Yanımıza çiçek satan ablalar geliyor ben erkek olsaydım yerin dibine girerdim. Onun yerine ben utanıyorum. Zorla almayı sevmiyorum demişti. E okadar buluştuk neden içinden gelipte almadın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayYani bazıları duramaz ve almak ister. Bende karşımda ki insanın benimle olan ilişkisinden eminsem onu çiçeksiz bırakmak istemem. Sevgimi paylaşmak isterim. Çiçekler alır, resimler çizer, küçük hobi eşyaları yapmaya çalışır ve bir şekilde ona ufak, şirin hediyeler vermeye çalışırım. Bu beni de mutlu ediyor. İnsan sevdiğiyle bir şeyler paylaşmak ister. Onu nasıl mutlu edebileceğini anlamak ister. Hissettiklerini, duygularını tanımak ve bağ kurmak ister. Sevgi gösterme biçimlerimiz sonradan öğrenilir ve geliştirilebilir. Yeter ki insan sevgi dilini gösterirken bu yeteneklerini onunla geliştirmek istesin. Kendisine ne güzel karşılık veren biri. Korkacağı reddedileceği hiç bir durum yokken bence insan karşısında ki kişiye çiçekler alabilmeli. Bu çok onurlu, değerli hissettiren bir şey. Bunu yaşamak çok asil. Ama işte herkesle yaşanamaz bu duygular. Çünkü bazı insanlar gerçekten bu duygusu içselleştirmiş ve paylaşıyor. Karşılığı da olumlu olarak geri alabiliyor. Bazen ise öyle olmaz. Çiçek alırsın ama karşında ki sevmez. Eksik veya kabahat bulur. Ya da küçümser. Ya da sevgiyi reddeder. Herkesle her şey yaşanmıyor. Çiçekleri seven iki karşılıklı çifti bulup bir araya getirmek zor. Her ilişki maalesef böyle karşılıklı ve bütüncül değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayÇiçek satanlar tabiki gelecek, "Şurda iki sevgili var dur ben gidiyim elimdeki üç kuruşluk şeyi şu oğlana itelerim şimdi nasılsa almak zorunda hissedecek" diye kolay lokma olarak gorulmek zorumuza gitmiyor. Yerin dibinede girmiyoruz.
Şahsen sizin için iyi sınav oluyor bana bunun lafını ya da imasini eden kız byby. Demekki ilerde sırf o beğendi diye satıcı 1i 5 yapacak banada zorla aldıracak. Onunla yuva kuramam.
Biz istersek alırız. Söylersen sen dediğin için almış olur yine 5 kuruş ederi kalmaz.
Sırf elindeki solmak üzere olan çiçekleri bilmem kaç paraya bize çakacak kadin emretti diye eğer biri sana çiçek alıyorsa sendende istediğini almak için gözünü boyuyordur. ya da acemidir.
Hayatımdaki gerçek kadına çiçek alacak olsam öyle ayak üstü yilişık tiplerden çiçek almam günler öncesinden çiçekcilere sorar taze beğenir hazırlatırım.03 Yorumla
Soran5 ayÇiçeği nerden alacağı hiç önemli değil. Kocaman bi buket de gözümde yok zaten. Ufak bi gül alsa bile çok mutlu olurdum. Buluşmaya el boş gelmesi çok saçma bence. Ben erkek olsaydım utanırdım
- 5 ay
Alır zamanla belki çok yenisinizdir.
Soran5 ayTanışalı 8 ay oldu çokta yeni sayılmayız
5 ayİçinden çiçek almak gelmiyor belki mesela benim gibi çiçek almayı gereksiz görebilir. Çiçek alırsın öylesine yüz güler bir kere sonra çiçek solar alan kadınların 90%-ı duygusal zekası yeterli olmadığı için o güldüğü anı hiç hatırlamaz zira bunun yapılmasını kanun belirler. Ben erkek olsaydım sevdiğim kadını çiçeklerle dolu bahçeye götürürdüm (botanik bahçeleri vardır herhalde) ya da beni daha çok hatırlaması ve sorumluluk için güzel çiçekli süs bitkisi hediye ederdim. Çiçek satanlar da insan para kazansın diye bir ya da iki kere alabilirim çiçek)) onlar da bazen bunu kullanıyor ama
115 Yorumla
Soran5 ayBen ondan çok bişey istemiyorum zaten ufak bi gül bile yeterli olur
- 5 ay
İşte dediğim gibi ya içinden gelmiyor gerçekte sana değer vermediği anlamadığı için ya da benim gibi çiçek almayı doğru bulmuyor. Başka hediyeler alıyor mu? Eğer çiçek almayı doğru bulmuyor ise o zaman normalde başka hediyeler almalı yani en azından içinden geçer insanın ben tanımadığım insana bile ihtiyacı olur sevinir diye hediye verdiğim oldu seviyorsa daha iyisini yapar herhalde
Soran5 ayKarşılıklı hediyeleşiyoruz evet ama çiçeğin anlamı çok başka bence
Soran5 ayBen ona tuttuğu takımdan çokça çakmak almıştım oda benim için çiçek alabilir
- 5 ay
Hediye veriyor işte ne yapsın adam)) en iyi çözüm bu durumu anlat işte benim için çiçeğin anlamı daha başka dikkate alır bence ya da sen anlayışlı olmalısın🤷🏻♀️ ama mutlaka sonuç ne olursa olsun niye çiçek almadığını sormalısın ben olsam sorarım merak ederim yani belki sevdiğim hakkında bilmediğim bir şey var sende böylece öğrenirsin daha iyi tanırsın oldu bitti😀
Soran5 ayBi keresinde kız arkadaşım bana çiçek almıştı, akşamındada bununla buluştum. Elimde çiçeklerle nasıl mutlu olduğumu gördü. Sonra dedim ki alan yok, banada arkadaşım aldı. Bunu bile söyledim hala anlamıyor. Daha ne yapım🥲
- 5 ay
Heh işte bu konuları sevgililer konuşmalı kendi arasında, burada sor tâbi ama onunla, minnet duygusu başka talep duygusu araya girmeden konuş samimi şekilde. Onunla konuşmayacaksan kiminle konuşacaksın🙄 sakin sakin konuşun işte)) umarım gönlünüzce olur
- 5 ay
Belki de bu konularda anlamayan önem vermeyen karaktere sahip ama bence de seni böyle görünce alması gerekirdi belki de alır yakında))
Soran5 ayBu dediğim 1-2 ay önceydi :( odun işte pek romantik olmadığını itiraf etmişti zaten
- 5 ay
Çiçek almak romantik olmak değil ki sevdiğini sevindirmek düşünce meselesi düşünceli biri değil demek ki o sebeple sen söyleyeceksin. Gerçekten böyle insanlar var sevgisini başka şekil gösterir ya sen onun sevgi gösterme şeklini bulacak ve bununla onu anlayacaksın ya da sen kendi sevgi dilini ona aşılayacaksın ya da o adam sana değer vermiyor🤷🏻♀️
Soran5 ayAma ben söyledikten sonra bi anlamı kalmaz ki. Benim söylememle yapması beni mutlu etmez. Resmen ondan çiçek dileniyormuşum gibi olacak asla sevmediğim bişey. Değer verip vermediği konusunda emin değilim işte. Geçen gün hediye aldı. Buluşmaya 1.5 saat yoldan geliyor, 2-3 saat kalıp tekrardan dönüyor. Bilemiyorum kafam bazen karışıyor
- 5 ay
Yol uzun adam ne yapsın iş. vae güç var. Diyorum ya bazı insanların sevgi gösterme şekli başka sen anlatmalısın. Çünkü onun için çiçek olmaması sorun değil senin için sorun ve her erkek kadına çiçek almalı diye kural yok, niye dileniyormuş gibi oluyorsun, hayır olmuyorsun isteğini dile getiriyorsun. Adamın arabası olsa arabasına her oturduğunda kirletiyorsan trip atmaz direkt söyler ya da futbol maçı izlediği zaman izin vermiyorsan trip atmaz direkt söyler niye neden diye değil mi? Çünkü ona önemli konu sen de ona önemli olduğun konuları anlat en sade yoldan klişe şeylerle izah etmeye çalıştım işte benden bu kadar😀🤷🏻♀️
Soran5 ayHarikasın canım çok güzel anlatmışsın, ilgilendiğin için teşekkür ederim💕Zaten ondan geleceği yok bi şekilde ona bunu söylemem gerek hiç sevmediğim bişey olsa bile🥲
- 5 ay
Rica ederim umarım harika hayatın olur hatta olsun mutlaka🙏🏻
Soran5 ayAminn hepimizin bunu fazlasıyla hakediyoruz
5 ayBana hediye bile almadı çoğu sevgili olduğum kişi. Bir tanesi iş işten geçtikten sonra ( ayrıldıktan sonra) kitap almış. O da benim sevdiğim türde bile değil. Beyaz Geceler’i çoğu kişi sever. Ben sevemedim. Bir tanesi de iki tane şiir kitabı almıştı. O kitaplar üstünden yıllar geçmiş de olsa hâlâ kıymetli. Başka da hediye almadılar. Çiçek de sadece birisi bir yerden koparıp bana getirmişti. Çiçekçiden gidip kimse bana çiçek almadı.
16 Yorumla
Soran5 ayBanada almadı oysa bi gül bizi ne kadar mutlu ediyor haberleri yokk
- 5 ay
Boş ver. Herkes, alırsa zaten bir anlamı kalmaz. Doğru insan (yani eşin) alsın ki anlamlı olsun. Sevgili kişi zaten gelip geçici çoğu kişide.
Soran5 ayşu an konuştuğum kişininde eşim olup olmayacağını bilemiyorum belkide olabilir. Duygularım var ona karşı, ondan almak beni mutlu ederdi
- 5 ay
İşte bunun için dedim doğru kişi diye. Sevgilinse muhakkak duyguların vardır ki sevgili olmuşsun ama zaman gösterir evliliğe gidip gitmeyeceğini. Gerçi ne kadardır sevgilisiniz? Onu da bilmiyorum ama bence iyi gözlemle sevgiliyken. Ne kadar seversen sev. Doğru kişi olduğuna inanmıyorsan evlenme bence. Sevginle mantığın eşit ilerlesin. Çoğu zaman insan sevince bir şeyleri tolere etmeye, görmezden gelmeye çalışıyor.
Soran5 ayEvet o son yazdığın cümle çok doğru ne yazık ki şu an öyle bi durumdayım
- 5 ay
Seni anlıyorum. Çünkü ben de vaktinde bir şeyleri çok tolere etmeye, alttan almaya çalıştım ama olan sonunda benim bir şeylere olan inancıma ve boşuna geçen zamanıma oldu. Gerçi tüm zamanlar artık benim.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Çiçek konusu sanıldığından çok daha sembolik bir şey aslında tatlım 🌸 Senin için önemli, romantik bir jest ve o bunu hiç yapmamış… Bu durum canını sıkıyorsa çok normal.
Ben olsam önce trip atmadan, alttan alarak “Çiçek almanı çok isterdim, benim için anlamı büyük” derdim. Bazı erkekler çiçek olayının bizim için ne kadar değerli olduğunu gerçekten bilmiyor. Net konuş, beklentini söyle. Hâlâ umursamazsa işte o zaman düşün derim ❤️🌹10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
31Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayÇünkü bazıları detaydan değil, "yettim geldim"den ibaret seviyor. Oysa çiçek almak mesele değil, düşünülmek mesele.
13 Yorumla
Soran5 ayAynen öyle tam benim düşüncem helal canım
- 5 ay
🌸🌼
Soran5 ayBi keresinde kız arkadaşım bana çiçek almıştı, akşamındada bununla buluştum. Elimde çiçeklerle nasıl mutlu olduğumu gördü. Sonra dedim ki alan yok, banada arkadaşım aldı. Bunu bile söyledim hala anlamıyor. Daha ne yapım?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Çiçek olayının bu kadar abartılmasını ben bile itici buluyorum. Arada alması güzeldir sinyal verirsin uzun bir ilişkiyse hoşuna gittiğini seni mutlu ettiğini söylersin. O da alternatif sunar sana bu mu bu mu diye çözümcül değilse uzak durursun ama konu çiçek olmaz. Sıkça hediye alan biriyse çiçek olayını içinde bu kadar gündem etmen çok yersiz
23 Yorumla
Soran5 aySıkça hediye alan birisi değil zaten daha çok karşılıklı hediyeleşiyoruz. Bi keresinde kız arkadaşım bana çiçek almıştı, akşamındada bununla buluştum. Elimde çiçeklerle nasıl mutlu olduğumu gördü. Sonra dedim ki alan yok, banada arkadaşım aldı. Bunu bile söyledim hala anlamıyor. Daha ne yapım?
Soran5 ayNeden
Yerine dibine niye giriyor ya? Alma gibi bir zorunluluk mu var? Kendi kendinize saçma sapan yazılı olmayan kurallar çıkarıyorsunuz, sonra da bunun tribini atıyorsunuz. Almıyorsa almıyordur, illa alacak diyorsanız gidin alan birini bulun, o size muhtaç değil siz de ona muhtaç değilsiniz.
25 Yorumla
Soran5 ayBoş yapma
Soran5 ayTeyze sana benzer
Soran5 ayOldu bile
5 ayİyide adam ztn hediye alarak seni memnun etmeye calısmış bi cicek almadı diye neden karalara baglayıp uzuluyosun hayır yani hicbi hediye almiyo desen anlarım da seni dusunup hediye alan bi erkek var hayatında bi cicek almaması mı dokunuyo yuregine
014 Yorumla
Soran5 ayKarşılıklı hediyeleşiyoruz zaten. Hediye alan sadece o değil. Ufak bi gül alsa eline mi yapışır?
- 5 ay
Yahu adam ztn onemsedigini anla diye hediyeler alıyo yetmiyo mu
Soran5 ayKadınları en çok mutlu eden şey çiçek. Bunu bana çok görmemeli
- 5 ay
İki gun solan şeyden mi mutlu oluyosunuz 😂 kalıcı hediyeler varken ztn sevgilin onemsedigini anla diye hediyeler almış bu yeterince tatmin etmiyosa belliki daha fazlasına gozun var demektir
Soran5 ayBenim gözüm yükseklerde değil bunu oda biliyor. Evet 2 gün sonra solsun veya solmasın o an mutlu oluyoruz işte yetmez mi? Bende ona hediyeler alıyorum zaten tek alan taraf o değil. Kocaman bi buket de istemiyorum sadece ufak bi gül bunun nesi bukadar zor?
- 5 ay
İste gerek yok almasına onu diyorum sana hediyeler alıp memnun etmeye calismissa gul almasının bi mantıgını goremiyorum
- 5 ay
İlgisini hisseden bi kadın cicek dusunmez cunku ona yeterince güvendiğini hisseder
Soran5 ayGerek olup olmadığına sen karar veremezsin neyse
- 5 ay
O zmn niye soru soruyosun millete soru soruyosan alacağın cevaba da hazır olman gerekiyo iki gune solacak bi cicege neden parasını cop etsinki sacma
Soran5 ayNeden sigaraya para veriyor? Neden alkole para veriyor? Onlarda bi nevi çöp
- 5 ay
Yooo yaniliyosun alkol ve sigara evet cop cunku saglığa zararlı şeyler ama yemek ve icmek bi ihtiyaçtır cunku hayatta kalabilmek icin onlara gereksinim için ve hayatta kalmak icin karşılayacagın bi ihtiyac turudur yemek yemezsen aclıktan olursun ama cicek alınmayınca olmuyosun
- 5 ay
Yani midende kalmıyo neticesinde neden para veriyo onlara da harcamasın diyemezsin cunku sindirim sistemine giriyo o yiyecekler eger midene birsey girmezse aclıktan olmuş oluyosun
Soran5 ayGereksiz cümleler
- 5 ay
Sana gore
Bence mesele umursamamak değil, anlam yükleme farkı. Bazı erkekler çiçeği romantik değil, gereksiz ya da yapmacık görüyor. Hediye almış olması seni düşündüğünü gösteriyor ama senin için çiçek ayrı bir jest. Bunu içe atmak yerine sakin bir dille söylemen daha doğru olur. Almadı diye değersiz hissetmen anlaşılır ama niyetini netleştirmeden hüküm vermek seni daha çok yorar.
012 Yorumla- 5 ay
Erkek olarak çiçek fuzuli sonunda çöp olacak ne verdiğin para ne anısı kalacak en güzeli hediye ya da saksı çiçekleri en azından birlikte sular büyütürler anlamı olur
Soran5 ay@lawyeromer sadece bi gül alsa bile yeterli. Çok bişeyde gözüm yok zaten
Soran5 ayBi keresinde kız arkadaşım bana çiçek almıştı, akşamındada bununla buluştum. Elimde çiçeklerle nasıl mutlu olduğumu gördü. Sonra dedim ki alan yok, banada arkadaşım aldı. Bunu bile söyledim hala anlamıyor. Daha ne yapım?
- 5 ay
Saksı çiçeği alsın sula yetiştir büyüt manası olsun diğer türlü solup çöpe atılacak bişeye kim para verir kim geçici şeyle mutlu olur
Soran5 ay@lawyeromer o an mutlu oluyorum değmez mi
- 5 ay
Değmez çünkü geçici eğer kalıcı mutluluk olsa o zaman değer
Soran5 ay@lawyeromer of o senin düşüncen. İnce ruhlu bi adam olsa değeyeceğini bilirdi
- 5 ay
Kolay kolay hiç kimse geçici şeylerle mutlu olmaz bunun içinde emek vermez gerçek seven adam kalıcı mutluluk peşindedir
Soran5 ay@lawyeromer kadınların neyden mutlu olacağını sen bilemezsin kadın olmadığın için. Bizler çok farklı düşünüyoruz. Buluşmaya gelmeden önce benim mutlu olacağımı bildiği için çiçekçiye gitti ve bir gül aldı diyelim. Ve benim karşıma o şekilde çıktı. Yüzüm nasıl gülerdi çok mutlu olurdum. Bence bunu bana çok görmemeli. Bi gül max ne kadardır. Sigaraya alkole okadar para veriyor. Bi gül alabilir yani istediğim çok bişey değil zaten
Soran5 aySigara içtiği için ben ona kaç kere tuttuğu takımdan çakmak aldım. Ve çokta mutlu oldu
- 5 ay
Allah daim etsin
Soran5 ay@lawyeromer haklı olduğumu biliyorum
5 ayHediye aldı demişsin zaten yani illa ki çiçek mi alması gerekiyor? Bir kadın bir erkeğe alması gereken hediyeyi vs dayatıyorsa erkek o kişiden acilen uzak durmalıdır çünkü birisine özellikle de maddi dayatmalar yapmak çok yanlış bir harekettir. Hediye dediğin içten gelince alınan bir şeydir ve istekle ısmarlama olmaz.
020 Yorumla
Soran5 ayKadınların ufacık bi çiçekten ne kadar mutlu olduğunu bi anlasanız keşke. Sizin için boş bi çiçek ama bizim için anlamı büyük. Karşılıklı hediyeleşiyoruz zaten orada bi sıkıntı yok. Evet çiçek ÖNEMLİ
- 5 ay
Senin derdin çiçek değil yalnız senin derdin kendi istediğinin olması. Kadınların ufacık bir şeyden mutlu olmasının olayla alakası yok eğer ki hayatındaki kişi hiçbir jest yapmasa hiçbir şey yapmasa haklısın derdim ama zaten mutlu etmek için hediyeler almasına rağmen ille de çiçek olacak, benim istediğim olacak demek ego tatmininden başka bir şey değil.
Soran5 ayKadınların neyden mutlu oldugunu bi anla ondan sonra yorum yaparsın. İnanki çok boş yapmışsın. Ne egosu? Çok saçmalamışsın. Böyle saçma bi düşünceye sahipsen hayatındaki kadına yazık, tabi eğer birisi varsa
- 5 ay
Kusura bakma ama okuduğunu dahi anlayamıyorsun çünkü bunca yazdığımdan şu anlamı çıkarman inanılmaz. Bence sana güzel felsefi türde kitap hediye almayı düşünmeli.
Her neyse hadi iyi akşamlar.
Soran5 ayBoş yapma
- 5 ay
Zor olmasa gerek bir dal çiçek koparıp vermek erkekler kadınların çiçek sevdiğini biliyor bile bile almamak inattır inat adamla da aşk yaşanmaz.
Soran5 ay@İsimssizüyee çok haklısın beni çok iyi anlamışsın. Kocaman bi buket almasına gerek yok zaten ufak bi gül bile dünyanın en mutlu insanı yapardı :(
- 5 ay
Bilerek yapıyorlar amaç mutlu etmek değil
Soran5 ay@İsimssizüyee ama ozaman neden hediye alıyor bu öküzleri anlamak çok zor
- 5 ay
Çünkü zıtlaşıyorlar mutlu etmek değil diyorum ya hediye daha pahalıdır çiçekten bir insanın mutlu olacağını bile bile ucuz birseyi almıyorsa o adamda sıkıntı vardır
- 5 ay
@İsimssizüyee Yanlış yere yorum yaptın sanırım.
Soran5 ay@İsimssizüyee evet aldığı hediye daha pahalıydı. Evet odun romantik değil
- 5 ay
Gayet doğru yere. Anlamıyorsan tekrar oku.
- 5 ay
Yol ver gitsin bacım
- 5 ay
@İsimssizüyee Yok burada iki tane kendisini geliştirememiş ve okuduğunu anlayamayıp kadınlığın arkasına sığınarak haklı çıkmaya çalışan kişi görüyorum ama yol ver gitsin dedin ya Gazali’nin de dediği gibi 1 delille 40 alimi yendim de 40 delille 1 cahili yenemedim sözünü düstur edinip sana şöyle bir yol veriyorum hadi güle güle sana, başkalarının yorumuna da atlamamayı öğrenirsin belki.
Denklem gayet basit eğer ki bu ilişkide erkek değer vermemiş olsa sevgilisini mutlu edecek diğer şeylerden de kaçınır, hediye vs almazdı ki zaten hediye bir değer göstergesi de değil jesttir yani birisinin en kral hediyeleri dahi alması değer verdiğini göstermez nihayetinde hediyelere boğup karşısındakini aldatmaktan geri durmayana çok insan var. Burada kendi istediğini dayatmaya çalışan benim istediğim alınacak diyen henüz olgunlaşmamış bir kız çocuğu görüyorum hani çocukken ailesi bir şeyi almayınca ağlayan o alınsın diye kendisini yerden yere vuran ama aslında o istediği şeyin çok da önemli olmadığını bilen çocuklar var aynı onun gibi işte. Eğer bu kafada ilerlersen muhtemelen sana çiçek alan birisini bulursun ama o kişinin bu arkadaş olacağını sanmam
Soran5 ayÇok boş yapmışsın ya. Bizi anlaman için önce kadın olman gerekiyor. Olmadığın için de boş yapmışsın zaten.
- 5 ay
Aklı olan insan gayet net anlayabilir söylediklerimi. Her neyse boş konuşmaya gerek yok, uzatılmasın artık ikide bir yorum bildirimi görüyorum. İyi günler.
Soran5 ayYorum bildirimi görmek istemiyorsan sayfadan tamamen çıkabilirsin.
- 5 ay
Daha kolayı var, ben yorumumu yaptım geçtim eğer farklı görüşlere açık değilsen soru sormazsın veya yorumumdan çok mu rahatsızsın yorumumu gizle seçeneği ile tüm yorumumu gizleyebilirsin. Sonra da dilersen engellersin herhangi bir soruda da karşılaşma olasılığımız olmaz ama bana iyilik yapıp nickini de belirtirsen bende engelleyebilirim bak bunların hepsi birer seçenek, birisini rahatsız etmekten daha iyi seçenekler.
Soran5 ay😂😂😂😂😂😂
5 ayDeğerin bu kadar mı? Bir çiçek mi? Sana nasıl davrandığına veya senin ona aldığın şeylere dair tek bir detay da yazmamışsın. Bırakın şu çiçek saçmalığını. Aldatanlar da yeri geliyor çiçek alıyor bakarsan. Size saygıyla davranılmasını önemseyip materyalisliği bırakın. Yetti şu saçmalık sorular artık. Öne çıkartıp da duruyorlar bir halt varmış gibi.
10 YorumlaBence bize sormak yerine git ona sor. Sen neden bana hiç çiçek almadın? Amacın ne? ya da 8 Mart kadınlar gününde belediye çiçek dagıtmasını bekliceksin gidip alıcan fotografını çek instagram stroy at kim aldı derse kocam aldı de😀😀ahahahhshshs benim ikinci kocam var çiçek aldı sen almayınca yaz. 😀😀😀ahahahahaha
02 Yorumla
5 ayÇiçek satan abla dediğim o soytarılara, dolandırıcılarına, insan kaçıranlara para kazandırmayarak iyi yapıyor. Alacaksa çiçekçiden almalı ama gerek yok. Çiçek fuzuli bir hediye. Eğer hediye alıyorsa çiçek istemene gerek yok.
19 Yorumla- 5 ay
dediğin*
Soran5 ayEvet çiçekçiden alabilir nerden alacağı hiç önemli değil. Senin için önemsiz olabilir ama benim için değil. Kocaman bi buket istemiyorum zaten sadece bi gül alsa bile yeterli olu
- 5 ay
Senin için de önemsiz olması gerekir çünkü hiçbir şeye yaramayan, 2 gün sonra solup giden bir şey; bir de zaten hediye alıyormuş, o yüzden çiçeğe önem vermemelisin.
Soran5 aySen önem vermezsin ben önem veriyorum bunu tartışmamıza gerek. Sadece 5 dk bile mutlu olsam değmez mi ya? Bence fazlasıyla değer. Önemli olan benim o an için mutlu olmam. Ama ne yazık ki benim gibi ince ruhlu düşünen erkek yok
- 5 ay
Önem vermenin anlamsız olduğunu anlatmaya çalışıyorum, çiçeğe bu kadar önem vermenin anlamı yok. Çiçekten daha önemli hediyeler alıyor ve bu seni mutlu etmiyor, nankör birisin.
Soran5 ayHerkesin düşüncesi seninkiyle aynı değil bunu önce anlamaya çalış. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Çiçekten daha önemli hediyeler alıyor demişsin, ben bunları alırken sen yanımdamıydın? Çok biliyormuş gibi konuşma
- 5 ay
Hediyeler aldığını sen söyledin, ben değil. Hediye alıyorsa bu çiçekten daha önemli bir şey. Asıl sen herkesin aynı düşünmediğini kabullen, kendin gibi düşünmeyene saygın yok. Sen bu soruyu fikir almak için mi sordun, destek almak için mi? Destek almak için sormuşsun, aradığını bulamayınca da öfkeleniyorsun. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Cevap verememen ne kadar haklı olduğumun kanıtı. Ben çiçeğin neden önemsiz olduğunu açıklıyorum ama sen neden önemli olduğunu açıklayamıyorsun Allah sevgiline yardım etsin.
Soran5 ayGözüm yükseklerde değil, böyle olmadığımı zaten biliyor. Kocaman bi buket çiçekte istemiyorum, sadece ufak bi gül alsa bile nasıl mutlu olurum biliyor ama yapmıyor. Benim kızdığım nokta bu. Hediyeyi sadece o almıyor. Karşılıklı hediyeleşiyoruz zaten. Çiçeğin anlamı benim için çok başka
- 5 ay
Ne anlamı var anlat bakalım
Bazı erkekler ve aslında bazı insanlar pratik düşünmeye çok odaklıdır. Zaten bir hediye aldım, görevimi tamamladım diye bakıyor olabilir. Çiçeği, iki gün sonra solup gidecek işlevsiz bir şey gibi görüp, sana daha kalıcı bir şey vermeyi daha mantıklı bulmuş olabilir.
21 Yorumla
Soran5 ayKarşılıklı hediyeleşiyoruz. Ama bi gül bile almaması üzüyor. Buluşmaya eli boş gelmesini çok saçma buluyorum. Tamam 2 gün sonra solup gidecek belki ama o an sevdiği kadının mutluluğunu görmeye değmez mi anlayamıyorum bunları
Yorumlarda "Önemli olan çiçek değil düşünülmek" diyen birini haklı bulmuşsun. Ee hediye alıyormuş işte, düşünüyor. Daha ne çiçeği?
215 Yorumla
Soran5 ayUfak bi gül alsa eline mi yapışır?
Soran5 ayHeee almadım aynen bilip bilmeden konuşmayı ne çok seviyorsun. Eğer yorumları okuduysan karşılıklı hediyeleştiğimizi anlardın zaten. Kendisi sigara içiyor kaç kere tuttuğu takımdan çakmak aldım. Görünce çok mutlu oldu. Neden aynı şeyi o benim için yapmıyor. Hediyeleri çakmak değildi bu arada onlar başkaydı. Çalmak benim için çok küçük bişey hediye bile sayılmaz
Soran5 ayÖrnek verdim işte. Saçmalayan sensin. Belli ki karşı tarafı mutlu etmeyi bilmeyen, onun mutluluğunu önemsemeyen boş birisin
Soran5 ayBoş olduğun okadar belli ki cümlelerin bile saçma sapan. Benim gözüm yükseklerde değil öyle birisi olmadığımı zaten biliyor. Ama buluşmaya eli boş gelmesi bana çok saçma geliyor. Onu görmek beni zaten mutlu ediyor, heyecanlandırıyor orası ayrı konu, ama elinde bi gül olsa çok daha mutlu olurdum. Bunu bana çok görmemeli.
Soran5 ayMerak etme ben çok şeyi hakediyorum da karşımdaki aynı senin gibi öküz odun ve beyinsiz
Soran5 ayHakedene böyle
- 5 ay
Bunu niye dert ettiğini sanırım anladım. Sen çiçeği değer görmek için değil, onun sana değer verdiğinin görülmesini istiyorsun. Özellikle buluşmalarda çiçek alsa demenin nedeni bu sanırım. Bunu istiyorsan sevgilinle dışarıdakileri kıyaslıyorsun. Bu da öfkeni büyütür tabii. Konuyu ilişki içinden bakmaya çalış. Diğerlerin gözlerinden değil. Çünkü onlar hep yargılar.
Soran5 ayHiç alakası yok
5 ayYani çiçekten ziyade sana olan davranışları daha önemli bence yani kendi çiçek alması değil elindeki çiçeği nasıl davrandığı önemlidir benim için..
21 Yorumla
Soran5 ayDoğru 👏👏
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
5 ayHerhalde basit bir şey olacağı için hem çiçeği alıp sana verse ne olacak 3,4 günde o çiçek solar sende atan çöpe bir anlamı kalmaz o çiçeğin.. ha belki plastik cicek olsa belki derdim..
06 Yorumla
Soran5 ayBenim o anki mutluluğum için değmez mi ya. Hem kuruyunca bile çöpe atmam
- 5 ay
Tamam o anki mutluluğun önemli tabi ama önemli olan bunu hep hatırlamandir yani sana sevdiğin birisi sevdiğin bir şey alınca sadece o an mutlu olamyasin evinde ya da başka yerde o hediyeyi gördükçe ya da kullandıkça o anı o kişiyi hatırlayasin önemli olan budur ve değerini hep bilesin... insan sevdiğine ya da değer verdiğine bu yüzden hediye alır.. hem ne hediye aldığı önemli değil önemli olan düşünmesidir belki sana istediğini almamış olabilir ya da almaya gerek bulmadı ama sonuçta sana yinede hediye alıyor değil mi.. yine mutlu olabiliyon ya da sevinebiliyon değil mi.. sonuçta artık çocuk değilsin hediye konusunda beğenme ya da hayal kırıklığı yaşama ya da ben başka hediye isterdim diye şeyleri aşmış olman gerekir.. umarım beni anladınız ne demek istediğimi..
Soran5 ayYa neden bukadar abarttığını anlamış değilim. Ufak bi gül max ne kadar eder ki. Herşeye para harcıyor bana bi gülü çok görmemeli. Karşılıklı hediyeleşiyoruz zaten sorun o değil, yeri geliyor ben ona daha çok şey alıyorum. Bana bi gül aldığında nasıl mutlu olacağımı bilmesine rağmen yapmamasına kızıyorum ben, gözüm yükseklerde değil bunu oda biliyor
- 5 ay
Sana bi gül aldığında nasıl mutlu olacağını bilmesine rağmen yapmıyorsa bunu o zaman senin sevgilinde ciddi 1 sorun var demektir..
- 5 ay
Ama yinede sana 1 şekilde bir şeyler alabiliyor o da biseydir..
Soran5 ayAnladım..
içinden gelmiyor demek ki?
arkadaş çiçek bizim gözümüzde çöp kalkıpta içimizden böyle bir çöpe para vermenin geçmesini bekleyemezsiniz hediye almış işte çiçek ne?
05 Yorumla
Soran5 ayOna bakarsan yediğin yemek midende kalıyor mu? Oda bi nevi boşa oluyor. Çok saçma bi düşüncen var. Ufak bi gül kadınları nasıl mutlu ettiğinden haberiniz yokk
Soran5 ayHerşeye parası varsa ufak bi gülü de bana çok görmemeli. Çok pis ve duygusuz varlıklarsınız!
- 5 ay
o duygusuzluk olmasaydı şu an da taş devrini geçememiştik insanlık olarak biliyorsun değil mi? o duygusuzluk sayesinde şu an bunları yazabiliyorsun bence neye isyan ettiğine bi dikkat et yarın öbür gün muhtaç kalmayasın.
ayrıca madem böyleyiz sana kimse erkeklerle ol demiyor bu kadar memnun değilsen bizden niye hala bizle uğraşıyosun ki? git hayatını falan yaşa bırak erkekleri işin mi yok başka?
5 ayŞu kadınlar saçma sapan sebeplerle huzurlarını dinamit koymayı Ne çok seviyorlar be
24 Yorumla
Soran5 aySenin için gereksiz benim için değil
- 5 ay
Bebeğim o zaman ilk başta ince ruhlu erkekleri seçeceksin. Kaba saba yaratıkları değil. Kaba saba yaratıklardan kibar davranışlar beklemek de senin dengesizliğin...
Soran5 ayİnce ruhlu erkek yok işte sorun o
- 5 ay
Ben varım bebeğim desem
Sanki itibar edeceksin de
5 ayBazı erkekler çiçekleri gereksiz görüyor. Yenilmeyen , giyilmeyen , kullanılmayan bir hediye olarak görüyorlar belki bundan kaynaklıdır. Ama her şeye maddiyatla bakmamak lazım yenilmiyor ama mutlu ediyor mu ediyor, önemli olan sevgilimin mutlu olması.
00 YorumlaBazı erkek incelik sevmiyor kendiliğinden yapsın diyorsun o da gelmiyor. Ama hediye alması da bir incelik yine de pas geçme.. Ya öyle kabul edeceksin ya yol verceksin zorla olmuyor bu isler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayGit kendine güzel bir çiçek al ve hikâyeye koyup onunla hiç alakası yokmuş gibi paylaş. Kendini gerçekten aldığın çiçekle mutlu et ve bak bakalım bundan sonra hem onun tarafından beklentiye girmezsin hem de o sana çiçek alıp seni mutlu etmek ister
07 Yorumla
Soran5 ay@beyzawell aynen yaa :(
Cevap sahibi5 ayAh ah bacılarım toplanın size tüyolar vereyim. Hazır mısınız 😂
Soran5 ay@beyzawell katılıyorummm
Soran5 aySen yinede tüyo ver bacım
Cevap sahibi5 ayAşkolar siz bu dramatizimle kendiniz kendinizi üzüyorsunuz elin erkeği bunu gördü mü bir de o üzer. Erkekler öyle ona sarma yapıp tatlı götüren sürekli peşinde seni seviyorum diyen kızlardan çok çabuk vazgeçer öncelikle siz kendi değerinizi belirlersiniz. Kendini sevmeyen bir kadın bir erkek onu sevdiğinde kendi elleriyle onu iter ve o sevgiyi gördüğü için bir daha başka kimseden alamayacağını düşünüp takıntılı kalır orada. Kendi bağlanma biçimlerinizi bağlanmalar hakkında bilgi sahibi misiniz bu çok çok önemli çünkü biz bir insanı durduk yere çekici görüp çekilmeyiz arka planda çalışan çok sistem ve deneyim vardır bunları mutkaka öğrenin ve isterseniz size bağlanma biçimleri ilişkilerdeki manipülasyonlar için çok güzel kitaplar önerebilirim bir de kanallar
5 ayParasi varsa ve gene de almiyorsa ayril bence ilişkiniz yeni de değilse
112 Yorumla
Soran5 ayTanışalı 8 ay oldu. Duygularım var :( hediye alıyor ama ben ufakta olsa bi gül istiyorum fazlasında gözüm yok zaten
- 5 ay
Haklısın yaa Anliyorum seni
- 5 ay
Yani 8 ay da biraz fazla olmuş ya şahsen bana biri 8 ay boyunca çiçek gül almicak ben ayrilirdim yani şimdiden böyleyse evlendikten sonraki halini düşün bide
- 5 ay
Emin ol daha iyileri karşina çikar gene de sen bilirsin tabi birde duyguların var ama mutsuzsan devam etme
Soran5 ayOf of çok haklısın ama işte yapamıyorum duygularım daha ağır basıyor🥹 bide uzun zamandan sonra kalbim birine bukadar ısındı
- 5 ay
Duygularını görmezden gerek bazen mantığınla bakmalisin sürekli duygularina göre hareket edersen üzülürsün söyliyim valla
- 5 ay
Umarım hakkında hayirlisi olur ya ama üzüldüm yani en basitinden bahçeden bi yerden de toplayabilirdi mesela ne diyim
Soran5 ayAynen öyle ne yazık ki daha çok duygularımla hareket eden bi insanım. Umarım o gücü kendimde bulurum. Teşekkürler canım❤️
- 5 ay
Rica ederimmm 💕💕 bir şey olursa gene yazabilirsin 🫶🏻🥳🥳
Soran5 ayEvet aynen mesele zaten düşünülmek. Kocaman bi buket de istemiyorum sadece buluşmaya geldiğinde eli boş gelmesin istiyorum. Bi gülü bana çok görmemeli
- 5 ay
😞Evett ya az öküz gibi seninki sende ona öküz ol
Soran5 ayEvet odun olduğunu, pek romantik olmadığını itiraf etmişti zaten. Buda benim şansım🥲 ben öyle olamıyorum ya. Sigara içiyor, ona kaç kez tuttuğu takımdan çakmak aldım görünce çok mutlu oldu. O neden aynısını benim için yapmıyor
5 aySen neden ona almıyorsun peki? Belki ona bir limon fidesi alabilirsin
11 Yorumla
Soran5 ayBen erkeğe neden çiçek alayım? Hediye almıştım zaten, erkek adam kadına çiçek alır
Erkeklerin IQ seviyesi bunu anlamaya yetmiyor boş ver 😂
11 Yorumla
Soran5 ayÜzücüü
Cicek almasina gerek yokki sana hediye almis düsünmüs önemli olan bu
13 Yorumla
Soran5 ayKarşılıklı hediyeleşiyoruz zaten. Ama bi gül alsa eline mi yapışır?
Soran5 ayİşte böyle paraya yazık olur diyen erkeklerden nefret ediyorum. E olsun napalım bi gül max ne kadardır o an benim mutluluğum için değmez mi
Gizli Üye(25-29)5 ayİlk buluşmada çiçek almayan daha da almıyor. İstisna durumlar vardır elbette ama bu böyle önemseyen değer veren ilişki düşünen kişi çiçek alır gelir
13 Yorumla
Soran5 ayÇok haklısın Peki neden hediye alıyor
Cevap sahibi5 ayHediyeden kastın ne alıyor senin ihtiyacın olan bir şey mi? Görünce aklıma sen geldin tarzı şeyler mi? Belki çiçek almaktan utanıyordur elinde taşımak istemiyordur falan
Soran5 ayDoğum günümde saat daha sonra bileklik halhal vs
Gizli Üye(18-24)5 ayÇiçek sevmem pek zaten bir de o çingene görünümlü kişilerin kalitesiz çiçeklerini alırsa gözümden bile düşer kalite sana ağır geldi sanırım
21 Yorumla
Soran5 ayÇiçek satan başka yerler yokmu? Bunu bilmemen üzücü biraz genel kültüre ihtiyacın var
5 ayoff ben okurken yerin dibine girdim nasıl yapar bunu nasıl
04 Yorumla
Soran5 aySen geç dalganı
- 5 ay
bir gün üsküdar sahilde ex'le gidiyoruz. bir tane çingene geldi, "abim, al ablama bir çiçek" diye yapıştı. Yok dedim, kalsın. Benimki de "yok istemez" dedi. Kadın buna "ohooo, hemen sattın adamı" diye söylene söylene gittik. O günden beri çiçek almam :D Çiçek demek, tartışma demek kavga gürültü demek :D
Soran5 ayÇiçek satan çok yer var. Buluşmaya gitmeden önce ufak bi gül veya başka bi çiçek alabilirsin. Daha hoş olurdu. Önemli olan içinden gelmesi
- 5 ay
yok ya içimden gelip alınca da kavga çıkıyor. yine başka bir ex'im, akşam iş çıkışı almaya gidiyorum giderken bir çiçek götüreyim dedim ilk kez. Aldım bi gül. 3 aydır devam ediyoruz, daha hiç tartışmamışız. Verdim buna, sevindi mevindi falan. Sonra gezdik dolaştık bu dönüş yolunda başladı huzursuzluk çıkarmaya. Saçma sapan sebeplerden falan. Arabaya oturduk gül torpidonun üzerinde duruyor. Baktım bu susmuyor. Aldım gülü. Yedim. Napıyorsun dedi. Dedim bu tartışma bunun yüzünden çıktı, bir daha yok sana gül mül. Tartışma öyle kapandı. O günden beri çiçek almam :D Çiçek demek tartışma demek :D
Bu işler zorla olmaz bırak içinden geldiği zaman alsın öylesi daha anlamlı olmaz mi
010 Yorumla
Soran5 ayTanışalı 8 ay oluyor. Sorması ayıp ne zaman içinden gelecek. Ufak bi gül ya çok bişey de gözüm yok
- 5 ay
Valla bu zamana kadar yaşadığım birlikteliklerde hiç çiçek almadım ve bir sorun da yaşamadım ben onları olduğu gibi sevdim onlar da beni demek herkesin beklentileri farklı oluyor sen laf arasında sitem etmeden şöyle olsa böyle yapsan ne iyi olurdu şeklinde alttan alta çaktırmadan mesajı gönder o da bir jest yapar artık ben olsam yapardım
Soran5 ayÇiçek sevdiğimi biliyor, bunu bilipte almaması canımı sıkıyor
Soran5 ayAynen öyle bende hergün almasını beklemiyorum zaten. Buluşmaya eli boş gelmesi bana aşırı saçma geliyor. Karşılıklı hediyeleşiyoruz zaten ama çiçeğin yeri çok ayrı bence
Soran5 ayEvet orası öyle, sadece çiçek eksik
Bence bir erkek seviyorsa alır düşünür dediklerin aklında kalır
01 Yorumla
Soran5 ayAlmadı ama hediye aldı. Sevmiyor mu yani
Erkekler ve çiçek... elinde tutması bile değişik bir his. Siz ne kadar seviyorsaniz biz de negatif etki olamaz mı?
00 Yorumla
5 ayBazıları bu incelikleri düşünemiyor. Takılma.
01 Yorumla
Soran5 ayİnsN üzülüyor işte
5 aySiz sevgi yerine beklentiniz şov olduğu sürece hep hayal kırıklığı yaşayacaksınız
01 Yorumla
Soran5 ayNe şovu ya ne saçmalıyorsun. Ufak bi gül kadınları nasıl mutlu ediyor haberiniz yokkk öküzsünüz işte
5 ayErkekler düşünemiyor diye bir şey yok. Yapmak istemiyor, bunu zamanla anlayacaksın ne yazık ki
01 Yorumla
Soran5 ayYapmak istemiyor diyelim peki hediye neden alıyor
Çiçek almayan irkekler, lütfen hemen yerin 7 kat dibine giriniz snsjsjsjsjsjsj
04 Yorumla- 5 ay
9 kat olmaz mı😂
- 5 ay
Bulduk bi garadeniz hatunu hadi gözüm aydın bende garadeniz uşayım da
Soran5 ayÇok haklısınnnn kız
5 ayİçinden gelerek alana dek beklemek daha iyi. Çiçek almak bir görev değil.
01 Yorumla
Soran5 ay8 aydır konuşuyoruz arada görüşüyoruz. Ne zaman içinden gelecek acaba. Görev değil ama mutlu olacağımı biliyor
Gizli Üye(30-35)5 ayNeden çiçek alması şart mı?
Almamışsa almamış
Verdiği hediyeye teşekkür edeceğine buraya dizini dövmeye gelmişsin
Keşke sevgilini tanısaydım, ona seni bırakması hakkında konuşma yapardım net.10 YorumlaBöyle şeyleri problem ediyorsan o adamın vaktini daha fazla çalma bence.
10 Yorumla
5 ayBilemiyorum insan sevdigini mutlu etmeye bile çabalamiyorsa o ilişki bana zorlama gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBir kadin olarak bu kadar çiçek de çiçek diye tutturmanizi anlamıyorum. Demekki içinden gelmiyor zorlamanin ne manası var? Hediye almış işte tamam
11 Yorumla
Soran5 ayBeni çiçek mutlu ediyor seni etmeyebilir
bazı jestler erkekler için hiç pratik değil ama kadın hoşlanıyorsa söyleyip yönlendirebilir.
03 Yorumla
Soran5 ayParası yok desem hediye almasını biliyor enteresan doğrusu
5 ayErkekler biraz düz mantık sanırım düşüncesizlik etmiş
00 YorumlaKızlar her şeyi çok uzun istiyor Yani sırık koysak alacaklar
00 Yorumlabir erkeğin gözünde çiçek satan kadın eşittir dilenci
01 Yorumla
Soran5 ayÇiçeği nerden alacağı hiç önemli değil. Kocaman bi buket de gözümde yok zaten. Ufak bi gül alsa bile çok mutlu olurdum. Buluşmaya el boş gelmesi çok saçma bence. Ben erkek olsaydım utanırdım
Gizli Üye(25-29)5 ayÇiçek almak zorunda değil. Bir kadın olarak bunu anlamakta ve idrak etmekte neden zorlanıyorsun?
029 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBu yaşa kadar bunu anlamadıysan sana hayatın anlamını ve değerlerini anlatan bir felsefe kitabı verip bakalım neyi ne kadar anlamışsın deyip her buluşmada sana sözlü sınav yapmalı.
Cevap sahibi5 ayBir insandan bu şekilde hediye beklenmesi eleştirdiğim bir konudur. Eleştirim sert olduysa özür dilerim.
Soran5 ayBoş yapma. Ufak bi gül bile olsa kadınları nasıl mutlu ediyor haberiniz yokk
Cevap sahibi5 ayKusura bakma kimse çiçek almak zorunda değil, çok istiyorsan kendi çiçeğini kendin al.
Soran5 ayMümkünse sen sevgili yapma. Neyden mutlu olacağımı biliyor yapmaması çok saçma
Cevap sahibi5 ayBu bakış açısıyla sen pek mutlu olamayabilirsin.
Cevap sahibi5 aySana türlü hediye almış, daha ne istiyorsun?
Cevap sahibi5 ayMesela ben çiçek aldım da ne oldu, sonunda nişan bozuldu.
Cevap sahibi5 ayMesele çiçek filan değil, isteyen istediğini alabilir, ancak hediye mevzusu çiçek bile olsa söylenmez ve beklenmez.
Soran5 ayHediye alan sadece o değil. Karşılıklı hediyeleşiyoruz zaten ve ben daha çok hediye alıyorum
Soran5 ayE nişan bozulabilir normal yani bunun çiçekle ne alakası var
Cevap sahibi5 ayNe desem kâr etmeyecek, Allah gönlüne göre versin
Soran5 ayBiz kadınlar bekliyoruz ama. Sen erkek olduğun için beklenmez demesi kolay
Cevap sahibi5 ayBu çiçek bekleme işi son yıllarda çıktı. Fakat bu beklenti boş bir beklenti. Çok istiyorsan kendin gidersin çiçekçiye çiçek alırsın.
Cevap sahibi5 ayBöylece hem beklentin kalmaz hem de ileride muhtemel bir durum olan dırdır etme zahmetinden kendini kurtarmış olursun.
Cevap sahibi5 ayBiz kadınlar bekliyoruz derken sen tüm kadınlar adına konuşma, kendi adına konuş.
Soran5 ayBen istesem kendimde alırım zaten zor bişey değil ama ondan gelmesi daha anlamlı
Cevap sahibi5 ayMutlaka öyledir, fakat çiçek gelmeli diye kendinizi şartlandırmanız mantıklı değil.
Hiç çiçek almazsa ne yapacaksınız, yolları ayıracak mısınız? Eğer cevabınız evet ise bu konuyu tekrar düşünün derim, yine aynı kanaate ulaşırsanız o zaman bu konuyu sevgilinizle konuşun derim, cevabınız hayır ise o halde şimdiki düsüncenizden vazgeçin derim.
Soran5 ayHayır tabiki ayrılmam. Ama ufak bi jest yapması hoş olurdu tabiki. Tanışalı 8 ay oluyor, bi kere bile alsa yeterdi
Cevap sahibi5 aySoruya cevabınız evet ise ve sevgilinizle bu konuyu konuşursanız "bana çiçek almazsan senden ayrılırım" diyebilirsiniz. Böylece ilişkinin gidişatı yeniden şekillenir veya bu iş orada biter.
Soran5 ayNeyse aynı dilde konuşamıyoruz
Cevap sahibi5 ayİyi o zaman size bu beklemelerinizin kısa sürmesini diliyorum, bekleme uzarsa bu meseleyi kendi içinizde çözebilmeyi diliyorum.
Cevap sahibi5 aySizin yerinizde olsam bu kadar çiçek beklentim varsa kendi içimi kemireceğime konuşmayı tercih ederdim. Hem bu seçeneği tercih etmiyorsanız hem de burada millete ağlıyorsunuz. Kendinizle çelişiyorsunuz
Soran5 ay*etmiyorsunuz doğru bi şekilde yazmaya özen gösterelim.
Cevap sahibi5 ayYazım hatası olabilir, çok normal...
Soran5 ay👍
Cevap sahibi5 ayBsşka yorumcuya verdiğin cevabı okudum. Demekki konuşmaya karar verdin, bu da bir seçenek, özetle "ben çiçek istiyorum" diyeceksin. Diyalogun durumuna göre ilişkinin bir yolu olacak gibi
Soran5 ayBu durumu neden bukadar çok merak ettin
Cevap sahibi5 ayİlgimi çekti
Gizli Üye(25-29)5 ayBen de hediye aldım ama çiçek almadım acaba gerçekten sevmedikleri için mi
01 Yorumla
Soran5 ayYaa üzücü :( bilmiyorum bunu bende çok düşünüyorum. Ufak bi gül ya eline mi yapışır sinir ediyor beni
Gizli Üye(18-24)5 ayBu odunu birak. Almiyorsa yapacak bir sey yok sende ayril o zaman. Yani bir insan cicegi bile almaya akli ermiyorsa sifir romantiklik cekilmez derece.
00 Yorumla
5 aySen ne aldın mesela, niye kadınların böyle görevleri yok da erkeklerin çiçek alma görevi var?
31 Yorumla
Soran5 ayMerak etme ben çok şey aldım
Niye yerin dibine giriyosn erkeklerden böyle beklentide olursan vay haline boş ver bişey bekleme hele erkeklerden asla
11 Yorumla
Soran5 ayE yapan erkek var ama onlar neden öyle
5 ayAlmak zorunda değil. Kİ başka hediyeler alıyormuş. Neden erkekler karşısında kendinizi bu duruma dusuruyorsunuzki
01 Yorumla
Soran5 ayAlsa mutlu olurum
5 ayKimse sana çiçek almak zorunda değil. Önce hak et
11 Yorumla
Soran5 aySus be boş yapma
Daha ne yapsın adam gerçekci kandırmacı değildir
Yoksa seni bir çiçekle iki lafla kandırır04 Yorumla
Soran5 ayKandırmasını istemiyorum zaten. Ufak bi gül alsa nasıl mutlu olacağımı biliyor
5 ayÖküz demek ki nerden buluyorsunuz böylelerini bilmem
01 Yorumla
Soran5 ayEvet öküz odun. O buldu beni
Hediye aldıysa zaten değer vermiştir çiçek ek jest olurdu
05 Yorumla
Soran5 ayEvet mutlu olurdum
Soran5 ayNasıl yani
Soran5 ayDoğru 👏👏
5 ayİçinden gelmiyor demekki almak zorunda mı
26 Yorumla
Soran5 ayEe hediye almasını biliyor ama
- 5 ay
Yanlış yapmış işte almamalıydı
Soran5 ayNe yanlış yapması ya saçmalamışsın
- 5 ay
8 aydır yanlış biriyle vakit kaybediyor yazık. Tez zamanda fark eder umarım şu basit ve sacma hareketlerini
Soran5 ayYaw he he boş yapma
- 5 ay
Katılıyorum.
5 ayNe hediye aldi?
110 Yorumla
Soran5 ayDoğum günümde saat daha sonra bileklik halhal vs
- 5 ay
Altin mi gümüş mü?
Mesela saatin, bilrklik ve halhalin fiyati ne kadar? Ona göre yorum yapacağim
Soran5 ayFiyatını bilmiyorum
- 5 ay
Bakmişsindir yeme bizi
Soran5 ayÜzerinde herhangi bi fiyat yazmıyordu.
- 5 ay
Araştirmişsindir saf ayağina yatma
- 5 ay
Cevap veremediğine göre ucuz dandik bujiterilerden almiş. Bu adamdan bir halt olmaz
Soran5 ayCevap veremediğine göre değil ya. Sayfada sorun vardı giremedim, ayrıyetten 24 saat burada gezmiyorum. Araştırmadım
- 5 ay
Yav birak yeme bizi. Sana saat hediye gelecek de sen google dan onun markasina fiyatina özelliklerine bakmiycan. Inandurici değilsin. Ucuz dandik ki bu konuyu geçiştiriyorsun
Soran5 ayşu an saat bende değil. Bol geldiği için yaptırması için ona verdim. Elime geçer geçmez bu dediğine bakcam merak etme
alması mı lazım çoğu almıyor ki
11 Yorumla
Soran5 ayAlsa mutlu olurum. Alan var
Gül çiçek alınca ne oluyor
115 Yorumla
Soran5 ayMutlu oluyoruz. Ötesi var mı yeter mi?
Soran5 ayİstemez o alsın istiyorum
Soran5 ayAlır belki
Soran5 ayHala ümitliyim
Soran5 ay🥲🥲
Soran5 ayTamam sağol
Soran5 ayYoo neden
Soran5 ayYok sağol
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 349 cevap paylaştı.
5 ayÇiçek dünyanın en saçma hediyesi bence.
12 Yorumla
Soran5 ayO senin düşüncen
- 5 ay
Bence dedim zaten
Gizli Üye(18-24)5 aySenin derdini skeeyim demiş biri katılıyorum
411 Yorumla
Soran5 ayKes be gereksiz düşünceni soran olmadı. Herkes sorusunu soruyor bende sordum işte
Cevap sahibi5 aybacım aklın yolu bir
Soran5 ayBoş yapma
Cevap sahibi5 ayAdam daha napsın aw
Soran5 ay@black_ww ne alakası var ya? Gözüm yükseklerde değil, öyle olmadığımı oda biliyor. Ufak bi gül alsa eline mi yapışır, bunu bana çok görmemeli. Gözüm parasında asla değil. O bana hediye alıyorsa ben ona daha fazlasını alıyorum, senin kadar ince düşüncelimiyim diye sordu daha geçen gün. Ona hiç beklemediği bişey hediye etmiştim. Benim ondan istediğim sadece ufak bi çiçek
Soran5 ay@black_ww ortada bi sevgi varsa erkeği değişmek öyle kolay olmuyor. Burası soru sorma fikir alma sayfası değil mi?
Cicek seviyorum de alır belki
08 Yorumla
Soran5 ayEzik gibi onsan çiçek dilenmek de istemiyorum. Bi insanın içinden gelmesi gerek
Soran5 ayCimri değil aslında. Yemek yemeye gittiğimizde çoğu zaman bu ödüyor. Belkide çiçeği gereksiz buluyor ama benim için önemli
Soran5 ayEvet son olarak bunu derim
Zaten size hediye almış onun yanında degerlisiniz
01 Yorumla
Soran5 ayAma ben çiçekte istiyorum ufak bi gül olsa bile nasıl mutlu olurdum. Gözüm yükseklerde değil zaten
Gizli Üye(18-24)5 ayBenimkide almıyordu yüzüne vurdum kasımda kasımpatı aldı
020 Yorumla
Cevap sahibi5 ayOha ciddi misin 😧 aşkım ben demiştim ki cicek çok seviyorum sadece doğum günümde babam almıştı falan sonra aldı
Soran5 aySeninki iyiymiş canım. Çok enteresan ya anlam veremiyorum buna. Parası yok desem hediye almasını biliyor
Cevap sahibi5 ayAşkım çoğu erkek cicegi gereksiz masraf gibi görüyor sanırım öyle olabilir o da, biraz üstelemeni öneririm. Seni mutlu etmeyi bilmeli. Örnek olarak hediye aldıktan sonra çiçek alsam daha mutlu olurdum de veya instagram veya tiktok gibi yerlerde hep çiçek rpleyebilirsin dikkatini ceksin biraz
Soran5 ayEvet bi gül bile alsa nasıl mutlu olacağımı biliyor. Doğum günümde bile almadı. Bi çiçek almak için bile uğraşmam gerekiyor çok üzücü. Nereye kadar böyle gidecek ki. Bazı erkekler çok ince ruhlu onların içlerinden geliyor. Bu öyle değil öküz resmen. Odun olduğunu itiraf etmişti zaten. Buda benim şansım :(
Cevap sahibi5 ayAşkım benimki de öyle cidden hiç romantik falan değil. Ama artık isteklerimi söylemeye çalışıyorum hiç olmasa cicek konusunda. Dogum günümde benimki de almamıştı sonrasında doğum günümde çiçek almadığın için çok üzülmüştüm senden beklemezdim demiştim. Bu tarz şeyler de söyleyebilirsin bence. Bazı kadınlar açık açık söyleyin isteyin diyordu sanırım doğru olabilir. Cunku bazıları cidden asla anlamıyor be istediğimizi
Cevap sahibi5 aySöylemek ayıp değil bu arada sevgilin sonuçta değil mi? Onların almaması daha ayıp ondan yanlıs olan onlar
Soran5 ayOzamanda benim hevesim kaçıyor. Sırf ben dedim diye yapıyor düşüncesi oluyor. Ezik gibi ondan çiçek dilenmek istemiyorum. Benim gibi içinden gelsin ve alsın istiyorum.
Mesela kendisi sigara içiyor. Kaç kere tuttuğu takımdan çakmak aldım ve çok mutlu oldu. Neden aynı şeyi o benim için yapmıyor
Cevap sahibi5 ayAşkım bunlar çok slk o kadar düzler ki beyinleri basmıyo ciddi diyorum. Çiçek almayı bilen erkek pek görmedim bende. Heves konusunda haklısın ama bazen gerçekten düşünemiyorlar hic
Cevap sahibi5 ayİstiyorsan dediklerim haricinde işe yarayan bi sey pek yok maalesef
Soran5 aycanım yaa sinir ediyor beni. Zaten bi çoğu erkeğin düşüncesi çiçeğe boşuna para vermeye gerek yok kafasındalar, öyle boş bi düşünceleri var. Oysa bi gül bile olsa bizi nasıl mutlu ediyor haberleri yok
Cevap sahibi5 ayÇok çok haklısın sinirimden ağlamıştım ince dusunmedigi için. Çiçeğin gözümüzde ne kadar değerli olduğunu o kadar anlayamıyorlar ki zorla kafalarına vurmamız gerekiyo gerçekten bu erkekler sabır işi bıktım bende hepsinden çok slklar ya
Soran5 ayKadın olarak işimiz çok zor Allah bize yardım etsin
Cevap sahibi5 ayAmin canım valla çok yorucular
Soran5 ayBeni çok yordu. Duygularım olmasa asla takmazdım iletişimi keserdim ama iştee🙁
Cevap sahibi5 aySeni anlamak🙂
Soran5 ayAnlamadım canım
Cevap sahibi5 aySeni anlıyorum yani 🙂
Soran5 ayHe anladım 😂 hepimizde aynı sorun var
Cevap sahibi5 ayMaalesef
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Hediye aldı ama hiç çiçek almadı. Ben erkek olsam yerin dibine girerdim, o neden almıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler