+1 yıleski sevgilim bana ilk çiçeği 10.ayımızda falan almıştı.o da sevgililer gününde görüşmiycektik onun sınavı oldugu için.2 gün önce ona güzel bi doğum günü hazırlamıştım.benim için bu kadar uğraşıyosun sevgililer gününde çıkalım diye tutturmadın bari sevgililer günü çiçeğini alıyım diye:)))))hay beynimi şaapıyım sanki çirkin betty yim.lan baktın adam da iş yok yol versene 3 sene kahrını çektin:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 yıllık bir ilişkim var bende bilmem bana çiçek getirdiğini bende beklemem bu tür şeyler bana hediye aldığında aksine huzursuz oluyorum sıkıntıya girmiş bana hediye almış diye
bu kadar sıkıntı yapma eğer seni seviyorsa geliş gidiş saatini bilip seni bekliyorsa bu sana yetmeli gerçekten inan buna03 Yorumla- +1 yıl
yani benim demek istedigim, o benim istasyonda oldugum vakit okula hazirlaniyor sabah evden cikiyor, bir gun istasyona ugrasa sabah sabah beni ne kadar sevindirir o gunum guzel gecmesine sebep olur, ama yapmiyo iste.
- +1 yıl
haklisin canim, onun sevgisi yeter zaten, ama buda ayri bir mutluluk:) yani monotonlasmis bir iliskinin tadi tuzu..
Senden emin degil ki. senin gitmeden korkuyor olmalı. daha cok şey yapacaktır ama daha 1 senen dolmadan gidip de" bana tren alsana" deme
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. sürpriz bekleyen kızları anlamıyorum nedir bu romantizm tutkusu
117 Yorumla- +1 yıl
bende surprizden anlamayan erkekleri anlamiyorum, nedir bu vurdum duymazlik
- +1 yıl
evet hic kadin ruhundan anlamiyosunuz. yapmaciktan belki yaparsiniz surpriz ama arkasi gelmez. ilgiyi bir gorev olarak gormeyin lutfen. iliskinin tuzu biberi :D
- +1 yıl
bu ne kadin dusmanligi? bu nasil bir sogukluk. hepiniz buzdolabindami yasiyonuz nörüyonuz
- +1 yıl
yaa ben hak etmedim boyle odun birini? kahretsin cokta seviyorum... ben cok civil civil ilgili canayakin biriyim. o benim TAM TERSIM. olabilirmi boyle yaa :'( agliyacam tutmayin beni
- +1 yıl
en azından romantıktı aama soyle dusun; cevrende arkadasların var kız arklarına ne suprızler yapıyolar.. sende bunları goruosun.. aranızda bı problemde yok hersey gayet ıyı, o mutlu sen mutlu eee bikaç sey yapmak ve solemk cok mu zor... sewgılımın hayatı değişti benim sayemde yusune renk geldi be
- +1 yıl
sevgilinin hayati nasil degisti canim anlamadim?
benimkiside aslinda degisti, söyle, oncelerimutsuz gezerdi, yuzunde gulucuk hic yoktu ve zapzayifti, simdi etli butulu, sevincli, yuzunde gulucukler eksik olmuyor:))) ama banene beni sevdigini ispat etsin gostersin ilgi ilgi - +1 yıl
hehe zaten hep bana hep bana onlarinki. bize gelinci CIT yok. tam bir ego
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılsen neden böyle şeyler bekleme gereği duyuyosn ki .çıkmasın arkadaşm istasyonda beklerken karşına ne var ki bunda .erkeklere bu kadar fazla sorumluluk yükleyip bide üzerine süprizler beklemek fazla ağır gelir onların bünyelerine .fazla bişey beklemeden seversen hayal kırıklıklarına uğramazsın :)
05 Yorumla- +1 yıl
sende dogrusun. ama baskalarinin sevgilileri boyle seyler yapinca, koyuyor yani adama :'(
- +1 yıl
off özenme bu kadar başkalarına .birazcık ufak şeylerle mutlu olmayı bilin lütfen .o insan sana kalbini verdiyse ve sana değer veriyosa bundan daha ala ne olabilirki .ne süprizi yaa geçicen bunları .içi boş süprizler ,gerçekçi olmayan ,zorlama süprizler yapmasndansa hiç yapmasn daha iyi .sana sadık kalsın yeter ..
- +1 yıl
haklisin canim.. hemende fikrim boyle degise biliyor.. yardimin icin sagol kalbini bana vermesi bile ayri bir sevinc. cok imkansizliklar var aslinda, ama onlari bile gormuyorum, cunku seviyorum onu, ve sorunlari asariz diye umut ediyorum. tek hatam onu asiri derecede cok sevip cok dusunmem..:(
- +1 yıl
Uffff yazmayacaktım ama dayanamadım oldu beni sevsin yeter bu ancak dizilerde izlediğimiz replikler gerçek hayat böyle değil maalesef gerçi dizilerde soyleyenlerinde gerçek hayatta hicbirseyi eksik değil de onda sen beni sev bana kuru ekmek yeter ! Sor bakalım gerçek hayatta o kuru ekmeği yiyen kardeşe hayatından memnun mu? Hayat iyisiyle kötüsüyle her daim şükür gerektirir en önemlisi sağlık bunu herkes bilir ve şükreder ama şu kızcağızın istediği erkek arkadaşından sadece biraz düşünce bunda yapıversin bir zahmet yani illa erkeklere yukleniyorsunuz vs. çok şey bekleme seni sevmesi yeter! Bence sevmesi kadar sevgisini göstermesi de önemli bu sadece erkek için değil bayan içinde aynı şey geçerli ilişki yaşadığınız kişiye özenli olun kiymetliniz olsun bir çiçek nedir ki eğer onu mutlu ediyorsa almalısın sadece yüzü gülsün kalbinde kelebekler uçuşuna diye bile insan alır. Herkesin maddi durumu olmaya bilir ama ise giderken al bir çikolata yaz üzerine not sabah ver öğlen çıkarsın notu
- +1 yıl
Okusun varmış ondan mutlusu var mı dünyada onun sevgilisinden başka sevgilisini böyle düşünen inanmanın romantiklik değil dediğim birazcık içinizdeki sevgiyi dışa vurun. Oh ben sevgilimi seviyorum yeter bu kız bu adam ne ister nelerden hoşlanır boşver ya ben seviyorum yeter. Şimdi sana çiçek almıyorsa canım ilerde de almayacaktır. Ve bu seni üzüyorsa ilerde de üzecektir. Hele ben şimdi değil sen beni ilerde gör ben çok sürpriz severim şu an uygun ortam yok çiçeği elimde taşımak ayıp geliyor ilerde her zaman alırım diyorsa sen çiçeği unut özel günlerde belki alır o da seni mutlu etmez çünkü sizin en güzel zamanlariniz bu zamanlar en deli dolu zamanlarımız nisanlaninca evlenince gele çoluk çocuk hayat öyle ciddilesiyorki hicbirseyi gözü görmüyor insanın ve içinde bir boşlukla yaşayıp gidiyorsun. elbette seviyorsun hem de sonsuz seviyorsun ama dediğim gibi hep başkalarının hayatlarında gözün kalıyor 😟 ilk defa yorum yazıyorum affola ne yazdım nereye yazdım bilemiyorum 😁😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kafana bu kadar ok takıyorsa açıkca beklentilerini söylemelisin ya da 3.kişilerden bahset ya bugün arkadaşımın sevgilisi bunu yapmış ne kadar güzel ben o kızın adına mutlu oldum felan dersen mesajı alabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
evet bu yontemi kullanmistim baska bir durumda, bu durumdada deneyim en iyisi jeton duser belki(insallaaaah)
sana kalbini veriyormu?
veriyorsa ozaman sana en büyük hediyeyi vermis oluyor
senin ne demek istedigini biliyorum ama bazi erkekler öyledir süprizdir hediyedir fazla bilmezler ilgilenmezler ama bu demek degildir onlar sevmiyor :))))012 Yorumla- +1 yıl
agzina saglik kardesim. evet dedigine katiliyorum. onun kalbi en buyuk hediye. ve o bile beni mutlu ediyor. dedigimide anlamissin zaten, arada insan bekliyor boyle seyler. ama dedigin gibi her erkek anlamiyo, benimkide onlardan biri. halbuki bana ogret diyo:) yani mutlu etmek istiyo beni. ama bende diyememki, sunu soyle istiyorum, su surprizi yap bana..
- +1 yıl
dogrudur ben senide onuda anliyorum inan bana ben cok yasadim bunlari ve onun acisini halen yasiyorum
beni hep gördügü zaman mutlaka birsey alirdi veya dogum günü olsun bayram olsun yilbasi olsun hep alirdi
ama ben cok almazdin nadir
simdi düsünüyorumda ben kalbimden baska birsey vermemisim ona ve cok ama cok üzülüyorum halbiki bir süpriz veya hediye onu öyle mutlu ediyorduki ve buda bana mutluluk veriyordu ama bunu simdi anladim - +1 yıl
keske zamaninda yapabilseydin.. ben anlamiyorum heralde sonradan geliyo sizin akliniza.. neyse birdahakine unutmazsin ozaman. uzulme:)
- +1 yıl
yani.. tabiki onunla mutlu olmak guzel birsey. kiymetli cok kiymetli hemde. ama birazda surpriz katarsak araya, vazgecilmez olur :))
- +1 yıl
nasil ama :)
- +1 yıl
gecenlerde dogum gunumu unutmustu, ona cok kirlimistim, oda tabi cok uzulmustu kendine kiziyordu ve bunu telafi edecem guzel bir surpriz yapmam gerekiyo demisti ama bir ay gecti yapmadi birsey :( onemli olan hediye degil sadece dusunmesi ama yok.. ben onun dogumgununde cok guzel surpriz yapmistim cok sevinmisti
- +1 yıl
evet veriyor, birkeresinde tatile gittiginde bana gumus kolye filan almisti beni dusundugu icin cok memnun olmustum, yani oyle seylerden anlar. ama o dogum gunu beni uzdu, yuzunede diyemiyorumki:(
+1 yılhatayı burda yapıyoruz işte başkalarının ilişkisine bakıp onlara özenmek neden benimki böyle olmuyor demek...olmasın kardeşim olmasınnnn bazen yetinmeyi bilmek gerek yoksa mutlu olunmaz...
01 Yorumla- +1 yıl
100 puan kazandiniz benden!:) dogru soze ne denir
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılayyyy kıyamamm canım ya 1,5 senedir bi marul bile almadı adam ne diyosun...
214 Yorumla- +1 yıl
ayy oda fenaymis.. ya sevgisinden suphe etmiyorum ama adamda hicmi incelik olmaz zerre kadar :( trip yapasim geliyor, ama durduk yerede delimi bu kiz der
- +1 yıl
trip yapma tavsiye etmem bi tuhaf havalara giriyo sonra tribin alasını yapıyolar
- +1 yıl
dogru hele hele intikamciysa. benimkine bir saat gec yazsam oda bana aynisini uyguluyo biliyomusun. herzaman degil. ama yaptigi oluyo
- +1 yıl
oof ooofffff napcaz biz ya ölelim o zaman
- +1 yıl
hee yaa. erkeklerin bu kadar ayi, soguk, kizlar kadar ince dusunemiyen, aptal varlik gormedim yaaa. hepsi boyle heralde hemen hemen, bazisi ilgileniyo ilgieniyo birakiyo. bazisi soguk soguk soguk sonra az ilgi. dengesiz yaratiklar
- +1 yıl
bizimki birde bana diyoki 'biz 3 gün görüşmesekte, sana ilgi göstermesemde, seviyorum demesemde seni çok sevdiğimi bil' falan filan, sen adam gibi davranmazsan nasıl bilicem ben bunu
- +1 yıl
amaa ayni benimkinin sozleri. 24 saat konusmaya gerek yok, seni sevdigimi benn seni kabime yazdim bunu bil diyo (sanki, bunu bil, beni rahat birak demek istermis gibi) ilgi gostermezsen arayip sormazsan ben senin sevginden ne anladim, onemli olan bir butun olmak, offf daha bir gun dertlesemedik biliyomusun yani icimizi okup konusmadik hep yapmacik kisa kisa
- +1 yıl
biz ayrıldık birde 2 gün oldu :) kesin tıpış tıpış gelicek ama bliyorum artık onu
- +1 yıl
burdadamı buldun sen beni :D:D:D en sonunda yaktırcaksın bana :D
- +1 yıl
sigaradan uzak duralim lutfen .. ne kadarda kederden bende icsemde :( haha
- +1 yıl
allah cezanızı vermesin sizin, için karşılıklı :D
- +1 yıl
hehe:)
sen ona bir çiçek uzat, beraber yürürken eline gelen herhangi bir çiçek veya bir yaprak... belki jeton düşer.
011 Yorumla- +1 yıl
anlamaz o. gecenlerde arabamda bir gul vardi, kimden bu diye sordu, parti' üyelerinden biri vermisti, haa tamam dedi.. düsse ozaman duserdi :( elin adami veriyo o vermedi ya of laa
- +1 yıl
yine sinir olurum ozaman:( yani kendinin aklina gelipte vermesi bi ayricalik:(
ayi zaten benim dogum gunumu bile unuttu gecen:( sana guzel surpriz yapcam dedi, aradan bir ay gecti birsey yok.
Requiem: yurtdisindayim, secim vardi gecen, o partilerin bir uyesi iste..:) - +1 yıl
ayyy demir77 ben istemiyerek "sikayet et" butonuna bastim...! ne oluyor oruya basinca? kusura bakma ya fark etmeden basmisim..
- +1 yıl
evet ben onun dogum gununu hatirlamistim, ve bu yuzden benimkisini unuttu diye cok uzulmustu, sen benden cok iyisin diyordu telafi edecekti birsey yapmadi. ben bunlara takili kaliyorum. bana yapmasini istedigim seyleri deniyorum ama olmuyo iste. icinden gelmedigi muddetce. onun huyunda suyunda yok demekki boyle incelikler :(
- +1 yıl
evet aslinda kalbi temiz biri yani surekli isinde gucunde, ileriye yonelik planlarimiz oldugu icin calisiyor surekli fazlada kazanmiyor, yani sure benle ilgilense iste.. napalim belki sonra olur istediklerim:)
Ona sen gül al. Anlamazsa da yuhh derim artık hatta bırak derim.
01 Yorumla- +1 yıl
yok ya ben uzulurum, dusunsene birde jeton dusmuyormus:(
+1 yılsen ona sürpriz yaptın mı hiç? Yoksa o tencereye kapak mı oldun?
01 Yorumla- +1 yıl
surpriz degilde dogumgununde cok guzel bir bileklik yaptirdim 250 tl verdim ozendim. dayanamadim dogun gununden once verdim, ama o benim dogum gunumu unuttu.. ustune ustluk surpriz yapacam dedi aradan bir ay gecti cit yok. surpriz yapmadim yapmam ondan bekliyorum
Ah beni gerçekten seven bir kız arkadaşım olsa evini çiçek bahçesi üstünü kuyumcu dükkanı yaparımda deyecek kişi gelmedi.
00 Yorumla
+1 yılBosver surprizi, beklersen seni malesef hic sasirtmaz, mutluysaniz yeterli bence
05 Yorumla- +1 yıl
mutluyuz canim. Coookta onemli bir mevzu degil. ama olsa sevinirim, cunku fazla ilgi veren biri degil, cok yogun hem. ama dusunmesi beni sevindirir. bir cicek neyki, yerden topla ver,
- +1 yıl
Aynen benimki bana sevgili olmadan gul almisti o gunden bugune hic bir cicek almadi, bende umudu kesti hani baksan bana hediyeler aliyor ama gul/cicek baska ya:( seni cok iyi anlaiyorum
- +1 yıl
aynen canim. tam ot gibiler. :( yakinda ben ona birtane gul alip verecem, belki akli basina gelir
- +1 yıl
Pardon istemeden sikayet ete bastim:p
Bosver hic yapma icinden geliyorsa alsin baska turlu almasin tadi olmaz canım - +1 yıl
yanii, bencede oyle, kendiliginden yapmasi dusunmesi daha guzel
İleriye saklamıyor evlenincede böyle olacak merak etme
12 Yorumla- +1 yıl
ama kendi agziyla, ben cok romantigim, ne surprizler yapari diyo.. arkasi gelmedi
o yapmıyorsa sn yap utandır onu? olmaz mı ılla erkek mı atacak ılk adımı?
08 Yorumla- +1 yıl
ya ilk onun dogumgununde yapmistim zaten ilk surprizi, o benimkini gecen unuttu, telafi edecegini soyledi, ama aradan bir ay gecti, yok iste, bisey yapmak icimden gelmiyo daha
- +1 yıl
yuzune vurdum gecen. unuttun gitti degilmi benim dogumgunumu unuttugun dedim.senin icin bir suc degildi o dedim. "askim unutmamam gerekiyordu ki bunu ozamanda soyledim sana cok uzuldum halada uzgunum, ve unutmadim, onemsemezlik yapmiyorum" dedi. ama yok telafi etmedi.halbuki bulustugumuzda sana hediye yetistiremedim verecem dedi bende yok istemem dedim "olurmu, mecbur kabul edeceksin hediyemi" dedi.maasini gerci bugun aldi,onumu bekledi bilmiyorum.(buarada hediyesinde degilim anliyosundur beni:)
- +1 yıl
evet. benimde arkadasimin sevgilsi okulumuza geldi kizi arabasiyla aldi, arabanin ici 40 gulle doluymus, sonra bowling filan yapmaya gittiler, bunu anlatayim diyorum. ama bende sIkildim surekli arkadaslarimin iliskilerini anlatmaktan ona, tepki vermedi simdiye kadar ama oda bikmazmi benim bu huyumdan
- +1 yıl
hic sanmiyorum benimki alsa simdiye kadar alirdi:( ot yaaa, yani onemsemiyor boyle seyleri:'(
aferim beklentilerini karşılamıyor de birde nişanlan aferim ...
04 Yorumla- +1 yıl
ama benimde cok beklentim var:))
- +1 yıl
insallah. goremesemde banane. sevgi onemli. karsilikli sevdikten sonra no problem
ben bıraz senın de ıcını kararttım galibaa :)
05 Yorumla- +1 yıl
hehe :D hep sormak istemisimdir bu soruyu, kafaya cok takiyorum, ama senin soyledigin gibi, sakayla karisik remix yapip beyfendiye acilacam. ne bu yaa, ben bir kizim, koklanmak isterim :D hahayt
- +1 yıl
zaten birkeresinde demistim, neden karsima ansizin cikmiyorsun, bu beni sevdigini dusundugunu gosterir. oda dalga gecmisti, ne yani simdi ne kadar sevdigini gostermismi oldun? bende evet dedim , oda: iyi bakalim dedi.. ama yok iste. ve benim okuluma daha gelmedi, gerci okulum bir saatlik uzaklikta, ve kopru parasi cok pahali. hemen hemen 150 tl cikmasi gerekiyor ondan. yuzsuz olupta neden gelmedin de diyemiyorum, sonucta para ondan cikacak. ama iyi olurdu:(
- +1 yıl
evet bende kesinlikle boyle dusunuyorum. ona gel okuluma desem cokmu sacma olur. hem ben onun kendiliginden gelip surpriz yapmasini istiyorum, ve bekliyordum
:))) ne kadar basıt şeylere takılıyorsunuz ya
04 Yorumla- +1 yıl
size gore basit beyfendi, ama bizim icin hayat memat meselesi, zaten siz ne anlarsiniz ya :( erkek milleti iste. hepiniz odun gibisiniz :D
- +1 yıl
o bana onuda yapmadi ama . gerci yemek yemeye gidemeyiz, malum bizim iliski biraz gizli oldugundan serbest takilamiyoz, ama cicek koparmadi, yaprak verse bile sevinirdim inan. artik sen anla:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar