AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
soruyu birkaç kez tekrar ettim ve tuhaf hissetmedim.
Ozaman iyi
Hem de çok tuhaf hayret yani bu yaşta boş kalman da hic normal degil şimdi seni çok ayıplayacaklar çok
Yok ya tuhaf degil uygun damat adayının ortaya cikacagi guzel zamanlar hatta
Hic sanmam ama bakalim nasip olcakmi 😂
Olur ya hepimizin nasibinde var biri umarim benimde karsima cikar🙏
Insallah 🙏🏼
Aşırı seçici biriyseniz yalnızlığınız gayet doğaldır.
Asiri secicimiyim bilmem ama kesinlikle bir kac seye dikkat ediyorum o olmazsa olmaz
Tabi ki tüm yaşıtınız hemcinsleriniz gibi kas boy zenginlik ve cinsel tecrübe istemeniz doğaldır...
Ben aslinda bu saydiklarindan sadece birtanesine önem veriyorum 😂
O olmazsa olmuyor
Dördü de bende yok size idealinizdeki kişiyle sonsuz mutluluklar dilerim...
Tesekkürler
Aradığınız cinsel tecrübeydi değil mi?
Hayir
Peki
En azından playboy düşkünü değilsiniz... Bu bile moral verdi...
Ben sadece boya dikkat ediyorum, öyle bir takintim var. Hatta hic birzaman zengin olsun evi arabasi olsun bile demedim sadece boy
Ben kısayım ama hayalinizdeki uzun eşi bulabileceğinizi düşünüyorum yaşıtınız hemcinslerim bayağı uzunlar genelde...
Nasip
En azından 1.80in altı erkek sayılmaz diyecek kadar bayağılaşanlardan değilsiniz... TC gerçeklerini kabullenmek de önemli...
Tam anlamadim? Tüm türkce kelimeleri bilmiyorum kusura bakma
Beni aşağılamadığınız için teşekkür ettim sadece...
Neden asagliyim ki
Türkiyedeki kadınları bir bilseniz...
Ben türkiyedeki kadinlardan degilim kimseyi asaglamam
Umarım buradakilere örnek olursunuz...
Erkek al içeri :D doya doya 26 yılın acısını çıkart
Gerek yok buna
Çünkü sende o şey yok mahalle dedikodusundan yapamazsın
Mahalle dedikodusu diye birseymi kaldi hahaha ben zina istemem
Kaldı niye kalmasın hala böyle şeyler var ülkemiz gelişmedi ki hala o yaratıklar var zina mı o ne demek insanların bir şey yaşaması neden zina oluyor anlamadım ki sen kapalı mısın
Ben kapali degilim hatta acik sacikda giyinen birisiyim ama zina istemem bunun kararinida sen degil Allah vermis. Ben türkiyede degil Almanyada yasiyorum burada öyle mahalle dedikodusu gibi seyler yok ☺️
Beynim error verdi allah diyor sen ya çok cahilsin ya da allahı kullanıp namus ayağı yapıyorsun neyin allahından bahsediyorsun dünyada o kadar kötülük varken bir insanın cinsel çekim olmasında allah karanlık mı yapıyor :D almanya da yaşıyormuş kesin ordasın burada ki herkes Avrupalı zaten açıkta değilsin inanmam
Ben kendi düsüncemi yazdim buna inanmak zorunda degilsin. Ha birde sen dedin ya zina degil neden zina olsun ben ona cevap verdim, Allahi katmak acamli degil Allahim verdigi bir emir oldugu icin. Sen zina isleyebilirsin ve buna kimse karisamaz
Anlıyorum ağzıma alayım da namuslu göreneyim kafası biz çok gördük sizin gibileri bekaret baskısı ve kullanılmış Kıza ikinci el olarak bakarlar bekar Kıza anlıyorum hatta boşanmışları da katsak iki olur anlıyorum neyse kısıtlanmaya devam dimi :D
Ben istiyorumda yanlis diye yapmiyorum demedim ki kendimde istemem ne o bugün benimle olcak yarin baskasiylaa bu bana göre degil ama nasil senin düsüncene saygi duyuyorsam sende duymalisin
Eee isde hic yasamadim ki istekli oliyim? Benim cok arkadaslarim var bunu yasayan ve hepside diyorki bir kere yapinda birdaha istiyor insan, yani benim isteyebilmem icin denemis olmam gerek herneyse boş ver cok takma kafana sen beni 😂
Tamam sorun orada işte yaşamadığın için kendini bastırıyorsun baskılardan
Ben seninle hic bir konuyu konusmak istemiyorum özelden? Wtf zorlami? Ne linci ya linclenecek birisi varsa oda sensin ben degilim
Ne demek linçlenmezsin sen şu an da cinsellik konuş nasıl sana yollu desinler seni linçlesinler yani zorla demedim gel neden bu kadar kendini bir şey sandın ki isteğe bağlı dedim neden linç yiyecekmişim ki kötü bi şey dedim sanki
Ben sana boş ver sen beni yazdiktan sonra senin buna yanitin „ Ya sen ekle merak etme abazan değilim “ oldugu icin zorlami? Yazdim istersen birdaha oku. Sende ne tuhafsin Allahdan degilde burdakilerden cekiniyorsun hahahaha neyse ben kactim
Kendini bir halt sanıyorsun ben senin o mesajına meraklı değilim senin yazsan da hayatımda her an ki güller açmayacak sadece ülkemizde cinsellik çok geride kaldığı için kendini yeteri kadar ifade edemediğinden özele yaz bende dedim sen ne yaptın bana abazan sapık muamelesi yaptın tabi ki onu yazacağım ne diyeceğim çünkü burada ki Erkekleri abazan görüyorsunuz ekle diyen kişiyi öyle görüyorsunuz ben kimseden çekinmiyorum burada ki insanları takmıyorum hiç biri şeyimde değil senin için dedim ne kadar boş yaptın
Bunu sorun haline getiriyorsan senin için problem olur zaten. Eğer pek sosyal bir insan değilsen biraz sosyalleş
Bende öyle hissediyorum yaşım 21 bi yalnızlık boşluk hissi var sanki birini istiyorum
Hayır niye tuhaf olsun tam yaşı bence
Neyin yasi?
Evlenmek 🙄😁
Bencede ama damat adayim yok 🤣
Sen cevabını ver.
Normal olan nedir sence?
Bu yasima kadar dogru insani bulmus ve evli olup mutlu olmak
Bak verdin cevabını. "Doğru insan" onu bulana kadar emin ol hiçbir şey anormal değil.
Dogru
Bu devirde anormal değil.
Tuhaf. Evde kalma yaşları yaklaşıyor.
değil... zamanı gelince mutlaka olur.
Ben 32 de anormal bulmuyorum
Tam çağı anı yaşamak icin
Normal çok takılmayın şu işlere
değil eski de kaldı öyle erken evlenmek
sosyalik olsan o. derler emin ol
Sosyalik ne?
amcı erkek lafının kadına dönüşü demek istedim
Ben hic birsey anlamadim ama boş ver