmek icin evlenmeyin sorumluluklari cok.
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki evlilikler bnce kolay
- +1 yıl
Dogru soyluyorsunuz evlenmk kolay surdurmek zor ☺
+1 yılscontent-a.cdninstagram.com/.../...372160376_a.jpg
Üzülme elbette kaderinde olan karşına çıkacaktır10 Yorumla25 yaşında evlendim. 30 yaşında bunalıma gir daha erken. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm 25 ideal
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. yapma böyle ya daha 24-25 yaş ne ki daha bikaç senemiz var. merak etme yani normal
12 Yorumla
Soran+1 yılYa öylede çevremde evlenen arkdşlrımı gördükçe kendimi anormal görmeye başladım
+1 yılNe anormali ya sacma sacma konusmayin okuldu cartti curttu derken insan anca 23 unde mezun oluyor az calis para biriktir derken zaten yas 26 olur.
30 Yorumlasiz pek birini beğenmeyen birisiniz galiba ama hata yapmaktansa daha iyi bir durum 24 yaşında olupta evli olmamanız anormal bir durum değil tabiki
12 Yorumla
Soran+1 yılEvt biraz öyleyim sanırım
+1 yılBende 24üme giricem ve hala bekarım :) Hayırlı bir kısmet bulursam seneye yaza evlenmeyi düşünüyorum :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım :)
- +1 yıl
Hadi bakalım :)
Sen iliskide hic cekilmezsin ama yaa... Haz etmemissin... Opmek istese opturmezsin bile sen.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılArtık zamanın gelmiş. Elini çabuk Tut bence. Tren kaçmasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyy evt
evlenenler tek tük arkadaşların çıkabilir kafana takma daha yeni buyumussun kisacasi :) 3 yil zamanim var :d
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm yani orasıda öyle
Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Normal bir şey kısmetin neyse bir gün karşına çıkar
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama❤️
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. 27 yaşında olduğunu düşün birde :)) sen gene iyisin
14 Yorumla
Soran+1 yılAyyy :(
Soran+1 yılGeç olur öyle sankş
Bence 25 ten önce evlenmek sağlıklı bir davranış değil zaten.
20 Yorumla
+1 yılsana tek diyeceğim var yaptığına ettiğine fazla karışmasın az salsın sıkıp bunaltmasın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayat evlilikten ibaret değil rahatla biraz hayatını yaşa
10 Yorumla
+1 yıl26 yasındayim ve anormallik görmedim kendimde :) herkesin hayat şartları farklı erken evlenip boşanmaktansa iyi tanıyıp ve sağlam temelli evlilik olmalı...
10 Yorumla
+1 yılBence normal ve en iyisi ama bir iki sene icersinde evlen derim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBnde öyle iatiyorum zaten
- +1 yıl
Ozaman sorun yok :) peki erkek icin evlenme yasi kac olmali senin gozunde
Soran+1 yıl25 35 arası
- +1 yıl
Bende 30 yasinda düşünüyorum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın neler getireceği belli olmaz sadece doru kararlarla doğru kişilerle iyi bir hayatı geleceğe taşıyabilirsin. bu yüzden yaşla ilgili geç kalınmış bir şey yok. ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDua et. Etrafına duyur hep evlenmek istediğini aracı olsunlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya duyurmak biraz ayıp geliyo
Cevap sahibi+1 yılBenim bir arkadaşım evleniyor herkese duyurdu ve düğünü var haftasını ayıp değil kesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç kasma, o seni bulur. aralarından seçeceksin işte, nasılsa senle tanışanlar olacak
16 Yorumla
Soran+1 yılYani bu ara evdende çok çıkmıyorum nasıl bulucak yan
Cevap sahibi+1 yılbu dediğini ben de kendime söylemiştim bir zamanlar. evden çıkmadım bilerek, dedim bu şekilde manita falan zor. tabii o aralar depresif mizaçlı duygulanıp bozukluğu tarzı durumlar. yani hayat ya bu, büyük konuşma derler; geldi evde buldu manita desem inanır mısın :) sonra ilerlettik de çok şükür ucuz yırttım. zor kızmış meğer, bu defa ben kaçtım.
Soran+1 yılHerşey in hayır lısı kardeşim valla
Cevap sahibi+1 yılaynen, önemli olan hayırlısının denk gelmesi. malesef evlilik gün geçtikçe riski artan bir kumar oyununa benziyor. kısmetten ötesi zaten yok, orası öyle. ben evliyim ama evlenmeseydim keşke dediğim çok oluyor. herkesin kendine has, değiştirmediği veya değiştiremediği huyları var. idare edebiliyorsan yürüyor, etmezsen iki taraf da bitsin gitsin diyor rahatça. 6-7 yıl oldu, pek çözemedim
Soran+1 yılÜzüldüm adına yani zamanla evliliğie karşı soğurum diyede korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılherkes kendi hükmetmek ister, belki de sorunu temeli ben merkezcilikten kurtulamamak. benim eşim sadece kendine göre doğru dediklerini uygulamakta diretmese, biraz fikir birliği şeklinde yürüse sorunlar ortadan kalkar. hiç insan 7sindeki halini 70inde değiştirir mi :) ne mümkün. çok iyi düşün, benim durumum az görülen türde. sen belki de erkeğin egemen olduğu-şart koştuğu bir evliliğe adım atacaksın bilemezsin. derin bir mevzu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşında bekarım bunda anormal olan ne var ki :D :D
10 Yorumla valla bende 24 yaşındayım..27 28 iimi bekliyorum.. hem zaten şimdi okuyan kesim geç evleniyor o yüzden takma kafana bence nasibinde varsa evlenirsin hemen
10 Yorumla
+1 yılböyle gitmez evde kalırsın mazallah... çıtayı yükseltme bence.. ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl29 yaşımdayım. . .
Ben evde kaldım. . . Siz değil. . . :(10 Yorumla
+1 yılÇalışmaya başla bence. Hayat devam ediyor ne zaman ne/kim çıkacağı belli olmaz. Hayırlısını iste. Zaten bu işler öyle kolay olmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde kalmissin sen ya 24 ne karta kaçtın 12 evlilik 14 te çocuk yapican. Seni kimse almaz artık.
10 Yorumla24 çok da bir yaş değil 30 za kadar yolu var 30dan sonra evde kalmış oluyosunuz bence D:
10 Yorumla
+1 yılNiye anormal bir durum olsun ki evlilik icin biraz erken bir yas bence
10 Yorumla
+1 yılben de evlenmek istiyorum kriterler uygunsa ks usulü evlenebiliriz belki ;)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım bekarım o Zaman ben evde kaldım😆😆😆
10 Yorumla- 00 Yorumla
Ben bir kac güne 25 olcam ve bir anormallik görmedim:)
07 Yorumla- +1 yıl
+1 yılErken başlamışsın ne zaman evlenceğim demeye...
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni başladım ama
- +1 yıl
:))) ben başlamadım...
Bayağ bekarım kısmını anlamadım ama normal yani :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlayan anladı 😝
Normal bende öyleyim zorlamanin esprisi yok yazılmıs ise sn nerde olursan ol seni bulur takma kafana
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnormal degil, 25-33 arası evlilik icin olgun ve iyi bir evlilik yası bence
10 Yorumlavurur yüze ifadesi, daha yaşın çok genç bir tanesi
02 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️
sana anormal dersek kendimize yeni kategori belirlemek lazım..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnde 24 yasndaym bekarım anormal degil bnce hem erken evlenip napcaz hayatımızı yasayalım birazz :)
10 Yorumla1989'lu tanıdığım bir kaç kız daha var
12 Yorumla
Soran+1 yılBn 91 liyim
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBende 24 yaşında bekarim sizce normal mi? :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Normal olduğuna kanaat getirdin yani :)
Soran+1 yılEvt burdakilet sağolsun
- +1 yıl
şu an normal ama 2-3 yıl sonra anormal olacak zaman daralıyor :)
+1 yılabazalık çökerse kötü hemen evlen
23 Yorumla
Soran+1 yılÇöktü çökecek ahaga
- +1 yıl
ozaman fırsatını bulur bulmaz evlen isteyen falan yok mu seni
Soran+1 yılVarda ailem çok onaylamıyı
+1 yılNormal neden sknt yapiyorsun ki :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAy arkdşlarım evleniyo yaa😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılGitmez olmadi bu sitede bulun birini
12 Yorumla
Soran+1 yılBurdakiler biraz neidü belirsiz
- +1 yıl
Biraz degil cok da yani elbet biri cikar babinda bu marjinal ornegi verdim ben de sizle ayni durumdayim metin olunuz beklenen gunler yakindir
Hayır neden anormal olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim yaşıtlarım evleniyo hep
Evilik için yaş mı önemli olan, senin beklentierlin düşüncelerin önemi yok mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşında evli olmak tuhaf bence
10 Yorumla
+1 yılbence geç kalmış değilsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama özgürlüğünün tadını çıkar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde bekarız ne olmuşki :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtlarım her geçen gün biraz daha evleniyo😝
Cevap sahibi+1 yılAynı psikolojiye bende kapılmıştım sonra düşündüm ben herkes değildim
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ohoooo 33 yaşında bekar olanlar var😊
22 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yıl24 erken evlilik için.
10 Yorumla
+1 yılkaderinde vardir biri üzülme ve bekle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlik sultanliktir yahu bosversene 😎
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 33 yaşında bakire komşum var sen ne diyorsun :)
10 Yorumla
+1 yılBende 23 yaşındayım niye anormal olsun ki ablam geç olsunda guç olmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. ne çok geç ne çok erken bence ideal yaştasın
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem