Yaşıtlarım hepsi evli bir tek ben bekar kaldım normal mi yaşındayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBen de 30 yaşındayım değil evlenilecek kız flörtüm bile olmadı. Evleneceğim diye yanlış biriyle evlenip hayatını zindan edecekse bekar kalmayı yeğle. Yahu bu evlilik temel besinler kadar önemli mi? Yaşıtların ne yapıyorsa aynısını yapmak zorunda değilsin. Hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa. Ha ilerde bir adam çıkar. Seni gerçekten sever, sen de onu seversin ve yuva kurarsın.
Evlilik Venüs gezegeni gibidir. Dışardan ışıl ışıl görünüyor ama içi cehennemdir. Evlilik dışardan güzel görünür ama sorumlulukları ağırdır, eşini iyi seçeceksin.01 Yorumla- 1 yıl
Benim felsefem bu: hayat evlenip çoğalmaktan ibaret değil. Her gün kadın cinayetlerini görüyoruz maalesef. 😭😭
En İyi Cevaplar
1 yıl26 yaşında bakir bireyim gayet de normal hocam herkese göreel yaşamıyoruz kuyruk sallayanlarla ya da kız düşürmeye çalışmalara bakarsak
Veya evlenip mutsuz olanlara bakarsak doğru kişi gelene kadar beklemek en iyisidir erken yaşta doğru kişi gelirse bilemem lakin heves için hormonel durum arzu vs aşk denilip evlenilince ne olduğunu görüyoruz aceleye gerek yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler olarak evlilikten soğuduk 👍
Sen daha dur, 8 ila 10 senen var. 30 lu yaşlarda evlenecek misin onun hesabını yap, fiziksel olarak güzel misin? Maddi olarak zengin misin? Ahlak yönünden üstün ahlak sahibi misin?
00 Yorumla
1 yılTüm arkadaşlarım evli 33 yaşındayım ve bekarım. Sevgilim de yok. Normal tabi. Neden normal olmasın. Peki 18 yaşında 20 yaşında evlenmek normal mi? Bir de o açıdan bakalım. Daha iki tarafta fikren olgunlaşmamış, hayatı görmemiş, insanları görmemiş. Bu normal mi. Acelesi ne peki? Bir de böyle düşün o zaman hangisi normal hangisi değil? Demek ki kişiye göre değişir bu durum.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
96Cevap
u 1 yıl27 yaşında bekârım ama hiç takılmıyorum böyle şeylere. Herkes evlenmek zorunda mı? Belki daha zamanın gelmedi. Belki doğru insan çıkmadı karşına. Belki yanlış bir evliliği erken yaparak hayatını mahvedeceksin. Biraz tadını çıkar bekârlığın. İnsanlarla yarış içerisinde misin? 24 yaşında bekâr olmak gayet normal.
22 Yorumla- 1 yıl
@DedektifMinnie aynen öyle
Soran1 yılHaklısın
20'li yaşlardaki kızların ne acelesi var anlamıyorum cidden.. Hatta bazısı evlenip boşanıyor 2. evliliğini yapıyor, arkadaş ben 30 yaşındayım evlilik gibi bir kurumun ciddiyetini taşıyabilecek miyim hâlâ onu düşünüyorum millet patır patır evleniyor 😂😂
24 yaşında bekâr olmak gayet normâl, evlilik aceleyle karar verilecek bir şey değil. Doğru insanı bulduğuna inanırsan evlen ama aşk aklını karıştırmasın. Mantığını da dinlemelisin.10 YorumlaNormal mi derken ahahsjahsha anormal mi olacaktı? Okul okumamış amaçsızlar elbetteki evlenecekler başka amaçları mı var? Evlilikten başka ahahahha. 24 yaşındaki genç kızlar daha yeni üni mezunu oluyorlar zaten sonra iş hayatı vsvs.
10 Yorumla
1 yılGayet normal
eskiden bende öyle düṣünürdüm ulan geciktim mi diye ama 29 yaṣıma geldim dedim nekadar saçma düṣünüyormuṣum beterin beteri varmıṣ 😄 tabi 24 25de evlenmek bence ideal ama nasip olmayınca napcan
00 Yorumla
1 yılDaha erken bile bence en ideal 27 kadında ama en geç rakamda o ayrıyetten madi durumları iyileştirmeden evlilik çok saçma geliyor bana bi ton masraf çocukda gelicek üstüne
10 YorumlaBence o yaşta bekar olmak değil evli olmak anormal deli misiniz kuzum hayatınızı yaşayın 27 den sonra evlenirsiniz.
20 Yorumla
1 yılSaçmalama canım, asıl 24 yaşında evli olmak anormal. Yüksek lisans yapılır o yaşta..
30 YorumlaHiç normal değil ya 14ünde evlenmeliydin..
Hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına20 Yorumla31 yaşına girecem 20 gün sonra ben öleyim ozaman 😂
23 Yorumla- 1 yıl
Tam yaşındasın :)
- 1 yıl
sen cok yasa
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik çağına gelen herkes evlenmeli ne kadar zaman geçerse o kadar geçtir. Kısmet olmamışsa zararı yok gibi, hayırlısı diyecek o zaman. Kötü evliliktense yalnızlık iyidir ama en mükemmeli tabiki de her zaman doğru, iyilerden bir eş...
00 Yorumla
1 yılAllah askina ne var bu evlilik sevdasinda anlamadim.. bence en iyi sey bekarlik takmayin bu kadar. kac evli olan mutlu ve bosanmamis ona bakmalisin
00 Yorumla
1 yılAcelemiz yok diye diye evde kalıyor kadınlar. Sizi seven birisini buldunuz mu kaçırmayın bence kızlar.
00 Yorumla
1 yılnormal kafa dengi biri olmadıktan sonra gerek yok
benim oldu 32 hala bekarım 1 kere olsun düzgün tam olsun ya da hiç olmasın kafasındayım00 Yorumla
1 yılNormal ama erkeksizlik baş göstermeye başlamış.
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenme yaşım geldi 😆
- 1 yıl
Belli kızışma dönemleri anana söyle de çevreye yaysın
Ben de bekarımm gezdim tozdumm bekardım hoştum diye boşuna demiyorum kendime 💯
06 Yorumla
Soran1 yılEvlenme yaşın geldi ama
Soran1 yılPeki 😁
Soran1 yılBekarlığin tadını çıkaralım 😄
1 yılAynı yaştayım. Acelemiz yok.😁
31 Yorumla
Soran1 yılAynen 😄
s 1 yılTabi ki normal. Ben o yaşlarda sevgili bile istemiyordum ne evliliği
10 Yorumla34te de bekar olabilirsin 54te de. Evlilik bir zorunluluk değil
10 YorumlaEmin misin hepsinin evli olduğun dan yaşıtlarının benim yaşıtlarımın bile bekarları var ki o bekarlardan biriyim ben anormal olabilirim de sen değilsin.
00 Yorumla
1 yılAbi evlenmek zorunda bile değilsiniz ki evde mi kaldım geç mi kaldım diyosunuz
00 Yorumla
1 yılKız dur az durduk yere buna kaygılanmayayım bir de yav
00 Yorumla
1 yılAsıl evlenmek anormal kızım saçmalama ne evde kalması
00 Yorumla26 ya girecem ve evlenmeyi düşünmüyorum gayet normal ve rahat
00 Yorumla
1 yıl24 te torunların olacakmış gibi anormalleştirme daha kızarmış patatessin citirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de aynı şekilde insan bir sorguluyor kendini ama sırf evlenmek için evlenecek değilim, karşıma düzgün biri çıkmazsa 35 te de bekar olurum ne olacak, evlenip mutsuz olmaktan daha iyi
00 Yorumla
1 yılElbette ya. Evlilik için bu kadar acele etmenize ne gerek var.
00 Yorumlaaşırı normal bence. evliliğini bir hayat başarısı olarak gören insanlardan koşarak uzaklaşın
00 YorumlaYaşıtlarının hepsi evli değil kandırma kendini :D
02 Yorumla- 1 yıl
Çevresindeki yaşıtlarından bahsediyor olabilir
Sende abur cubur ilişkiler yerine ciddi ilişki baksaydin sende evli olurdun
00 Yorumla
1 yılEn azından Bi sevdiğin olmalı sözlü falan olmalısın diye düşünüyorum
00 YorumlaBirilerinin kalbini kırmasındansa böylesi daha iyi.
00 YorumlaYooo gayet normal bu işler nasip kısmet meselesi çok takılmamak gerek
00 Yorumla
1 yılnormal tabii herkesin evliliğe hazır hissettiği yaş farklıdır
00 Yorumla
1 yılnormal zaten üniversite yeni bitmiş ise girmiş düzen anca oturmuş oluyor
00 YorumlaErkenden evlenmeyi marifet sanan bir nesil türedi ya, gençsin çıtırsın bak keyfine
00 Yorumla
1 yılÇok iyi bi seçenek çıkması lazım. Yoksa 2 sene daha bekle derim
00 Yorumla
1 yılNormal daha gencsin etrafindakiler eken evlenmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYok çok anormal 18 de evlenmiş olmaliydin. 18 bitince evde kaliyorsun. Nerde yaşıyorsun köyde mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYine başladılar şu yaşta bekar olmak normal mi diye 😒
20 YorumlaBu evlilik merakı niye özellikle kızlarda.
aile artık bu tarz şeylere baskı yapmıyordur diye düşünüyorum 24 yaşındaki birisine. Eğer böyle bir durum yoksa da neden bu kadar seviyosunuz evlilik muhabbettini00 YorumlaDegil tabi suriyeliler o yasta 5nci cocugu doguruyor. 😂😂
05 Yorumla- 1 yıl
Onlar müslüman olduğu için evlenmeden 70 kişi ile yatmıyor o yüzden ☺️
- 1 yıl
@Porshemilao
AKJHgFfCBNMmKJgJH
2 yaşındaki bebeler sokaklarda, metrobüslerde, köprülerde, çöpte
Neyden bahsediyon la sen onlar mı müslüman ahsjasjjahs skşip skşip bebelerini sokağa atıyorlar ıyyyyyyyyyyyyy - 1 yıl
Senin o 2 yaşında dediğin kişiye gittim sordum suriyeliyle alakası yok Sivasliyim diyeni bile var Edirne İzmir kadın arapça bilmiyor 🤣🤣 sen sanırım Suriyede yaşıyorsun 🤣 çöp konteyneri yanında fazla takilmanin zararları bunlar adamı faşist yapar böyle
- 1 yıl
1000 yıldır burada atalarımla yaşıyorum sen kimi kimin ülkesinden kovuyon hee mülteci senii tarihtemi okumadın cahil🤦🤦🤦😅
Gizli Üye(25-29)1 yılbız erkekler 18-20 arasına bakıyoruz artık cünkü 22 üzeri yas grubu genelde bkıre olmuyor evlılık düşünmüyoruz o grupla artık
014 Yorumla- 1 yıl
Böyle düşünen sadece sensin bence. Bakir erkeksen bu isteğini bir tık anlarim fakat geçmişi kabarık bir erkeğin bunu istemesi hiç etik değil
Cevap sahibi1 yılaynı soruyu babana soralım bakalım ne diyecek? benim evlilik için acelem yok. geçmişim kirlide olsa bakıre olmayan bırı ıcın hayatımı mahvedemem zaten ekonomi kötü ksr bi kız ıcın kendımı dusuremem bız erkekler toplulugunda hergun bu konuyu konuşuyoruz bakırelık onemlı degıl dıyen erkekler yatagı dusunen acama kımı yataga atabılırım kafasında oluyorlar yıne evlılıge gelınce bakırelıge bakıyor hepsı sadece sıze yalan soyluyorlar kı dıktırmeyesınız dıye. d sızde safsınız ınanıyorsunuz. d
- 1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen? Yazdıklarımı tekrar oku. Bir bakire olarak Bakir bir erkek istemem çok normal bir hak mesela.. Fakat sen Bakir değilsen beni ne kadar hak ediyorsun ki? Kullanilmissin sonuç olarak senin zihniyetine göre.
Cevap sahibi1 yılsen burada catlasanda ben bakıre alacam kudur
- 1 yıl
İnşallah bakire olduğunu söyleyip yıllarca arkadan vermiş birinin yalanına kanar evlilik yaparsın. Mutluluklarrrr :)
- 1 yıl
Kokun buraya kadar geldi ezik. Senin gibi kullanilmislari ne yapalım biz. Git cer çöp kurcala. Birini bulursun belki 😅😅
- 1 yıl
Laa yapram en en fazla cahil gözü açılmamış bir kızla evlenirsen kendine layık gördüğün ahshahdjahdjahsh bi de yaprakcım bakireyim der arkadan yapmış da olabilir oral de yapmış olabilir 🤔 yani asıl sen kudur bunun ayeti bile var yaprakcım temiz temize layıktır orrrrr ise orrrrrıospuya sen orrrrsun or alcan çok konuşma çakarım. Kudur 💋
- 1 yıl
@GırıkAyna ahahahah ben bu kadar açık yazamadim ama düşüncelerime tercüman oldun. Agzina saglik. Bu adama bu dilden konuşmak lazım 👏👏👏
Cevap sahibi1 yılarkadan yapabilir su devirde yapmayan yok zaten bakire olsunda
- 1 yıl
Mantığa bak ahshahqhshahqhshahq bakire olmuyor işte o
Cevap sahibi1 yılkendı kendıne kural cıkarma bakıre olmuyor ne aw bayada bakıre sen kesın degılsın kac ksıye vurdurdun onden
- 1 yıl
Kendini kandır sadece. Ahshahqhdhhq
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 39 yaşındayım ve hiç evlenmedim. Bazı insanlar evlenmemeyi tercih edebilir, bunun çok mantıklı nedenleri var, detaylı konuşalım istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 33 yaşındayım ve bekarım eee yani noldu şimdi 😃
10 Yorumla
1 yılBen 32 yaşındayim hala bekarım kiz arkadaşım da yok
00 Yorumla
1 yılBence normal bende şu an 24 yaşındaym evlenince her şeyin kısıtlanıyor pişmanlık duyuyorsun kimi zaman gerek yok bekle biraz hayatını yasa guzelim
21 Yorumla- 1 yıl
21 yaşındayım bende 26yaşında düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılhiç normal değil burada çok anormal bir durum var ne yapacaz şimdi eyvah !!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbekar olmak normal de sevismemis olmak anormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yaşındayım bekarım evleneceğim yakında inşallah Allah nasip ederse tam zamanı
00 YorumlaBen 24 te evlendim tam 26 da da yani şimdide boşandım 1 ay önce 2 yıl sürdü daha zamanın var evlenmek için boşanmaktan iyidir sabır et yıllarca gerekirse rezil olmaktansa iyice tanı karşıyı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl34 yaşındayım ve bekarım. Sen 24sün normal mi diye soruyorsun :D
00 Yorumlanormal tabii. aceleye gerek yok, tadını çıkarmak lazım afadf
11 Yorumla- 1 yıl
Tadını çıkarıyor musun peki
1 yılAblam 28 yaşında ve onun öyle bi derdi yok , neyin derdini çekiyosun sen😂😂😂😂
10 Yorumla
s 1 yılEvlenince bir sey olmuyor
21 Yorumla
Soran1 yılÖyle de yaş geçiyor gittikçe
1 yılMesele bekar olmakta değil yeğen, asıl mesele bakire kalabilmekte.
00 Yorumla
1 yıloha evlenmek için çok gençsin saçmalama saygı duyuyorum ama diğerleri normal değil bence
00 YorumlaNormal tabii evde kaldığını falan mı düşünüyorsun😂
00 Yorumla
1 yılAman 19 yaşımda evliydim şu an 29 yaşımda bekar kalmaya çalışıyorum çokta şeyapmamak lazım
04 Yorumla- 1 yıl
Neden? Ayrıldın mı?
- 1 yıl
Ayrılamıyorim
- 1 yıl
Sebep?
- 1 yıl
Korku
1 yıl30 yaşındayım bekarım illa evleneceksin diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılNormal ben 27 yaşındayım karşı cins ile anlaşamıyorum bu yüzden evlenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (110)